|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li verujete u babske priče?
31.3.2010 20:03:19   
Snelle
IZVORNA PORUKA: eni26

kazu kad te beba prvi put udari u stomaku,u koga prvo pogledas imace njegov lik i njegove oci ...user posted image pa sta cu ako sedim u kaficu i pogledam u nekog cikicu ...blah

Kad je mene beba prvi put udarila, ja sam gledala neki film na dvd-u i sigurna sam da je bio glumac neki baja. Jel to znaci da ce dete da mi lici na poznatu licnost user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 376
3.4.2010 11:08:37   
eni26
ne znam jeste li culi ovu bapsku pricu...user posted image user posted image svekrva od moje drugarice nije mogla dugo da ostane trudna..i neko joj kaze da ode u jednu banjui da udje tamo gde se kupaju muskarci i da jednog povuce za khmm... c c c i ona to uradila i prica sva srecna...ostala je trudna posle al ne verujem da je zbog toga....user posted image user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 377
3.4.2010 11:27:35   
Daca88

ne znam jeste li culi ovu bapsku pricu...user posted image user posted image svekrva od moje drugarice nije mogla dugo da ostane trudna..i neko joj kaze da ode u jednu banjui da udje tamo gde se kupaju muskarci i da jednog povuce za khmm... c c c i ona to uradila i prica sva srecna...ostala je trudna posle al ne verujem da je zbog toga....user posted image user posted image

Bože svaštauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 378
3.4.2010 11:37:21   
dacca

IZVORNA PORUKA: Daca88

Bože svaštauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaojjj superrrrr user posted image

(odgovor članu Daca88)
Direktna veza do poruke: 379
3.4.2010 12:04:29   
liliana
Znači, sad svi mi koji imamo problem sa sterilitetom treba da idemo u banju i povučemo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 380
3.4.2010 12:06:16   
eni26
pa izgleda da je tako user posted image zena prica sa odusevljenjem i bez srama user posted image user posted image

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 381
3.4.2010 12:08:06   
liliana
Joj, Eni, kak si me slatko nasmijela!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 382
3.4.2010 12:12:43   
eni26
user posted image user posted image user posted image user posted image hihihihi

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 383
3.4.2010 12:14:30   
liliana
Jao, ja sam jedan dan čula da se ne valja beba izvoditi naveče vani, zato što lete razne ptice iznad nje!!!
Šta, kao-te iste ptice ne lete i danju???
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 384
3.4.2010 12:15:58   
Ellenica
Kaže se da naveče lete veštice ili ti šta nebom.

Veliki sam mamin dečak

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 385
3.4.2010 12:18:45   
eni26

IZVORNA PORUKA: liliana

Jao, ja sam jedan dan čula da se ne valja beba izvoditi naveče vani, zato što lete razne ptice iznad nje!!!
Šta, kao-te iste ptice ne lete i danju???
user posted image user posted image user posted image

i ja sam to cula ,ali to je zbog toga da ne bi "ograjsale" user posted image

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 386
3.4.2010 12:36:22   
liliana
Eni, ne razumem-šta to znači???
A što se tiče vještica- pa više ima onih koje hodaju ulicom-i danju!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 387
3.4.2010 14:04:00   
eni26

Eni, ne razumem-šta to znači???
A što se tiče vještica- pa više ima onih koje hodaju ulicom-i danju!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa ne znam kako da objasnim..kao da "polude" al ne bukvalno nego neki poremecaj dobiju u psihickom smislu user posted image

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 388
3.4.2010 14:19:34   
liliana
Oh, Bože!user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 389
3.4.2010 14:34:47   
eni26

Oh, Bože!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 390
8.4.2010 19:29:38   
lenaa
Pre neki dan smo mm i ja bili kod jednih ljudi na tortu zvali su nas danima pa ajd da ispostujemo i kaze meni taj covek - ako hoces da ti dete bude pametno onda treba da citas bibliju . E reko ma nemoj, mi nemamo bibliju u kuci a da citam viceve user posted image user posted image user posted image , Uf sto me nervira mada ja sam sigurna da on ima neke druge namere jer sam skoro ubedjena da je u sekti.
Inace komsinica mi je rekla da se ne sisam al nije mi rekla sto, a takodje mi je rekla da nosim devojcicu jer imam stomak ono i sa strane - ne zna ona da je sve to moje salce sto sam se puno ugojilauser posted image

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 391
8.4.2010 19:32:23   
Anoniman
Ma ne verujem u babske price!

(odgovor članu lenaa)
  Direktna veza do poruke: 392
8.4.2010 19:35:05   
minna
ni ja ne verujem, nekad me bas nasmeju, a nekad me iznerviraju ti glupi komentari nekih ljudi koji nemaju pametnija posla...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 393
8.4.2010 19:36:13   
lanajelena
neverujem...ali se kod nekih cesto zapitam da li je to istina user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 394
9.4.2010 0:36:51   
Anoniman
Jao , čitam ovo i ne verujem ... Ima jako smešnih stvari , ali mi je najjače ovo za povlačenje penisa u korist plodnosti user posted image . Neverovatno .
Ja nisam vernik u pravom smislu te reči , krštena jesam i donekle verujem u neku višu silu ali ne razmišljam o tome previše . Kod mm je situacija ista . Mi smo se već sad dogovorili da ni u ludilu bebi nećemo vezivati nikakve beneton končiće oko ruku niti raditi bilo šta od tih "mora se" i "ne valja se" zayebancija . Ja jedva čekam da pokupujem prnjice za bebu i ucifram joj sobicu i dođem u sređeno iz porodilišta .

Takođe ne verujem ni u one ogrlice za bebe koje smiruju bol kod zubića, ublažuju grčeve i govore brojeve za loto . Nije nego .

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 395
9.4.2010 0:44:41   
She Ra
Naravno da ne verujem, ali sam prilicno iznenadjena koliko ljudi u to veruje i sa kojom sigurnoscu ih prica, iako  generacijski ne pripadaju babama user posted image

Po mom stomaku i meni svi vicu "decak, decak", a kad ja kazem "devojcica", gledaju me u cudu, u fazonu "jesi sigurna?" user posted image
Znaci, trebalo bi da mi stomak stoji drugacije i da oteknem da me niko ne prepozna, pa da poveruju ultra zvuku user posted image user posted image

< Poruku je uredio She Ra -- 9.4.2010 0:45:09 >

"Deca se prave od mame
i ne prave se od rode..
Ne veruj. To su priče!
Prave se od gotovih beba
da sama na sebe liče."
M. Antić

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 396
9.4.2010 15:21:31   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: She Ra

Naravno da ne verujem, ali sam prilicno iznenadjena koliko ljudi u to veruje i sa kojom sigurnoscu ih prica, iako  generacijski ne pripadaju babama user posted image

Po mom stomaku i meni svi vicu "decak, decak", a kad ja kazem "devojcica", gledaju me u cudu, u fazonu "jesi sigurna?" user posted image
Znaci, trebalo bi da mi stomak stoji drugacije i da oteknem da me niko ne prepozna, pa da poveruju ultra zvuku user posted image user posted image

Draga moja isti slucaj i po stomku i po izgledu i kilazi svi decak decak.....

I to sto kazes   uopste nisu starije osobe, ali valjda  i njima neko napunio glavu user posted image

Mene jako moja drugarica sad u trudnoci nervira s tim pricama pa se trudim da  izbegnem neke teme bas zbog toga!

(odgovor članu She Ra)
Direktna veza do poruke: 397
9.4.2010 17:44:21   
marince1

Znači, sad svi mi koji imamo problem sa sterilitetom treba da idemo u banju i povučemo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni ovo ima logike,ona ga povukla,posle on nju svuk'o i hop ostala trudna user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 398
12.4.2010 0:27:07   
Mivica
Neko veče svekrva uzela neki čokoladni keks. Naravno, Boris odmah kreće: "Daj, daj!". Ona pogleda u mene, ja kažem-ne, dosta mu je slatkiša za danas. On je i dalje uporan i ona mu da jedan, uz sledeće obrazloženje: "Muško je dete, mora da mu se da!" user posted image
Kaže da ne može to ona da mi objasni, pa da pitam vas-imate li ikakvu predstavu o čemu je reč? Ja, inače, ni pet para ne dajem na take gluposti, ali sad sam baš znatiželjna! user posted image

"Zeko, zeko, zeko...
tape meke...gude usi...lep...
zeko, zeko, lep!" :)

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 399
12.4.2010 10:58:03   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: Mivica

"Muško je dete, mora da mu se da!" user posted image

Rekla bih pre da je to ono on je naslednik njemu sve mora.... joj al bi moja dobila user posted image

(odgovor članu Mivica)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here