Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 26.1.2010 14:46:51
|
|
|
|
lence
|
"> Evo mog u ovom ciklusu ali nemam nikakvih simptoma (eh, da su mi barem grudi porasle pa iz bilo kog razloga ).
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 26.1.2010 17:28:24
|
|
|
|
tixy1
|
lence sanja , ali
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 26.1.2010 18:05:49
|
|
|
|
betushka
|
Zdravo svima!!Ja sam novi clan !!!nadam se da cete me razumeti,jer ja sam od Makedonija Ja imam isti problem,merim bazalne temperature ali nikako ne mogu da se registriram na onaj sajt gde ima onaj grafikon da unesem vrednosti!!Pocela sam da merim BT od posledni ciklus, a u meguvreme pijem Bromergon, zato so prolaktin mi je bio malo povecan!!!prethodno sam imala problem sa neredovne menstruacije alo sa bromrgonom sam to sredila i sad e ok!BT merim svaki dan, u anusu ali kod mene u negde 4do 7 dan BT je od 36,7 do 36,9, a okolo 14.15,16 dan se namaljuje!! Nadam se cete pomoci nekako,i da cemo se druzite sto vise!!pozz
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 26.1.2010 18:30:26
|
|
|
|
Lilly*
|
Dobro nam došla Betuška Imaš opciju "Join now, It's free" tu klikneš i registruješ se, a onda ideš na "My chart" sa leve str. i onda će ti se pojaviti kalendar, i tu popunjavaš- Edit, pa onda onu ikonicu kao grafikon i pojaviće ti se gde pišeš neke osnovne podatke. Snaćićeš se valjda, ako ne, pitaj
< Poruku je uredio Lilly RR -- 26.1.2010 18:32:16 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 26.1.2010 19:09:03
|
|
|
|
betushka
|
Fala puno, probacu kasnije Moram da uspeam!!jer nemam pojma kad su mi plodni dane a to me izludzuje,
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 26.1.2010 19:10:17
|
|
|
|
betushka
|
Dali je nekome merenje na bazalnu temperaturu pomoglo?kad upisem moe vrednosti, mozda i me utesite! mwamwamwam
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 26.1.2010 20:03:28
|
|
|
|
betushka
|
jao,ljudi ja se ne mogu registrirati na onaj www.fertilityfriend
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 26.1.2010 23:07:26
|
|
|
|
lence
|
betushka, dobrodosla! Neke su devojke nedavno pominjale da se sada moze registrovati sa fertilityfriend samo ako te prijatelj koji je vec registrovan pozove, ne znam da li je to jos uvek slucaj? Ja slabo razumem makedonski, kako bi bilo da kontaktiras Sanju, ona je iz Skopja? Pokusaj da joj posaljes pp, sigurna sam da ce ti pomoci, ona se na ff dobro snalazi?
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 27.1.2010 8:06:11
|
|
|
|
daca77
|
Mene nesto zeza ff, samo mi menja dan O
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 27.1.2010 8:47:25
|
|
|
|
Sanja.L.S
|
IZVORNA PORUKA: betushka jao,ljudi ja se ne mogu registrirati na onaj www.fertilityfriend Zdravo betushka i dobrodosla. I jas sum od Skopje, pa ako nesto te intresira slobodno prasaj me, barem polesno ke se razbereme
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 28.1.2010 0:26:44
|
|
|
|
betushka
|
Ej Sanja super sto ima nekoj i od MK!! Abe ne mozam nikako da se registriram na onaj sajt za da gi vnesam vrednostite od BT!! Ludnica aha
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 28.1.2010 0:29:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Drage moje vo Makedonija...dobrodosle! Baknuvam celo Skopje i saljem pozdrave za site tamu! Dobrodosle na Ringeraju !!!!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 28.1.2010 9:41:15
|
|
|
|
bluka
|
sad kad sam 'produvana' možda bude nešto: kad dolazi rr koordinator za seksualne odnose? lence, je li sad bolje? tasho, od kojeg dana da krenem navlačiti čarape?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 28.1.2010 9:57:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Mislim da sam ih ceo ciklus nosila.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 28.1.2010 13:01:50
|
|
|
|
lence
|
IZVORNA PORUKA: bluka kad dolazi rr koordinator za seksualne odnose? lence, je li sad bolje? Bravo bluka! Vidis sta znaci konstruktivna kritika! fin ti je taj skok 13og dana, samo da nastavi "na visokom nivou".
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 28.1.2010 15:40:33
|
|
|
|
bluka
|
IZVORNA PORUKA: lence IZVORNA PORUKA: bluka kad dolazi rr koordinator za seksualne odnose? lence, je li sad bolje? Bravo bluka! Vidis sta znaci konstruktivna kritika! fin ti je taj skok 13og dana, samo da nastavi "na visokom nivou".
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.1.2010 8:04:44
|
|
|
|
daca77
|
Ja sam nesto ovih dana vrela...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.1.2010 12:52:13
|
|
|
|
betushka
|
Luge,zdravo!!!Ajde ako je neko vec clan FF nek mi ponidi da se o ja regstriram zato sto onako nikako ne mogu!!mwaa
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.1.2010 13:10:24
|
|
|
|
Dudu25
|
Dacco bas ti temp visokaaa ali nek tako nastavi
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.1.2010 13:12:50
|
|
|
|
daca77
|
Ma ja gorim, Dudu A i stomak me probada, napet je kao da ce svakog casa doci . Jedva zakopcavam pantalone...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.1.2010 13:20:07
|
|
|
|
Dudu25
|
uuu pa jos je rano za sacekaj nemoj da je zoves , mozda nece doci ooo ja jedva cekam da mi prodje pa da mjerim temp. kako treba, nekako mi je postala navika za temp. sad
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.1.2010 13:25:00
|
|
|
|
daca77
|
I meni...a mislila sam da ce biti veliko opterecenje
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.1.2010 19:57:42
|
|
|
|
gaganica
|
da li da se nadam nikakav simptom nemam, osim u poslednjih nekoliko dana neki vodenkast, ne bas bistar iscedak kakav nikad nisam imala.. nije braonkast a ni ne deluje bolesno.. i nikakav fizicki simptom nemam, ni pms ni ne-pms.. totalni zbun
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.1.2010 21:15:42
|
|
|
|
Nensi*
|
Gaganice,graf ti je super do sada,jos je rano za neke tacnije prognoze ali se iskreno nadam da ce ostati ovako visoko narednih 9 meseci
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?