Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 22.6.2010 7:18:34
|
|
|
|
daca77
|
A ovako izgleda graf...totalno se ff pogubio
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.6.2010 9:50:48
|
|
|
|
tixy1
|
jos malo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 27.6.2010 11:46:46
|
|
|
|
dejana007
|
Tixi drzi se ja bila na odmor i samo zapisivala temperaturu, a kad se vratila ona drasticno pala... mislim nisam jos dobila, ali sigurno cu dobti ovih dana... Tako da cekamo neki naredni rok.... I bolje vreme...
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 27.6.2010 11:51:48
|
|
|
|
Anoniman
|
dejana, nisam te videla 100 godina
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 28.6.2010 7:48:46
|
|
|
|
dejana007
|
Tashke, veeeliki hug Tu sam ja, i kad ne pisem, citam sta vi pisete Ne znam dal je pala u vodu nada o trudnoci ovog meseca, ili jos ima nade... Ako ne dobijem jos za 2 dana a T ostane iznad crte, uzecu test... Mada sanse su male....
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 28.6.2010 10:35:22
|
|
|
|
morena
|
Dejana, pa opet ti je skočila T. Navijam!!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 28.6.2010 13:57:06
|
|
|
|
dejana007
|
Iskreno i ja se opet ponadala... Mada me juce bas zabolela glava, a obzirom da mi pala T ocekivala ciklus i popila analgin, pa se sad tako brinem... Ali ajde, prosto mi cudno da je sad trudnoca .... Hvala Morena
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 28.6.2010 14:37:31
|
|
|
|
morena
|
Pa tebi već dosta kasni. Šta ne? Meni tvoj graf super izgleda. Očito se nešto zbiva, samo je pitanje šta. Šaljem ti
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 28.6.2010 14:52:35
|
|
|
|
dejana007
|
zato sto inace imam neredovne cikluse ali videcemo da su raniji meseci pojurila bih za testom, ali posto uvek bio negativan, sad cu pratiti T do 19 dana a onda test. Ako ostane iznad crvene crte ima nade. samo da nisam nesto zeznula ovim jednim analginom. A svaki raniji put trpim glavobolju, trudim se da nista od tableta ne pijem kad treba da dobijem, a juce ko baxuz neki... Nego videcemo.. Kod tebe morena kakva je situacija?
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 28.6.2010 16:04:50
|
|
|
|
morena
|
Mislim da ti neće ništa biti od jedne tablete. Tj, uvjerena sam u to. Znači, čekamo još 2 dana! Ja isto mjerim bt. Stavit ću graf malo kasnije, sad moram izać. Pusa!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 28.6.2010 22:25:48
|
|
|
|
morena
|
Evo, stavljam svoj. Nije baš nešto interesantan. A i nakon O, uopće nisam upisivala kad smo muckali, a sad više nemam pojma kad smo.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 28.6.2010 22:50:59
|
|
|
|
dejana007
|
Da ti kazem morena meni sigurnije kad je ovako stabilnija T nego kad varira. Tad je haos. tebi je stabilna i lako se prati. I ja tebi drzim palceve pa daj boze da bude i tebi je bas fina temperaturaica nakon O
< Poruku je uredio dejana007 -- 28.6.2010 22:52:01 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.6.2010 6:46:53
|
|
|
|
dejana007
|
Temperatura nije pala ispod crte, ali nije ni skocila... Ne znam kakva su vasa iskustva. Ako i sutra bude iznad crte, ima li nade?
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.6.2010 9:48:49
|
|
|
|
morena
|
Nema veze šta nije skočila, glavno da je ona ostala visoko. Znači, još čekaš sutra? Moja je danas mrvicu skočila.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.6.2010 10:39:48
|
|
|
|
dejana007
|
Samo neka ide napred Veceras, ako do tad ne dobijem, kupujem test. Ujutru ću prvo meriti T pa onda test i videcemo. Ali tako mrzim testove, uvek su negativni
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.6.2010 11:13:04
|
|
|
|
morena
|
Istina, uglavnom su negativni, ali jednom bude i pozitivni. Samo pozitivno razmišljaj. Mjeri sutra T, pa sama zaključi dal da radiš test. U biti, nemoj sama. Ja ću biti tu, da zajedno zaključimo dal ti je T dobra. A bit će!!!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.6.2010 11:15:44
|
|
|
|
dejana007
|
Hvala, hvala, hvala Ovo mi puno znaci Javljam se ujutru sa prvim pleminarnim rezulatatima
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.6.2010 11:16:53
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Dejana, dobar ti je graf , vidim da ti je vec odbrojao dane do . Drzim pesnice . Morena, tebi su ovaj mesec bas visoke t, ide na gore, to je dobro . Moj graf je ovaj mesec poludeo, necu ni da ga stavljam
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.6.2010 11:19:43
|
|
|
|
Anoniman
|
DEJANA, pa to je samo 1 analgin, nećemo zbog toga da se nerviramo! Držim fige jaaaaaaaaaaaakoooooooooooo!!!!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.6.2010 12:03:52
|
|
|
|
dejana007
|
Hihihi hvala tashke, ali kad ne mozes da ostanes u drugom stanju, za sve pomislis da moze da smeta Hvala NinaMandarina. Videcemo sutra, u meni nema neke nade jer nemam nikakav simptom, nista. Ni grudi, ni mucnina. Al videcemo sta ce kasti T, pa test. Hvala puno jos jednom
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.6.2010 13:23:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Neće da škodi analgin, i to što nemaš simptome nema veze, ne moraš ih imati. Držim fige za sutra.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 30.6.2010 7:06:29
|
|
|
|
dejana007
|
Ljudi nema ništa... Pih, žao mi je što sam iscimala i sebe i vas...
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 30.6.2010 10:10:45
|
|
|
|
morena
|
Ma daj! Pa zato smo tu. Evo mog grafa: Uspoređivala sam s prethodnim mjesecima, do sad je svaki mjesec na 26.dan pala T i padala do 28.dana, a 29.dan bi stigla
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 30.6.2010 10:42:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja rekoh da cekam i drugu ...Moja kugla nikad ne omane Navijam
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 30.6.2010 10:49:50
|
|
|
|
morena
|
E, verka, nisam ja skužila da ti misliš na mene. Ima ih još ovaj mjesec koje meni izgledaju sumnjivo: pčelica, eni. Daj bože da ti kugla dobro radi. Pa da ti zeta rodim.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?