|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
7.2.2010 21:14:16   
Anoniman
Buhla, bas su lepa...sasvim lepa kolica...
bas mi se svidjaju!!!!

(odgovor članu buhla)
  Direktna veza do poruke: 551
8.2.2010 18:36:23   
micketta
mi smo kupili chipolino pooky crvena kolica za devojcice u kompletu sa auto sedistem
evo linka, da ne kacim sliku, suvise je velika
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/images/chipolino-pooky-red-2009.jpg

e, sad, posto toliko pominjani dr Loncar nije hteo da mi otkrije pol bebe a na prethodnom ultrazvuku dr Eric je rekla da misli da je devojcica, ostaje nam samo da cuvamo racun pa ako ispadne deckic da ih menjamo za plava :))))

user posted image

hvala alexx
ovde ima toliko toga pa ne stignem sve cake da pohvatam :))))

< Poruku je uredio micketta -- 8.2.2010 18:50:16 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 552
8.2.2010 18:39:12   
*Alexx*
micketta, vidi ovo KLIK

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu micketta)
Direktna veza do poruke: 553
8.2.2010 18:40:17   
Anoniman
Da, vaša su skroz crvena, moja su isto crvena, ali u kombinaciji sa sivim, pa je moglo i za dečaka i za devojčicu. (moja nisu chipolino, ali sada pričamo o bojama)

(odgovor članu micketta)
  Direktna veza do poruke: 554
8.2.2010 18:43:42   
Anoniman
E Tasha...kad si vetj tu....da te pitam... jel znash koje radnje u NS rade sa chipolino kolicima? Osim Bambinija?user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 555
8.2.2010 18:44:29   
Anoniman
Nemam pojma draga. Kada prestane da veje ovaj grozni sneg pa odem u centar, mogu obratiti pažnju pa ti javiti. 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 556
8.2.2010 18:52:21   
Anoniman
Ok...mi necemo ovaj mesec dolaziti u NS....al sledeci mesec dolazimo...pa tju tamo kupiti neshto garderobice, cebad, peshkire...pa usput i kolica da obavim...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 557
11.2.2010 19:06:16   
She Ra
Je l ima neko iskustvo sa Bertoni kolicima, lepo su dizajnirana, a nisu skupa...

Evo nekih slika:

user posted image

user posted image

user posted image

"Deca se prave od mame
i ne prave se od rode..
Ne veruj. To su priče!
Prave se od gotovih beba
da sama na sebe liče."
M. Antić

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 558
11.2.2010 19:08:54   
Dora
Što su slatka ta sa tri točka! Ja ne znam, deluju mi da nisu lošeg kvaliteta. Pre par god. su imali bzv. dizajn, ništa posebno, sad su se malo probili sa tim fensi modelima, i dobro im ide!user posted image

(odgovor članu She Ra)
Direktna veza do poruke: 559
11.2.2010 19:12:10   
She Ra
I meni su preslatka ova sa tri tocka, samo bih drugu boji, ovo sam okacila prvu sliku koju nadjoh..

Ali ne bih kupovala ako nisu dobra, bez obzira sto su lepa..

"Deca se prave od mame
i ne prave se od rode..
Ne veruj. To su priče!
Prave se od gotovih beba
da sama na sebe liče."
M. Antić

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 560
11.2.2010 19:17:56   
Dora
Ja sam odabrala isto sa tri točka ali Graco. 

(odgovor članu She Ra)
Direktna veza do poruke: 561
11.2.2010 19:24:50   
jafforidza
IZVORNA PORUKA: Smeshkica

E Tasha...kad si vetj tu....da te pitam... jel znash koje radnje u NS rade sa chipolino kolicima? Osim Bambinija?user posted image user posted image

Ja sam kupila Chipolino gema kolica preko online prodaje just click. Trazila sam svuda po Novom Sadu uglavnom je kataloska prodaja. Jedino sam ovde imala priliku da ih vidim uzivo. A nisam htela da kupujem bez da ih vidim.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 562
11.2.2010 19:55:43   
She Ra
Dora, je l vi imate ovakva?
Mnogo su mi lepa... Jesi zadovoljna njima?

user posted image

"Deca se prave od mame
i ne prave se od rode..
Ne veruj. To su priče!
Prave se od gotovih beba
da sama na sebe liče."
M. Antić

(odgovor članu jafforidza)
Direktna veza do poruke: 563
11.2.2010 21:23:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: She Ra

Je l ima neko iskustvo sa Bertoni kolicima, lepo su dizajnirana, a nisu skupa...

U temi koja kolica za blizance...ima negativnih iskustava...ali to je jer su drugi kriterijumi za kolica.... meni npr ne deluju bash chvrsto...ali iskreno....za jedno dete nisam ni zagledala kakva su...user posted image

IZVORNA PORUKA: jafforidza

E Tasha...kad si vetj tu....da te pitam... jel znash koje radnje u NS rade sa chipolino kolicima? Osim Bambinija?

Ja sam kupila Chipolino gema kolica preko online prodaje just click. Trazila sam svuda po Novom Sadu uglavnom je kataloska prodaja. Jedino sam ovde imala priliku da ih vidim uzivo. A nisam htela da kupujem bez da ih vidim.

Ne kapiram ovo.... on-line prodaja...a videla ih uzivo? user posted image Gde....ne mogu preko google da nadjem ni jedan online shop koji se tako zove....user posted image

(odgovor članu She Ra)
  Direktna veza do poruke: 564
11.2.2010 21:32:23   
Dora

user posted image

Ne, ja ću takva tek da kupim. Jako su mi se svidela. A za dvoje dece sam imala ABC Design kolica, prezadovoljna sam njima, 4 god. sam ih bez prestanka izrabljivala, bukvalno su svašta prošla i sad ih koristi jedna prijateljica, ko nova su. Od njih mi je ostalo bebi sedište za auto, tj. ona će mi ga vratiti jer će ga dete uskoro prerasti. Kolica mi ne trebaju, dosadila su mi iskreno a ova su mi se svidela.

(odgovor članu She Ra)
Direktna veza do poruke: 565
11.2.2010 22:28:37   
ljubavce
mi smo se vec odlucili za ova

user posted image

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 566
11.2.2010 22:34:02   
gagana83

Imamo ista kolicauser posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu jafforidza)
Direktna veza do poruke: 567
11.2.2010 22:36:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ljubavce

user posted image

TO je ta izvrsna imitaija PegPerega što sam spominjala da moja drugarica gura u njima već drugo a kao nova su, a koštaju (bar je tako bilo pre 4 godine) 1/3 cene PegPerega.

(odgovor članu ljubavce)
  Direktna veza do poruke: 568
11.2.2010 22:42:08   
ljubavce

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

IZVORNA PORUKA: ljubavce

user posted image

TO je ta izvrsna imitaija PegPerega što sam spominjala da moja drugarica gura u njima već drugo a kao nova su, a koštaju (bar je tako bilo pre 4 godine) 1/3 cene PegPerega.

upravo tako ODLICNA KOPIJA, zaista je cena smesna, fenomenalna su, moja jetrva ih je kupila prosle god samo u drugoj boji.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cista desetka

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 569
11.2.2010 22:54:49   
Verus
uf, mnogo su dobra...koja je cena tih kod nas?

user posted image

(odgovor članu She Ra)
Direktna veza do poruke: 570
11.2.2010 23:13:56   
Dora
25000 din

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 571
11.2.2010 23:15:55   
She Ra
@Smeshkice,

I meni je osnovni kriterijum da su kvalitetna i dobra i za bebu i za mene, ali ova dva parametra koja sam ja napisala se odnose na vizuleni deo, koji sam uspela da vidim preko Interneta. Zato i pitam za iskustva, umesto da ih odmah nabavim..

A sajt koji je naveden je www.justclick.rs

@Verus,

Ova su u online prodavnici oko 23.000 RSD + auto sediste oko 11.000 RSD..
Dizajn je super, lepse su mi od svih radjenih na taj fazon, ali sam cula da npr. ona Buzz mogu biti nestabilna i da se mogu prevrnuti, a takva svakako ne zelim da kupim... user posted image

"Deca se prave od mame
i ne prave se od rode..
Ne veruj. To su priče!
Prave se od gotovih beba
da sama na sebe liče."
M. Antić

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 572
11.2.2010 23:20:20   
Anoniman
Pa eto...ja sam opipala jedna blizanachka bertoni...i ono shto se meni ne svidja je shto je mekan onaj ledjni deo...tj naslon...ili bar meni tako deluje...ili mozda tako treba da bude...a ja zamislila da treba da bude tvrdje....neznam user posted image
U svakom sluchaju...bolje da se javi neko ko je imao simpla bertoni kolica...opet je manji teret nego za blizanachka... user posted image
Mi tjemo kupiti njihova autosedishta....user posted image

(odgovor članu She Ra)
  Direktna veza do poruke: 573
11.2.2010 23:29:25   
She Ra
Ja sam za sada bila samo u Chicco prodavnici, ovo ostalo sve gledam iz kreveta user posted image
Tako da nemam pojma ni o cemu, osim iz vasih iskustava.. Sada sam nasla temu na RR.hr i tamo bas dosta njih ima Graco i zadovoljni su (ja do veceras nisam za tu marku ni cula), pa sad proveravam dalje, jer mi se jako dopadaju..

Hvala za misljenje user posted image

"Deca se prave od mame
i ne prave se od rode..
Ne veruj. To su priče!
Prave se od gotovih beba
da sama na sebe liče."
M. Antić

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 574
11.2.2010 23:29:45   
jafforidza

U temi koja kolica za blizance...ima negativnih iskustava...ali to je jer su drugi kriterijumi za kolica.... meni npr ne deluju bash chvrsto...ali iskreno....za jedno dete nisam ni zagledala kakva su...user posted image

E Tasha...kad si vetj tu....da te pitam... jel znash koje radnje u NS rade sa chipolino kolicima? Osim Bambinija?

Ne kapiram ovo.... on-line prodaja...a videla ih uzivo? user posted image Gde....ne mogu preko google da nadjem ni jedan online shop koji se tako zove....user posted image

justclick.rs
Nas su zvali da dodjemo da vidimo kolica posto ih je vec neko narucio. Nalaze se u Kornelija Stankovica na Detelinari. I ja i sestra smo uzeli ista kolica. Ona ih koristi vec par meseci i prezadovoljna je. Ja cu ih koristiti od marta. Nas su izasla jeftinije za 100e nego u drugim radnjama.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here