|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
6.5.2010 15:06:05   
Beca22
Da li neko od vas zna adresu ili broj telefona prodavnice na Vozdovcu, u kojoj mogu da nadjem kolica Chipolino omnia 3, posto ih nigde u gradu nema. Unapred zahvalna...

(odgovor članu suncica13)
Direktna veza do poruke: 726
6.5.2010 16:43:29   
ledenibreg
zoka81, i meni se ova tvoja teutonia kolica svidjaju? ima li ih u turbolimac radnji i koja je njihova cena? ako nije problem , jel mozees dati vise detalja o njima, koliko si ti uopste zadovoljna njima?

život je čudo, kada veruješ

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 727
6.5.2010 17:47:06   
Anoniman
Ovih dana sam bash zagledala kolica na subotichkim ulicama....i doshla do zakljuchka da ovde vlada chikov monopol.... user posted image Sva kolica su od njih ili per perega koji moze da se kupi u njihovoj radnji... osim toga sam videla par kolica marke lazaro, i jedna kolica cam, jedna maksi kosi (neznam kako se pishe ova marka) i dvoja chipolino kolica....

Tako da sam prestala da se nadam da tju videti kolica koja zelim da kupim uzivo... al zato tju biti unikat u Subotici user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenibreg)
  Direktna veza do poruke: 728
6.5.2010 21:32:15   
baky
Smeshkice verujem ti da za tebe nema kolica, nema ni za mene u Nisu, i ovde je 90% chico i peg perego, zato cu da narucim preko neta, em je jeftinije em je veci izbor... Samo jos Petra da se rodi i uziva u njima :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 729
10.5.2010 10:08:44   
gaganele
evo nasih super su obozavamo ih
user posted image

NEKO BI ZVEZDE SKINUO I NEBO BI DODIRNUO DA PORED SEBE IMA TO STO IMAM JA NEKOM BI ZORA SVANULA....TI NE DAS DA ME UZME ZLO....

(odgovor članu suncica13)
Direktna veza do poruke: 730
10.5.2010 10:10:40   
bebuska
IZVORNA PORUKA: gaganele

evo nasih super su obozavamo ih
user posted image

Eeee i mi smo juce kupila ta samo u sivoj boji...Jedva cekam da se vozamo. user posted image

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

(odgovor članu gaganele)
Direktna veza do poruke: 731
10.5.2010 11:05:16   
gaganele
super su kolica mi smo odusevljeni user posted image  jako lako skrecu i lepo iduuu

NEKO BI ZVEZDE SKINUO I NEBO BI DODIRNUO DA PORED SEBE IMA TO STO IMAM JA NEKOM BI ZORA SVANULA....TI NE DAS DA ME UZME ZLO....

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 732
10.5.2010 12:21:22   
Daca88
user posted image
user posted image
Evo su nasa kolica,ovo je iz kataloga,nasa su crveno-braon boje,a u katalogu je samo u ovoj boji naslikano.
Kupili smo ih u Turbo Limacu,marke su Graco,uz njih smo dobili i ovo auto sediste koje se kao sto je prikazano na slici kolica moze montirati na kolica.Kolica se namestaju u lezeci,polusedeci,i sedeci polozaj,prednji tockovi su rotirajuci,i prednji i zadnji mogu da se zakoce.Rucka se isto moze premestati tako da kad se gura moze se gledati u bebu,i standardno.Dobili smo i kisobran,i presvlaku kad pada sneg ili kisa da se skroz"ograde"kolica.Dole ima kao mala kupovna korpa gde se moze potrpati svasta nesto,a ima i torba.

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

(odgovor članu gaganele)
Direktna veza do poruke: 733
10.5.2010 15:16:51   
nala
Devojke, evo i mog visegodisnjeg iskustva sa Peg Perego Pliko P3 Classico-m. Kupila sam ga 2005. godine i bio je negde oko 200 evra i kupljen je u nekoj prodavnici u Sava Centru. U drugim prodavnicama je bio i do 270 evra. To su kolica koja su najlaksa za sklapanje.Sklapam ih i rasklapam jednom rukom a u drugoj drzim dete, sto je jako bitno kada ste same.Sklapaju se kao kisobran i imaju sve polozaje od lezeceg do sedeceg, sto je opet jako bitno.Nisu najlaksa na svetu, ali za ono sto pruzaju i jesu.Gde cete naci kolica koja zauzimaju malo mesta, sa normalnim tockovima (a ne onim koja zapinju na najmanju neravninu na putu), koja uz to nisu teska, kada se sklope imaju rucku za nosenje.Ona su napravljena od dur-aluminijuma i zato su lagana.

Kada kupujete kolica, a dete vam je jos uvek beba, povedite neko dete koje ima bar 2,5 godine ili zamolite neku mamu u prodavnici da vam dozvoli da provozate njeno dete po prodavnici pa cete se lakse odluciti. Male bebe sve idu lagano, barem po ravnim i uglancanim povrsinama u prodavnicama. A kad krenete da vozate po gradu, a kolica teska, pa onda jos i torba, pa svratite do pijace, prodavnice i natovarite ih a beba vise nije beba nego dete od 12 i vise kg, pa nekoliko kg hrane, a kolica teska 15 kg, pa ti vozaj majcin sine.

Ja sam pazljivo birala kolica, poucena tudjim iskustvima, naravno dobrim i losim, ali uglavnom losim i na osnovu toga odabrala ova koja sam pomenula. Ako vas jos nesto zanima, rado cu vam odgovoriti. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Daca88)
Direktna veza do poruke: 734
10.5.2010 16:50:57   
Anoniman
nala! user posted image user posted image user posted image Potpisujem svaku tvoju reč, imam ista kolica kupljena 2006, Luku vozam i sada po potrebi u njima!
Dve stvari iz tvoj posta ne mogu da potpišem: sklapanje jednom rukom i cenu. user posted image

(odgovor članu nala)
  Direktna veza do poruke: 735
10.5.2010 21:27:56   
nala
E, Tasho, sestro slatka, da si se ti vozala sa detetom po Beogradskom prevozu i ti bi se izvestila.user posted image user posted image user posted image Bez sve sale, treba ti jedna slobodna ruka, a za rasklapanje i jedna noga.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A sto se cene tice, toliko sam ih ja platila, naravno, to je bila osnovna varijanta, bez dodataka, osim sto su imala drzac za casu i donju vrecicu, u koju natrpas svasta. Posle smo dokupili i suncobran, doduse chipolino ali je boja odgovarala a mogu ti reci i cena od 12 evra je bila jako primamljiva, a Peg Perego nismo nasli nigde, vidim da ih sada ima.

< Poruku je uredio nala -- 10.5.2010 21:36:33 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 736
10.5.2010 21:32:00   
pepeljuga
mi smo se odlucili za ova:
user posted image

(odgovor članu nala)
Direktna veza do poruke: 737
10.5.2010 21:34:13   
pepeljuga
to su peg perego pliko switch completo, samo na jednom mestu sam pronasla da se uz njih dobija i ona navlaka za kisu, na ostalim mestima su mi rekli da se to posebno kupuje user posted image

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 738
10.5.2010 21:37:59   
nala
Pa to su valjda kao nasa, samo mi nemamo navlaku.user posted image

Direktna veza do poruke: 739
10.5.2010 21:39:46   
New Mom
Pepeljugo, mi smo kupili ista takva, čak i boja, dobili smo navlaku za kišu. Pre kupovine raspitivala sam se u Enci Menci-ju i još par prodavnica u NS-u, znam da je svuda išlo sa kolicima. Ne znam što bi se kupovalo posebno. Znam da svaki od delova (kolica, nosiljka, AS, torba) može da se poruči posebno, ali za ovo prvi put čujem.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

Direktna veza do poruke: 740
10.5.2010 21:57:40   
nala

IZVORNA PORUKA: New Mom

Pepeljugo, mi smo kupili ista takva, čak i boja, dobili smo navlaku za kišu. Pre kupovine raspitivala sam se u Enci Menci-ju i još par prodavnica u NS-u, znam da je svuda išlo sa kolicima. Ne znam što bi se kupovalo posebno. Znam da svaki od delova (kolica, nosiljka, AS, torba) može da se poruči posebno, ali za ovo prvi put čujem.user posted image

E pa draga moja, to se zovu trgovinski trikovi.A cena je uvek niza bez navlake, taman toliko koliko ona kosta.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 741
10.5.2010 22:22:34   
pepeljuga
i meni je bilo cudno, ali bitno je da sam nasla gde ima sa navlakom user posted image

(odgovor članu nala)
Direktna veza do poruke: 742
10.5.2010 22:26:57   
nala
Najbitnije je da si pronasla ono sto si trazila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 743
10.5.2010 23:55:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: nala

E, Tasho, sestro slatka, da si se ti vozala sa detetom po Beogradskom prevozu i ti bi se izvestila.user posted image user posted image user posted image Bez sve sale, treba ti jedna slobodna ruka, a za rasklapanje i jedna noga.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ali ja ne kapiram kako, kada kod mene prvo što treba da uradiš jeste da na OBE ručke povučeš one kvačkice na gore, pa tek onda dalje. user posted image

(odgovor članu nala)
  Direktna veza do poruke: 744
11.5.2010 7:02:52   
nala

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

IZVORNA PORUKA: nala

Ali ja ne kapiram kako, kada kod mene prvo što treba da uradiš jeste da na OBE ručke povučeš one kvačkice na gore, pa tek onda dalje. user posted image

Pa bejbe, prvo povuces na jednoj, pa onda na drugoj i eto ti. Samo malo vezbe.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 745
11.5.2010 9:37:05   
Anoniman
user posted image Ah, tako da.

Ustvari si u pravu, ja se nisam vozila busom, pa nisam imala razloga da to vežbam. Uglavnom bih dete ubacila u AS u auto, pa sklopila kolica sa dve ruke. user posted image A za sve ostalo, nije bilo potrebe da ih sklapam.

(odgovor članu nala)
  Direktna veza do poruke: 746
11.5.2010 10:43:10   
Tara
Gaganele, je l" mozes da mi kazes cenu kolica ovde?
mm je nasao u Italiji ista kolica za 290 eura, ide opet za nekoliko dana
pa sam mislila tamo da ih kupi user posted image
U tu cenu je uracunata i nosiljka i sediste za auto .

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 747
11.5.2010 14:13:14   
nala
Kad sam kod kuce nemam potrebu da idem busom, uvek sam autom ili proset_am ovako, ali kad odem kod mojih u BG nema sanse na maltretiram tatu ili brata da me voza iz centra do Usca ili Delta city-a da bi ja nesto pazarila, svi imaju svoje obaveze, nego upregnem GSP i ajde.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 748
12.5.2010 16:03:02   
ledenibreg
pozdrav svima članicama,
znate li gde se kod nas mogu naći teutonia kolica ili abc design..? sve postajem skeptičnija da ih ima uopšteuser posted image

(odgovor članu nala)
Direktna veza do poruke: 749
12.5.2010 19:03:48   
nala
Bojim se da ih u Srbiji neces naci.user posted image Osim da ti ih neko dopremi iz inostranstva. user posted image Za teutoniu znam da ima i u Bugarskoj, a to ti je najblize nama.user posted image user posted image user posted image Nije ti losa varijanta da proberes nesto od onoga sto ima i kod nas. Procitaj moje i Tashine komentare od pre neki dan pa se odluci.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenibreg)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...
Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.
Pismo mom detetu kojeg više nema
Danas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here