|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - 2. deo
26.1.2010 14:46:51   
lence
">user posted image
Evo mog u ovom ciklusu ali nemam nikakvih simptoma (eh, da su mi barem grudi porasle pa iz bilo kog razloga user posted image ). user posted image

Zadrzavam svoje gradjansko pravo da skacem na pogresne zakljucke!

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 1251
26.1.2010 14:47:38   
Delijagirl
E lence samo neka ostane tako.... user posted image user posted image user posted image

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 1252
26.1.2010 17:28:24   
tixy1
lence user posted image user posted image

sanja user posted image , ali user posted image

(odgovor članu Delijagirl)
Direktna veza do poruke: 1253
26.1.2010 18:05:49   
betushka
Zdravo svima!!Ja sam novi clanuser posted image !!!nadam se da cete me razumeti,jer ja sam od Makedonijauser posted image Ja imam isti problem,merim bazalne temperature ali nikako ne mogu da se registriram na onaj sajt gde ima onaj grafikon da unesem vrednosti!!Pocela sam da merim BT od posledni ciklus, a u meguvreme pijem Bromergon, zato so prolaktin mi je bio malo povecan!!!prethodno sam imala problem sa neredovne menstruacije alo sa bromrgonom sam to sredila i sad e ok!BT merim svaki dan, u anusu ali kod mene u negde 4do 7 dan BT je od 36,7 do 36,9, a okolo 14.15,16 dan se namaljuje!!user posted image Nadam se cete pomoci nekako,i da cemo se druzite sto vise!!pozz

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 1254
26.1.2010 18:30:26   
Lilly*
Dobro nam došla Betuška user posted image
Imaš opciju "Join now, It's free" tu klikneš i registruješ se, a onda ideš na "My chart" sa leve str. i onda će ti se pojaviti kalendar, i tu popunjavaš- Edit, pa onda onu ikonicu kao grafikon i pojaviće ti se gde pišeš neke osnovne podatke. Snaćićeš se valjda, ako ne, pitaj user posted image

< Poruku je uredio Lilly RR -- 26.1.2010 18:32:16 >

(odgovor članu betushka)
Direktna veza do poruke: 1255
26.1.2010 19:09:03   
betushka
Fala puno, probacu kasnijeuser posted image Moram da uspeam!!jer nemam pojma kad su mi plodni dane a to me izludzuje,user posted image

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 1256
26.1.2010 19:10:17   
betushka
Dali je nekome merenje na bazalnu temperaturu pomoglo?kad upisem moe vrednosti, mozda i me utesite!user posted image mwamwamwam

(odgovor članu betushka)
Direktna veza do poruke: 1257
26.1.2010 20:03:28   
betushka
jao,ljudi ja se ne mogu registrirati na onaj www.fertilityfrienduser posted image

(odgovor članu betushka)
Direktna veza do poruke: 1258
26.1.2010 23:07:26   
lence
betushka, dobrodosla!
Neke su devojke nedavno pominjale da se sada moze registrovati sa fertilityfriend samo ako te prijatelj koji je vec registrovan pozove, ne znam da li je to jos uvek slucaj?
Ja slabo razumem makedonski, kako bi bilo da kontaktiras Sanju, ona je iz Skopja? Pokusaj da joj posaljes pp, sigurna sam da ce ti pomoci, ona se na ff dobro snalazi?

(odgovor članu betushka)
Direktna veza do poruke: 1259
27.1.2010 8:06:11   
daca77
Mene nesto zeza ff, samo mi menja dan O
user posted image

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 1260
27.1.2010 8:47:25   
Sanja.L.S

IZVORNA PORUKA: betushka

jao,ljudi ja se ne mogu registrirati na onaj www.fertilityfrienduser posted image

Zdravo betushka i dobrodosla.

I jas sum od Skopje, pa ako nesto te intresira slobodno prasaj me, barem polesno ke se razbereme user posted image

(odgovor članu betushka)
Direktna veza do poruke: 1261
28.1.2010 0:26:44   
betushka
Ej Sanja super sto ima nekoj i od MK!!user posted image Abe ne mozam nikako da se registriram na onaj sajt za da gi vnesam vrednostite od BT!!user posted image Ludnicauser posted image aha

(odgovor članu Sanja.L.S)
Direktna veza do poruke: 1262
28.1.2010 0:29:30   
Anoniman
Drage moje vo Makedonija...dobrodosle!
Baknuvam celo Skopje i saljem pozdrave za site tamu!

Dobrodosle na Ringeraju !!!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu betushka)
  Direktna veza do poruke: 1263
28.1.2010 9:41:15   
bluka
sad kad sam 'produvana' možda bude nešto:

user posted image

kad dolazi rr koordinator za seksualne odnose? lence, je li sad bolje? user posted image

tasho, od kojeg dana da krenem navlačiti čarape? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1264
28.1.2010 9:57:43   
Anoniman
user posted image Mislim da sam ih ceo ciklus nosila. 

(odgovor članu bluka)
  Direktna veza do poruke: 1265
28.1.2010 13:01:50   
lence
IZVORNA PORUKA: bluka
kad dolazi rr koordinator za seksualne odnose? lence, je li sad bolje? user posted image

Bravo bluka! user posted image  user posted image  user posted image  Vidis sta znaci konstruktivna kritika! fin ti je taj skok 13og dana, samo da nastavi "na visokom nivou".
user posted image

(odgovor članu bluka)
Direktna veza do poruke: 1266
28.1.2010 15:40:33   
bluka
IZVORNA PORUKA: lence

IZVORNA PORUKA: bluka

Bravo bluka! user posted image  user posted image  user posted image  Vidis sta znaci konstruktivna kritika! fin ti je taj skok 13og dana, samo da nastavi "na visokom nivou".
user posted image

user posted image

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 1267
29.1.2010 8:04:44   
daca77
Ja sam nesto ovih dana vrela...user posted image
user posted image

(odgovor članu bluka)
Direktna veza do poruke: 1268
29.1.2010 12:52:13   
betushka
Luge,zdravo!!!Ajde ako je neko vec clan FF nek mi ponidi da se o ja regstriram zato sto onako nikako ne mogu!!mwaa

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1269
29.1.2010 13:10:24   
Dudu25
Dacco

bas ti temp visokaaa user posted image user posted image user posted image  ali nek tako nastavi user posted image

(odgovor članu betushka)
Direktna veza do poruke: 1270
29.1.2010 13:12:50   
daca77
Ma ja gorim, Duduuser posted image
A i stomak me probada, napet je kao da ce svakog casa doci user posted image . Jedva zakopcavam pantalone...

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 1271
29.1.2010 13:20:07   
Dudu25
uuu pa jos je rano za user posted image  sacekaj nemoj da je zoves , mozda nece doci

ooo ja jedva cekam da mi prodje user posted image  pa da mjerim temp. kako treba, nekako mi je postala navika za temp. sad user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1272
29.1.2010 13:25:00   
daca77
I meni...a mislila sam da ce biti veliko opterecenjeuser posted image

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 1273
29.1.2010 19:57:42   
gaganica
user posted image
da li da se nadam user posted image nikakav simptom nemam, osim u poslednjih nekoliko dana neki vodenkast, ne bas bistar iscedak kakav nikad nisam imala.. nije braonkast a ni ne deluje bolesno.. i nikakav fizicki simptom nemam, ni pms ni ne-pms.. totalni zbun user posted image user posted image user posted image

nista nije tako crno kao sto je nebo plavo

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1274
29.1.2010 21:15:42   
Nensi*
Gaganice,graf ti je super do sada,jos je rano za neke tacnije prognoze ali se iskreno nadam da ce ostati ovako visoko narednih 9 meseci user posted image

(odgovor članu gaganica)
Direktna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here