|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
10.3.2010 10:37:28   
upgrade011
user posted image
Videla sam ova kolica u radnji i odusevila se user posted image  a pre neki dan ih videla i uzivo na ulici. Znam da nicu prakticna, da su ogromna, da su skupa....ali su zaista prelepa i da imam para kupila bi ih odmah. Unutrasnja presvlaka je bela i mekana a imaju cak i malu belu svilenkastu zavesicu koja visi sa nadstresnice. Uzivo su deset puta lepsa nego na slici!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 626
10.3.2010 10:42:14   
anci 81
Sva su kolica prelepa!
A ja cu sacekati taj sajam!user posted image

(odgovor članu upgrade011)
Direktna veza do poruke: 627
10.3.2010 11:13:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: upgrade011

user posted image
Videla sam ova kolica u radnji i odusevila se user posted image  a pre neki dan ih videla i uzivo na ulici. Znam da nicu prakticna, da su ogromna, da su skupa....ali su zaista prelepa i da imam para kupila bi ih odmah. Unutrasnja presvlaka je bela i mekana a imaju cak i malu belu svilenkastu zavesicu koja visi sa nadstresnice. Uzivo su deset puta lepsa nego na slici!

A braon-krem somotska verzija je jos lepsa! Jesu skupa, ali su meni mnogo lepsa nego ona Bagaboo Cameleon, koja su isto hiljadu evra. Mm i ja odlepili u radnji kada smo ih videli, jos stali svi prodavci u Enci Menciju oko njih i pokazuju nam kako se sta namesta na njih, pa ona kozna torba.. uh... I momak koji radi tamo kaze: ''Da imam ova kolica, ja bih ih setao i bez bebe! user posted image  Mm se nalozio da ih kupimo, kada budemo imali bebu, pitao na koliko rata daju itd user posted image  ali sam ga onda ohladila kuci, da kao prvo treba prvo da kupimo verovatno dzip da bi stala u gepek, a kao drugo da ja ne mogu sa njima nigde, osim da sednem i ja da se vozim, kolika su ... user posted image

(odgovor članu upgrade011)
  Direktna veza do poruke: 628
10.3.2010 12:18:14   
Anoniman
Ta korpa (teget) se cela skida, i sklapa se ram, ako dobro vidim?

A jel se ta korpa onda pretvara u sedeća kolica?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 629
10.3.2010 12:25:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Ta korpa (teget) se cela skida, i sklapa se ram, ako dobro vidim?

A jel se ta korpa onda pretvara u sedeća kolica?

Taso, ne radi slikomat, evo linka da vidis INGLESINA CLASSICA

A ono sto se meni specijalno svidja, sto u korpi moze da se digne naslon, pa da beba sedi a ti je vozis u toj korpi, kao u onim crno-belim filmovima user posted image

< Poruku je uredio Nejtiri -- 10.3.2010 12:26:59 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 630
10.3.2010 12:32:26   
Anoniman
To je to! Pisala sam na nekoj od prethodnih str da je moja mama pre 15god kupila Peg Perego kolica, kojima se cela ta korpa skida sa rama, pa kada beba sedi može prema mami da gleda, i od nje. Isto kao i ova kolica. Ustvari, mamina kolica su ista kao ova, samo su točkovi malo manji.
Prelepo! Funkcionalno! user posted image

Pošto su?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 631
10.3.2010 12:37:37   
Anoniman

To je to! Pisala sam na nekoj od prethodnih str da je moja mama pre 15god kupila Peg Perego kolica, kojima se cela ta korpa skida sa rama, pa kada beba sedi može prema mami da gleda, i od nje. Isto kao i ova kolica. Ustvari, mamina kolica su ista kao ova, samo su točkovi malo manji.
Prelepo! Funkcionalno! user posted image

Pošto su?

Skoro 1000 e, sa korpom, AS i torbom ... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 632
10.3.2010 12:38:50   
Anoniman
Zaboravih, mila, pogledaj i one druge modele, ima slicnih za manje novca, samo nemaju te luksuzne detalje tipa vez, koznu rucku, koznu torbu ...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 633
10.3.2010 12:40:30   
Anoniman
Moja Peg Perego su bila pre 4 godine oko 450-500eur (ne sećam se tačno) + torba oko 5000din (toliko je sada cena) + AS, ta mala sa mehanizmom košta 10.000din, znači dolazimo na cifru od 650eur, a meni je baš žao što dete u mojim kolicima ne može da sedi okrenuto prema meni, već sam pisala o tome, dosta mi je otežavalo kretanje kada duva vetar ili sija sunce. 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 634
10.3.2010 12:41:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nejtiri

Zaboravih, mila, pogledaj i one druge modele, ima slicnih za manje novca, samo nemaju te luksuzne detalje tipa vez, koznu rucku, koznu torbu ...

Ako meni kažeš - ja ne planiram da kupim nova kolica. user posted image Samo komentarišem, mnogo volim da vidim dobra kolica. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 635
10.3.2010 12:46:32   
lothroniell
Joj ta Inglesina kolica su taaakooo romanticna... user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 636
10.3.2010 12:52:05   
Anoniman

Ako meni kažeš - ja ne planiram da kupim nova kolica. user posted image Samo komentarišem, mnogo volim da vidim dobra kolica. user posted image

Tebi sam rekla... I mi cemo jednog dana kupiti Qinny Buzz, kada nam budu trebala, a i ona su skupa, tako da ja i nisam neki reper za cene user posted image

IZVORNA PORUKA: lothroniell

I meni su romanticna, ista su nacrtana u slikovnici ''Maja mala mama'', koju sam raskupusala pre mnogo godina, ali je i dalje cuvam...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 637
10.3.2010 12:54:48   
Anoniman

I meni su romanticna, ista su nacrtana u slikovnici ''Maja mala mama'', koju sam raskupusala pre mnogo godina, ali je i dalje cuvam...

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 638
10.3.2010 12:56:38   
lothroniell
Prepoznah se u naslovu knjige! user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 639
10.3.2010 12:58:52   
Anoniman
user posted image

Prepoznah se u naslovu knjige! user posted image

(odgovor članu lothroniell)
  Direktna veza do poruke: 640
10.3.2010 13:07:47   
mejvis
Jeste, predivna su....ali koštaju preko 80.000din, videla sam ih u enci menciju.user posted image
A pored njih ti trebaju još jedna praktična a ova da budu za paradu!

(odgovor članu lothroniell)
Direktna veza do poruke: 641
10.3.2010 13:41:40   
trba
hvala:)Tiksi

a prednjem
IZVORNA PORUKA: tikysfikys

Deciji sajam ce biti odrzan od 23. do  25. aprila, na Beogradskom sajmu.

(odgovor članu tikysfikys)
Direktna veza do poruke: 642
10.3.2010 13:56:19   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: tikysfikys

Deciji sajam ce biti odrzan od 23. do  25. aprila, na Beogradskom sajmu.

Ima i Aksin sajam u Beogradu u hali 3 od 10-12 aprila user posted image

Direktna veza do poruke: 643
10.3.2010 14:52:55   
choopa choops
Nejtiri i meni su najljepsa ona bez user posted image Fenomenalna. Ali kod nas na zalost nisu dolazila u obzir, jer smo mi na brdascu user posted image i nekad trebam da nosim ta kolica uz i niz stepenice user posted image Jedva sam mogla i ova PP. Ali da zivim negdje na setalistu bila bi moja sigurno. Prelijepa su user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 644
10.3.2010 17:17:42   
tikysfikys

[/quote]

Ima i Aksin sajam u Beogradu u hali 3 od 10-12 aprila user posted image
[/quote]
Znam da je prosle godine bio odrzan u to vreme i zvao se Aksa Deciji sajam, a ove godine je Imlek Deciji sajam.
Inace izlaze i Aksa . Pisala sam Aksi da vidim da li ima neki sajam njihov pre ovoga, pa ako mi odgovore, javljam.

"Svako ima svoj ukus" rece Djavo i sede u koprive.

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 645
10.3.2010 18:28:28   
Anoniman
Dečiji sajam KLIKNI

Otvorila sam temu. user posted image

(odgovor članu Nensi*)
  Direktna veza do poruke: 646
10.3.2010 21:26:08   
She Ra
Ja se bas razmisljam oko kolica...

Bila sam u Aksi i probala Graco Trekko.. Kada su rasklopljena - predivna su, sjajno se okrecu u svakom smeru samo jednom rukom, stabilna su iako su na tri tocka i kada predjes tockom preko necega, bukvalno se kolica ni ne pomere koliko su dobri tockovi i amortizeri..

Ali ima svojim mana u sledecem smislu, kada se sklope mnogo su velika, mi u prodavnici cak nismo uspeli ni da ih podignemo tako sklopljena. Zauzela bi nam ceo gepek iako imamo karavan. Sklapaju se na pola i sistem za sklapanje mi nije bas siguran, tj. deluje mi da se prelako sklope, a ne daj boze da se sklope dok je beba u njima..
Da bi se stavilo AS ne skida se obicno sediste na kolicima, vec ide jedno preko drugog. Nema mogucnosti da se okrene sediste ili rucka, pa da gledam bebu.

Sada intenzivno razmisljam o Peg Perego (nemam odredjen model, jer su svi lepi), deluju mi sigurnije, lakse, manje prostora zauzimaju kad se sklope, beba moze u oba smera, sediste se skine da se stavi AS i sklapa se na dole, ka zemlji, a ne na gore ka bebi..

Sta vi mislite?

"Deca se prave od mame
i ne prave se od rode..
Ne veruj. To su priče!
Prave se od gotovih beba
da sama na sebe liče."
M. Antić

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 647
11.3.2010 14:16:19   
tikysfikys
I meni su se Trekko svidela, medjutim najvise me brine velicina kolica,
ogromna su kad se sklope, i nisam ni sigurna da li bi stala u gepek, ili
ako bi i stala nista drugo ne moze da stane pored njih. E sad sto se tice okretanja rucke,
bas i nije neki izbor kolica koja to mogu, pa zamenu za njih imaju as koja se kaci na konstrukciju.
Isto tako kao sto si i napisala, na Trekko se as kaci na kolica a ne na konstrukciju (ili kako se vec zove). Citala sam o Trekko kolicima i na stranim sajtovima hvale ih da su stabilna i sl., ali ne i tezinu kolica koja su negde oko 13 kg., sad zaista je tesko narocito roditeljima koji zive u stanovima i sa malim liftovima da nose toliki teret uz stepenice.
Zaista treba sve staviti na papir za i protiv, pa se odlucitiuser posted image user posted image user posted image

"Svako ima svoj ukus" rece Djavo i sede u koprive.

(odgovor članu She Ra)
Direktna veza do poruke: 648
11.3.2010 18:34:59   
Dora
Pa da, Trekko nisu baš među praktičnim kolicima. Meni to ne smeta jer: AS imam od prošlih kolica i ne treba mi da se uklapa u kolica; lift velik, gepek ogroman.
Za sam iz razloga što su mi kolica lepa, korpa velika, stabilna su. Jednostavno, svidela su mi se.
Mana im je po meni samo to što se ručka ne okreće sa obe strane pa beba ne može biti okrenuta prema meni. Ali, retko koja kolica to mogu, bar od onih modela koje sam ja razmatrala...
otići ću u Aksu i videti šta još imaju a da nije mnogo skupo, ova cena mi je ok. u odnosu na kvalitet. Možda se i predomislim...

Direktna veza do poruke: 649
12.3.2010 12:29:13   
bebuska
Ja sam zasad zagrijana za Chicco Tio Living super su mi i svidja mi se sto beba moze da gleda u mamu a i naprijed al opet odlucicu kad budem isla u detaljniju potragu za kolicima.

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here