Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 1.3.2010 10:16:59
|
|
|
|
micketta
|
sto je najgore, ona je bas mlada, mislim da ima 20ak godina al zatucanaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 1.3.2010 10:22:42
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cicko Devojke, da li ste stavljale vasim bebicama crven konac oko rucice? Hajde da vidim koliko vas ima da mm resi dilemu... Ja sam protiv, ali mm navalio. Po meni je konac (nezavisno za boju ) izvor prljavštine na dečijoj ruci. Čak i da ga dete ne balavi, on se pokvasi prilikom kupanja. Za njega se onda svašta lepi i meni je to skroz fuj.
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 1.3.2010 10:23:18
|
|
|
|
bebironcic
|
Mislim da to nema veze sa godinama,da ne lupetaju samo stari po tom pitanju.Evo pre neki dan je nas kum pitao mm sto mi ne idemo kod neke zene posto mm ima problema sa plivacima!Moj odgovor je naravno bio ne!Ako lekari i savremena medicina ne mogu pomoci,sta neka baba bi mi pomogla bajanjem???????????!!
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 1.3.2010 10:52:54
|
|
|
|
anci 81
|
Joj,ja se uzasavam tih babskih prica,tog bajanja i sve sto ide uz to... Svako ima pravo na svoje misljenje i ne bih htela nekoga da uvredim,ali ja vise verujem u Boga i uzdam se u Njegovu pomoc,nego u raznorazne babe! Cinjenica je da ljudu danas svasta rade,neke stvari od toga mozda i pomognu,ali ja sam uvek za to da se obratim Bogu za pomoc!
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 1.3.2010 14:12:18
|
|
|
|
Iwana87
|
Stvarno me vise nerviraju ove gluposti.Pre neko vece odemo kod kuma,sedimo tako sa jos nekim ljudima,moj kum tako blesav voli da mi trpa sve u tanjir,to mi iskreno ne smeta jer je takav sa svima ne samo samnom,i ta neka zena odjednom dreknu na mene,moras sve da probas,eto ja nisam pa mi zensko dete sad ne jede slatako,moras.Reko moje dete ce sve da jede,sem ako nije alergicno na neku hranu inace kod mene nema pravo na probiranje.Aha,videces ti,samo nemoj da probas nece ni dete da ti jede Uh sto mrzim takve napadne ljude.
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 15.3.2010 16:01:08
|
|
|
|
bebuska
|
Kosa mi se dize od ovih prica a POGOTOVO od one da ne kupujem nista bebi dok se ne rodi! Najbolje mi je mama rekla da ne slusam nikog i ne pricam nikom sta planiram vec da radim onako kako zelim. A ja zelim sve da kupim i pripremim...
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 15.3.2010 16:09:29
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: bebuska Kosa mi se dize od ovih prica a POGOTOVO od one da ne kupujem nista bebi dok se ne rodi! Najbolje mi je mama rekla da ne slusam nikog i ne pricam nikom sta planiram vec da radim onako kako zelim. A ja zelim sve da kupim i pripremim... Bas tako.....
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 15.3.2010 17:22:33
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: gagins Devojke, da li ste stavljale vasim bebicama crven konac oko rucice? Hajde da vidim koliko vas ima da mm resi dilemu... Ja sam protiv, ali mm navalio Odes lepo u crkvu i kupis osvecenu brojanicu za bebe i resis problem crvenog konca oko ruke!!! David ima brojanicu,napadali mog oca da mu kui crvenu protiv uroka,a on kuio plavu I super je Alex za ovo sto si napisala za prvu rec... Moja sveki je udavila i gnjurca time da je David sa 4,5 meseca rekao baba!Znaci bice zensko Mislim beba od 4, 5 je nesto rekla,ma vazi ... A jel zate za ono ''kad se beba prvi put sutne u stomaku,koga prvog pogledas na njega ce da lici'' ? Ja sam se stalno zezala : A sta ako pogledam postara?
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 15.3.2010 17:28:51
|
|
|
|
*Alexx*
|
Nasmeja me za ovog poštara
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 15.3.2010 17:37:54
|
|
|
|
gagins
|
E Marince jesi blesava,gde bre bas postara da se setis
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 15.3.2010 18:31:11
|
|
|
|
mejra81
|
Moja svekrva je kupila brojanicu a ja je drzim na krevecu(radi reda)... Ne stavljam to na ruku,prvo sto ne verujem u to a drugo ona stalno stavlja rukice u usta a to mi je i izvor bakterija
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 15.3.2010 21:37:50
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: gagins E Marince jesi blesava,gde bre bas postara da se set_is Nas postar je najsmesniji lik u gradu
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 15.3.2010 22:19:47
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: bebuska Kosa mi se dize od ovih prica a POGOTOVO od one da ne kupujem nista bebi dok se ne rodi! Najbolje mi je mama rekla da ne slusam nikog i ne pricam nikom sta planiram vec da radim onako kako zelim. A ja zelim sve da kupim i pripremim...
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 15.3.2010 22:23:52
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: micketta najgluplja stvar koju sam cula i to od frizerke bila je da u trudnoci ne valja skracivati kosu jer se tako bebi skracuje zivot onda sam lepo promenila frizerku :) ..... bez reči....
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 15.3.2010 22:25:03
|
|
|
|
bebuska
|
IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: micketta najgluplja stvar koju sam cula i to od frizerke bila je da u trudnoci ne valja skracivati kosu jer se tako bebi skracuje zivot onda sam lepo promenila frizerku :) ..... bez reči.... E tek ovo je glupost.
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 17.3.2010 12:49:14
|
|
|
|
kleopatra*
|
Samo mi nije jasno ko je bio toliko zaludan,da sedi i izmislja raznorazne gluposti
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 22.3.2010 9:01:09
|
|
|
|
Iwana87
|
Prosti ljudi eto ko.Dodju nam pre neko vece u goste komsije,covek radi u laboratoriji i radio krvnu sliku mm pa doneo rezultate.Sedimo tako i ja komentarise da se prosle godine rodila jedna devojcica ovde u selu a ove izgleda nece ni jedna,sve sami decaci.Kad zena skoci na mene,sta,ti ne nosis musko nema sanse.Ja joj kazem iskreno vise volim devojcice ali sad stvarno ne zelim da bude zensko jer bi verovatno bio Boki 13 s obzirom da ima muski polni organ i testise.Ma nema sanse,ubedjena ona to je pupcana vrpca sto se videlo,moj stomak je jelte okruglog oblika i ne moze to da bude decak?Mos misliti,ja cela okrugla,gojazna oduvek,pa sta sad.Sto se pola tice sve mi je jedno ali me takav odnos iznervirao uzasno.Sad ona bolje zna od uz.Uzas
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 22.3.2010 9:08:07
|
|
|
|
minavb
|
Da, i ja skoro pricala sa koleginicom koja me ubedjivala da se musko nosi viskoko, da se ne sire kukovi i da je stomak mali i siljat. Ne vredi objasnjavati da oblik stomaka zavisi od drugih stvari, a ne od pola deteta.
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 23.3.2010 18:04:46
|
|
|
|
bratzz
|
Draga ljudi nemaju druga posla pa se opterecuju glupostima. Neki ljudi tvrde da su mojoj majci sakrili meso i da zbog toga ja ne volim da ga jedem a pravi razlog sto ne volim da jedem meso je zato sto mi je zao jadnih ubijenih zivotinja i nista drugo.
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 23.3.2010 21:52:37
|
|
|
|
Dora
|
Prodavačica u prodavnici u mojoj zgradi trudna 4 meseca. Pita me kako mi je bilo u Betaniji da se porodim i ja joj iskreno rekla "divno, mučili me 12 sati i onda uradili CR, jedva sam preživela" Inače, nas dve svaki dan ćaskamo. Ulazi neka baba i čuje to i počne da se dere na mene kao, "što je plašiš,porođaj ništa ne boli, ja rodila troje nisam ni oset__ila..." A njoj kaže: Ne slušaj je šta govori, današnje žene su kilave, bla bla bla... Jbt, gledam onu babu, baš se ona seća svog porođaja, ima 100 godina. Nas dve se pogledale i počele da se smejemo... Ništa ne boli, da da da ...babske priče.
< Poruku je uredio Dora -- 23.3.2010 21:55:21 >
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 24.3.2010 13:02:15
|
|
|
|
Santorini@
|
Ne mogu da verujem!!!!! Ta frizerka je STVARNO mentalno retardirana!!!!!!! Kompletan debil!!!! Ljudi moji sto sam se ja naslusala gluposti.......ali ja pocnem da vriiiistim od smeha kad taj neko (ta neka) pocne da mi lupeta. Pre par dana sam srela komsinicu,starija zena,spopade me iz cista mira! "Jel jedes banane???!!!!" Jedem komsinice,jedem sve,nista se ne sekirajte (naivna,pomislih da me zena pita iz nekog normalnog razloga,tipa,da li jedem voce) ''''Nije valjda da jedes banane?! Jel moguce da ti niko nije rekao da su banane katastrofa za bebu????!!! Nemoj mi samo reci da jedes i kivi,pa to je strasno za bebin mozak!!! Sta se smejes,ozbiljno ti kazem!" Ljudi moji,ja sam zabalavila od smeha,mislila sam da cu se upiskiti.Nisam imala snage nista da joj odgovorim,smejala sam se narednih 5 minuta! Trudnjace moje,uzivajte u svom stanju i gledajte da sve sto mozete prebacite na zezanje,ljudi nisu normalni
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 24.3.2010 13:06:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Santorini@ ''''''''Nije valjda da jedes banane?! Jel moguce da ti niko nije rekao da su banane katastrofa za bebu????!!! Nemoj mi samo reci da jedes i kivi,pa to je strasno za bebin mozak!!! Sta se smejes,ozbiljno ti kazem!" Pa moja beba onda ni nema mozak!
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 24.3.2010 13:11:55
|
|
|
|
snješka
|
O daaaaa, posebno u onu da trudnica ne treba da ima odnos sa mužem, jer će beba da vidi tatin polni organ, pa bruka!?!?!? Ili u onu da ne bi trebala da pređe preko šahta, jer nije dobro za bebu?!?!?! A poslije porođaja žena treba da bebu zaliže jezikom od nosa preko čela radi uroka, i da joj stavi bijeli luk u krevetak protiv zlih očiju!!!!!! Lele majko moja, šta sam se ja naslušala gluposti. Užas!
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 24.3.2010 13:35:19
|
|
|
|
snješka
|
Posebno ne vjerujem u onu da će beba imati biljeg ako mama nešto poželi, a u tom trenu nema, ili ako ešto uzme (ukrade). Pa moja bi imala ogromnu tulumbu na licu, a nema ništa. Koje gluposti!
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 24.3.2010 13:39:50
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: snješka Pa moja bi imala ogromnu tulumbu na licu, a nema ništa. Gde mi sad spomenu tulumbe, sestro slatka
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?