|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
29.5.2010 11:26:14   
pahulja76
mm i ja smo gledali ovakva KOLICA u Aksi samo sto kod njih nema ove torbe na razvlacenje koja sluzi za presvlacenje bebe i kod njih su oko 20 hilj.

(odgovor članu stasha77)
Direktna veza do poruke: 776
19.6.2010 15:19:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Tashke

To. Koštaju sa AS oko 29000din

Tasho , ova kolica koja je gaganele postavila su NOVI model ESPRITA , znam jer ih jurim od kako sam ih videla. PPROŠLOGODIŠNJI model je potpuno isti ,što se dezena tiče , ali nema velike točkove i ručka ne može da se rotira , i taj prošlogodišnji model je oko 26-29 000 , a ovaj novi , sa Gaganeline slike je skuplji, preko 33-36 000 din ,gledala sam u Aksi , Merkatoru i na još par mesta . Evo ti slike pa sama uporedi, novija su naravno bolja, zbog amortizera na sve strane i rotirajuće ručke . Samo - cena ???

Ovo je straiji model ,26-29 000 din

user posted image

Ovo je NOVIJI model 33-36 000 din

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 777
19.6.2010 15:25:00   
Anoniman
Pardon, nije sa Gaganeline slike , već sa gaganine83 slike user posted image . A ja pišem Tashi, sva bitna , a ona žena ima već kolica user posted image . Eee,ovo je za temu KAKO JE LEPO BITI GLUP . Ok, nije na odmet , čisto da znate ...Stvarno , ne sve strane su ti noviji modeli nekih starijih kolica , izgledaju skoro isto a oni stave minimalnu razliku u ceni . Meni pokušali da uvaljaju priču kako je onaj tamo NOVI model , a ja znam da nije user posted image . Uf, al sam mudra user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 778
20.6.2010 23:05:32   
Mimče
drage ja sam videla neka kolica u  grckom mothercare-u , nesto su nalik kisobran ali imaju pocetni polozaj tj sintezis i sve zajedno 200e, mm ova seka ide ponovo na sitoniju u sarti  u septembru i mogla bih da mi ih kupi u solunu.... da li neko ima iskustva sa njihovim kolicima i kakva

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 779
20.6.2010 23:08:11   
Anoniman
Lepo od tebe što mi pišeš, jer mene to zaista zanima! Ja imam kolica, ali kuma moja nema, a treba da se porodi krajem jula, i želi ESPRIT kolica. Poslaću joj tvoj post, puno će joj značiti! Hvala ti! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 780
21.6.2010 17:32:23   
maslinica
zene, nisam gledala ranije postove, ali mi treba informacija, koliko kosta samo korpa za peg perego  kolica? naveta, za GT3 kolica?

i gde mogu da potrazim ako ko prodaje polovnu?

< Poruku je uredio maslinica -- 21.6.2010 17:33:07 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 781
21.6.2010 17:39:26   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: maslinica

zene, nisam gledala ranije postove, ali mi treba informacija, koliko kosta samo korpa za peg perego  kolica? naveta, za GT3 kolica?

i gde mogu da potrazim ako ko prodaje polovnu?

Imaš na sajtu peg perego cenu: http://pegperego.rs/prodavnica/
A za polovnu... nemam pojma, da probaš limundo?

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu maslinica)
Direktna veza do poruke: 782
21.6.2010 17:46:33   
maslinica
tnxuser posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 783
21.6.2010 23:17:40   
Anoniman
A ovaj novi model ESPRIT-a nema pokretne prednje točkove. I ta cena koju si navela je samo za klot kolica, a u onih 28-29 000 za stari model je uključena kišna navlaka, ona navlaka za noge da dete ne zebe, i jaje.
Čini mi se da je to onda daleko bolja investicija od novog modela.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 784
22.6.2010 15:51:25   
Anoniman
Ajde da pitam iskusne mame ,molim za odgovor: Koliko je bitno da kolica imaju ručku koja se moze pomerati (pa je moguće bebu voziti a da ona gleda ka vama ili od vas) ? Koliko je to bitna stavka? Šta je zaista bitno pri kupovini kolica ? Šta bi ste vi stavile u top 5 obaveznih karakteristika za kolica ?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 785
22.6.2010 17:03:37   
*Alexx*
Okretanje ručki - nije baš toliko bitno, ali je jako zgodno, zbog vremenskih prilika: vetar, sunce.
Sa ove tačke gledišta, meni fali spojena ručka za guranje. Ne mogu u isto vreme da guram kolica i jedem sladoled user posted image (mislim, mogu, ali teško)
Isto tako, zgodno je (ali ne neophodno) da kolica imaju prečku napred, jer u nekom trenutku će beba početi da se buni što je vezana kaiševima oko ramena, a ovako je vežeš samo dole, kod stomaka, i može da se uspravi, gleda svet, a pridržava se za ručku.
Ako nemaš veliki auto, kupi kolica koja se ne sklapaju kao kišobran.
Ostalo je standardno - naravno, da su što lakša, da one ručke mogu da se pomeraju po visini (mm podiže ručke kad gura, ja ne)...

< Poruku je uredio Alexx RR -- 22.6.2010 17:04:07 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 786
22.6.2010 17:09:53   
sneza24
Meni je bilo bitno da se prebacuje jer ja sam na jednom kraju sela a svi ostali kod kojih bih isla su na drugom kraju i poslepodne kad bi isli sunce nam ide u oci i dete ne moze da gleda pa ga lepo okrenem ka sebi da moze da gleda.
Ja sam gledala sledece stvari
-da se rucka prebacuje
-da se lako sklapaju
-da su laka
-da imaju onu navlaku za zimu i za kisu
Moja imaju za zimu ali nemaju za kisu.Moja kolica su jako laka mada mi to i nije bilo toliko bitno jer ne zivim u zgradi pa ne moram da nosim kolica.
i da zauzimaju malo mesta u gepeku.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 787
22.6.2010 17:10:31   
Anoniman
Ručka na premeštanje - nije ključno kod kolica ali je zgodno (kao što Alex kaže, zbog vremena), ali preživećeš bez toga.

Top 5 po meni:
1. Da kolica imaju normalne točkove.Ne moraju biti oni baš veliki, ali se grozim malih. Odlepljujem od letnjih kolica jer imaju male točkove, dete se trese u kolicima kao ludo, upadaju kolica u svaku rupu.
2. Da imaju veliki "prtljažnik" (ono ispod kolica), jer zaista znači kada možeš sve sa pijace da potrpaš tu.
3. Da se kolica rasklapaju tako da kada je beba mala gleda prema mami, a posle da gleda napred jer je mama dosadna. user posted image
4. Da budu laka kolica (ja tu uvrštavam kolica do 10kg), jer ipak volim jaka kolica.
5. Da mogu da stanu u prtljažnik.

Ovih 5 stvari ne treba shvatiti ovim redosledom, mislim da su manje-više jednakog značaja.

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 788
22.6.2010 17:32:23   
*Alexx*
E, da, navlaka za kišu i onaj pokrov za zimu su must have, ali to može da se kupi i posebno. Korpa mi nikad nije bila preterano bitna jer nikad na pijacu (ni u prodavnicu) nisam išla sa detetom u kolicima. 

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 789
22.6.2010 18:05:54   
Anoniman
Blago tebi user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 790
22.6.2010 20:33:22   
mejvis
Mi imamo Inglesina Zippy i super smo zadovoljni!!!user posted image
-točkovi su odlični, veliki, imaju dobre amortizere i lako se kreću u svim pravcima.
- prtljažnik je veliki
-imaju 8,5kg
-sklapaju se na jedno dugme koje se stisne i povuče
-nama staju u stari model corse koja, ja mislim, ima najmanji prtljažnik na svetu.
-imaju navlaku za kišu i termo-navlaku
-cena je ok, mi smo platili 28.600din (Zavisi od modela, tj da li je dezen ovogodišnji, od prošle godine ili stariji)
Nemaju swich varijantu, tj ne može da se okrene da beba gleda ka roditelju ali nam to nije bilo bitno kada smo tražili kolica. (ima prozorče da roditelj gleda bebuuser posted image )
Preporučujem!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 791
26.6.2010 12:02:33   
Anoniman
Ćao mame !!  Već sam videla da neko ima ovakva kolica , pa me zanimaju utisci , meni sde sviđaju , pa me zanima da li se zaista isplati dati za njih 30 000 , koliko koštaju .
user posted image

< Poruku je uredio BubaMira -- 26.6.2010 12:03:43 >

(odgovor članu mejvis)
  Direktna veza do poruke: 792
26.6.2010 15:30:39   
Anoniman
Šmrc ? Nema nikog ? Potreban mi je savet , dolazi mi tetka uskoro iz "inostranih zemalja" user posted image i hoće da mi tj  nam kupi kolica , i sad se ja dvoumim između ovog NOVOG Esprit modela "postavuila sam sliku gore) i ovog Graco kojeg sam isto postavila ... Ajde žene , pomagejte , vi imate više iskustva ... Ova Graco imaju sve , sem te drndajuće tamo-vamo ručke za guranje , a Esprit imaju takođe sve pa čak i tu drndajuću mrdajuću ručku , ali me je Taša naterala na razmišljanje kada mi je rekla sa obratim pažnju na točkove koji nisu rotirajući ... Pomagajte , tetka mi dolazi samo na 2 dana i neću imati puno  vremena za obililaženje , a već sam suzila izbor na ova dva modela ... Bacite pogled pa vidite , ili mi kažite iz ličnog iskustva .HEEEEEELP !!!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 793
26.6.2010 15:39:16   
Anoniman
Ova Graco se jako lako sklapaju, gledala sam video na youtube , imaju kod ručke i sat koji naravno pokazuje vreme i temperaturu . Hvale ih jer im je korpa za stvari baš velika . Za ove esprit nisam našla baš previše opisa . Evo snimka za Graco .

http://www.youtube.com/watch?v=psdssPrdPjE

< Poruku je uredio BubaMira -- 26.6.2010 15:40:16 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 794
26.6.2010 16:14:32   
mejvis
Jako su ti bitni rotirajući točkovi!
E sprit su ti "fensi" ali to nije marka poznata po kolicima! Graco je ipak brend...
Ne znam, ja bih se odlučila za graco!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 795
26.6.2010 17:09:04   
isidora88
mene zanima da li se isplati kupiti kolica u madjarskoj?
i kako se tamo krecu cene quinny buzz kolica,chico ili neke druge marke,bitno mi je da su kolica 3u1?
nadam se da ce neko znati da mi kaze ko je bio nedavno tamo ili se raspitivao za cene.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 796
26.6.2010 17:55:20   
Anck Su Nmaun
Ja sam uzela kolica u Madjarskoj ( Segedin)  u februaru....Piere Cardin ( razumecesuser posted image ) pisala sam negde u pocetku teme... nisu 3u1  al su Fantasticna, ja sam preeezadovoljna!

Isplati se ali ako pazaris preko 200 e da bi dobila povracaj poreza, mi smo kupili i kolica i krevetic u istoj radnji  i dobili em popust  u toj radnji  i jos + povracaj poreza i DA jeftinije je!!!

Ako bas hoces ciko , ( sto meni nije bilo vazno) videla sam i ta 3 u 1 i bila su mnooogo jeftinija nego kod nas!

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 797
26.6.2010 17:58:42   
isidora88
hvala ti puno.mislila sam na kolica da potrosim oko 300 E na kolica i mozda da kupim krevetac i jos neke sitnice samo kako to ide kad prelazim granicu? jel mi naplacuju nesto? nemam pojma o tome i kada se vraca taj porez?potrosila bih ukupno oko 500 E

< Poruku je uredio isidora88 -- 26.6.2010 17:59:56 >

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 798
26.6.2010 18:01:18   
isidora88

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Ja sam uzela kolica u Madjarskoj ( Segedin)  u februaru....Piere Cardin ( razumecesuser posted image ) pisala sam negde u pocetku teme... nisu 3u1  al su Fantasticna, ja sam preeezadovoljna!

Isplati se ali ako pazaris preko 200 e da bi dobila povracaj poreza, mi smo kupili i kolica i krevetic u istoj radnji  i dobili em popust  u toj radnji  i jos + povracaj poreza i DA jeftinije je!!!

Ako bas hoces ciko , ( sto meni nije bilo vazno) videla sam i ta 3 u 1 i bila su mnooogo jeftinija nego kod nas!

jel bi mogla da postavis sliku svojih kolica?bas me zanima kakva su,ja sam videla u NS jedna i bas su mi se svidela

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 799
26.6.2010 18:05:45   
Anck Su Nmaun
Evo bas sad trazim unazad sam negde postavila....

Super ako potrosis vise  , al da bi dolbila porez nazad moras opet posle nekih mesec dana otici po taj povracaj (AFA)

Ako pazaris sve u istoj radnji OBAVEZNO trazi popust!!!!

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here