Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 25.3.2010 19:19:36
|
|
|
|
lesica
|
Moja omiljena prica sa kojom me ubise ovih dana je da ja kao trudnica ne smem da farbam jaja za Uskrs jer ce mi dete biti stalno crveno u licu Ali kada su obe mame zapele...eto im neka farbaju jaja,a mm i ja idemo na izlet sa drustvom
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 26.3.2010 14:22:46
|
|
|
|
strelitzia
|
Ja sam danas čula da trudnica ne smije jesti meso koje je ujeo vuk!
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 26.3.2010 14:26:41
|
|
|
|
liliana
|
A kak češ znat da ga je ujeo vuk???
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 26.3.2010 14:28:19
|
|
|
|
strelitzia
|
E pa zna baba :))))))
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 26.3.2010 14:42:48
|
|
|
|
liliana
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 26.3.2010 15:14:57
|
|
|
|
micketta
|
joj, sad sam tek videla. smejem se glasno za vuka
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 26.3.2010 15:53:50
|
|
|
|
mejra81
|
Ne znam da li je neko pisao al bebeci i deciji ves nikako ne kaciti naopacke(zakacis za nogavice ili majcu obrnuto i sl.) deca ce vam biti naopaka....
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 26.3.2010 15:57:48
|
|
|
|
LillyT
|
Hodace na rukama Hm, moja mama je onda sve kacila nopako.....
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 27.3.2010 13:39:47
|
|
|
|
strelitzia
|
imam još jednu... kažem ja mojoj babi danas da ću praviti ribu za ručak, a ona meni: "pa šta ja znam, do sad žene nisu jele ribu..." "A što?" "Pa biće im djeca pirgava" Extra
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 27.3.2010 20:10:19
|
|
|
|
eni26
|
ne znam da li ste ovo culi?? kazu babe ako predjes preko gumenog creva ,bebi se veze pupcana vrpca oko vrata
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 27.3.2010 22:59:52
|
|
|
|
sneza24
|
A jeste cule da u trudnoci morate sve da jedete da bi dete posle jelo sve.Na primer ja ne jedem paradajz(i jos mnogo sto-sta) i nema sile koja bi me naterala da ga pojedem.Svekrva mi je znala nabaciti vise puta:Jao to dete nece nista jesti. Ili da dete kad pocne da jede prvi put bi trebalo da mu da neko ko jede sve,kao da bi i ono jelo. Kako da ne.Samo da je probao neko da mu da ruku bih mu odsekla.
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 27.3.2010 23:02:01
|
|
|
|
aleksandraz
|
Da da al nema veza nije tacno IZVORNA PORUKA: sneza24 A jeste cule da u trudnoci morate sve da jedete da bi dete posle jelo sve.Na primer ja ne jedem paradajz(i jos mnogo sto-sta) i nema sile koja bi me naterala da ga pojedem.Svekrva mi je znala nabaciti vise puta:Jao to dete nece nista jesti. Ili da dete kad pocne da jede prvi put bi trebalo da mu da neko ko jede sve,kao da bi i ono jelo. Kako da ne.Samo da je probao neko da mu da ruku bih mu odsekla.
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 27.3.2010 23:02:24
|
|
|
|
cipiripi
|
ja sam cula da ne uzima makaze... zasto pojma nemam... i da ako se jedu bademi beba ima kosu kao Una Gaganina
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 27.3.2010 23:12:39
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi ja sam cula da ne uzima makaze... zasto pojma nemam... i da ako se jedu bademi beba ima kosu kao Una Gaganina
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 27.3.2010 23:13:06
|
|
|
|
gagana83
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 27.3.2010 23:17:42
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Anitaaa Meni su govorili i ako imam hladna stopala da ću roditi dečaka,a to što sam zaboravna znači da nosim devojčicu-to su pričali drugi Eto, ja imam hladna stopala, a nisam (još) zaboravna, a nosim devojčicu. Takođe, nosim nisko i u špic, i više jedem kiselo nego slatko, a bebče me šutira više na desnoj strani, pa opet, još uvek ipak devojčica, a ne dečak. OK, za maženje stomaka ne mogu da kontriram, mm ima kovrdžavu kosu, pa ima realne šanse da i bebče ima, tako da TO možda bude istinito. Alergična sam kad me čak i nepoznati presreću sa dva komentara: zašto ne nosiš crveni konac, to se u trudnoći mora da te neko ne urekne, i: nemoj slučajno nešto da kupuješ dok ne izađeš iz porodilišta, ne valja se. Na moju veliku žalost, to dobijam i od familije.
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 28.3.2010 16:11:09
|
|
|
|
eni26
|
takodje kazu kad sedi,neko pridje iza ledja i prospe joj malo soli po glavi..ako digne prvo levu ruku musko je,a ako desnu-zensko ???
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 28.3.2010 16:47:52
|
|
|
|
paki
|
Eni 26 u mom slucaju je to tacno.To mi je komsika uradila pre nego da saznam da ce moja beba biti decak.
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 28.3.2010 19:05:28
|
|
|
|
Dora
|
Davali smo tati 3 godine i spremamo se da izađemo na groblje i odnesemo cveće, prilazi mi tetka i kaže: "Ti ne ideš na groblje, trudna!" A ja otkad sam trudna bila već 10 puta. Pa šta?
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 28.3.2010 19:10:47
|
|
|
|
eni26
|
IZVORNA PORUKA: paki Eni 26 u mom slucaju je to tacno.To mi je komsika uradila pre nego da saznam da ce moja beba biti decak. eto..to je moja mama uradila najboljoj prijateljici pre 15 god i tacno je
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 28.3.2010 21:38:10
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi ja sam cula da ne uzima makaze... zasto pojma nemam... i da ako se jedu bademi beba ima kosu kao Una Gaganina
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 28.3.2010 21:59:09
|
|
|
|
marince1
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 28.3.2010 22:19:33
|
|
|
|
Zoka81
|
Mene je tetka dok jos nisam znala pol deteta posula sa solju da ne vidim i ja sam se uhvatila za nos i rekla mi je da ce sto posto biti decak a da sam se uhvatila za usta bila bi devojcica. Decak je stvarno al sigurno ne zato sto sam se uhvatila za nos......
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 28.3.2010 22:20:21
|
|
|
|
Zoka81
|
Isto sam cula da kad zena u trudnoci ima kiselinu znaci da bebi raste kosa....
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 28.3.2010 22:34:13
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: Zoka81 Isto sam cula da kad zena u trudnoci ima kiselinu znaci da bebi raste kosa.... Demantujem! Ja nisam znala sta je to kiselina u trudnoci,zezali smo se da ce beba da bude celava do prvog razreda Kad ono rodio se mali cupavac
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?