Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 20:21:45
|
|
|
|
pepino
|
Ja se malo segim
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 20:21:46
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: pepino IZVORNA PORUKA: gagi Nas bosanke nece niko ni da upozna Jes Gagi,ko nas sljivi! Al ti se ne javljaj,tebe je bar cini mi se Nedja nabrojala i mozda jos ko,mene niko ,nekada davno LanaJelena ,e pa necu ni ja nikoga,i kada dodjem u B.G. nikom necu da se javim,eto vam sada,i nemoj da placete za mnom i jos uvek to zelim
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 20:22:17
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: pepino IZVORNA PORUKA: gagi Nas bosanke nece niko ni da upozna Jes Gagi,ko nas sljivi! Al ti se ne javljaj,tebe je bar cini mi se Nedja nabrojala i mozda jos ko,mene niko ,nekada davno LanaJelena ,e pa necu ni ja nikoga,i kada dodjem u B.G. nikom necu da se javim,eto vam sada,i nemoj da placete za mnom i jos uvek to zelim Lazes,ismijavas me tamo na temi Survivor
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 9.12.2010 20:22:19
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 20:24:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
E da i Verus sam zaboravila...ma stvarno je fuj nabrajati.... Volem vas sve TODOS Mucacitas!
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 20:25:16
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: pepino IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: pepino IZVORNA PORUKA: gagi Nas bosanke nece niko ni da upozna Jes Gagi,ko nas sljivi! Al ti se ne javljaj,tebe je bar cini mi se Nedja nabrojala i mozda jos ko,mene niko ,nekada davno LanaJelena ,e pa necu ni ja nikoga,i kada dodjem u B.G. nikom necu da se javim,eto vam sada,i nemoj da placete za mnom i jos uvek to zelim Lazes,ismijavas me tamo na temi Survivor to je zato sto te aj lav ju
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 20:27:45
|
|
|
|
pepino
|
Me to,me toooo ups htjedo reci I love you toooo
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 9.12.2010 20:30:08
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 20:31:40
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: gagi Kazem ja sumnjive ste vi meni ,sram vas bilo Pst Gagi
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 20:56:36
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: gagi Sram ih bilo ,srbijanke se drze zajedno a nas ko sisa frizer?
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 20:58:06
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: gagi Kazem ja sumnjive ste vi meni ,sram vas bilo ljubav preko zice ...
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 21:23:40
|
|
|
|
sneza24
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 A di sam ja? Buhuuu Šmrc Šmrc Šmrc Shishi, Snelle, Dado Evo i ja vam se pridružujem.Ni mene niko neće da upozna. ja uopšte nisam htela da pišem u ovoj temi jer je jako nezahvalna uvek nekog zaboraviš.Ali ja bih volela da upoznam sve žene sa RR i baš me briga što niko ne želi da me upozna.
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 21:26:16
|
|
|
|
Iwana87
|
anck mene bolje nemoj,ti si meni tako dobra uh,pa verus,nm,jmpm,snelle,minuvb,marince,snzu24,e sad ima da propustim pola ali ne se bunim ni sve da upoznam
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 21:32:41
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: gagi Ih sta cemo mi iz Banja luke Evo, ja ću! Biću verovatno u tim krajevima uskoro (nadam se), pa ako me primate... IZVORNA PORUKA: Snelle Evo ja želim da upoznam sve one koje drugi ne žele da upoznaju! Svi za jednog baksuza, jedan za sve Već smo se upoznale!
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 22:00:15
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: Pretty78 coveceeeeeeeeeeeeeeee zaboravih mog somunaaaaaaaaa Samo te pratim ...hahahahaha Na prvom mestu ovu moju Prety ... New Mom, Maslinicu priju moju , Anitu, Iwanu , Nensi, Engimengi,Snelle, Shishiiii ,Minavb,Cipiripi, Dunju, lanajelena, Buhla, Lilyt, Oti, Micketa, Marince, Dora, Gagana.. malo nezahvalno nabrajati nekog uvek izostavim.... cuti bar sam se setila i da dodam ( prepisujem ) Engi, Cipiripi, Oti ofkors, Mishica.....i opet cu nekog zaboraviti garant
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 23:13:36
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR volela bih samo da se vidimo i zagrlimo...pogotovo mi koje smo ovde svakodnevno pa imam utisak da vas bolje poznajem od nekih rodjenijih
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2010 0:07:32
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: Snelle Jao Jelena Brzo će nam septembar Snelle jel to septembar 2011 E pa jbg. Kriva sam, krivaaaaaa
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2010 0:18:12
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Dada81 Mati,Ivanka,Nala,Snelle,Shishi,Mishi pridruzujem se spisku
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2010 8:16:34
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Snelle IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: Snelle Jao Jelena Brzo će nam septembar Snelle jel to septembar 2011 E pa jbg. Kriva sam, krivaaaaaa
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 29.1.2011 14:17:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja bih volela da su mi sve drage RR devojke u komsiluku Posebno Cindy koju cu ,ne znam kako al hocu ,videti jednog dana live Cinderella
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 29.1.2011 14:21:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: magiNS Ja bih volela da su mi sve drage RR devojke u komsiluku Posebno Cindy koju cu ,ne znam kako al hocu ,videti jednog dana live Cinderella Jaoj dusice moja,rasplaka me.
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 29.1.2011 15:51:54
|
|
|
|
indy_25
|
Verus ,Tashu , Lu , LillyT, Minavb, Snelle, Bubu, Naduuu , Gagi, Pepino, Pretty,Dijana 1,Olga, JMPM, Radu mozda sam nekog izostavila ne mogu se sada sjetiti pa kad se sjetim dodacu. Shishica Mishica i Smeshkica takodje
< Poruku je uredio indy_25 -- 29.1.2011 15:53:48 >
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 29.1.2011 15:54:50
|
|
|
|
Olga75
|
indy cim dodjem u Amsterdam ima da se vidimo a ako ides na ovu stranu pravi pauzu od par sati pa da se campras izdivanimo
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 29.1.2011 15:56:10
|
|
|
|
indy_25
|
A hoces li dolaziti ovamo u Ams jel imas nekog ovdje mozes i kod mene da dodjes ako zelis
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 29.1.2011 15:58:11
|
|
|
|
Olga75
|
bila sam prosle godine kod drugarice , inace sam i zivela u Amst. osam meseci , sad se nesto planiramo za letovanje ili more ili kod Ave na Amstel ali cucemo seeee
|
Anketa
CIPELICE ZA PRVE KORAKEDašaZA KOJE CIPELICE SMATRATE DA SU NAJBOLJE ZA BEBINE PRVE KORAKE?Ciciban (
65%)
Polino (
20%)
Pavle (
11%)
Bamby (
4%)
Ukupan broj glasova: 123Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!