Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 4.12.2016 13:28:23
|
|
|
|
Animsaj9
|
joj mislim da su takvi svi , znaci ako se nakaslju odma TBC
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 4.12.2016 13:28:27
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hhahaha Pa navikla sam ali opet, svaki put me opet iznervira! Jbt imas troje dece ko ne pitaju jesi bolestan il nisi..moras neke stvari da uradis. Jos jutros odem ja u radnju da njega ne mucim , postavim dorucak, odem kod komsinice na kafu sa devojkama i dodjem kuci a on nadrndan...ma ....piiiiiiip piiiiiiiiiip svasta bih sad opsovala !!!!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 4.12.2016 14:13:42
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Anci, sta ti ucis? Zato sam ja u citaonicu zbog tog prekidanja. Sanjice, nisam videla pitanje. Spremam neki internacionalni test engleskog jezika (ielts).
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 4.12.2016 20:08:06
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Moj kad se razboli ode i legne u drugu sobu. Nece ni da jede ni da pije, kao da ne postoji Meni to i odgovara, a ne da mi se razvlaci po kuci. Ja kad mi nesto fali vise i ne spominjem.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 4.12.2016 21:33:16
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Posle dosla kuci i on pita sto sto si ljuta...ja mu sve saspem u lice a on na to...Kako si lepa
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.12.2016 11:44:49
|
|
|
|
dijana1*
|
Danima nista ne stizem i to me cini nervoznom. Non stop trcim , jurcam... ajd to i nekako ali me uzasno nervira sto stan ne mogu da generalno ocistim u komadu. Sinoc popeglala punu zicu vesa, okacila novu, susilica puna i plus hrpa opranog vesa kojeg nemam gde da stavim. Poludecuuu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.12.2016 11:57:19
|
|
|
|
vocicana
|
Sve smo u istom sosu. Ja sam juce bila na rubu...zbog malog, zbog sebe, sve u letu, usput onako, sve postizem ali sam mrtva uvece. Zao mi je i mm, ali opet malo vise kada bi se ukljucio. Sama sam, dobro da iovo postizem. Evo me iz kuhinje ne izlazim, sada spremam malom rucak za dva dana, treba da se pakujem, njega i sebe, opet ce sve izgledati kao da smo se odselili iz kuce
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.12.2016 12:17:09
|
|
|
|
dijana1*
|
Okruglo pola sata spavao. Uspela da slozim ves i obrisem police. Gde ostalo Pod hitno moram nesto da menjam i da se bolje organizujem!!! Od kada smo doveli kucu mm kao da pocinje da shvata sta ja sve uradim u toku dana. On 1% ima obaveze oko njega naspram onoga sta ja uradim. A i to mu je uffff ogromna obaveza
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 6.12.2016 12:18:15 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 14.12.2016 20:02:35
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Kako sam besna!!!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 14.12.2016 20:42:05
|
|
|
|
emicaa
|
sanjalice sta te muci. I ja sam ljuta,fazom pomazem sestri da ne mora sve sama a ustvari ne ispusta telefon iz ruku
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 14.12.2016 20:43:51
|
|
|
|
branki*
|
Sanjalice,sta bi
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 15.12.2016 0:43:03
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Uzasavam se sto moji tetka i teca sve dozvoljavaju G. I uce ga psovkama, i drugim glupostima, uce ga da udara i pravi lom. Ne postuju nista sto im kazem. Imam utisak da se dete okrece protiv od mene jer ja zadnjih dana samo vicem na njega, ako ne vicem onda ga opominjem. Ne mogu da tolerisem takvo ponasenje. Ma.....UH! Dete mi se za par dana preokrenulo. Umesto da uzivam kod mojih , ja jedva cekam da se vratim kuci.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 15.12.2016 6:50:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uh sanjalicee to jeste, potpuno se slazem . Uzasavam se psovanja kod male dece a da to odrasli podrzavaju pa jos i misle da je to i slatko
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 15.12.2016 8:38:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjalice, moja mama je od onih sto kaze pusti ga, nemoj da vices... Nisam imala situaciju da ga neko podržava i uci takvim glupostima, ali bih sigurno poludela.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 15.12.2016 8:42:46
|
|
|
|
mali_mis
|
Sanjalice, nemoj da se nerviras To je faza, proci ce ga. Vikanjem neces nista postici, sem sto ces se sama najvise iznervirati. A "matorci" vole to da rade, njima je smesno kad malo dete na tom decijem jeziku krene da psuje.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 15.12.2016 8:42:53
|
|
|
|
Mala Elena
|
Zar takvi ljudi postoje i sta im je u glavi? Katastrofa.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 16.12.2016 9:58:05
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ma kazem ja sebi, pusti ga, mali je, kad poraste nece. Ali ne mogu ni priblizno da vam opisem to ponasanje. Ajde sto opsuje, nekako bih i svarila, ali tesko. On nas udara, ne da se poljubi, vice da se skolonimo od njega. Baca stvari po kuci. Znaci divlja najgore. I to sto je vise s njima, gore se ponasa. Kad ga uzmu kod sebe on posle nece kuci. Meni vice bezi, gura me, sutira, samo da ga ne uzmem. Juce smo se vratili za Bg. Ponovo je moje dete. Nedostajao mi je takav.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 16.12.2016 10:34:36
|
|
|
|
mali_mis
|
E onda sednes sa tetkom i tecom, i jedan ozbiljan razgovor. Mogu da se ljute, ma nek se ljute do prekosutra, to je tvoje dete, i ti zelis da ono izraste u jednog dobrog coveka.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 16.12.2016 10:44:38
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Misu, ja njima kazem na lep nacin, ali oni ne mare. Kazem im recimo kada je kod njih da ako ne zaspi do 13-14h da ga ne stavljaju na spavanje, oni ga uspavaju u 16-17h. I zapretim im da ga vise necu pustati tamo, ali ne vredi. A ako se ja naljutim, oni ce da se uvrede, i tako...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 22.12.2016 17:42:56
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Gospin dosao kuci na sat vremena i ne skida se sa telefona,jedva da je V presvukao i morao da ode.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 22.12.2016 18:13:18
|
|
|
|
Mala Elena
|
Sanjalice, pa sto im ne das do znanja bar indirektno da to ne rade? Anck, i moj posle ode na zurku..to je sve normalno
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 22.12.2016 18:15:57
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma..ne moze mi biti normalno. U kuci provedes sat vremena od toga 50 min. Pricas na mobilni.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 22.12.2016 18:35:22
|
|
|
|
LauraAndrija
|
Joj Anck, ti muskarci Isto i ja tako nekad poludim.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 22.12.2016 20:20:35
|
|
|
|
Mala Elena
|
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 22.12.2016 20:43:00
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjalice neka se ljute koliko hoce ali ja im ne bih ni vodila dijete vise.Nikakvu ti uslugu ne vine takvim ponasanjem. Anck stavi ga na ignore,kod mene to uvijek pali kad me iznervira
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?