Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 27.5.2010 15:00:43
|
|
|
|
Mivica
|
IZVORNA PORUKA: NinaMandarina IZVORNA PORUKA: Mivica Evo, nadam se da će nekome pomoći. Tixy, sta kazes na ovo? Muckali su dan posle (ako je stvarno tako ). Naravno da je stvarno tako, svi podaci su 100% tačni. Jedino što ja mislim da mi ovulacija nije bila tako rano, možda 11. ili 14. dc-stalno mi je pomerao liniju na ta tri dana i na kraju je zaustavio na 8. dc, ali je ostala isprekidana.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 27.5.2010 15:07:43
|
|
|
|
Mivica
|
IZVORNA PORUKA: tixy1 jel mene to T malo zaj ? ha! ali nema shanse Samo ću tiho da ...
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 27.5.2010 15:08:19
|
|
|
|
jelena038
|
dobro, bre, hoce li neka da zatrudni dok traje bazalna 2. deo? tixi, morena, ovog ciklusa cete, najverovatnije ostati bez mog grafa, ovulacija bi trebala biti sutra, ali ja najverovatnije vise necu biti ni pri racunaru, ni pri forumu, do iza Gospodje Neocekivane. Tako, da ću vam doći, ili trudna, ili krvava Narucila sam 25 testova, da se ne brinete, imacu sta da radim na selu, a vi, da niste otvorile bazalnu 3, pre nego sto bar jedna ne obesi pozitivni graf ovde!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 27.5.2010 21:11:51
|
|
|
|
tixy1
|
Veceras sam proveravala sluz i primetila sam da pocinje spotting.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 27.5.2010 21:20:41
|
|
|
|
jelena038
|
IZVORNA PORUKA: tixy1 Veceras sam proveravala sluz i primetila sam da pocinje spotting. uvek isto... bice, tico...
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 27.5.2010 21:24:27
|
|
|
|
tixy1
|
da, da, svaki mesec isto...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 27.5.2010 22:26:50
|
|
|
|
tixy1
|
evo prepravila sam grafik, pa sam stavila i creamy cervikal fluid i spotting zajedno, zato sto mi je spotting poceo uvece. ff mi nije napravio novu tabelu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 27.5.2010 22:29:58
|
|
|
|
morena
|
Di ćeš bolji graf od tvoga!? Ne zamaraj se prije nego je vrijeme. Baš se radujem da vidim šta će biti sutra s tvojom T.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 27.5.2010 22:39:52
|
|
|
|
tixy1
|
ma, nece biti nista, uvek je tako, meni T zna da padne tek 2-gog dana bas sam pisala kako sam pre dva meseca skntala da meni spotting pocinje ranije, i pre nego sto ga ja primetim na dnevnom ulosku. tako da sam sad pocela da pratim i upisujem taj spotting na vreme jer smo se tako zeznuli ovaj mesec, O mi je dosla ranije nego sto sam ocekivala, sto se moze videti i na grafu, mutili smo samo jednom, posle sam se iznervirala kad sam skontala da smo promasili O
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 31.5.2010 7:57:27
|
|
|
|
daca77
|
Da je ff samo program, govori i moj graf Dr mi je 14 ili 15.dc rekao da mi je folikul ostao na 14mm i da ne raste...a i ja nisam osecala ona probadanja...Ovo je 1x nakon 1,5 god.da nemam dominantni folikul
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 2.6.2010 11:54:38
|
|
|
|
morena
|
Danas sam zeznula mjerenje. Morala sam se dignut sat i pol ranije nego inače, zbog posla. Pa tko može mjerit uvijek u isto vrijeme?!?
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 2.6.2010 17:41:21
|
|
|
|
bembela
|
ja nisam radila folikulometriju,samo merim bazalnu i uvek imam taj skok posle"O" pa sam mislila da to cudo i pukne kad treba, a znaci da moze temperatura da skoci a da ne pukne folikul sam se smorih.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 6.6.2010 15:42:20
|
|
|
|
dejana007
|
Posle par meseci pauze i lecenja bakterije i neredovnih ciklusa, vratilila sam se bazalnoj temperaturi i folikulometriji, pa mogu da se vratim i na forumu Danas bila na UZ, 12-ti dan ciklusa folikul 12mm i endometrij 9mm. A bazalna ovako izgleda, s tim sto pila klomifen i bromokriptin pa T poludela Ne radi nesto sajt slikomat, pa sam na drugom uploadovala. Pozzzz i srećno svima http://www.imagehousing.com/image/479891
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 7.6.2010 7:40:13
|
|
|
|
daca77
|
Evo i mog grafa...trebalo bi da stigne ...a i bolucka me stomak...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 7.6.2010 10:49:10
|
|
|
|
dejana007
|
daco, tvoji grafikoni uvek bili perfektni
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 7.6.2010 12:29:29
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: dejana007 daco, tvoji grafikoni uvek bili perfektni Ma da, ali od ni traga
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 9.6.2010 7:41:48
|
|
|
|
dejana007
|
Za sad izgleda ovako...
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 9.6.2010 7:57:12
|
|
|
|
daca77
|
Dejana, prati obavezno ovih dana...trebalo bi da usledi skok. Kod mene stanje Izgleda da mi je B6 resio problem...lutealna faza 14 dana...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 9.6.2010 10:35:06
|
|
|
|
dejana007
|
i ja se nadam do petka, a do tad svaki dan sex s mukom jaoj mnogo mi zao... kao neki zacarani krug taj pad temperature...
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 11.6.2010 6:47:35
|
|
|
|
dejana007
|
Izgleda da nece biti nista od O ovog meseca.. Imala u utorak folikul od 15mm do sad vec trevbao da pukne, ali T to ne pokazuje. danas idem na ultrazvuk, al sve mi se cini nema nista....
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 11.6.2010 7:26:39
|
|
|
|
daca77
|
Draga, glavu gore...obavezno se javi posle UZ. Nadam se da se radi o malom kasnjenu O.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 11.6.2010 19:03:09
|
|
|
|
dejana007
|
bila na ultrazvuk, folikul koji je bio u utorak 15mm je pukao, tj danas ga nije bilo i kaze mi da mogu da se nadam.. ali nisam sigurna kad je puko, dal je dovoljno porastao itd. a po prvi put nije prokomentarisala debljinu endomertijuma, a ja zaboravila da pitam... Po T kao da nije bilo O, ali ajde da vidimo jos sutra, mozda skoci....
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 12.6.2010 7:57:42
|
|
|
|
dejana007
|
Ima nade, ima, ako nastavi da raste biće da je O bila u petak
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.6.2010 8:53:25
|
|
|
|
daca77
|
evo i mene i grafa...sutra idem na UZ, pa cu videti...cekam, sta mi drugo preostaje
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.6.2010 9:41:18
|
|
|
|
tixy1
|
Mislim da mi ovaj put ff nije dobro odredio ovulaciju.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?