Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 23.7.2010 13:55:07
|
|
|
|
Nensi*
|
Kad padne,onda je vec ovulacija... Tako sam i ja prosle godine zapitkivala,i devojke su mi sve lepo objasnile...Preko merenja bazalne sam uspela da uhvatim O i uspela da zatrudnim,tako da sta god te interesuje pitaj slobodno,rado cu pomoci... Sad malo off,odakle si? Jel ima negde tvoja slika?
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 23.7.2010 14:00:13
|
|
|
|
dobro bice iz bajke
|
Ok!!!Mericu i sutra pa cemo da vidimo.Ovo je sve mnogo zapetljano... Imas PP!!!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 23.7.2010 14:21:21
|
|
|
|
Nensi*
|
Nije zapetljano,samo treba da udjes u stos Odgovorila sam ti
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 28.7.2010 8:20:38
|
|
|
|
daca77
|
Bazalna T mi ovog ciklusa bez veze...da li od orgametrila ili ko zna iz kog razloga
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.7.2010 10:05:35
|
|
|
|
coka11
|
Evo i mog grafa:
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.7.2010 10:25:42
|
|
|
|
dobro bice iz bajke
|
Evo i mog grafa!!
< Poruku je uredio dobro bice iz bajke -- 29.7.2010 10:31:45 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.7.2010 10:27:29
|
|
|
|
dobro bice iz bajke
|
Nisam pravilno unosila..Moja greska..Ukapirala sam u cemu je fora!!!Jel dobar nensi?
< Poruku je uredio dobro bice iz bajke -- 29.7.2010 10:32:37 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.7.2010 10:29:32
|
|
|
|
Nensi*
|
Jel si merila u isto vreme kao kad si zapocela graf?
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.7.2010 10:30:43
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: coka11 Evo i mog grafa: Coko,nisam te videla sto godina...
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.7.2010 11:35:10
|
|
|
|
coka11
|
Tu sam!! Udala se, bila na moru, i sad cekam!!!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.7.2010 12:22:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja nemam graf ( pocecu da unosim podatke iduci mesec), ali merim temperaturu i belezim na papir. E, sad, pitanje za vas- od ovulacije mi je temperatura svaki dan 37..Da li je moguce da bas svaki dan bude ista (ovulacija mi je bila u petak-subotu, a od nedelje mi je temperatura 37)..Meni to nije bas logicno, jer vidim po grafovima da svima od vas temperatura bar malo varira...P.S. treba da dobijem 2-og avgusta...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.7.2010 12:24:41
|
|
|
|
dobro bice iz bajke
|
Verolina Ja mislim da je to!!!Kazu da posle ovulacije tp ostaje visoka ako je trudnoca u pitanju.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.7.2010 12:27:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dobro bice iz bajke Verolina Ja mislim da je to!!!Kazu da posle ovulacije tp ostaje visoka ako je trudnoca u pitanju. Ma ona padne za dan i dodje .....Nego meni je cudno sto je vec sesti dan ravno 37..Ni stepen manje ni stepen vise...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.7.2010 12:29:12
|
|
|
|
dobro bice iz bajke
|
Ako vam bazalna temperatura ostane povećana i posle završetka menstruacije i ne snizi se na nivo pre nastupa ovulacije, verovatnoća da ste trudni je veoma visoka. Dakle, ako pratite svoju bazalnu temperaturu i ako je ostala povećana 18 dana uzastopce, verovatno ste trudni ..evo ti Verka!!Procitaj i sama.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.7.2010 12:30:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dobro bice iz bajke Ako vam bazalna temperatura ostane povećana i posle završetka menstruacije i ne snizi se na nivo pre nastupa ovulacije, verovatnoća da ste trudni je veoma visoka. Dakle, ako pratite svoju bazalnu temperaturu i ako je ostala povećana 18 dana uzastopce, verovatno ste trudni ..evo ti Verka!!Procitaj i sama. Uuuuuuuuuuuuuu........pa trebalo bi da ostane povisena jos 12 dana Mislim da je slaba vajda, a i ne osecam se ... Ajd na temu folikuli
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.7.2010 12:38:07
|
|
|
|
dobro bice iz bajke
|
Verka Meni je suljpa rekao nesto!!Bice
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.7.2010 13:24:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dobro bice iz bajke Verka Meni je suljpa rekao nesto!!Bice ej DB zaboravila si jos jedno A sad stvarno Veki, neka tako i ostane meni je bila povisena temeratura, tj. ja sam je merila kad mi je kasnila i stalno mi je bila od 37.0, do 37.3, a inace i ja sam pratila na papiru i dr mi je rekao da treba da bude povisena, tako da jupiiii mavijam da tako ostane i da jos nesto ja sam po temperaturi znala da sam
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.7.2010 13:27:42
|
|
|
|
dobro bice iz bajke
|
Miljce,ja joj lepo kazem ali mi ona ne veruje!!! Zato cemo da navijamo,i da cekamo avgust!!!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.7.2010 13:29:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dobro bice iz bajke Miljce,ja joj lepo kazem ali mi ona ne veruje!!! Zato cemo da navijamo,i da cekamo avgust!!! Naravno, ja se secam da sam mm poslala da kupi toplomer jer sam predhodni razbila i kad sam videle T molila sam Boga da tako ostane,kad ono ja posle par dana i ugledam i
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.7.2010 13:34:49
|
|
|
|
dobro bice iz bajke
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 30.7.2010 8:51:09
|
|
|
|
dobro bice iz bajke
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 30.7.2010 8:59:41
|
|
|
|
daca77
|
Kod mene se nista ne desava-polako, ali sigurno se hladim
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 30.7.2010 10:40:45
|
|
|
|
sunčica
|
meni je danas 14 dan a obično dobijam na 26, 28 i 29, juče mi je temperatura bila 36.2 a danas 36.5, kad nastupa ovulacija i kad trebam biti vredna
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 30.7.2010 10:54:59
|
|
|
|
sunčica
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 Kad padne,onda je vec ovulacija... Tako sam i ja prosle godine zapitkivala,i devojke su mi sve lepo objasnile...Preko merenja bazalne sam uspela da uhvatim O i uspela da zatrudnim,tako da sta god te interesuje pitaj slobodno,rado cu pomoci... Sad malo off,odakle si? Jel ima negde tvoja slika? Evo mene interesuje kad treba mutiti tačno i da li samo razmišljanje o tome može doći do oćekivane trudnoće
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 30.7.2010 10:59:51
|
|
|
|
dobro bice iz bajke
|
Meni je Nensi rekla kad BT padne tada treba mutit..Meni je setala,cas gore cas dole ali po mom grafu ispagda da mi je 8 dc bila O..Od tada mi je BT bila niska pa visoka a sad u zadnjih nekoliko dana je ostala visoka..Samo da tako ostane do kraja..
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?