Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.2.2018 23:22:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Nisam mislila da ću ovo pisati pre 2021. s obzirom da S ne voli olovku nikako, ali malopre napisa mali čovek svoje ime, ničim izazvan, i pavilno držeći olovku. Ja evo imam 42 i još ne znam da držim olovku kako treba Bravo Savke
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.2.2018 14:50:40
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Vuki se ukakao i ja mu kazem idi po pelenu i maramice Kad eto ga on iz druge sobe donosi maramice pa pelenu
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.2.2018 14:51:56
|
|
|
|
Sarav
|
Bravo, pomaže čovek da se ne mučiš
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.2.2018 15:09:51
|
|
|
|
veselicaa
|
Pametna decica
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.2.2018 16:21:48
|
|
|
|
mama Jo
|
Bravo
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.2.2018 16:46:43
|
|
|
|
Mala Elena
|
Moje redovno to donose za bebu Bravo za male pomocnike.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.2.2018 17:11:09
|
|
|
|
Srecko47E
|
Bravo
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.2.2018 17:13:46
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja se zaista nekada zaprepastim kad mi P kaze u trenutku moje nervoze ili kada zurim da nesto zavrsim "Dobro mama ".
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.2.2018 18:05:18
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja sam jutros J.rekla kako me boli grlo i stomak... mislim da me je 10 puta danas pitala: ,,mama, jej boji tomak? " ❤
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.2.2018 18:07:07
|
|
|
|
Sarav
|
Pažljivo dete, verovatno je još pod utiskom trudnoće.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.2.2018 18:07:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.2.2018 22:03:44
|
|
|
|
mama Jo
|
😂😂 moguce- cesto mi kazemama sad mozes da me nosis nema vise bebe u stomaku 😂
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.2.2018 22:06:56
|
|
|
|
Mala Elena
|
"Jel te boli stomak zato sto su ti izvadili bebu Evu ?" ,sta su ti deca ... duse male...
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.2.2018 23:31:15
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Vuki se ukakao i ja mu kazem idi po pelenu i maramice Kad eto ga on iz druge sobe donosi maramice pa pelenu unaci da je zreo za nosu hahah. Odlicno malac.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 28.2.2018 10:36:37
|
|
|
|
Mala Elena
|
Elena skida Petru kad hoce u wc, mada ona zna sama ali zove mene. Cak joj i ne trazim, ima nepune 4 god Jutros se kao igraju izlaska napolje pa posto ne mogu u pidzamama uzela je garderobu i pocela da je oblaci
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 28.2.2018 10:54:12
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dusica
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 28.2.2018 10:56:38
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Elena skida Petru kad hoce u wc, mada ona zna sama ali zove mene. Cak joj i ne trazim, ima nepune 4 god Jutros se kao igraju izlaska napolje pa posto ne mogu u pidzamama uzela je garderobu i pocela da je oblaci ❤❤❤
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 28.2.2018 10:56:42
|
|
|
|
Mala Elena
|
Toliko da se nekad istopim
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 28.2.2018 11:00:07
|
|
|
|
Sarav
|
Starije sestre su duše treba da budeš ponosna što se vole i slažu.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 28.2.2018 11:51:40
|
|
|
|
veselicaa
|
Pametna decica
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 6.3.2018 17:33:57
|
|
|
|
dunja RR
|
I S već dugo igra šah, zna odavno da složi figure, i neke osnovne poteze, ali sada se baš zarazio, i stalno traži dad igramo šah sa njim. Još ne ide u vrtić zbog operacije koji imamo uskoro, pa se to svelo na 3-4-5 sati igranja šaha dnevno. Geni su čudo, ipak, tata mu je profesionalni šahista, da ne pričam da tata već kuje planove o treninzima, turnirima, putovanjima na turnire IZVORNA PORUKA: Azra_ Rekoh, da mi to neko kaže, mislila bih da folira. Jes, dete 2,5godine igra šah! Nije nego! :-) Ali eto... Istina, on je daleko od prave igre, ali prve poteze polako uči i to prilično lako. I sam traži da igra. Video je jednom šah kod deke i od tada ne popušta.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 6.3.2018 17:38:49
|
|
|
|
dunja RR
|
Inače, u kući imamo 3 šaha, od mog deda Save (koji je isto bio dobar šahista, opet geni su čudo, pa i moj tata, i on me naučio rano da igram šah), od mm jedan u kompletu sa satom, i taj komplet je mm skoro bio zaboravio u busu nekom, i našao ga posle na okretnici u Borči, možete misliti. Niko neće šah ;D Išli u SAva i on tada da pokupe taj šah, pre nekih 15-ak dana, i Sava taj šah zove šah iz Borče , i imamo jedan mali koji mu je kupia moja najbolja drugarica. I onda kada završi igranje sa deda Savinim šahom, kaže a sada, malo teta Sandrin , pa onda malo šah iz Borče. I tako u krug par sati dneeeevno. Pošizesmo!
< Poruku je uredio dunja RR -- 6.3.2018 17:50:54 >
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 6.3.2018 17:43:34
|
|
|
|
Dragce86
|
Joj,preslatki su,a sestre su posebne izmedju sebe <3
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 6.3.2018 17:47:43
|
|
|
|
Rosita
|
Bravo za šahiste . Volela bih da D ponudim šah. Mi nemamo i ne igramo. Ja sam malo igrala u komšiluku kao dete i tinejdžer. Mene nešto presekao stomak kad smo pre neki dan išli na neki rođendan kod D omiljene devojčice. I on mi kaže ajde polako mama, važnija je beba od rođendana
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 6.3.2018 17:49:27
|
|
|
|
dunja RR
|
Ti divni dečaci IZVORNA PORUKA: Rosita Mene nešto presekao stomak kad smo pre neki dan išli na neki rođendan kod D omiljene devojčice. I on mi kaže ajde polako mama, važnija je beba od rođendana
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?