|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
16.4.2010 11:21:58   
usamljena
Nemojte da vam dosadima ali please- pogledajte prvo kako se sklapaju! Ako ste u mogucnosti kupiti dvoja kolica ok, jedna koja necete stavljati u auto i jedna za auto! Evo gledam kolica sa zadnjeg posta i mislim da se sklapaju kao moja, odozgo. Trazite ona koja se sklapaju bocno jer ih mnogo lakse smestiti. 

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce

(odgovor članu baky)
Direktna veza do poruke: 701
16.4.2010 11:30:56   
baky
Usamljena ova se sklapaju kao kisobran, i jesu kisobran kolica... Moja kuma ima ova bertonne i odlicno se pokazala posle 18 meseci kao nova su, a staju nam u gepek sto je najvaznije :) i nisu teska, a ova pegolini vise mi se svidja boja a identicna su uporedjivali smo ih, jedino sto nema da se kupe u Nisu i morala bih da ih narucim preko neta.... Sta mislis o tome, o kupovini preko neta?

(odgovor članu usamljena)
Direktna veza do poruke: 702
16.4.2010 11:39:41   
Dora
Odlučila sam odavno koji ću model, a evo i dezen.

user posted image

(odgovor članu baky)
Direktna veza do poruke: 703
16.4.2010 11:43:28   
baky
Dora bas su lepa, boja je prelepa, samo sto ja zbog prostora gledam kisobran...

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 704
16.4.2010 12:23:25   
Mimče
IZVORNA PORUKA: baky

Cao svima, citam sta pisete o kolicima i evo i ja da se ukljucim user posted image Mislim da bih kola lakse kupila, :) trenutno mi se svidjaju ova http://www.ishop.rs/artikal-decija-kolica-pegolini-12407 i ova http://www.ready.rs/products/Oprema-za-bebe/Bebi-Kolica/1637.sr.html Kako vam se svidjaju, jel imate neko iskustvo sa njima?

baky ne znam odakle si ali ako si iz bg imas na voždovcu radnjicu bebi  opreme kolica -trotočkaši omnia chipolino su na sniženju  5800, što nije ništa za kolica mislim da su ista marka kao ta na sajtu readyrs. mogu ti poslati tačno ime i adresu radnje na pp
ja imam sreću dfa sam kolica dobila od moje seke a sintezis iod drugarice, spasle su me mukauser posted image user posted image

(odgovor članu baky)
Direktna veza do poruke: 705
16.4.2010 12:31:26   
baky
Iz Nisa sam, a ovde ima tri vrste kolica u celom gradu :( zato se razmisljam da li da narucim preko neta, videla sam ih uzivo samo sto su ovako jeftinija...

(odgovor članu Mimče)
Direktna veza do poruke: 706
16.4.2010 15:05:09   
gagana83
Dora prelepa su kolica!
Bas mi se svidjajuuser posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu baky)
Direktna veza do poruke: 707
16.4.2010 15:17:56   
baky
Sad sam bila u radnji i videla ista kolica zelene boje i pitala kad se naruce preko njihovog sajta da li stigne boja koju porucim, i ona ukapirala da je zbog cene i kaze to na sajtu su cene za veleprodaju, u prodavnici su 22000 a preko neta 17000, jel narucivao neko preko neta kolica ili nesto drugo, jer su pre godinu dana i u radnji bila 17000, bas me razocarala ako je tako :(

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 708
16.4.2010 15:20:37   
Mimče
ja bih ti ipak savetovala da sve prvo vidiš uživo jer jedno je slika na netu a dr kad probaš kolica , pipneš, sklopiš, rasklopiš...pa tek onda odluči pa a ko je jeftinije poruči netom

(odgovor članu baky)
Direktna veza do poruke: 709
16.4.2010 15:31:51   
baky
Videla sam ih Mimce, moja kuma i njen bebac ih imaju, bas ta u zelenoj boji, ova su crveno crna sto mi se svidjaju, tako da znam da su dobra njoj 18 meseci traju i kao nova su... samo me sad zbunili kad su rekli da su to cene za veleprodaju, mada na sajtu ne pise tako...

(odgovor članu Mimče)
Direktna veza do poruke: 710
21.4.2010 16:03:53   
pepeljuga
da li neko ima iskustva sa lazzaro kolicima (nadam se da se tako pise)?
ja taman odlucila da kupim peg perego a danas mi drugarica kaze da ce uzeti ova jer su bas dobra a dosta jeftinija user posted image user posted image
nisam jos isla da ih pogledam ali planiram posto ih je bas nahvalila!

(odgovor članu baky)
Direktna veza do poruke: 711
21.4.2010 17:18:39   
Anoniman
Ja nemam iskustva...ali videla sam i per perego i lazaro kolica vishe varijanti uzivo.... i mislim da je per perego bolji kvalitet..... Lazaro je neki nash proizvodjach...ja sam gledala njihova auto sedishta...malo su jeftinija...a nije bash neki kvalitet....user posted image

(odgovor članu pepeljuga)
  Direktna veza do poruke: 712
21.4.2010 20:21:13   
pepeljuga
hvala smeshkice, tako sam i mislila cim se slabo pominju user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 713
21.4.2010 21:01:22   
*Alexx*
Lazzaro i Peg su neuporediva kolica. Peg je mnogo bolji, ali je i skuplji.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 714
22.4.2010 10:39:15   
bebuska
Ja vise pojma nemam koja kolica da uzmem...Prvo sam htjela chicco trio living al vise nisam sigurna, meni se sva kolica svidjaju...user posted image Sad bi na tri sad na cetri tocka, ko zna sta cu ja na kraju kupit...user posted image

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 715
22.4.2010 11:40:49   
Dora
Ako nemaš ogroman gepek ne uzimaj ta sa 3 točka!user posted image
Stvarno su glomazna kad se sklope, ali ni to me neće sprečiti...

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 716
22.4.2010 15:37:34   
bebuska
O prakticnoj strani i ne razmisljam user posted image toliko sam cekala mog bebana da bi mu sad kupila sve sto mi se svidi a svidja mi se mnoooogo toga user posted image
Al sad ozbiljno sta mislite koja su kolica najbolja, koji proizvodjac? Meni ima dosta lijepih kolica pa sam neodlucna...

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 717
22.4.2010 18:26:44   
Dora
Ne mora neka poznata marka kolica i visoka cena nužno značiti i kvalitet. Ja sam imala za svoje dvoje dece ABC Design marku, idealna kolica, zaista kvalitetna. Dala sam ih jednoj drugarici i eno su ko nova. 

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 718
24.4.2010 22:54:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dijana1

user posted image
Meni se svidja ovaj model kolica peg perego uno,naslon kolica ima 4 polozaja, prebacivanje rucke tj da mogu da gledam u bebu, ram je od aluminijuma, u sklpoljenom stanju kolica mogu stajati sama, regulisanje visine rucke za guranje, velika duboka korpa izmedju tockova, amortizeri i kocnice na zadnjim tockovima, tezina kolica oko 10 kg itd. Da li je neko mozda imao ovaj model pa da mi kaze da li su stvarno dobra kao sto izgledaju.

Koji je ovo model? Kako se zove?

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 719
25.4.2010 12:27:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: buhla

danas sam u Aksi videla ESPRIT kolica... mnogo lepa... oko 26.000 din su sa svim dodacima...
uh nama su kumovi iz austrije obecali da ce da nam kupe i donesu... ne sumnjam da ce biti kvalitetna, ali bi ja ipak volela da izaberem, a glupo mi bilo sta da im kazem! user posted image
i ova su mi se svidela

user posted image

Jel neko kupio ovakva kolica? Kuma moja se danas uhvatila za njih, oduševljena je.

(odgovor članu buhla)
  Direktna veza do poruke: 720
25.4.2010 13:14:34   
dijana1*
IZVORNA PORUKA: Tasha
IZVORNA PORUKA: dijana1

user posted image
Meni se svidja ovaj model kolica peg perego uno,naslon kolica ima 4 polozaja, prebacivanje rucke tj da mogu da gledam u bebu, ram je od aluminijuma, u sklpoljenom stanju kolica mogu stajati sama, regulisanje visine rucke za guranje, velika duboka korpa izmedju tockova, amortizeri i kocnice na zadnjim tockovima, tezina kolica oko 10 kg itd. Da li je neko mozda imao ovaj model pa da mi kaze da li su stvarno dobra kao sto izgledaju.

Koji je ovo model? Kako se zove?

Tasho ovo su Peg Perego Uno (sportska kolica) tako pise, ukucaj na googlu i videces. Mislim da je samo mana sto je malo teze gurati kolica kada prebacis rucke ali to je tako kod svih kolica kojima se prebacuje rucka.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 721
25.4.2010 14:19:12   
baky
Tasha moja kuma ima identicna kolica samo je marka bertonne, isti model sve isto i ona je prezadovoljna, 18 meseci ih koristi nisu mrdnula, sad cu i ja verovatno njih da uzmem....

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 722
25.4.2010 16:30:43   
Lu
Dorauser posted image user posted image user posted image
Navijala sam da uzmeš ta...kao da ja kupujemuser posted image

P.S. Aha,i dezen je unisexuser posted image

< Poruku je uredio Lu RR -- 25.4.2010 16:31:24 >

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu baky)
Direktna veza do poruke: 723
27.4.2010 11:32:06   
gaganele
http://www.chicco.com/Portals/0/Products/Images/trio_living_pacific_normal.jpg MI SMO SE ODLUCILI ZA OVA I SUPER SUUUUUU....MENI SE SVIDJA PRAKTICNA SU DOSTA TOGA RESIMO SA NJIMA....I BEBA SE USPAVA CIM JE SPUSTIMO U KOLICA

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 724
3.5.2010 17:12:20   
suncica13
Mimce,
nakon duzeg razmisljanja o kolicima odlucili smo se za chipolino omniu3, radnja o kojoj pises na vozdovcu ima jako povoljnu cenu.Molim te da mi porsledis njihov kontak tel. ukoliko ga imas ili bar adresu.
Unapred zahvalna,
Suncica

(odgovor članu baky)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here