Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.1.2010 21:20:50
|
|
|
|
gaganica
|
Jaoj Nensi Sto ono kazu "Iz tvojih usta (tastatutre) u Bozje usi"!!! Proslog meseca kad sam merila bt, graf je bio skroz debilan, padala mi T ispod crte odmah 2-3 dana posle O i nije imala konstantan rast, a ovo sad bas fino izgleda Hvala na podrsci, puno znaci
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.1.2010 21:26:26
|
|
|
|
tixy1
|
O, gaganice! Napokon neko sa nizim BT, ja se tripujem vec da svi imaju vece T od mene. Verovatno je to subjektivno. Evo i mog od danas
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.1.2010 21:32:41
|
|
|
|
gaganica
|
IZVORNA PORUKA: tixy1 O, gaganice! Napokon neko sa nizim BT, ja se tripujem vec da svi imaju vece T od mene. Verovatno je to subjektivno. Cuj nizim!!! Ovo je za mene extremno visoko!!! Kad mislim da sam najbolesnija, imam jedva malo preko 35! I tvoj graf je lep, lepo raste T!! Drzim fige da tako i nastavi!! Da "izgorimo"!!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.1.2010 21:34:20
|
|
|
|
tixy1
|
Burn,baby,burn!!! Ajmo gago, da palimo!!! Drzim fige
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.1.2010 21:38:39
|
|
|
|
tixy1
|
uf, jeste lep, imam takvih lepih mogu izlozbu da napravim kolko ih je!!! lepo raste , pa al sta ces, ja se uvek nadam do kraja!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.1.2010 21:42:47
|
|
|
|
gaganica
|
A sta drugo mozemo osim da se nadamo!! To nista ne kosta, jedno razocarenje manje-vise! Ono sto nas ne ubije moze samo da nas ojaca!!! Pa kad jednog dana raspalimo vatru, ima da se vidi sa meseca!!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.1.2010 21:50:39
|
|
|
|
tixy1
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 30.1.2010 1:08:11
|
|
|
|
lence
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Ja sam nesto ovih dana vrela... Bas fino izgleda graf, ne ureklo se. Da li si isla na UZ da proveris je li prsnuo folikul?
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 30.1.2010 8:46:06
|
|
|
|
Dudu25
|
Tixy i Gaganice Navijam za Vas prelijepi su vam grafovi
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 30.1.2010 8:58:12
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro Ovo je moj graf od zadnjeg meseca, i sa cudnim padovima T moze da se "zakaci"
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 30.1.2010 10:19:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gaganica da li da se nadam Graf ti za sada obećava, slobodno se nadaj. tixy, i tvoj je za sada super! Ivanka, nema tvog grafa. Ne možeš kopirati link, jer nama izbacuje stranicu za logovanje na FF. Klikni na svoj graf, sačuvaj ga u svom kompu, a onda sliku postavi na forum. O tome možeš čitati ovde: KLIK
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 30.1.2010 16:41:32
|
|
|
|
lence
|
Dg, moguce da ti je ovulacija bas danas ili nadolazi sutra. Joj, sto volem kad je za weekend, onda biras doba dana. Nadam ste da ste oboje kuci i da nemate goste! Uzivaj!
< Poruku je uredio lence -- 30.1.2010 16:42:02 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 30.1.2010 16:44:21
|
|
|
|
Delijagirl
|
Naravno da nismo oboje kuci MM radi a i ja sam jedva prezivela sinoc imala sam tezku alergijsku reakciju na orase koji su bili u patispanu od cheez cakea tako da videcemo uvece ako bude neceg... Pitanje dali bi se uopste nesto uhatilo zbog kolicine lekova u krvotoku :(
< Poruku je uredio Delijagirl -- 30.1.2010 16:52:12 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 30.1.2010 17:18:06
|
|
|
|
tixy1
|
drzi se delija!!! u napad!!!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 30.1.2010 17:33:50
|
|
|
|
lence
|
IZVORNA PORUKA: Delijagirl Naravno da nismo oboje kuci MM radi a i ja sam jedva prezivela sinoc imala sam tezku alergijsku reakciju na orase koji su bili u patispanu od cheez cakea tako da videcemo uvece ako bude neceg... Pitanje dali bi se uopste nesto uhatilo zbog kolicine lekova u krvotoku :( Ne smes tako da razmisljas. Nisam sasvim sigurna kako pojedini antihistamini deluju na spermu ali ja ne bih preskakala ciklus radi toga. Nadam se da ti se alergijska reakcija smirila.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 30.1.2010 23:56:09
|
|
|
|
gaganica
|
sta reci osim jedno tuzno cvil....
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 30.1.2010 23:59:18
|
|
|
|
Nensi*
|
Gaganice,taj pad ne mora nista da znaci,sutra opet T moze da skoci...Koliko ti inace traju ciklusi?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 31.1.2010 0:10:19
|
|
|
|
gaganica
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 Gaganice,taj pad ne mora nista da znaci,sutra opet T moze da skoci...Koliko ti inace traju ciklusi? )Od 28 pa do 31 dan, ali to se bas retko desi, najcesce je 28-29 dana. U decemnbru sam dobila 26 dc ali to je bilo samo tad, nikada pre toga nije bilo tako kratko.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 31.1.2010 0:11:58
|
|
|
|
Nensi*
|
E pa onda ti je jos rano za pad,videces da ce sutra da skoci opet
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 31.1.2010 0:15:07
|
|
|
|
gaganica
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 E pa onda ti je jos rano za pad,videces da ce sutra da skoci opet Videcemo sutra!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 31.1.2010 0:25:23
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: gaganica IZVORNA PORUKA: nensi27 E pa onda ti je jos rano za pad,videces da ce sutra da skoci opet Videcemo sutra!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 31.1.2010 0:30:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Rano je ženo da se stresiraš.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 31.1.2010 0:34:06
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Gaganice nemoj da se nerviras, please Meni je T pala 4-5 DPO, i to ispod linije, rasla narednih 4-5 dana i opala na jedva iznad linije i to 36.5 citavih 5 dana pre nego sto sam uradila test. Izgleda da T varira, videces da ce sutra da poraste
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?