Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 2.2.2010 13:38:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Tek ti je 15dc, meni je O bila 18dc.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 2.2.2010 13:42:01
|
|
|
|
Mari86
|
Delijo to sto kaze tasha sacekaj jos maloo mozda ti kasni ovulacija
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 2.2.2010 13:47:03
|
|
|
|
lence
|
DG, ni bt ni cm ne ukazuju na to da ti je prosla O u ovom ciklusu. Nema tebi jos odmora ovih dana, koliko god da ti je mrsko ovo da cujes. Mnoge zene zatrudne bas u tim neobicnim ciklusima kad im O odstupa od ocekivanja. Mozda to i s tobom bude slucaj?
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 2.2.2010 13:51:13
|
|
|
|
lence
|
Nije da ti brojim one X ali ja tm potpuno razumem. Obavezno mu objasni da su te savetovale zene sa RR!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 2.2.2010 13:52:07
|
|
|
|
Maza82
|
IZVORNA PORUKA: Delijagirl Ma nije mi ni malo mrsko odakle tebi ta ideja postace muzu nije ni cudno da je jadnik ostao na poslu preko noci Nema odmora dok traje obnova!!!!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 2.2.2010 14:00:38
|
|
|
|
lence
|
Tako je, trebas otvoriti temu "Fetish".
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 2.2.2010 14:20:08
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Ovo sam i ocekivala Ali, meni nesto nije jasno...ff je promasio dan...kako da dodje ovako rano? Uvek mi 2.faza ciklusa traje 14 ili 15 dana
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 2.2.2010 17:57:48
|
|
|
|
NinaMandarina
|
IZVORNA PORUKA: daca77 IZVORNA PORUKA: daca77 Ovo sam i ocekivala Ali, meni nesto nije jasno...ff je promasio dan...kako da dodje ovako rano? Uvek mi 2.faza ciklusa traje 14 ili 15 dana Daco, ne brini, mozda ce ti sutra skociti t , to je mali pad
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 2.2.2010 20:02:50
|
|
|
|
gaganica
|
a ne treba da dobijem za 2 ili 3 dana
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 2.2.2010 20:04:50
|
|
|
|
cipiripi
|
psssttt cutimm necu nista da pricam....
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 2.2.2010 20:26:37
|
|
|
|
gaganica
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi psssttt cutimm necu nista da pricam.... pssssttttttt...... ni ja, sve sapucem... ali osecam da ce biti sunovrat T na 35 sutra, eventualno prekosutra mada graf od proslog meseca ni ne lici na ovaj..... psssssttttttt....
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 3.2.2010 1:56:16
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: gaganica IZVORNA PORUKA: cipiripi psssttt cutimm necu nista da pricam.... pssssttttttt...... ni ja, sve sapucem... ali osecam da ce biti sunovrat T na 35 sutra, eventualno prekosutra mada graf od proslog meseca ni ne lici na ovaj..... psssssttttttt.... I ja samo cutim i navijam
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 3.2.2010 8:22:48
|
|
|
|
daca77
|
Evo mog grafa, danas... mrljavi nesto... Juce, sem malo obojenog sekreta, imala sam tako tisteci bol u stomaku, da sam prespavala celo popodne i vece...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 3.2.2010 8:40:29
|
|
|
|
Suncicabg
|
Daco evo i ovde
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 3.2.2010 8:46:41
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Daco evo i ovde Sunci draga, pa jel vidis da je neznatno skocila? Nema nista od , ali hvala za Ne znam sta je bilo ono roze na vesu, juce?...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 3.2.2010 8:52:32
|
|
|
|
Suncicabg
|
Pa dobro je da je skocila!!! Na koliko obicno dobijas?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 3.2.2010 8:53:05
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kako da ubacim moj graf, da daca vidi kako je i meni varirala T ovaj mesec a ostala sam T???
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 3.2.2010 8:57:20
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Kako da ubacim moj graf, da daca vidi kako je i meni varirala T ovaj mesec a ostala sam T??? Pogledaj temu ~kako da ubacim sliku~
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 3.2.2010 9:16:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Evo Daco da vidiš šta je lud graf!!!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 3.2.2010 9:27:48
|
|
|
|
daca77
|
Joj...jeste...bas je T varirala
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 3.2.2010 9:29:24
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Joj...jeste...bas je T varirala Kažem ti ja... Nema pravila
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.