|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
6.2.2010 19:18:10   
Anck Su Nmaun
Bili smo u Madjarskoj i Kupili smo kolica user posted image user posted image user posted image Prezadovoljna sam....
Pierre Cardin
-4 polozaja
-AS tako da mogu i bebu da namestim prema sebi
-Prekrivac za zimu
-Prekrivac za kisu
-nisu teska i rasklapaju se na dva nacina
-svidjaju mi se jer su kvalitetnijeg materijala i Crno crvene boje ...
a cena .... fantasticna .... posto smo u istoj radnji kupili i krevetac i dobili 5 % popusta i povrat poreza..izacice nas zajedno 220e i kolica i krevetac!
Ja odusevljena.... kad nadjem vremena bas cu postaviti i slikicu jer su mi prelepa!!!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 526
6.2.2010 19:44:14   
Anck Su Nmaun

Evo ih  to su ta...

user posted image

Direktna veza do poruke: 527
6.2.2010 19:52:48   
Dora
user posted image

Direktna veza do poruke: 528
6.2.2010 20:01:14   
indy_25
user posted image

I mi smo juce kupili kolica ovakva samo sto su nasa roze boje. Marka chicco vrlo su lagana. A sve ovo dodje uz njih i jos torba i prekrivac za zimu. Moj muz je htio kolica stokke ali ja mu nisam dala jer je cijena 867 eura. Ne pada mi napamet da dajem tolike pare na kolica.

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 529
6.2.2010 20:05:35   
Anck Su Nmaun
Da i moram reci ako nekog interesuje.... Peg Perego kolica  3 u 1 kao ova gore  u Madjarskoj 250e! 

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 530
6.2.2010 20:25:28   
Trcosava
indy ako nije tajna a koliko ste platili ova chicco?

anck - koja ova gore? jesi sigurna da su komplet sa korpom velikom (beba leži), AS i sportski - 250€???

< Poruku je uredio Trcosava -- 6.2.2010 20:26:24 >

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 531
6.2.2010 20:51:20   
Anck Su Nmaun
Da , da  ta iz tri dela...lezeca korpa  da se skine i montira , ovaj obicni i As jaje.... kostaju oko 300 ali kad se vrati porez izasla bi  oko 250.... 

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 532
6.2.2010 20:57:56   
Dora
Jel se vraća porez kad kupiš u Mađarskoj?
Ja sam odabrala kolica koja su ovde 25000 din a u Mađarskoj je ista cena tih kolicauser posted image čudno.

Direktna veza do poruke: 533
6.2.2010 21:02:21   
Anck Su Nmaun
Da samo  tek za oko mesec dana ali ne ispod 200 e i to u jednoj prodavnici.... tako da ako pazarite kolica iznad 200 svakako imate povrat...

Mi smo uzeli i kolica i krevatac u istoj prodavnici!

Stvarno cena ima raznih na razlicitim mestima  ali vredi otici sigurno!!!
Sve sto smo uzeli za upola smo manje  pazarili nego sto bi ovde!

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 6.2.2010 21:05:05 >

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 534
6.2.2010 21:22:54   
viking
Meni se mnogo dopadaju ta Stokke kolica, izgledaju kao lunarno vozilo, ma super su mi, ali su stvarno skupa. U Srbiji ih i nema, ali ima u HR i Slo, nije problem da se nabave, ali mi se čini da bih se nekako osećala kao magarac što sa dala tolike pare. A opet, mnogo mi se sviđaju!

IZVORNA PORUKA: indy_25
Moj muz je htio kolica stokke ali ja mu nisam dala jer je cijena 867 eura. Ne pada mi napamet da dajem tolike pare na kolica.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 535
6.2.2010 21:26:02   
Dora
IZVORNA PORUKA: viking

Meni se mnogo dopadaju ta Stokke kolica, izgledaju kao lunarno vozilo, ma super su mi, ali su stvarno skupa. U Srbiji ih i nema, ali ima u HR i Slo, nije problem da se nabave, ali mi se čini da bih se nekako osećala kao magarac što sa dala tolike pare. A opet, mnogo mi se sviđaju!

IZVORNA PORUKA: indy_25
Moj muz je htio kolica stokke ali ja mu nisam dala jer je cijena 867 eura. Ne pada mi napamet da dajem tolike pare na kolica.

Imaš ih u Novom Sadu u Enci Menci prodavnici

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 536
6.2.2010 21:26:47   
viking
Ma nisam još ni trudna, šta će mi user posted image user posted image user posted image

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 537
6.2.2010 21:29:57   
Dora
Pa i da si trudna, šta će ti. Meni je glupost davati tolike pare za kolica. Ajd, ima skupljih i jeftinijih, ok, ali ovo je preterano! Mislim, izvinjavam se mamama koje misle drugačijeuser posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 538
6.2.2010 21:34:15   
viking
I ja to mislim, ali su mi super! Pri tom, mislim (nisam sigurna, samo mislim) da je ta cena ok 900e samo za kolica 1/1, bez ikakvih dodataka.
Ima moja drugarica koja živi u Londonu ta kolica, i vozila sam ih kad sam bila kod njih (tj. vozila sam njenu ćerku i njima) i stavrno su odlična. Super je što ti je beba pred nosom, ne moraš da se savijaš da bi je podigla ili joj nešto dala/uzela, što beba ne glada u kolena i butine prolaznika, odlična su za manevrisanje i slično. Ali su ipak mnogo. Skoro da mislim da bi me bilo sramota da ih kupim, i da hoću user posted image

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 539
6.2.2010 21:41:56   
indy_25

I ja to mislim, ali su mi super! Pri tom, mislim (nisam sigurna, samo mislim) da je ta cena ok 900e samo za kolica 1/1, bez ikakvih dodataka.
Ima moja drugarica koja živi u Londonu ta kolica, i vozila sam ih kad sam bila kod njih (tj. vozila sam njenu ćerku i njima) i stavrno su odlična. Super je što ti je beba pred nosom, ne moraš da se savijaš da bi je podigla ili joj nešto dala/uzela, što beba ne glada u kolena i butine prolaznika, odlična su za manevrisanje i slično. Ali su ipak mnogo. Skoro da mislim da bi me bilo sramota da ih kupim, i da hoću user posted image

`
Ali uz njih dodju svi dodaci viking uz stokke. Super su kolica zaista mi smo ih i probali juce i stvarno su vrh i zamalo da ih kupimo mom muzu se svidjaju a i mojoj svekrvi ali meni je to da izvines pre......nje tolike pare da dajem pa jos malo i auto mogu da kupim. Mislim nek daje ko god hoce ja ne bi. iskreno da ti kazem zao mi je i za ova sto sam dala 466 eura a i ona su na snizenju bila. Pa nije mi se ni sin vozao u tim markiranim kolicima njegova sam platila 70 eura i bila su mi korisna 4 godine i nista im nije falilo i opet sam ih polovna prodala za 40 eura.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 540
6.2.2010 21:43:47   
Delijagirl
Bas sam pogledala sad u sloveniji na sajtu za stooke

Onaj sa kosarom je 999 eura
Sportni je 899 eura
Onda imas neki bas cudni za decu od 6 meseci koji je otprilike autosediste na podvozju to je 299 eura a ima onda tu te vrece za noge i zimske vrece one su od 105 eura nadalje... Eto da znate :)

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 541
6.2.2010 21:50:48   
viking
Hvala DG! :)

(odgovor članu Delijagirl)
Direktna veza do poruke: 542
6.2.2010 21:50:54   
indy_25
kod nas sada vlada snizenje u prodavnicama pa je jeftinije nestomalo i dodje sva oprema i maxi cosi dobijes gratis. Ali ljudi moji ovdje je sve skupo za bebe cijene su katastrofaaaaaaaa.

Direktna veza do poruke: 543
6.2.2010 22:02:11   
Delijagirl

Hvala DG! :)

Nista draga samo ti kazi sta te zanima ocas posla ja to pregledam user posted image

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 544
7.2.2010 0:05:42   
Verus

Mi smo se juce odlucili za ovaj komplet.  Videli smo ona sto sam stavila ranije, Bertini, ali su bas jako crna, nisu se mm uopste svidela.  Ova su na isti fazon, tj. sediste moze za malu bebu od dve i po kile pa do nekih 15kg..a kolica do nekih 25kg tezine....posle ako treba uzecemo neka lagana za leto, kada bude velika. 
Ali posto ce se mozda roditi ranije, stvarno smo morali gledati sediste koje ima umetak za tako malu bebu, jer ovde moras imati auto sediste po zakonu, pre nego sto te puste iz porodilista sa bebom.  A boje i dizajn stu jako lepi.  Cena je super 199 dolara za set: kolica i sediste. 

user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 545
7.2.2010 0:07:08   
indy_25
verus bas su lijepa kolica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 546
7.2.2010 0:11:46   
Verus
Fina su indy, i bas lagana za gurati i skretanje itd.  Boje su jos lepse uzivo, kada ih uzmemo (kroz koju nedelju) slikacu ih pa cu staviti slike.  Ona druga su bas bas bila previse tamna....Jedino sto je skorz novi model, tako da nisam mogla naci na internetu komentare ljudi koji su ih pre kupili i koristili, a to uvek volim da pogledam pre nego sto bilo sta kupim....al dobro, lako se sklope, i dosta su mala pa ce se lako i u gepek staviti....

Prelepa su ova sto se vi uzeli!!!  Volim chicco al su ovde bas duplo skuplja od recimo, ovih sto mi uzimamo...

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 547
7.2.2010 0:16:08   
indy_25
ma meni je vazno da su lagana za gurati i da nisu teska. A nisu losa probali smo ih prvo. I ja cu svoja slikati sada su mi kod svekrve jer ih trenutno nemam gdje staviti u stanu dok ne renoviramo sobu.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 548
7.2.2010 5:25:11   
She Ra
Mi smo gledali kolica u Chicco-u i nasli neka najnovija sa korpom i AS za 60.000... Mm se zalepio za njih, a meni se bas i ne daju toliki novci.. user posted image

Versus, gde ste vi kupili kolica?

"Deca se prave od mame
i ne prave se od rode..
Ne veruj. To su priče!
Prave se od gotovih beba
da sama na sebe liče."
M. Antić

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 549
7.2.2010 21:09:32   
buhla
danas sam u Aksi videla ESPRIT kolica... mnogo lepa... oko 26.000 din su sa svim dodacima...
uh nama su kumovi iz austrije obecali da ce da nam kupe i donesu... ne sumnjam da ce biti kvalitetna, ali bi ja ipak volela da izaberem, a glupo mi bilo sta da im kazem! user posted image
i ova su mi se svidela

user posted image

< Poruku je uredio buhla -- 7.2.2010 21:17:32 >

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

(odgovor članu She Ra)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here