Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 30.3.2010 13:32:10
|
|
|
|
lanajelena
|
[/quote] Vidiš... sve mi je ok sem za nokte... mislim smisleno mi je zašto, samo ne kapiram: treba još i da ih progutam? Pa ni svoje ne progutam kad ih odgizem. [/quote]
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 30.3.2010 13:54:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR IZVORNA PORUKA: micketta mene je juce jedna devojka na ulici lepo prepala... prisla i pita da li sme da me ustine i pocupa jer, navodno, postoji verovanje da zenska osoba, koja ugleda trudnicu, tako treba da postupi plus da zamisli zelju i onda ce joj se ta zelja sigurno ostvariti. a mm crko od smeha i kaze 'ma, ona je to tebe pomesala sa odzacarom' Ma počupala bih ja nju...!!! Kako ljudi svašta sebi dozvoljavaju...
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 30.3.2010 13:57:54
|
|
|
|
Tara
|
Meni je od svega najsmesniji tvoj muz "Ma, ona je tebe pomesala sa odzacarom"
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 30.3.2010 14:44:34
|
|
|
|
micketta
|
i meni
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 30.3.2010 15:05:56
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: strelitzia E pa zna baba :)))))) o boze...
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 30.3.2010 19:29:57
|
|
|
|
engimengi
|
E danas sam se mnogo iznervirala !Mozda bi trebala da pisem u temi o svekrvi!! Danas su moji dečaci napunili 40 dana i mi smo ih izveli u 3 kuće,aj tako se radi nije nista strasno!!Al treća kuća je moja ˝pametna˝svekrva!Dok smo se mi okrenuli ona je deci dala PITU da probaju, kao takav obicaj!Ako ime sa 40 dana da nesto da jedu onda ce lepo da jedu i kasnije!!Lujka!!Mm poludeo drao se uzeo klince i otisli smo kući... Ona se posle izvinjavala al kasno upropastila nam dan..
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 30.3.2010 19:32:00
|
|
|
|
Anoniman
|
E engi, pa to je vrhunac Ja ne znam sta bih uradila da sam bila na tvom mestu, dobro je da je tm odreagovao kako treba...sta joj bi da detetu da pitu
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 30.3.2010 19:36:46
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: engimengi E danas sam se mnogo iznervirala !Mozda bi trebala da pisem u temi o svekrvi!! Danas su moji dečaci napunili 40 dana i mi smo ih izveli u 3 kuće,aj tako se radi nije nista strasno!!Al treća kuća je moja ˝pametna˝svekrva!Dok smo se mi okrenuli ona je deci dala PITU da probaju, kao takav obicaj!Ako ime sa 40 dana da nesto da jedu onda ce lepo da jedu i kasnije!!Lujka!!Mm poludeo drao se uzeo klince i otisli smo kući... Ona se posle izvinjavala al kasno upropastila nam dan.. PITA?! Joj, engi
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 30.3.2010 19:46:13
|
|
|
|
engimengi
|
Ma lujka kazem,primitivka,pita bila na stolu,mozda bi i pile dobili ili malo rakije!!Pa sad ce morati da moli mm da joj da da vidja decu jer on je mnogo ljut!!A ja sam joj svasta rekla al nisam vikala mada mi doslo da je zadavim!Imala je jos obicaja al je bila sprecena
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 30.3.2010 19:49:03
|
|
|
|
Anoniman
|
O BOZE DRAGI Lude li zene
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 30.3.2010 20:03:08
|
|
|
|
magnetic
|
Verovatno nije imala lose namere,al'' bas joj je bzvz ''''obicaj'''' I ja bih odreagovala kao ti
< Poruku je uredio magnetic -- 30.3.2010 20:04:31 >
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 30.3.2010 21:55:41
|
|
|
|
micketta
|
kakva primitivka!
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 30.3.2010 22:06:33
|
|
|
|
maslinica
|
e svasta
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 30.3.2010 22:08:14
|
|
|
|
eni26
|
ne znam sta kazu i za shishanje u toku trudnoce...ne valja ili valja? nisam pratila sta ste pre pisale
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 30.3.2010 22:22:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Eni nemoj da se opterecujes glupostima..ja sam se sisala vec tri puta od kad sam trudna! Sve sto yti smatras normalnim i da treba da uradis - uradi! Pusti bapske price i gluposti!!
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 30.3.2010 22:26:39
|
|
|
|
micketta
|
meni je jedna primitivna frizerka (a mlada) rekla da shishanje skracuje detetu zivot. vise nikada nisam krocila u taj salon... em ih cas_tis em ti pricaju budalastine i smaraju. najbolje da idemo ulicom rascupane ko da nas struja tresnula samo zato sto smo trudne. kakva budaletina!
< Poruku je uredio micketta -- 30.3.2010 22:27:17 >
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 30.3.2010 22:29:44
|
|
|
|
blebletusa
|
Nisam cila da valja-nevlja da se trudnice sisaju, BEBUSKE se navodno ne sisaju do prvog rodjendana
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 30.3.2010 22:35:53
|
|
|
|
snješka
|
Ooooo svašta, majko mila. Načitah se ja svega ovdje. Ja sam se i šišala i farbala dok sam bila trudna i sad opet sam radila isto. Moja beba je imala blagi oblik ekcema i pričam ja to mojoj tetki kad će ona meni da to ona ima zato što smo kasno prošle ispod strehe E kad je nisam ubila.
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 31.3.2010 8:10:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Osisala sam se u trudnoci bar tri puta. ofarbala...isto tako, 3-4puta. Od korena kose. Pa da ta farba moze da dospe u krvotok mi bismo sve pomrle,i na farbi bi bilo naznaceno da je opasno za trudnice.Dete sam sisala prvi put pre prvog rodjendana, jer je imao ogromnu kosu, a bilo je pretoplo leto. Nokte sam mu posekla, tj moja drugarica, kad je imao desetak dana. A sto se tice pranja kose...nebuloza...oprala sam je sutradan kad sam dosla kuci, tj sisla sam kod frizerke jer nisam mogla da se saginjem od upale misica. A sto se tice onoga-bebu treba u krevetic da stavi neko ko voli da jede da bi beba jela...pa dati detetu to i to da bi volelo da jede...nisam radila nista od toga, a hvala bogu nemam problema sa Nesinim apetitom. Ustvari, sve sto ste navele kao bapske price ovde, ja sam sve radila Mrzim bapske price.
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 31.3.2010 13:40:51
|
|
|
|
eni26
|
hehe pa i ja kazem...gde da idem cupava i zarasla..svasta
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 31.3.2010 13:43:47
|
|
|
|
eni26
|
kazu kad te beba prvi put udari u stomaku,u koga prvo pogledas imace njegov lik i njegove oci ... pa sta cu ako sedim u kaficu i pogledam u nekog cikicu ...blah
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 31.3.2010 13:49:45
|
|
|
|
Shishica
|
Ja nisam ni u koga tad gledala... a neko od mojih je bio posle prvi... pa neka je i istina onda
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 31.3.2010 13:51:32
|
|
|
|
Shishica
|
meni je jedna primitivna frizerka (a mlada) rekla da shishanje skracuje detetu zivot. Budala! E stvarno ima necitavih ljudi!!!!!!
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 31.3.2010 14:41:28
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eni26 kazu kad te beba prvi put udari u stomaku,u koga prvo pogledas imace njegov lik i njegove oci ... pa sta cu ako sedim u kaficu i pogledam u nekog cikicu ...blah Prvi put me je dete udarilo kad sam oblacila carape za svoju svadbu, a ima moje oci i kazu da lici na mene...nije ogledalo bilo ispred mene
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 31.3.2010 16:26:57
|
|
|
|
Anitaaa
|
Kad je mene Mateja prvi put udario bila sam sama.Zato valjda ne liči ni na koga
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?