|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - 2. deo
25.5.2010 10:26:30   
tixy1
Nina, vidish kad su crtice isprekidane, ona to znaci da ff nije siguran sto posto da je O bila bas tog dana.

Mislim, ja bih najvise volela da smo uboli, ali vec dugo se tako nadam svaki mesec. I svaki put znam da nisam, a nadam se da jesam, da ce me iznenaditi. A to se jos nije desilo, pa tesko da ce  ovaj mesec da bude drugaciji.

(odgovor članu NinaMandarina)
Direktna veza do poruke: 2251
25.5.2010 10:55:38   
NinaMandarina
Tity, ne daj se user posted image . Sledeci mesec pocnite ranije da mutite, ako sada ne bude

(odgovor članu tixy1)
Direktna veza do poruke: 2252
25.5.2010 12:57:45   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: morena

Evo mog užasno čudnog grafa. Nikad mi nije nio takav. Još nije označio O, pa pretpostavljam da je ovaj mjesec nije ni bilo. Šta vi mislite?

user posted image

Sacekaj jos koji dan,jer ff verovatno nije siguran...A jel ti meris svaki dan u isto vreme? Vidim da imas dosta praznih kruzica...

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu morena)
Direktna veza do poruke: 2253
25.5.2010 13:11:09   
morena
A da, to i je problem šta dođe vikend, pa se kasnije probudim i mjerim sat vremena kasnije.
Treba sačekat još koji dan, ali uopće ne kužim ni kad bi mogla bit O.

Stigao nam je nas Jakov! :)

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 2254
25.5.2010 13:14:54   
Nensi*
To kad izmeris sat vremena kasnije je kao da nisi ni merila...Zato i ne moze da odredi O...Ja sam i vikendom merila u isto vreme kao i radnim danima,upisem na papir koji stoji pored kreveta pa nastavim da spavam...

(odgovor članu morena)
Direktna veza do poruke: 2255
25.5.2010 13:17:02   
NinaMandarina
Morena, ja mislim da bi ti ovulacija mogla biti 16dc, ali ti nije jos obelezio, ceka jos par merenja user posted image .
Treba da meris svaki dan u isto vreme, da bi bilo preciznije. Ja navijem sat vikendom, izmerim, nastavim da spavam, posle iz memorije procitam kolika je temp.user posted image

(odgovor članu morena)
Direktna veza do poruke: 2256
25.5.2010 13:19:53   
morena
Ma da, znam, sad mi je i žao šta nisam lijepo mjerila. Al, to sam kao tek tako, da otprilike znam, a u biti ne znam ništa.
Od sljedećeg mjeseca ću paziti.
I ja mislim da bi mogla biti O 16 dc. Ćemo vidjet kroz para dana, ali nekako mi je sve čudno, jer inače u lutealnoj fazi mi je T uvijek bila oko 37 i preko, a sada je niska. Vidjet ćemo!

Direktna veza do poruke: 2257
25.5.2010 13:22:09   
Nensi*
A ako je bila 16dc,sacekaj jos par dana,meni je uvek obelezavao O 5 dana kasnije...

(odgovor članu morena)
Direktna veza do poruke: 2258
25.5.2010 13:23:08   
NinaMandarina
Ja merim vec 8 ciklusa i nema neke posebne slicnosti user posted image . Zato ne brini, vec od sledeceg meseca redovno meri user posted image (ako bude trebalo)

(odgovor članu morena)
Direktna veza do poruke: 2259
25.5.2010 13:26:21   
morena
5 dana kasnije??? Ja mislila da on to odmah drugi dan obilježi. Da, sad vidim kako sam do sada pozorno pratila.

Nina, od drugog mjeseca ću paziti. Jedino me strah da ne zagrizem toplomjer jer još spavam.

Direktna veza do poruke: 2260
25.5.2010 13:27:59   
morena
Ja sam uvijek mislila da je O onaj dan kad je T najniža. A ispada da nije tako. user posted image

(odgovor članu morena)
Direktna veza do poruke: 2261
25.5.2010 13:28:07   
Nensi*

Jedino me strah da ne zagrizem toplomjer jer još spavam.

user posted image user posted image user posted image
Ovo je i mene bio strah pa sam kupila digitalni koji izmeri vrlo brzo i zapisti pa me probudi user posted image

(odgovor članu morena)
Direktna veza do poruke: 2262
25.5.2010 13:28:59   
Nensi*

Ja sam uvijek mislila da je O onaj dan kad je T najniža. A ispada da nije tako. user posted image

O je dan posle najnize temperature...

(odgovor članu morena)
Direktna veza do poruke: 2263
25.5.2010 13:30:02   
NinaMandarina
Meni obelezi O posle 3 dana, to zavisi od skokova temperature. Ne brini za toplomer, samo stavi ispod jezika i cekaj da zasvira user posted image , a onda nastavi da spavas user posted image

(odgovor članu morena)
Direktna veza do poruke: 2264
25.5.2010 13:31:03   
NinaMandarina
Nensi kako dan posle najnize t? Zar nije taj dan kad je najniza?

Direktna veza do poruke: 2265
25.5.2010 13:37:12   
Nensi*
Meni je uvek obelezavao dan posle najnize,kad krene polako da se penje i pogodio je user posted image

Direktna veza do poruke: 2266
25.5.2010 13:39:53   
morena
Ovaj mjesec me je T izludila, a ja onda svog muža. Pala je 7.dan, ja hop na njega, pa je pala 11. dan ja opet hop, pa 16.dan pa ja opet u akciju. Sve je to bilo zabavno i smiješno u nekim trenucima, ali ne mogu uhvatit kad mi je O. Taman 8.dc mislim, ok, bila je O, sad se možemo opustit, kad ono 11 dc opet pala T, itd. Pita on mene: dobro, koliko puta mjesečno je tebi O?!? user posted image user posted image Jer ja svaki put: danas je O i onda se bacimo u akciju...i tako 3 put ovaj mjesec! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa sam na kraju rekla da neću više ni mjerit, samo sam zbrkana.
Najslađe mi je kad to radimo spontano, bez da i ja i on mislimo na O.

Direktna veza do poruke: 2267
25.5.2010 13:41:59   
NinaMandarina
Jao izvini Nensi, sad znam na sta mislis, nesto sam se malopre bila zamislilauser posted image  user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 2268
25.5.2010 13:43:16   
Nensi*
Pa jeste malo opterecenje...Mi smo se zato bacali na posao svaki dan oko dana kad je ovulacija...Probali smo razne kombinacije,svaki drugi dan,svaki treci,a kad smo muckali svaki dan uspelo nam je...Neki kazu da to nije dobro jer onda ima manje spermica,a neki kazu da je bolje svaki dan jer se brze obnavljaju...

(odgovor članu morena)
Direktna veza do poruke: 2269
25.5.2010 13:46:06   
morena
A kako god, nama je sad prošla O, bar se nadam da je! nemam više snage hvatat je ovaj mjesec. Sad slijedi opušteno muckanje. user posted image  

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 2270
26.5.2010 10:15:12   
morena
Imale ste pravo, O je bila 16 dc. Danas je skočila T. Sad bar znam.

user posted image

(odgovor članu morena)
Direktna veza do poruke: 2271
26.5.2010 10:35:42   
Sonreir
Morena, ja sam merila BT, FF mi je obelezavao O sredinom ciklusa, imala sam odnose tih dana kada su mi bili najplodniji, ali... nista od bebe nije bilo. Kasnije sam prestala da merim BT i pocela da se cuvam od trudnoce tj. nezasticen odnos sam imala u neplodnim danima i eto ti cuda - zatrudnela sam dan pred M (cak mi se i moj dr smejao). Razumem te da ti nije lako i da je jako tesko opustiti se, jer sam i ja bila u svemu tome, ali jedini pravi recept je ono sto ti je Nensi rekla - cesti odnosi ukoliko nemate drugih zdravstvenih problema. Zato napadaj muza kada zelis a ne kada odredi FF user posted image

(odgovor članu morena)
Direktna veza do poruke: 2272
26.5.2010 13:05:18   
morena
Sonreir, naravno da je tako kako kažeš. Bazalnu mjerim da otprilike saznam kad mi je O, ali kao što i sama vidiš, nije da baš pazim da mjerim svaki dan u isto vrijeme i sl. Nisam baš time opterećena. Uostalom, mm mi se neće ni približit kad ja kažem: danas je O, njemu je odmah slabo, nije mu gušt kad mora. Tako da nijedan od ovih puta šta smo muckali, nije bio po planu, već kako nam je došlo. I ovaj 16.dc kad ispada da je bila O, je bio totalno slučajno.
Super za tebe šta si uspjela tako da zabebiš! user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2273
27.5.2010 11:22:20   
tixy1
user posted image

jel mene to T malo zajuser posted image ?

ha!

ali nema shanse

(odgovor članu morena)
Direktna veza do poruke: 2274
27.5.2010 13:09:39   
morena
Super ti je graf!!! I ovaj pad T, pa opet skok, to je super!!!!!!

(odgovor članu tixy1)
Direktna veza do poruke: 2275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here