Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 22.6.2010 7:18:34
|
|
|
|
daca77
|
A ovako izgleda graf...totalno se ff pogubio
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.6.2010 9:50:48
|
|
|
|
tixy1
|
jos malo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 27.6.2010 11:46:46
|
|
|
|
dejana007
|
Tixi drzi se ja bila na odmor i samo zapisivala temperaturu, a kad se vratila ona drasticno pala... mislim nisam jos dobila, ali sigurno cu dobti ovih dana... Tako da cekamo neki naredni rok.... I bolje vreme...
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 27.6.2010 11:51:48
|
|
|
|
Anoniman
|
dejana, nisam te videla 100 godina
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 28.6.2010 7:48:46
|
|
|
|
dejana007
|
Tashke, veeeliki hug Tu sam ja, i kad ne pisem, citam sta vi pisete Ne znam dal je pala u vodu nada o trudnoci ovog meseca, ili jos ima nade... Ako ne dobijem jos za 2 dana a T ostane iznad crte, uzecu test... Mada sanse su male....
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 28.6.2010 10:35:22
|
|
|
|
morena
|
Dejana, pa opet ti je skočila T. Navijam!!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 28.6.2010 13:57:06
|
|
|
|
dejana007
|
Iskreno i ja se opet ponadala... Mada me juce bas zabolela glava, a obzirom da mi pala T ocekivala ciklus i popila analgin, pa se sad tako brinem... Ali ajde, prosto mi cudno da je sad trudnoca .... Hvala Morena
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 28.6.2010 14:37:31
|
|
|
|
morena
|
Pa tebi već dosta kasni. Šta ne? Meni tvoj graf super izgleda. Očito se nešto zbiva, samo je pitanje šta. Šaljem ti
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 28.6.2010 14:52:35
|
|
|
|
dejana007
|
zato sto inace imam neredovne cikluse ali videcemo da su raniji meseci pojurila bih za testom, ali posto uvek bio negativan, sad cu pratiti T do 19 dana a onda test. Ako ostane iznad crvene crte ima nade. samo da nisam nesto zeznula ovim jednim analginom. A svaki raniji put trpim glavobolju, trudim se da nista od tableta ne pijem kad treba da dobijem, a juce ko baxuz neki... Nego videcemo.. Kod tebe morena kakva je situacija?
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 28.6.2010 16:04:50
|
|
|
|
morena
|
Mislim da ti neće ništa biti od jedne tablete. Tj, uvjerena sam u to. Znači, čekamo još 2 dana! Ja isto mjerim bt. Stavit ću graf malo kasnije, sad moram izać. Pusa!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 28.6.2010 22:25:48
|
|
|
|
morena
|
Evo, stavljam svoj. Nije baš nešto interesantan. A i nakon O, uopće nisam upisivala kad smo muckali, a sad više nemam pojma kad smo.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 28.6.2010 22:50:59
|
|
|
|
dejana007
|
Da ti kazem morena meni sigurnije kad je ovako stabilnija T nego kad varira. Tad je haos. tebi je stabilna i lako se prati. I ja tebi drzim palceve pa daj boze da bude i tebi je bas fina temperaturaica nakon O
< Poruku je uredio dejana007 -- 28.6.2010 22:52:01 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.6.2010 6:46:53
|
|
|
|
dejana007
|
Temperatura nije pala ispod crte, ali nije ni skocila... Ne znam kakva su vasa iskustva. Ako i sutra bude iznad crte, ima li nade?
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.6.2010 9:48:49
|
|
|
|
morena
|
Nema veze šta nije skočila, glavno da je ona ostala visoko. Znači, još čekaš sutra? Moja je danas mrvicu skočila.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.6.2010 10:39:48
|
|
|
|
dejana007
|
Samo neka ide napred Veceras, ako do tad ne dobijem, kupujem test. Ujutru ću prvo meriti T pa onda test i videcemo. Ali tako mrzim testove, uvek su negativni
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.6.2010 11:13:04
|
|
|
|
morena
|
Istina, uglavnom su negativni, ali jednom bude i pozitivni. Samo pozitivno razmišljaj. Mjeri sutra T, pa sama zaključi dal da radiš test. U biti, nemoj sama. Ja ću biti tu, da zajedno zaključimo dal ti je T dobra. A bit će!!!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.6.2010 11:15:44
|
|
|
|
dejana007
|
Hvala, hvala, hvala Ovo mi puno znaci Javljam se ujutru sa prvim pleminarnim rezulatatima
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.6.2010 11:16:53
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Dejana, dobar ti je graf , vidim da ti je vec odbrojao dane do . Drzim pesnice . Morena, tebi su ovaj mesec bas visoke t, ide na gore, to je dobro . Moj graf je ovaj mesec poludeo, necu ni da ga stavljam
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.6.2010 11:19:43
|
|
|
|
Anoniman
|
DEJANA, pa to je samo 1 analgin, nećemo zbog toga da se nerviramo! Držim fige jaaaaaaaaaaaakoooooooooooo!!!!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.6.2010 12:03:52
|
|
|
|
dejana007
|
Hihihi hvala tashke, ali kad ne mozes da ostanes u drugom stanju, za sve pomislis da moze da smeta Hvala NinaMandarina. Videcemo sutra, u meni nema neke nade jer nemam nikakav simptom, nista. Ni grudi, ni mucnina. Al videcemo sta ce kasti T, pa test. Hvala puno jos jednom
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.6.2010 13:23:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Neće da škodi analgin, i to što nemaš simptome nema veze, ne moraš ih imati. Držim fige za sutra.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 30.6.2010 7:06:29
|
|
|
|
dejana007
|
Ljudi nema ništa... Pih, žao mi je što sam iscimala i sebe i vas...
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 30.6.2010 10:10:45
|
|
|
|
morena
|
Ma daj! Pa zato smo tu. Evo mog grafa: Uspoređivala sam s prethodnim mjesecima, do sad je svaki mjesec na 26.dan pala T i padala do 28.dana, a 29.dan bi stigla
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 30.6.2010 10:42:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja rekoh da cekam i drugu ...Moja kugla nikad ne omane Navijam
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 30.6.2010 10:49:50
|
|
|
|
morena
|
E, verka, nisam ja skužila da ti misliš na mene. Ima ih još ovaj mjesec koje meni izgledaju sumnjivo: pčelica, eni. Daj bože da ti kugla dobro radi. Pa da ti zeta rodim.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?