Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.1.2011 21:28:22
|
|
|
|
dunja RR
|
Pisala sam i u temi Omiljena serija ali evo i ovde. Setih se da sam u osnovnoj otkidala na Brus Vilisa i Slučajne partnere
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.1.2011 21:41:23
|
|
|
|
Diabla
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja se sad raspisala i D. mi lupkao po kompu i pufff izgasio mi prozorcic! Pravila sam top listu svojih top 10 filmova. voljela bih da vidim vase a ja cu moju kad me prodje bjesnilo
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.1.2011 22:05:44
|
|
|
|
dunja RR
|
Mojih top 10 filmova - ovako sada na brzinu sam napisala filmove koje mogu baš uvek da gledam: 1. Moja Afrika 2. Apartman (novi sa Monikom Beluči) 3. Let iznad Kukavičjeg gnezda 4. Kada jaganci utihnu 5. Život le lep (novi) 6. Gospodar Prstenova (sva 3 dela) 7. P.S I love you 8. bilo šta sa Džulijom Ormond 9. Mandolina kapetana Korelija 10. Pirati sa Kariba (ali stvarno volim )
< Poruku je uredio dunja RR -- 4.1.2011 22:11:40 >
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.1.2011 22:13:01
|
|
|
|
Ana RR
|
Dunja, ti baš voliš Gospodara prstenova imaš ga na dva mesta
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.1.2011 22:14:10
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Dunja, ti baš voliš Gospodara prstenova imaš ga na dva mesta ispravila sam još malopre, mora da si videla pre nego što sam uredila poruku
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.1.2011 22:18:21
|
|
|
|
Diabla
|
My top 10 1. Dirty Dancing 2. The Pianist 3. 7 Years in Tibet 4. The Curious Case of Benjamin Button 5. Knocked up 6. Back to The Future I i II 7. Blood Diamond 8. La Vita e Bella 9. Leon, The Professional 10. Alien II
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.1.2011 22:18:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Aha
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.1.2011 22:20:14
|
|
|
|
LillyT
|
Ja ne mogu da napišem samo 10 filmova, ja ću staviti 10 režisera, jbg, meni malo
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.1.2011 22:29:30
|
|
|
|
minavb
|
Ni ja ne mogu da napisem 10 filmova, a ne mogu ni 10 reditelja. Ako krenem da pisem koji mi se film najvise svideo, moram da napisem i zasto pa ce to da potraje.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.1.2011 22:31:34
|
|
|
|
LillyT
|
1. Roman Polanski 2. Alfred Hitchcock 3. Christopher Nolan 4. David Lynch 5. Billy Wilder 6. David Fincher 7. Akira Kurosawa 8. Frederico Fellini 9. Stanley Kubrick 10. Alejandro Donzalez Inarritu 11. Milos Forman 12. Sam Mendes
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.1.2011 22:33:11
|
|
|
|
Olga75
|
Da li neko zna kako se zove onaj film kad pisac sleti kolima u nekoj zabiti pa ga spasi njegova obozavateljka i natera da napise nastavak knjige i pri tom ga zatvori i polomi mu noge cekicem Al' sam objasnila , gledala sam ga pre sto godina i cini mi se da bih ga mogla ponovo pogledati ali ne znam kako se zove
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.1.2011 22:35:14
|
|
|
|
LillyT
|
Misery
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.1.2011 22:36:06
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: olga75 Da li neko zna kako se zove onaj film kad pisac sleti kolima u nekoj zabiti pa ga spasi njegova obozavateljka i natera da napise nastavak knjige i pri tom ga zatvori i polomi mu noge cekicem Al' sam objasnila , gledala sam ga pre sto godina i cini mi se da bih ga mogla ponovo pogledati ali ne znam kako se zove MISERY
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.1.2011 22:36:27
|
|
|
|
Diabla
|
Misery, po romanu Stivena Kinga. IZVORNA PORUKA: olga75 Da li neko zna kako se zove onaj film kad pisac sleti kolima u nekoj zabiti pa ga spasi njegova obozavateljka i natera da napise nastavak knjige i pri tom ga zatvori i polomi mu noge cekicem Al' sam objasnila , gledala sam ga pre sto godina i cini mi se da bih ga mogla ponovo pogledati ali ne znam kako se zove
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.1.2011 22:36:50
|
|
|
|
Olga75
|
e , jeste , hvala, LillyT , dunja i Diabla moram da ga skinem
< Poruku je uredio olga75 -- 4.1.2011 22:37:46 >
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.1.2011 22:38:59
|
|
|
|
Diabla
|
E ja odlazim, idem da gledam film Lovac na potezu(Knight Moves), sa Dajanom Lejn i kristoferom Lamberom. nikada ga nisam gledala, kazu da je odlican film. Eeeee, nema nista bez 90-tih i 80-tih
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.1.2011 22:39:58
|
|
|
|
LillyT
|
Bolje budi ovde sa nama, ne bih baš rekla da je odličan film.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.1.2011 22:40:26
|
|
|
|
Olga75
|
odlican je Lovac a Kristofer jos bolji .
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.1.2011 22:40:57
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Olga, Mizeri.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.1.2011 22:42:25
|
|
|
|
Diabla
|
Eeee lilly, ne ubijaj me E vala 'ocu, bar zbog tih famoznih sex scena
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.1.2011 22:42:27
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: LillyT 1. Roman Polanski 2. Alfred Hitchcock 3. Christopher Nolan 4. David Lynch 5. Billy Wilder 6. David Fincher 7. Akira Kurosawa 8. Frederico Fellini 9. Stanley Kubrick 10. Alejandro Donzalez Inarritu 11. Milos Forman 12. Sam Mendes Izbacila bih br 4 a dodala -bracu Coen -Lars Von Trier -Stanley Kubrick set_icu se jos, sad sam se zablokirala
< Poruku je uredio minavb -- 4.1.2011 22:45:12 >
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.1.2011 22:44:14
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Diabla Misery, po romanu Stivena Kinga. IZVORNA PORUKA: olga75 Da li neko zna kako se zove onaj film kad pisac sleti kolima u nekoj zabiti pa ga spasi njegova obozavateljka i natera da napise nastavak knjige i pri tom ga zatvori i polomi mu noge cekicem Al' sam objasnila , gledala sam ga pre sto godina i cini mi se da bih ga mogla ponovo pogledati ali ne znam kako se zove \ Opet King
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.1.2011 22:44:54
|
|
|
|
Daca88
|
Joj Olga što me nasmeja Neznam o čemu je reč,ali se cepam Ajd ja da se setim,al nabrajaću kako se setim,a ne po mestima koji mi je najomiljeniji. 1.Avatar 2.Neobični slučaj Bendzamina Batona 3.Armagedon 4.King Kong(ovo sam gledala kao klinka i plakala sam ko magarac kada su pucali na majmuna ) 5.Titanik 6.Američka pita(svih 6 delova,neznam da li je izašao sedmi ) 7.Upoznajte Fokerove(svi delovi) 8.PS Volim te 9.Omen(svi delovi) 10.Klopka za muškarce 11.Ubica mekog srca 12.Niske strasti 13.Dadilja specijalac 14.Mi nismo anđeli(samo drugi deo) 15.Loši momci 16.Dzejms Bond(sveee) ...i neznam da li sam ja jedina,ali ja uopšte ne volim Hari Potera,Gospodare prstenova,Pirate sa Kariba
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.1.2011 22:45:25
|
|
|
|
Ana RR
|
Film koji uvek mogu da pogledam, koji me svaki put i nasmeje i rasplače, je Fenomen sa Travoltom.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.1.2011 22:47:05
|
|
|
|
LillyT
|
Neka mi dirati Lyncha Lepo ja kažem, meni je malo i 10, eto brudere i Larsa sam zaboravila. A da podelim po dekadama ili po žanru, a mogu i po režiserima. Evo, zaboravih i Bergmana. Ne vredi...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?