|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
20.3.2010 21:41:45   
Dora
Kombinacija boja je super! Ovde nema takvih kombinacija, samo: rozeuser posted image , plava, narandžasta...bzv. nema dezena i nekih neutralnih boja.
Pokušala sam da naručim ali to nije baš tako lako, svi sležu ramenima, kao, ne znaju šta se ima na lageru (inače, teško je naručiti pa da stignu i za mesec ipo, nema veze) ma, neće da se cimaju budale.
Tako da smo odlučili da idemo u BG tamo da vidimo. Nek mi neko kaže adresu Akse koja je najsnabdevenija. Hvala.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 676
20.3.2010 22:34:29   
Anoniman
Ja samo da predlozim Neonato i Cam. S obzirom da najveci broj njih kupuje Peg Perego, a ova mene jako podsecaju na njih. Imaju sve sto je potrebno, a nisu previse skupa. O kvalitetu i da ne pricam. Meni su sasvim ok.

(odgovor članu Dora)
  Direktna veza do poruke: 677
20.3.2010 23:54:49   
Verus
Dora vidi da ti maslinica napise koja je ona to narucila-sto izgledaju kao ta moja safety 1st (jer gledala sam na netu, nisam nasla u Srbiji, a mozda ne mogu naci na netu a ima u radnjiuser posted image ), pa da pogledate i ta-ako moze uzivo....ja sam se odusevila onim crnim, a uzivo nisu bila lepa...prevelika kada se sklope, dosta teska...

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 678
21.3.2010 0:29:35   
Dora
Moraću da vidim, imala sam sličan model pisala sam već o njima u ovoj temi ima i slika i jako mi je praktičan takav model kolica. Ali sam zapela za Graco Trekko ko idiot. Ma, pogledaću ja još.
Masliniceee, piši draga i stavi slikeuser posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 679
21.3.2010 13:50:53   
dijana1*
IZVORNA PORUKA: Grejs

Dijana ceo komplet je 49,000 dinara .Stizu mi veceras malopre su me zvali za isporuku pa cu preneti da li su tako lepa i uzivo

Ako ti nije problem da napises. Ja sam trenutno u BL ovde je izbor katastrofa sto se tice kolica. Cula sam da je u Beogradu i Zagrebu sve mnogo jeftinije nego u Banja Luci. Tako da cu najverovatnije sacekati sajam u BG-u i jos povrat pdv-a user posted image

(odgovor članu Grejs)
Direktna veza do poruke: 680
21.3.2010 14:17:31   
Grejs
Dijana sinoc su stigla stvarno su prelepa i u pakovanju ima sve.Ram kolica,sportsko sediste sa dunjicom za noge,autosediste,nosiljka, torba za pelene i presvlacenje kabanica za kisu i mreza koja ide ispod kolica za stvari.Lako se sklapaju i nisu mnogo teska.Ja sam u Aksi gledala kolica i nijedna mi se nisu svidela ova sam narucila a da ih nisam uzivo ni videla(sto nije bas pametno znam) ali  posrecilo mi se,jer su uzivo mnogo lepsa nego na slici.Ova firma kod koje sam on-line narucila je iz Novog Sada i isporucili su mi ih za dva dana.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 681
3.4.2010 18:31:28   
dijana1*
user posted image
Meni se svidja ovaj model kolica peg perego uno,naslon kolica ima 4 polozaja, prebacivanje rucke tj da mogu da gledam u bebu, ram je od aluminijuma, u sklpoljenom stanju kolica mogu stajati sama, regulisanje visine rucke za guranje, velika duboka korpa izmedju tockova, amortizeri i kocnice na zadnjim tockovima, tezina kolica oko 10 kg itd. Da li je neko mozda imao ovaj model pa da mi kaze da li su stvarno dobra kao sto izgledaju.

(odgovor članu Grejs)
Direktna veza do poruke: 682
3.4.2010 20:57:06   
New Mom

IZVORNA PORUKA: dijana1

user posted image
Meni se svidja ovaj model kolica peg perego uno,naslon kolica ima 4 polozaja, prebacivanje rucke tj da mogu da gledam u bebu, ram je od aluminijuma, u sklpoljenom stanju kolica mogu stajati sama, regulisanje visine rucke za guranje, velika duboka korpa izmedju tockova, amortizeri i kocnice na zadnjim tockovima, tezina kolica oko 10 kg itd. Da li je neko mozda imao ovaj model pa da mi kaze da li su stvarno dobra kao sto izgledaju.

Mi smo kupili potpuno ista takva, ista i boja. user posted image Ne mogu da ti kažem iskustvo, tek ćemo ih probati.user posted image Trenutno mi deluju da su dobra kao što su bila na slici.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 683
3.4.2010 21:15:31   
dijana1*
Gledala sam chipolino i peg perego, chipolino su duplo jeftinija kolica imaju i onu torbu i kostaju oko 150 eura, a peg perego 300 eura. Ovo su cene u Banja Luci u Srbiji ne znam kako se krecu, ali opet mi se mnogo cine bolja pegova kolica bez obzira sto imaju iste funkcije. Jesi li ti kupila preko neta ili u prodavnici?

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 684
3.4.2010 21:23:41   
New Mom
U prodavnici, ali ne u Novom Sadu. Kolica u kombinaciji sa nosiljkom, AS i torbom ovde su oko 68000 dinara, mislim da su sama kolica oko 32000, a torba 5000 din. Mm ujak je iz ZG celu kombinaciju doneo za nekih 400 evra. Skopčala sam da je u BiH, Hrvatskoj, pa i južnoj Srbiji mnogo jeftinije nego ovde. Bili smo i do Mađarske (napunili nam glavu kako je drastično jeftinije), ispalo da samo kolica plus AS koštaju 600 evra.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 685
3.4.2010 21:27:25   
New Mom
E da, štos je i da se prošlogodišnji model i od ove godine razlikuju samo u dezenima, a ako nađeš prošlogodišnji, on je ovde oko 10000 jeftiniji. Na žalost, mi smo naletali samo na plave, roze i crvene, a kako nismo hteli da bude baš određujuća boja za pol, nismo to mogli da iskoristimo.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 686
3.4.2010 21:29:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: New Mom

U prodavnici, ali ne u Novom Sadu. Kolica u kombinaciji sa nosiljkom, AS i torbom ovde su oko 68000 dinara, mislim da su sama kolica oko 32000, a torba 5000 din. Mm ujak je iz ZG celu kombinaciju doneo za nekih 400 evra. Skopčala sam da je u BiH, Hrvatskoj, pa i južnoj Srbiji mnogo jeftinije nego ovde. Bili smo i do Mađarske (napunili nam glavu kako je drastično jeftinije), ispalo da samo kolica plus AS koštaju 600 evra.

I mi smo mislili da je jeftinije...dok nismo dobili info...da je madjarska otishla gore sa cenama otkad je u EU(valjda) jer su njim vratili porez i na dechiju opremu koji dosad nisu imali.... tako da mi nismo ishli u madjarsku...iako smo nameravali.... user posted image

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 687
3.4.2010 21:31:37   
dijana1*
user posted image jel mozes da napises u eurima, inace se slabo snalazim sa dinarima a u BL sam vec 4 meseca tako da sada ne znam ni kako se krece kurs dinar-euro user posted image ovde imas samo kolica a ako hoces nesto posebno to se narucuje, i to mozda da stigne. Rekli su mi da je torba posebno 50 eura isto kao i tu, a za nosiljku i AS nisu mi nista rekli. Mozda ima u BG da se kupi. Ali kolica su mi super user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 688
3.4.2010 21:32:17   
Anoniman

Cula sam da je u Beogradu i Zagrebu sve mnogo jeftinije nego u Banja Luci. Tako da cu najverovatnije sacekati sajam u BG-u i jos povrat pdv-a user posted image

a kada je sajam u beogradu?

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 689
3.4.2010 21:32:40   
New Mom
Samo skini 2 nule: 1 evro - 100 dinara.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 690
3.4.2010 21:33:39   
dijana1*
Razlikuje se proslogodisnji model od novog, prvo kocnice pa oni kajisevi sto vezes bebu i jos neke sitnice, a ovde proslogodisnji model skuplji od novog user posted image zamisli

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 691
3.4.2010 21:34:47   
New Mom
A inače, gledali smo prvo u BG-u, računam veći izbor, ali cene su iste kao u NS.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 692
3.4.2010 21:35:29   
New Mom

a ovde proslogodisnji model skuplji od novog user posted image zamisli

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 693
3.4.2010 21:36:15   
dijana1*
Sajam je od 23-25 aprila, hala 3. Bice 10% popusta za kupljenu robu

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 694
3.4.2010 21:37:43   
New Mom

IZVORNA PORUKA: lenaJe

Cula sam da je u Beogradu i Zagrebu sve mnogo jeftinije nego u Banja Luci. Tako da cu najverovatnije sacekati sajam u BG-u i jos povrat pdv-a user posted image

a kada je sajam u beogradu?

Čini mi se od 23. do 25. aprila.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 695
3.4.2010 21:37:58   
Anoniman
jel to sajam bebi opreme? isla bih da se odusevljavam user posted image jos uvek mi je rano za kupovinu

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 696
3.4.2010 21:39:48   
New Mom
Jeste. Meni žao, ali ja moram da preskočim. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 697
3.4.2010 21:41:44   
dijana1*
Ukucaj na googlu deciji sajam Beograd, ja cu najverovatnije ici, jedan dan cu da odvojim samo za to user posted image zamisli na jednom mestu toliko bebecih stvarcica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 698
3.4.2010 21:44:13   
Anoniman
daaaaaaauser posted image ja cu da se izgubim skrozuser posted image

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 699
16.4.2010 11:17:13   
baky
Cao svima, citam sta pisete o kolicima i evo i ja da se ukljucim user posted image Mislim da bih kola lakse kupila, :) trenutno mi se svidjaju ova http://www.ishop.rs/artikal-decija-kolica-pegolini-12407 i ova http://www.ready.rs/products/Oprema-za-bebe/Bebi-Kolica/1637.sr.html Kako vam se svidjaju, jel imate neko iskustvo sa njima?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here