branki*
|
IZVORNA PORUKA: branki* ni ja ne verujem u te price uopste,moja mama je sklona tome,pa mi drobi ponekad,ja je pustim,nek prica ja mozda masim temu...mislia sam da,mozda pisem u temi-verujte li u boga,pa mi bilo bzv,nije mi za tamo..elem,opet se zakacih sa mojom mamom malopre.. vi vecinom znate mog sina i sta je sa njim..i da mi svake godine idemo po vise meseci u beograd privatno zbog casova i da smo svasta pokusavali sto je medicin a i struka rekla itd..napretka ima,ali je sve jako sporo. e,sad,zove me mama i kaze srela nekog komsiju kojji je danima trazi da joj da neki prospekt za neku vodu koja se pije,sta li vec,sa nekog izvora u okolini kragujevca i da ja treba da vosim b tamo.e,sad,ja sam slucajno u kuriru i procitala taj clanak.reko,mama,ok,znam za to i krenem u neke obicne teme,jer necu da se nastavljam,zna moj stav o tome,ona opet pocinje tu pricu i na kraju se opet zakacimo. da li sam ja nevernik ili je ona zamlacena.. kaze,dajete tamo silne pare,niko va,m nista ne garantje i nista i niste dobili, ovo bar ne moze da skodi i nista ne gubite.a ,ja se odmah iznerviram,jer ne znam kako neka voda moze nesto da pomogne ili vazduh ilis ta vec,a strucnjaci nisu. i onda krenem da razmusljam i o veri..jer ljudi isto idu i u tumane i na ostrog trazeci i moleci se za cuda,to mi dodje slicno ovom izvoru i nda ja ispadam nevernok i cinik,a ne smatram se nevernokom,verujem u boga i trudim se da zivim po zapovestima bozijim. i onda ,ispada da ja ,to jst mi,nista nismo uradili za naseg sina, i pored toga sto svasta jesmo,zato sto ga nismo vodili da pije vodu.mozda bi bolje bilo da smo batalili logopede,doktore,defektologe,strucnjake,cuvaj pare,cuvaj zivce,idi u manastire ,pij vode i idi u crkvu i bice bolje. ne znam...pisem jer me iznervirala.da li je neka voda nekog izlecila?ne znam ni sta sam htela vise..
< Poruku je uredio branki* -- 19.6.2020 20:18:19 >