|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najbolji film(film za preporuciti)
4.1.2011 22:47:46   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Daca88

Joj Olga što me nasmejauser posted image Neznam o čemu je reč,ali se cepamuser posted image
Ajd ja da se set_im,al nabrajaću kako se set_im,a ne po mestima koji mi je najomiljeniji.
1.Avatar
2.Neobični slučaj Bendzamina Batona
3.Armagedon
4.King Kong(ovo sam gledala kao klinka i plakala sam ko magarac kada su pucali na majmunauser posted image )
5.Titanik
6.Američka pita(svih 6 delova,neznam da li je izašao sedmiuser posted image )
7.Upoznajte Fokerove(svi delovi)
8.PS Volim te
9.Omen(svi delovi)
10.Klopka za muškarce
11.Ubica mekog srca
12.Niske strasti
13.Dadilja specijalac
14.Mi nismo anđeli(samo drugi deo)
15.Loši momci
16.Dzejms Bond(sveee)
...i neznam da li sam ja jedina,ali ja uopšte ne volim Hari Potera,Gospodare prstenova,Pirate sa Kariba

ja ne volim Harija Potera....

ali suprotno od tebe mislim da sam jedna od retkih koja voli Pirate sa Kariba i Gospodar prstenova.....

< Poruku je uredio dunja RR -- 4.1.2011 22:51:41 >

(odgovor članu Daca88)
Direktna veza do poruke: 526
4.1.2011 22:55:25   
Ana RR
Ja volim Gospodare, ali knjigu, ne kažem da je film loš, daleko od toga, ali knjiga je knjiga. Mnogo detalja se ne može preneti na ekran.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 527
4.1.2011 22:57:09   
Anoniman
Ja bih volela da sam Gospodar prstena user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 528
4.1.2011 22:57:54   
choopa choops
Nemam listu. Volim komedije i drame, a ne volim akcione, naucnu fantastiku, istorijske, ratne, vestern, mjuzikle, stare domace filmove....user posted image
A kad smo vec kod toga, sjecam se kako je glavno pitanje u spomenarima bilo Kakve filmove volite? I svima odgovor Triler, a kunem se da 99,9% nas nije ni znalo sta to znaci user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 529
4.1.2011 22:58:31   
minavb
Ne znam sta da vam kazem, ne volim kad se takve knjige ekranizuju. Prvi deo je ok, ali druga dva su bezveze razvukli i ispatetisli da sam samo cekala da se Sem i Frodo povataju.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 530
4.1.2011 22:58:44   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: MaliMis

user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 531
4.1.2011 22:59:13   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: minavb

Ne znam sta da vam kazem, ne volim kad se takve knjige ekranizuju. Prvi deo je ok, ali druga dva su bezveze razvukli i ispatetisli da sam samo cekala da se Sem i Frodo povataju.

Hahahah, mina ovo sam i ja čekala user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 532
4.1.2011 22:59:42   
Olga75
Frodo kroz celu sagu ima izraz kao da ce se onerediti 

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 533
4.1.2011 23:00:04   
mati
Turista. Skoro je izasao sa Andjelinom i Dzonijem. Pre neki dan sam gledala i dobar je

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 534
4.1.2011 23:00:27   
minavb
No ti filmovi su deoneli jednu dobru stvar, kosijaneri su ponovo bili u modi.user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 535
4.1.2011 23:01:10   
minavb
IZVORNA PORUKA: olga75

user posted image user posted image  E ubola si ko prstom u pekmez.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 536
4.1.2011 23:01:25   
Ana RR

A onaj ožiljak na licu (ne znam u kom delu) je tokom celog filma menjao mesto user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 537
4.1.2011 23:04:02   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: MaliMis

Hej Mali Mišu gde si bre, nema te user posted image

faila si pre neko veče kada smo pričali o glumcima iz detinjstva; ja sam pisala da su u moje vreme (a ti si moja generacija i Viking RR) bio pupularan Karate Kid, sada sam se setila i Slučajnih partnera...onda kasnije u srednjoj Luke Peri, a ove ostale mlađe devojke mi rekoše neke glumce, nemam pojma ko su. ali kažem mislim da je to zbog razlike u generaciji, ipak tih + 5 godina mislim da menja stvar.....

mislim recimo kada su se pojavili ti glumci, ja sam već uveliko izlazila uveče i nisam ni gledala serije user posted image , a to je tih + 4-5 godina.......

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 538
4.1.2011 23:04:03   
minavb

IZVORNA PORUKA: LillyT

1. Roman Polanski
2. Alfred Hitchcock
3. Christopher Nolan
4. David Lynch
5. Billy Wilder
6. David Fincher
7. Akira Kurosawa
8. Frederico Fellini
9. Stanley Kubrick
10. Alejandro Donzalez Inarritu
11. Milos Forman
12. Sam Mendes

Izbacila bih br 4 a dodala
-bracu Coen
-Lars Von Trier
set_icu se jos, sad sam se zablokirala

Clint Eastwood

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 539
4.1.2011 23:04:05   
LillyT
Meni film nije loše, daleko bilo, ali knjiga je knjiga, mada sada je sve to počelo da me smara, ne volim kada se radi komercijala.
Sada baš kontam, ne sećam se da je u poslednje vreme neki film baš ostavio utisak na mene. Mendesov Revolutionary Road je možda poslednje dobro što sam gledala.
Jao Mina, sada kliknem da uredim poruku (da stavim Clinta) i ima šta da vidim user posted image

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 540
4.1.2011 23:55:04   
Snelle
Gledala sam juče Disney-jev film - Čarobnjakov šegrt. Odličan je, baš mi se dopao. Glume Nicolas Cage i Monica Bellucci. Pogledajte trailer!

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 541
5.1.2011 8:46:00   
minavb
Ovo je divan film Osmi dan

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 542
5.1.2011 9:21:45   
Diabla
Jao Mina odgledala sam trejler, e ja bas ovakve filmove volim, zivotne! Sad cu da ga skinem. A Francuzi kad naprave film onda je to zaista ne film, nego filmcina.

Something is rotten in the state of Denmark.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 543
5.1.2011 9:22:35   
Diabla
Ovo ce se mm svidjeti, on voli ovakve. user posted image Mada cu ga i ja odgledati, volim svaki predlog.

IZVORNA PORUKA: Snelle

Gledala sam juče Disney-jev film - Čarobnjakov šegrt. Odličan je, baš mi se dopao. Glume Nicolas Cage i Monica Bellucci. Pogledajte trailer!

Something is rotten in the state of Denmark.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 544
5.1.2011 9:26:59   
minavb
IZVORNA PORUKA: Diabla

Jao Mina odgledala sam trejler, e ja bas ovakve filmove volim, zivotne! Sad cu da ga skinem. A Francuzi kad naprave film onda je to zaista ne film, nego filmcina.

Zamislis se kad odgledas ovako nesto.

(odgovor članu Diabla)
Direktna veza do poruke: 545
5.1.2011 9:27:43   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ja volim Gospodare, ali knjigu, ne kažem da je film loš, daleko od toga, ali knjiga je knjiga. Mnogo detalja se ne može preneti na ekran.

Čitala sam ih na engleskom dok nisu izašli na srpskom i onda sam gledala film i bila oduševljena... naravno da se ne može sve preneti na ekran ali sam bila vrlo zadovoljna na koji su način povezali priču i događaje!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 546
5.1.2011 9:29:34   
Anoniman

mora da si puno puta odgledala film pa ti je malo dosadio... kakav je bio na prvo gledanje?

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 547
5.1.2011 9:30:57   
Anoniman

Hahahah, mina ovo sam i ja čekala user posted image

Ja sam ovo skontala tek posle osmog gledanja... malo mi je zasmetalo ali da su braća bilo bi mi sasvim ok da toliko jedan na drugog paze

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 548
5.1.2011 9:31:49   
Anoniman
Najbolji film IKAD (bar meni , jako me je motivisao na ŽIVOT)

PAY IT FORWARD

Devojke , film je stariji , ali pogledajte , fantastičan je ... Helen Hant , Kevin Spejsi i onaj klinja iz "Šestog čula" ...

Btw , glumi i Džon Bon Džovi , mala uloga , ali neka ga user posted image

< Poruku je uredio BubaMira -- 5.1.2011 9:32:44 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 549
5.1.2011 9:36:50   
minavb
IZVORNA PORUKA: Rada T.

Čitala sam ih na engleskom dok nisu izašli na srpskom i onda sam gledala film i bila oduševljena... naravno da se ne može sve preneti na ekran ali sam bila vrlo zadovoljna na koji su način povezali priču i događaje!
user posted image user posted image user posted image

Kako mislis dok nisu izasli? Ja sma uredno, jos u osnovnoj skoli, uzimala Gospodare, Hobita i Silmarilion iz biblioteke.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here