Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 31.3.2010 20:03:19
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: eni26 kazu kad te beba prvi put udari u stomaku,u koga prvo pogledas imace njegov lik i njegove oci ... pa sta cu ako sedim u kaficu i pogledam u nekog cikicu ...blah Kad je mene beba prvi put udarila, ja sam gledala neki film na dvd-u i sigurna sam da je bio glumac neki baja. Jel to znaci da ce dete da mi lici na poznatu licnost
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 3.4.2010 11:08:37
|
|
|
|
eni26
|
ne znam jeste li culi ovu bapsku pricu... svekrva od moje drugarice nije mogla dugo da ostane trudna..i neko joj kaze da ode u jednu banjui da udje tamo gde se kupaju muskarci i da jednog povuce za khmm... c c c i ona to uradila i prica sva srecna...ostala je trudna posle al ne verujem da je zbog toga....
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 3.4.2010 11:27:35
|
|
|
|
Daca88
|
IZVORNA PORUKA: eni26 ne znam jeste li culi ovu bapsku pricu... svekrva od moje drugarice nije mogla dugo da ostane trudna..i neko joj kaze da ode u jednu banjui da udje tamo gde se kupaju muskarci i da jednog povuce za khmm... c c c i ona to uradila i prica sva srecna...ostala je trudna posle al ne verujem da je zbog toga.... Bože svašta
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 3.4.2010 11:37:21
|
|
|
|
dacca
|
IZVORNA PORUKA: Daca88 IZVORNA PORUKA: eni26 ne znam jeste li culi ovu bapsku pricu... svekrva od moje drugarice nije mogla dugo da ostane trudna..i neko joj kaze da ode u jednu banjui da udje tamo gde se kupaju muskarci i da jednog povuce za khmm... c c c i ona to uradila i prica sva srecna...ostala je trudna posle al ne verujem da je zbog toga.... Bože svašta Jaojjj superrrrr
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 3.4.2010 12:04:29
|
|
|
|
liliana
|
Znači, sad svi mi koji imamo problem sa sterilitetom treba da idemo u banju i povučemo!!!
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 3.4.2010 12:06:16
|
|
|
|
eni26
|
pa izgleda da je tako zena prica sa odusevljenjem i bez srama
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 3.4.2010 12:08:06
|
|
|
|
liliana
|
Joj, Eni, kak si me slatko nasmijela!!!
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 3.4.2010 12:12:43
|
|
|
|
eni26
|
hihihihi
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 3.4.2010 12:14:30
|
|
|
|
liliana
|
Jao, ja sam jedan dan čula da se ne valja beba izvoditi naveče vani, zato što lete razne ptice iznad nje!!! Šta, kao-te iste ptice ne lete i danju???
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 3.4.2010 12:15:58
|
|
|
|
Ellenica
|
Kaže se da naveče lete veštice ili ti šta nebom.
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 3.4.2010 12:18:45
|
|
|
|
eni26
|
IZVORNA PORUKA: liliana Jao, ja sam jedan dan čula da se ne valja beba izvoditi naveče vani, zato što lete razne ptice iznad nje!!! Šta, kao-te iste ptice ne lete i danju??? i ja sam to cula ,ali to je zbog toga da ne bi "ograjsale"
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 3.4.2010 12:36:22
|
|
|
|
liliana
|
Eni, ne razumem-šta to znači??? A što se tiče vještica- pa više ima onih koje hodaju ulicom-i danju!!!
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 3.4.2010 14:04:00
|
|
|
|
eni26
|
IZVORNA PORUKA: liliana Eni, ne razumem-šta to znači??? A što se tiče vještica- pa više ima onih koje hodaju ulicom-i danju!!! pa ne znam kako da objasnim..kao da "polude" al ne bukvalno nego neki poremecaj dobiju u psihickom smislu
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 3.4.2010 14:19:34
|
|
|
|
liliana
|
Oh, Bože!
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 3.4.2010 14:34:47
|
|
|
|
eni26
|
IZVORNA PORUKA: liliana Oh, Bože!
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 8.4.2010 19:29:38
|
|
|
|
lenaa
|
Pre neki dan smo mm i ja bili kod jednih ljudi na tortu zvali su nas danima pa ajd da ispostujemo i kaze meni taj covek - ako hoces da ti dete bude pametno onda treba da citas bibliju . E reko ma nemoj, mi nemamo bibliju u kuci a da citam viceve , Uf sto me nervira mada ja sam sigurna da on ima neke druge namere jer sam skoro ubedjena da je u sekti. Inace komsinica mi je rekla da se ne sisam al nije mi rekla sto, a takodje mi je rekla da nosim devojcicu jer imam stomak ono i sa strane - ne zna ona da je sve to moje salce sto sam se puno ugojila
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 8.4.2010 19:32:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma ne verujem u babske price!
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 8.4.2010 19:35:05
|
|
|
|
minna
|
ni ja ne verujem, nekad me bas nasmeju, a nekad me iznerviraju ti glupi komentari nekih ljudi koji nemaju pametnija posla...
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 8.4.2010 19:36:13
|
|
|
|
lanajelena
|
neverujem...ali se kod nekih cesto zapitam da li je to istina
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 9.4.2010 0:36:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Jao , čitam ovo i ne verujem ... Ima jako smešnih stvari , ali mi je najjače ovo za povlačenje penisa u korist plodnosti . Neverovatno . Ja nisam vernik u pravom smislu te reči , krštena jesam i donekle verujem u neku višu silu ali ne razmišljam o tome previše . Kod mm je situacija ista . Mi smo se već sad dogovorili da ni u ludilu bebi nećemo vezivati nikakve beneton končiće oko ruku niti raditi bilo šta od tih "mora se" i "ne valja se" zayebancija . Ja jedva čekam da pokupujem prnjice za bebu i ucifram joj sobicu i dođem u sređeno iz porodilišta . Takođe ne verujem ni u one ogrlice za bebe koje smiruju bol kod zubića, ublažuju grčeve i govore brojeve za loto . Nije nego .
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 9.4.2010 0:44:41
|
|
|
|
She Ra
|
Naravno da ne verujem, ali sam prilicno iznenadjena koliko ljudi u to veruje i sa kojom sigurnoscu ih prica, iako generacijski ne pripadaju babama Po mom stomaku i meni svi vicu "decak, decak", a kad ja kazem "devojcica", gledaju me u cudu, u fazonu "jesi sigurna?" Znaci, trebalo bi da mi stomak stoji drugacije i da oteknem da me niko ne prepozna, pa da poveruju ultra zvuku
< Poruku je uredio She Ra -- 9.4.2010 0:45:09 >
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 9.4.2010 15:21:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: She Ra Naravno da ne verujem, ali sam prilicno iznenadjena koliko ljudi u to veruje i sa kojom sigurnoscu ih prica, iako generacijski ne pripadaju babama Po mom stomaku i meni svi vicu "decak, decak", a kad ja kazem "devojcica", gledaju me u cudu, u fazonu "jesi sigurna?" Znaci, trebalo bi da mi stomak stoji drugacije i da oteknem da me niko ne prepozna, pa da poveruju ultra zvuku Draga moja isti slucaj i po stomku i po izgledu i kilazi svi decak decak..... I to sto kazes uopste nisu starije osobe, ali valjda i njima neko napunio glavu Mene jako moja drugarica sad u trudnoci nervira s tim pricama pa se trudim da izbegnem neke teme bas zbog toga!
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 9.4.2010 17:44:21
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: liliana Znači, sad svi mi koji imamo problem sa sterilitetom treba da idemo u banju i povučemo!!! Meni ovo ima logike,ona ga povukla,posle on nju svuk'o i hop ostala trudna
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 12.4.2010 0:27:07
|
|
|
|
Mivica
|
Neko veče svekrva uzela neki čokoladni keks. Naravno, Boris odmah kreće: "Daj, daj!". Ona pogleda u mene, ja kažem-ne, dosta mu je slatkiša za danas. On je i dalje uporan i ona mu da jedan, uz sledeće obrazloženje: "Muško je dete, mora da mu se da!" Kaže da ne može to ona da mi objasni, pa da pitam vas-imate li ikakvu predstavu o čemu je reč? Ja, inače, ni pet para ne dajem na take gluposti, ali sad sam baš znatiželjna!
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 12.4.2010 10:58:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Mivica "Muško je dete, mora da mu se da!" Rekla bih pre da je to ono on je naslednik njemu sve mora.... joj al bi moja dobila
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?