|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
11.2.2010 23:32:34   
Anoniman
Hvala....nashla sam sajt...ali ne vidim blizanachka kolica koja mi trebaju....a teshko da tje mene pozvati da ih je vetj neko naruchio....user posted image No...kontaktiratju ih...mozda mogu da ih naruche ...pa odem po njih u NS user posted image

(odgovor članu jafforidza)
  Direktna veza do poruke: 576
11.2.2010 23:36:18   
She Ra
Meni se dopada sajt, imaju svasta nesto lepo, vec su mi bookmark.. user posted image

"Deca se prave od mame
i ne prave se od rode..
Ne veruj. To su priče!
Prave se od gotovih beba
da sama na sebe liče."
M. Antić

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 577
11.2.2010 23:41:18   
Anoniman
Da bash razgledam.... sedishte je jeftinije nego shto sam nashla u radnji....

Jel ja mogu to da naruchim...pa odem kod njih da preuzmem? Svakako idem sledeci mesec u NS...pa da ne placam poshtarinu...kad vetj mogu lichno da preuzmem....jeftinije tju protji nego da kupim u radnji kod mene u gradu...

(odgovor članu She Ra)
  Direktna veza do poruke: 578
11.2.2010 23:43:19   
She Ra
Trebalo bi da moze ukoliko imaju prodajni prostor (neke firme posluju iskljucivo online)...
Najbolje da ih kontaktiras. Jel imaju predstavnistvo samo u NS ili i u BG?

"Deca se prave od mame
i ne prave se od rode..
Ne veruj. To su priče!
Prave se od gotovih beba
da sama na sebe liče."
M. Antić

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 579
11.2.2010 23:45:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jafforidza

justclick.rs
Nas su zvali da dodjemo da vidimo kolica posto ih je vec neko narucio. Nalaze se u Kornelija Stankovica na Detelinari. I ja i sestra smo uzeli ista kolica. Ona ih koristi vec par meseci i prezadovoljna je. Ja cu ih koristiti od marta. Nas su izasla jeftinije za 100e nego u drugim radnjama.

Evo vidish...izgleda da moze da se ode kod njih....ne verujem da je prodajni prostor....al moraju da budu smeshteni negde...user posted image

Direktna veza do poruke: 580
11.2.2010 23:53:42   
She Ra
Aha... Imaju i prodani prostor na istoj adresi.. Izgleda da su jako fini po ovome sto im citam na sajtu user posted image

"Deca se prave od mame
i ne prave se od rode..
Ne veruj. To su priče!
Prave se od gotovih beba
da sama na sebe liče."
M. Antić

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 581
12.2.2010 0:16:38   
Verus
SheRa, mogu ti reci za Graco da jesu kvalitetna.  Ovde u SAD su veoma rasprostranjena i bas imaju dobre reviews, tj. ocene kupaca i korisnika...Mi smo gledali ta, gledali smo Bertini (crna, ima slika na preth. str. sto sam stavila), ali smo se na kraju odlucili za ova Safety1st.  Novi je model, pa valjda ce biti ok...eto, ja sada imam na umu da moram imati sediste u koje moze stati dete koje ima samo 2kg, u slucaju da moja curica porani.  To mi je bio kriterijum br. 1.  Da je bezbedno, a za marku i ostalo me stvarno bas briga. 
Tako da videcemo, javicu ti kakva su, verovatno cemo ih imati do kraja meseca ili pocetkom marta...nesto ne zurimo...
IZVORNA PORUKA: She Ra

Ja sam za sada bila samo u Chicco prodavnici, ovo ostalo sve gledam iz kreveta user posted image
Tako da nemam pojma ni o cemu, osim iz vasih iskustava.. Sada sam nasla temu na RR.hr i tamo bas dosta njih ima Graco i zadovoljni su (ja do veceras nisam za tu marku ni cula), pa sad proveravam dalje, jer mi se jako dopadaju..

Hvala za misljenje user posted image

(odgovor članu She Ra)
Direktna veza do poruke: 582
12.2.2010 9:05:38   
majka mara

Aha... Imaju i prodani prostor na istoj adresi.. Izgleda da su jako fini po ovome sto im citam na sajtu user posted image

ak o ima blizu tebe aksa prodavnica oni su uvoznici gaco programa ja sam uzela hranilicu i super je,na njihovom sajtu nema cena

(odgovor članu She Ra)
Direktna veza do poruke: 583
12.2.2010 12:23:26   
upgrade011
IZVORNA PORUKA: Verus RR

SheRa, mogu ti reci za Graco da jesu kvalitetna.  Ovde u SAD su veoma rasprostranjena i bas imaju dobre reviews, tj. ocene kupaca i korisnika...Mi smo gledali ta, gledali smo Bertini (crna, ima slika na preth. str. sto sam stavila), ali smo se na kraju odlucili za ova Safety1st.  Novi je model, pa valjda ce biti ok...eto, ja sada imam na umu da moram imati sediste u koje moze stati dete koje ima samo 2kg, u slucaju da moja curica porani.  To mi je bio kriterijum br. 1.  Da je bezbedno, a za marku i ostalo me stvarno bas briga. 
Tako da videcemo, javicu ti kakva su, verovatno cemo ih imati do kraja meseca ili pocetkom marta...nesto ne zurimo...

Treba samo obratiti paznju da nama ovde ne uvale neke starije modele. Graco je skoro, u januaru ove godine, povukao neke modele zbog toga sto je sistem za navlacenje nadstresnice opasen. Tacnije, neka deca su ostala bez prstica user posted image  a neka su bila ozbiljno povredjena. Za kupljena kolica su izmislili neki stitnik za taj mehanizam koji valjda daju besplatno.

Vise o tome ovde http://www.youtube.com/watch?v=DKnM5ZdOSho&feature=PlayList&p=0E82305E4FE46568&index=4

Iskreno i meni se Graco kolica najvise svidjaju. Nisam ih jos pogledala uzivo ali se nadam da se necu razocarati.
Gledala sam ovaj promo vid - http://www.youtube.com/watch?v=psdssPrdPjE&feature=PlayList&p=0E82305E4FE46568&index=3

Deluju mi najprakticnije iz vise razloga:

- jedne drska za guranje na mnogim modelima - moze se upravljati jednom rukom sto mi je vazno jer bas mi ne deluje prakticno da svaki put moras da stanes i zakocis prednje tockove ako ti zatreba druga ruka, npr. da se javis na telefon ili namestis nesto bebi.

- velika korpa u koju se stvari stavljaju sa zadnje strane. I jos se ta zica moze spustiti, staviti stvari i ponovo podici da se zatvoti korpa cak i kada je lezaljka u ravnom polozaju.

- sklapaju se jednom rukom, bar neki modeli. To jos moram da sama probam. Nesto mi nije delovalo da bas mozes da ih skolopis jednom rukom kada sam gledala promo vid. A nemaju i sistem sa drskom sa strane da se lakse nose. Sve to za razliku od Inglesina kolica koja se zaista zatvaraju jednom rukom. Ja zivim u zgradi bez lifta tako da bi mi mnogo znacilo da ne moram da silazim dva puta za svaku setnju ili odlazak do prodavnice.

- sediste za kola se montira tako da beba gleda nazad, suprotno pravcu kretanja. Meni to deluje mnogo sigurnije bar u pocetku. Pri naglom kocenju bebac ni ja ne mogu da zadrzim glavu da mi ne poleti napred a kamoli bebac. Posle bi mozda uzeli drugacije sediste.

- sediste za kolica se ne okrece ali imaju malu nosiljku za bebu koja se moze postaviti tako da beba gleda napred ili nazad. Ionako svi kazu da bebci vec sa 3 meseca oce da gledaju napred :) Mislim da imaju kolica gde se sediste okece ali ne mogu da se sad setim. Ipak kada bi birala uzela bi ona gde se celo sediste rotira. Meni to deluje prakticnije nego da okreces rucke. Nikako mi nije jasno kako onda upravljas kolicima kada su ti kocnice sa druge strane?

- sediste za kola se montira na cela kolica - E za ovo nisam sigurna sta je bolje. Mislim, da li da se ovako montira ili da se stavi umesto sedista za kolica. Ako idemo kolima npr. kod lekara ili u posetu dovoljeno je sediste za kola. Izneses bebca sa sedistem i to je to. Ako se ide u kupovinu prebacis bebca iz sedista u kolica.

- imaju oslonac za noge kad beba poraste. Ni ovo ne znam koliko je bitno ali nekako je bolje da to ima :) nego da nogice vise.

Ima tu jos mnogo detalja ali mislim da je to isto na vecini kolica (gumeni tockovi, amortizeri, pokrivaci za noge...itd.) a nesto i nije (kod drske imaju merac temperature, drzac za flasice i sitnice, torbicu za naocare...). Tezina je manje vise ista kao kod mnogih kolica a nisam ni ja bas slabasna

E sad....kazite mi da li negde gresim, da li mislim pogresno da su neke stvari bitne a ne vidim neke druge bitnije stvari.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 584
12.2.2010 12:34:12   
jafforidza
Just Click se nalaze na toj adresi ali to je samo kancelarija, nemaju klasican prodajni prostor.

Ali ti mozes da ih nazoves dan, dva unapred, javis sta hoces da porucis, oni to nabave i ceka te kad dodjes. Platis i preuzmes.

Imaju i kartice stalnih kupaca, tako da lako mozes kupovati po oznacenim VIP cenama (kao ja). user posted image

(odgovor članu upgrade011)
Direktna veza do poruke: 585
12.2.2010 18:31:07   
Anoniman
Smeški, ne znam za koju marku kolica si me bila pitala, ali sam danas bila u gradu, pa sam ti malo gledala dupla kolica.
Evo šta sam saznala:

Baby butik Sara
Nemaju u radnji ni jedna inače prodaju bertoni twin (11.000din) i Peg Perego duete (oko 50.000)
Upravo je neki tata naručio jedna bertoni, te kada stignu mogla bi ih pogledati.

EnciMenci (imam utisak da su nepotrebno skuplji od ostatka grada, ili je to samo moj utisak)
Imaju u radnji Peg Perego duete za 52.000, (jaooooo kako su dobra!!!!), i imaju Maclaren twin techno za 48.500.
Iskreno, nije mi neka velika razlika u ceni (jeste, ali i nije, kad se već daju pare... ne znam dal me razumeš), a ona Peg Perego, koliko sam razumela, mogu u vozić, mogu klinci da gledaju jedno u drugo, dok su ova Maclaren u onom položaju jedno do drugog, i to je to. No, ja nisam realna, ja sam zaljubljenik PegPerega.

Direktna veza do poruke: 586
12.2.2010 19:43:39   
Anoniman
Auuuuu...pa nemam 50 000 za kolica.... user posted image

Odluchila sam da uzmem chipolino domino kolica (ima ih gina, a imatje ih engimengi) ali nigde ne mogu da ih nadjem da ih vidim... njihova cena je od 25-28000 din, i zasad mogu samo preko online shopa da ih naruchim....
U Bambiniju mi nisu nudili ova kolica...iako imaju neka chipolino...pa tju tamo otitji da vidim dal mogu da naruchim....nadala sam se da ima josh negde....
Ta bertoni sam opipala u Subotici...(na jednom mestu za 12 a na jednom za 10 000)_ ... nisu bash za pohvalu... mogla bi da prodju kao kishobran kolica...ali ne bi izdrzala 2 godine koliko procenjujem da tje mi najmanje trebati...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 587
12.2.2010 19:56:30   
Anoniman
Da, njih nisam videla uživo, samo na slici mi je pokazala. Sad ću zapisati ovu marku što kažeš, pa kada krenem opet u grad, pogledaću.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 588
12.2.2010 20:00:58   
Anoniman
Ok...hvala ti user posted image Ako budesh bila u bazaru...molim te baci pogled na one dusheke... znash da sam pisala da ima za 1300 i 2500 pa neznam u chemu je fora.... Ovde kod mene je antialergijski 2800... (oops ovo je vetj druga tema )user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 589
12.2.2010 20:01:53   
Anoniman
Važi. Mada, ja ne bih razmišljala, uzela bih antialergijski. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 590
12.2.2010 20:05:51   
Anoniman
Pa ako je onaj tamo za 2500 antialergijski uzetju u ns...kad vetj svakako idem tamo...to mi je 600 din ushtede...za koje mogu da kupim neshto drugo... user posted image Onaj sa federima necu da uzimam ni u snu.... 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 591
13.2.2010 2:22:19   
She Ra
Devojke, hvala na misljenju user posted image

Je l ima negde spisak povucenih modela user posted image Meni se to ni malo ne dopada.. Znam da su Maclarenova kolica povucena, nisam znala da su i Gracova..

Nije ni malo lako izabrati vise..  Skroz sam sludjena... user posted image

"Deca se prave od mame
i ne prave se od rode..
Ne veruj. To su priče!
Prave se od gotovih beba
da sama na sebe liče."
M. Antić

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 592
13.2.2010 2:23:40   
She Ra
IZVORNA PORUKA: majka mara
ak o ima blizu tebe aksa prodavnica oni su uvoznici gaco programa ja sam uzela hranilicu i super je,na njihovom sajtu nema cena

Svakako cu otici do Akse, nije mi blizu, ali sam cesto u Bg, pa da vidim uzivo ovo sto sam na netu..
Hvala user posted image

"Deca se prave od mame
i ne prave se od rode..
Ne veruj. To su priče!
Prave se od gotovih beba
da sama na sebe liče."
M. Antić

(odgovor članu majka mara)
Direktna veza do poruke: 593
13.2.2010 18:58:54   
upgrade011

Devojke, hvala na misljenju user posted image

Je l ima negde spisak povucenih modela user posted image Meni se to ni malo ne dopada.. Znam da su Maclarenova kolica povucena, nisam znala da su i Gracova..

Nije ni malo lako izabrati vise..  Skroz sam sludjena... user posted image

Na tom kratkom videu na 0:41 sec. ispisu na ekranu koji su to sve modeli Graco kolica.
LINK

(odgovor članu She Ra)
Direktna veza do poruke: 594
13.2.2010 19:21:51   
Lu
Evo čemu se radi,naša Cipiripi je to postavila u temi o sjedalicama jer su i neke sjedalice povučene...

IZVORNA PORUKA: cipiripi

Opozvano 1,5 milion Graco kolica i autosedišta!

Poznati američki proizvođač dečjih proizvoda „Graco" dobrovoljno je povukao oko 1,5 miliona kolica, zbog toga što u zavisnosti od mehanizma za sklapanje postoji opasnost da dođe do od amputacije prsta i razderotine kod mališana kada roditelji otvaraju ili zatvaraju kolica.

Opoziv uključuje modele Graco Passage, Alano i Spree, kao i autosedišta za putovanja.

Graco je do sada primio sedam prijava od roditelja da je došlo do povreda kada su deca prilikom otvaranja ili zatvaranja kolica stavila prstiće blizu opasnog mehanizma. Prijavljeno je pet amputacija prstiju i dve razderotine!

Opasan zglobni mehanizam sa šarkom!

Opozvani su modeli Graco Passage™, Alano™ i Spree™, kao i autosedišta sa sledećim brojevima modela i specifičnim zglobnim mehanizmom:

6303MYC, 6303MYC3, 6320IVY, 6320LAU, 6330CAP, 6330THR, 6330THR3, 6F00QIN3, 6F00RRY3, 6F03GLN3, 6G10CSE3, 7235GGA, 7235GGA2, 7236CDR2, 7237HOL2, 7237HOL3, 7240DNB, 7240DNB2, 7240MKL2, 7240MKL3, 7241DDH2, 7241DHO3, 7255CLP, 7255CLP2, 7255CRA2, 7255CRA3, 7255CSA3, 7255GPK3, 7255GRN, 7255GRN2, 7255JJB3, 7255ORC2, 7255WLO2, 7255WLO3, 7256CLO2, 7256SPM2, 7256SPM3, 7260BAN, 7260BAN2, 7260BAN3, 7260MRA2, 7260MRA3, 7260PKR, 7260PKR2, 7270BIA, 7270BIA2, 7E01JON2, 7E01JON3, 7F00LPE3, 7F00RSH3, 7F01FOR3, 7F02GLM3, 7F04TAY3, 7F07EMA3, 7F08DSW3, 7F08LAN3, 7G00DLS3, 7G00DLS4, 7G01CRL3, 7G04KRA3, 7G05GPR3, 7G06WSR3, 7G07ABB3, 7G07BAT3

Graco za navedene modele kolica proizvodi dva različita tipa mehanizma za otvaranje i zatvaranje kolica. Međutim, ovaj opoziv se odnosi samo na kolica ili autosedišta koja sadrže plastični zglobni mehanizam koji imaju šarku sa urezima.

user posted image                           user posted image

Obezbeđena besplatna zaštitna oprema

Povučena kolica i autosedišta proizvodili su se u Kini između oktobra 2004. i februara 2008. godine, a broj modela i datum proizvodnje nalaze se odmah iznad zadnjeg točka.
Kolica koja su bila na tržištu od oktobra 2004. do decembra 2009. prodavala su se po ceni od 80-90 dolara, a autosedišta od 150 do 200 dolara.

Proizvođač je preporučio da se odmah prestane sa korišćenjem svih kolica koje imaju opasan mehanizam i da ih roditelji kontaktiraju kako bi dobili besplatnu zaštitnu opremu.
KLIK

< Poruku je uredio Lu RR -- 13.2.2010 19:22:20 >

Direktna veza do poruke: 595
14.2.2010 23:48:46   
Milli
Stokke kolica se prodaju u Srbiji, u Kiki na Bezanijskoj kosi, kostaju 1000 evra...

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 596
15.2.2010 7:33:13   
She Ra
Hvala puno user posted image
Nisam na tu temu ni isla, nisam ni videla tekst.. Ova kolica koja su se meni dopala ne spadaju u te modele, ali svakako cu obratiti paznju na sve, posebno na ova as, tj. navedene modele. Hvala puno..

"Deca se prave od mame
i ne prave se od rode..
Ne veruj. To su priče!
Prave se od gotovih beba
da sama na sebe liče."
M. Antić

(odgovor članu Milli)
Direktna veza do poruke: 597
15.2.2010 11:54:33   
Daca88
Mi smo juce dobili kolicauser posted image .Kupili su moji i njegovi roditelji,pola-pola su platili.Isli smo da gledamo po gradu,i na kraju smo izabrali u Turbo Limacu Graco kolica.Cena im je bila 20.000,i dobili smo u poklon bonus dasku za povijanje bebe,onu koja se kaci na krevetacuser posted image .Kolica imaju sediste za auto,koje kad se skine jedan deo i namontira drugi postaje nosiljka,ima dole korpa za pelene,stvarcice,a na rucku se moze namontirati stalak za flasice...Dobili smo letnji sator,zimsku kabanicu.Mogu biti lezeca,polulezeca,i sedeca,lako se sklapaju,zadnje gume imaju kocnice,a na prednjima su mali amortizeri.Boja im je crveno-braon,tako da mogu biti i za decka i za curicu.Nama su rekli da ce biti deckic,ali vec na sl.pregledu nisu bili sigurni.Meni se cini da su kolica jednostavna za rukovanje i prakticna.

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

(odgovor članu She Ra)
Direktna veza do poruke: 598
16.2.2010 15:38:45   
upgrade011
user posted image
Koji model ste dobili? (moze slika ?)
Mi planiramo da ovog vikenda idemo da gledamo/kupimo kolica. Mozda i ovde (BGD) daju neki poklon u Turbo Limacu user posted image  - bas bi mi trebala ta daska za krevetac.

(odgovor članu Daca88)
Direktna veza do poruke: 599
18.2.2010 16:43:07   
mejvis
Mi smo se odlučili za Inglesinu Zippy model. Dvoumili smo se da li njih ili Peg Perego P3 ali su mi ova nekako lepša! Idemo danas da kupimo!user posted image  

http://www10.shopping.com/xPO-Inglesina-Zippy-Biscotto

Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here