|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
13.5.2010 16:49:04   
gaganele
IZVORNA PORUKA: Tara

Gaganele, je l" mozes da mi kazes cenu kolica ovde?
mm je nasao u Italiji ista kolica za 290 eura, ide opet za nekoliko dana
pa sam mislila tamo da ih kupi user posted image
U tu cenu je uracunata i nosiljka i sediste za auto .

kolica imas da narucis online preko dody shopa i 55000 su a izadju ti skuplja ako ih uzmes u chicco ili encimenci a ako mozes za te pare da ih narucis sva komplet onda ti je to super

NEKO BI ZVEZDE SKINUO I NEBO BI DODIRNUO DA PORED SEBE IMA TO STO IMAM JA NEKOM BI ZORA SVANULA....TI NE DAS DA ME UZME ZLO....

(odgovor članu Tara)
Direktna veza do poruke: 751
13.5.2010 16:56:24   
ledenibreg
tako sam i mislila nalauser posted image ....
dosla sam do nekih kontakt telefona uvoznika za abc design ali mi rekoše da su ih izbacili iz ponude..
ništa, ili ću pokušati da ih naručim iz hrvatske ili bugarske ili ću se prebaciti na neka kod nas...
jel ima neko iskustva sa bebe confort? listala sam postove pre neki dan, ali sam yaboravila jel bio neki komentar o ovoj marci

(odgovor članu gaganele)
Direktna veza do poruke: 752
13.5.2010 16:59:36   
nala
Koliko znam, kod nas ih nema, bar ja nisam na njih naletela.user posted image

(odgovor članu ledenibreg)
Direktna veza do poruke: 753
13.5.2010 17:03:09   
nala

IZVORNA PORUKA: ledenibreg

tako sam i mislila nalauser posted image ....
dosla sam do nekih kontakt telefona uvoznika za abc design ali mi rekoše da su ih izbacili iz ponude..
ništa, ili ću pokušati da ih naručim iz hrvatske ili bugarske ili ću se prebaciti na neka kod nas...
jel ima neko iskustva sa bebe confort? listala sam postove pre neki dan, ali sam yaboravila jel bio neki komentar o ovoj marci

Ne znam da li si procitala moj post o Peg Perego Pliko P3, a ako jesi sta mislis o njima? Ja ih obozavam i ne znam za koja bih se sada odlucila, ali verovatno bi opet kupila ista. Stvarno sam njima zadovoljna. user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 754
14.5.2010 16:36:53   
ledenibreg
jesam naravno procitala sve o njima, deluju mi skroz simpa i praktično...ali, ja bi kupila nek sa tri točka, tako mi se svidjaju teutonijina,zato sam se zainteresovala za nih ili abc design, tolko pohvala i o njima sam pročitala...joj, moram ovih dana poci do beograda pa da vidim šta naše radnje nudeuser posted image , veruje da ću naći nešto ok. baš ću pogledati i peg peregov modeluser posted image

(odgovor članu nala)
Direktna veza do poruke: 755
14.5.2010 18:18:33   
Anoniman
I ja imam Peg Perego Pliko P3, i prezadovoljna sam, ali kada bih danas kupovala, mislim da bi moj izbor bio sledeći: Chicco Trio For Me KLIKNI

Direktna veza do poruke: 756
14.5.2010 18:30:37   
vbjb
Cao svima,
ja imam peg perego pliko iz 2004 godine, i samo jednu zamerku a to je tesko skupljanje tj. treba da imate tri ruke a o drzanju bebe dok skupljate kolica i da ne govorim... Patent je po mom misljenju bezveze, a u radnji je prodavacica to sve prilicno "brzo i prosto izvela" ali nije ih ustvari skupila u polozaj u kom ona mogu da stoje skupljena.
Sada sam gledala kolica i svidja mi se sistem skupljanja GRACO TREKKO kolica jedino sto zauzimaju vise mesta...
Moj je savet da sve VI probate da izvedete u radnji a ne prodavacica.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 757
14.5.2010 20:10:55   
nala

IZVORNA PORUKA: vbjb

Cao svima,
ja imam peg perego pliko iz 2004 godine, i samo jednu zamerku a to je tesko skupljanje tj. treba da imate tri ruke a o drzanju bebe dok skupljate kolica i da ne govorim... Patent je po mom misljenju bezveze, a u radnji je prodavacica to sve prilicno "brzo i prosto izvela" ali nije ih ustvari skupila u polozaj u kom ona mogu da stoje skupljena.
Sada sam gledala kolica i svidja mi se sistem skupljanja GRACO TREKKO kolica jedino sto zauzimaju vise mesta...
Moj je savet da sve VI probate da izvedete u radnji a ne prodavacica.

Ne mogu se bas sloziti s tobom oko skupljanja kolica. Treba samo malo vezbe. Vec sam pisala o tome. Ali se slazem sa tobom da sami treba da ih odaberemo a ne da ti prodavci uvaljuju sta oni hoce. U nekom od prethodnih postova sam sve lepo objasnila kako kupiti kolica. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vbjb)
Direktna veza do poruke: 758
14.5.2010 20:30:17   
Anoniman
nala, ti si jedina osoba na svetu od koje sam čula da PP Pliko P3 sklapa jednom rukom dok drugom drži bebu! Ali ozbiljno! user posted image

(odgovor članu nala)
  Direktna veza do poruke: 759
15.5.2010 9:08:31   
nala

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

nala, ti si jedina osoba na svetu od koje sam čula da PP Pliko P3 sklapa jednom rukom dok drugom drži bebu! Ali ozbiljno! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 760
15.5.2010 9:28:05   
Trcosava
nala svaka tebi čast ako ti to supiš jednom rukom....

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu nala)
Direktna veza do poruke: 761
15.5.2010 14:03:02   
nala

IZVORNA PORUKA: Trcosava

nala svaka tebi čast ako ti to supiš jednom rukom....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 762
27.5.2010 22:05:37   
ledenibreg
imam još jedno pitanje za vas drage moje, šta vi mislite o cam-ovim cortina x3 tris evolution kolicima...slučajno sam ih ovih dana opazila u prodavnici pa me sada zanimaju vaši komentariuser posted image

(odgovor članu nala)
Direktna veza do poruke: 763
28.5.2010 12:04:01   
nala
IZVORNA PORUKA: ledenibreg

imam još jedno pitanje za vas drage moje, šta vi mislite o cam-ovim cortina x3 tris evolution kolicima...slučajno sam ih ovih dana opazila u prodavnici pa me sada zanimaju vaši komentariuser posted image

Bejbe, malko sam googlala i nasla na You Tube-u neke snimke. user posted image Mogu ti reci da bas mocno izgledaju.user posted image user posted image user posted image Osim sto licno ne volim trotockase i mislim da bi dosta mesta zauzela u gepeku auta jer se sklapaju kako se sklapaju. Ako imas karavan to ti je super kombinacija, a ako nemas, onda razmisli koliko ti mesta ostaje u gepeku kad krenes na odmor ili bilo gde.user posted image Ja sam uvek za varijantu sklapanja kao kisobran, jer pored njih mozes da naguras jos gomilu stvari u gepek. Ne znam, razmisli. Najbolje je da dovezes auto ispred prodavnice, neka ti sklope kolica, pa probaj. Srecna kupovina! user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 764
28.5.2010 12:21:46   
Anoniman
buhla, jesam dobro zapamtila da si ti spominjala Esprit kolica? Jeste ih kupili do kraja? Kakva su?

(odgovor članu nala)
  Direktna veza do poruke: 765
28.5.2010 12:45:32   
buhla
Tashe... dobila sam na kraju kolica neka druga, nisam kupovala, ali je drugarica u aksi kupila esprit i ona je zadovoljna! i ja sam gurala njeno bebce u njima i deluju lagano i cvrsto! user posted image

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 766
28.5.2010 12:46:41   
Anoniman
Hvala! user posted image

(odgovor članu buhla)
  Direktna veza do poruke: 767
28.5.2010 13:03:17   
pepeljuga
a mojoj drugarici otpao tocak na esprit kolicima (ne znam koji model, kupljena su u aksi isto) a beba ima tri meseca tek. reklamirala je pa su joj rekli da ce zameniti ali ipak, cim je to tako brzo puklo....user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 768
28.5.2010 13:08:47   
gagana83
Meni se svidjaju ova Esprit kolica

user posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 769
28.5.2010 13:11:22   
Anoniman
To. Koštaju sa AS oko 29000din

(odgovor članu gagana83)
  Direktna veza do poruke: 770
28.5.2010 13:32:11   
Zoka81
Evo mojih kolica, u prirodi izgledaju lepse nego na slici, ja sam odusevljena njima, tako su lagana, tako prakticna....
user posted image
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 771
28.5.2010 13:33:14   
Zoka81
user posted image user posted image Malo se vidi i sobica za bebu ali celu cu da vam pokazem kad sve bude gotovo....user posted image user posted image

(odgovor članu Zoka81)
Direktna veza do poruke: 772
28.5.2010 19:05:03   
nala
IZVORNA PORUKA: Zoka81

user posted image user posted image Malo se vidi i sobica za bebu ali celu cu da vam pokazem kad sve bude gotovo....user posted image user posted image

Super je, bar ono koliko moze da se vidi.user posted image user posted image user posted image I kolica su fancy!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zoka81)
Direktna veza do poruke: 773
28.5.2010 19:06:03   
Sanjica26 RR
Zoko ova kolica su ti bas mocna. Super se vidi user posted image user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu nala)
Direktna veza do poruke: 774
28.5.2010 21:09:47   
stasha77
pozdrav svima
I mi se odlucili za Esprit kolica, ona su u stvari Hauck konstrukcija sa Esprit materijalima. Materijal mi deluje cvrsci i izdrzljiviji pa cemo zato uzeti ova.
http://www.kameleon.rs/esprit-kolica-vegas-little-pilot-28792-c548-view.htm
Ne sklapaju se kao kisobran, ali se sklope na bas malu kockicu, a i mi imamo veliki gepek, pa nam nije problem. Izabrali smo ih jer su lagana, ja mogu sama da ih sklopim i rasklopim, i cak dignem (vecinu drugih ne mogu) i jer se njima bas lako upravlja, jeste da smo probali samo po radnji ali smo poredili sa drugima i bas su nam se dopala..
mana im je da su skroz "gola" tj ne dobijes bas nista uz njih, ali zato im je i cena takva..
posto cemo naslediti AS, a ona navlaka za kisu moze da se dokupi, za zimu cemo se vec snaci...
ja bih najvise volela da mozemo da uzmemo jedan od onih modernih 3u1 varijanti, ali nam to prevazilazi budzet, pa smo smislili da bi radije uzeli bolju golu varijantu nego neku od jeftinijih kompleta..

i sad mi ostaje da se nadam da su kvalitetna kao sto deluju user posted image
da nema neko slucajno iskustvo sa ovim kolicima?

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here