Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 14.7.2010 14:59:58
|
|
|
|
zvezdica009
|
Tixic na muckanje navijam draga
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 14.7.2010 15:59:25
|
|
|
|
tixy1
|
Naravno, gospodjo Z, muckalo se, a i danas ce se!!! he he he!!!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 15.7.2010 11:47:38
|
|
|
|
dejana007
|
Tatjana extra si samo napred i bice Tixi samo tako nastavi
< Poruku je uredio dejana007 -- 15.7.2010 11:48:04 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 15.7.2010 11:52:09
|
|
|
|
Nensi*
|
Tatjana kakav ti je graf danas?
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 15.7.2010 15:55:57
|
|
|
|
tatjan@
|
Ne valja danas nista, jeste da sam merila T 2 sata ranije nego obicno ali pad je drastican u svakom slucaju.. Jel zna neko sta znaci kad je ovulacija kasno a lutealna faza jako kratka (8 dana prosli mesec, a izgleda da ce i ovaj tako biti..)? Evo grafa, sve mi se cini da ce sutra stici, tu su simptomi PMS.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 15.7.2010 17:13:30
|
|
|
|
tixy1
|
A ovo je moj! Cenim ovulaciju za 16-ti dan.
< Poruku je uredio tixy1 -- 15.7.2010 17:14:08 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.7.2010 15:28:10
|
|
|
|
tixy1
|
A sad cekamo!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.7.2010 15:40:53
|
|
|
|
Nensi*
|
Tatjana,dva sata si ranije merila tako da se ta T ne racuna...Videcemo sutra...
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.7.2010 15:41:31
|
|
|
|
Nensi*
|
Tixy,za sad ti je super graf,navijam da ste uspeli
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.7.2010 13:53:28
|
|
|
|
tatjan@
|
Nensi ipak je to bila najava , stigla je jutros.. nista idemo u nove pobede next month Tixy navijam za tebe Dejana a sta bi sa tobom, jesi dobila ili ne? Na crticama se bas brzo pise, ne stizem da ispratim..
< Poruku je uredio tatjan@ -- 17.7.2010 13:56:42 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.7.2010 14:16:32
|
|
|
|
cipiripi
|
Tatjana, kakav ti je progesteron, jel si ga kontrolisala?
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.7.2010 16:25:35
|
|
|
|
tatjan@
|
Trebalo bi da ga kontrolisem i sumnjam da je tu problem, ugojila sam se dosta, sigurno zbog toga.. uvek kad sam pod nekim stresom ugojim se ko idiot i odmah mi ciklusi odu u pm.. Ali evo Tatjana je smanjila obroke na pola Inace imam problema sa viskom kilogram ali takva sam ceo zivot, navikla sam se na sebe samu. Imam 172 cm a kilaza varira izmedju 70-80, sad sam na gornjoj granici . Citala sam da kada se smanji celokupni broj kg za 10 posto, vecinom se ciklusi vracaju u normalu (ako je problem izazvan gojenjem). Takodje sam pocela da pijem vitamin b6, pomaze kod produzavanja lutealne faze, a i odlican za borbu protiv stresa, vec sam ga jednom pila pre prve trudnoce.. Sacekacu prvo da malo smrsam, pa cemo videti da li ce biti potrebne neke pretrage..
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.7.2010 6:16:07
|
|
|
|
tixy1
|
so far so good... mada nista ne osecam
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.7.2010 7:41:11
|
|
|
|
daca77
|
A evo i mog grafa... Brinem sto mi je T izuzetno visoka, ali se nadam da je to zbog orgametrila koji sam pila u proslom ciklusu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.7.2010 14:33:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Zeno, ja mislim da ne moze temperatura da bude toliko visoka. Ili si trudna ili imas neko zariste u organizmu (upalu, infekciju)...Izvadi krv i ako su ti bela povisena idi kod lekara da ti proveri krajnike..To je najcesci uzrocnik upalica i ovih temperatura.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.7.2010 14:51:02
|
|
|
|
dobro bice iz bajke
|
Ja ovde nista ne razumem?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.7.2010 21:54:27
|
|
|
|
Nensi*
|
Dobro bice,ova linija ti je isprekidana zato sto nisi redovno unosila temperaturu po danima,nego si prvo unela 14 jula,pa 15,pa 19...Moras svaki dan redovno da unosis ili ako ne stignes mozes da uneses nekoliko dana odjednom ali da ides redom...Nadam se da si razumela
< Poruku je uredio nensi27 -- 20.7.2010 21:56:13 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 21.7.2010 8:19:56
|
|
|
|
dobro bice iz bajke
|
Hvala Nensi razumela sam..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 23.7.2010 13:32:40
|
|
|
|
dobro bice iz bajke
|
evo i mog grafa,blize se plodni dani!!!
< Poruku je uredio dobro bice iz bajke -- 23.7.2010 13:36:36 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 23.7.2010 13:37:06
|
|
|
|
Nensi*
|
Po ovom grafu ispada da ti je ovulacija bila 8 dc...A ovi beli kruzici znace da nisi merila u isto vreme kad i ostalih dana...
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 23.7.2010 13:41:01
|
|
|
|
dobro bice iz bajke
|
Joj Nensi hvala ti..Ja se ne razumem u sve ovo!!!Bila sam danas na Uz i imam dominantni folikul,15,6 mm i rekla mi je da plodni dani pocinju u ponedeljak..Hvala ti!!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 23.7.2010 13:44:32
|
|
|
|
NinaMandarina
|
DB, poslednja dva dana nisi merila u isto vreme, pa ti je zato visa temp. UZ je merodavan, tako da ti verovatno nije jos bila ovulacija, ali se FF malo zbunio . Nastavi da meris, ali probaj u isto vreme
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 23.7.2010 13:46:26
|
|
|
|
Nensi*
|
Onda se bacite svaki dan na muckanje,tog dana kad ti padne T tad je ovulacija...Po ovom je vec prosla,ali su ti zato isprekidane linije jer FF ceka jos par dana da bi bio siguran...Verovatno ce ti za koji dan opet pasti T,ali zapamti da moras svaki dan u isto vreme da meris inace to merenje onda nema smisla... I ne znam da li znas da se bazalna temperatura meri ispod jezika...
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 23.7.2010 13:48:51
|
|
|
|
dobro bice iz bajke
|
Juce sam merila pola sata ranije..Zato sto sam morala da zavrsavam neke stvari i ranije sam ustala!!Nista utorak idem na UZ ponovo da vidimo da li je pukao folikul posto sam pila klomifen!!! Nadam se da ce puci sam..Ima ih dva!!Jedan 15,6 a drugi 14 mm..Hvala ti draga.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 23.7.2010 13:50:46
|
|
|
|
dobro bice iz bajke
|
Nensi draga tako je i merim,ispod jezika!!!Devojke da mi nije Vas ja ne znam sta bih!!!Hvala Vam..Nensi mnogo si mi poznata.. Znaci kad padne temper onda su plodni dani..
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?