Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 22.12.2016 20:48:21
|
|
|
|
veselicaa
|
Sanjalice slazem se sa Emicom nikakvu uslugu ti ne cine.Treba da postuju sta im kazes to je tvoje dete i samo ti odlucujes kako ce da se ponasa.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 22.12.2016 21:11:12
|
|
|
|
isidora88
|
Muz na na terenu, a meni oboje dece bolesno
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 23.12.2016 15:08:27
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Kako da zabavim G. Ceo dan u kuci, a ne zna sam da se zaigra. Edit:uopste nisam htela da pisem u ovoj temi. Ovo je bilo namenjeno O cemu razmisljate.
< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 23.12.2016 15:20:24 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 26.12.2016 19:22:38
|
|
|
|
MishMash
|
Mm već je već dve nedelje na terenu. Potpuno sam sama sa dečicom bez bilo čije pomoći, a upravo sam saznala da se kod M u grupi pojavio šarlah.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 27.12.2016 11:28:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mishu, drzi se. I moj je otisao na teren, i ja sama.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 27.12.2016 11:57:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Grrr. Sad sam toliko besna da bih vristala. Kako neko nema pojma o zivotu.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 27.12.2016 20:55:53
|
|
|
|
branki*
|
sta se desilo,sanjice
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 29.12.2016 16:02:57
|
|
|
|
Adriana83
|
Uzasno sam besna,ujedala bih! I nemocna i tuzna i ma ne znam vise ni sama... Ova godina nam je bas teska,poslednjih par meseci narocito.Mm je bio dugo na bolovanju zbog povrede i plata je naravno srezana. Ni sama ne znam koliko cu jos moci da presipam iz supljeg u prazno.Racuni se samo gomilaju,oglasila sam gomilu stvari da prodam zbog praznika,da deci makar malo ulepsam. Izmedju ostalog i nov mobilni koji sam uzela uz paket u telenoru. Imam komsiju,zivi preko puta mene.Ne vidjamo se cesto jer mnogo radi bukvalno od jutra do mraka.Popijemo kafu kad ima vremena a sa njegovom zenom redovno kafenisem.Moja deca se druze sa njihovom decom.Spremam im redovno peciva kad je njihovim klincima rodjendan,bez nadoknade,naravno, jer smo dobri.NJihovog klinca vec dve godine vodim i vracam iz vrtica,sad vec skole. I zamoli mene komsija da mu dam telefon,njegov je totalno otisao,treba mu za posao a placa za 7 dana. Kazem mu da mi pare stvarno trebaju,deci za paketice,zamolim ga lepo da ako kaze za 7 onda to i bude za 7 dana. Obeca,ma nema problema pa Boze moj,komsije smo,druzimo se ,dobri smo! Pa nece me valjda za****ti. Vec danima me zavlaci,ne javlja se na telefon,kad se i javi obeca da dolazi uvece i naravno,ne dodje.Odselio se od zene pre par dana,ona ostala sa klincima Racuni neplaceni,paketica nema,o novogodisnjoj trpezi mogu samo da mastam. Ja u kuci 2000 do 6. januara.... Juce mi dete daje 70 dinara dzeparca sto joj je ostalo ,kaze evo ti mama da nam napravis kolace za novu godinu... Dusa mi se raspada...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 29.12.2016 19:36:27
|
|
|
|
degu
|
Joj Adriana nadam se da ce ti dati pare uskoro, salji mu poruke ili ga nahvataj da ti vrsti telefon :( bas sam se rastuzila zbog paketica Sta si jos stavila na prodaju i gde?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 29.12.2016 20:05:38
|
|
|
|
branki*
|
jao,adriana,koji covek,stvarno uzas!!! ne mogu ni da zamislim kakvih sve ljudi ima!strasno!dripac jedan obicni!!!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 29.12.2016 20:08:36
|
|
|
|
vocicana
|
O majmuncina jedna, majmunska! Adriana, nemoj biti tuzna, zavrsice se ove godina, dace Bog da nam svima bude dobro. Duso!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 29.12.2016 20:44:49
|
|
|
|
Adriana83
|
Ma svaki dan ga zovem.I danas sam ga zvala,javio se na 7. poziv nema sta mu nisam rekla. Kaze resicemo , veceras Naravno da ga nema...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 29.12.2016 21:11:41
|
|
|
|
Ed83
|
Boze dragi, idiota od coveka.... Nadam se da ce ga savest (ako je ima) peci i da ce ti ipak doneti tel ili novac. Nemam reci za takve osobe.. gnjida jedna
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 29.12.2016 21:21:58
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Adriana, zao mi je. Znam kako se osecas. Iz supljeg u prazno vec neko vreme presipamo. Ako ti je za utehu imam manje novca u kuci do 06.01. :) I sin i ćerka su dobili po jedan paketic, od mojih drugarica i to je to. Ljubim te i saljem ti mnogo snage. Inace, komsiju bih obesila!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 29.12.2016 21:24:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Meni je ovo bas jadno da se neko tako ponese posebno sto imas decu. Sram ga bilo. Rastuzilo me je to sto ti je cerkica ponudila parice.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 29.12.2016 21:35:03
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Uh, baš mi je žao zbog cele priče. Ne daj se. Biće bolji dana!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 30.12.2016 1:21:27
|
|
|
|
dijana1*
|
Jao Adriana koji kreten, nadam se da ti se do sada javio i da ste nesto resili. Bas se rastruzim kada cujem da se neko tako muci Ljubi decicu i da im nova godina bude ispunjenija. Vec sat ipo trazim daljinski. Popizdela sam vise, svaki dan trazim baterije i daljinski. Juce ga je Uros bacio u smece, sve pretrazila i pomislim da nije slucajno u smecu kad ono jeste. Ali danas je odjednom nestao i nema ga
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 30.12.2016 7:19:09
|
|
|
|
emicaa
|
Adriana mnogo mi je zao,dusa m boli Di sklanjaj ga sve dok im je zanimljiv,ako ga nadjes naravno
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 30.12.2016 8:08:33
|
|
|
|
branki*
|
I moji su pre mesec dana bacili daljinski u smece!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 30.12.2016 9:56:24
|
|
|
|
Torbica
|
Adriana, imate od nas 4 slatka paketica, javi samo gde da dobacim. Danas radim popodne. Ljubim, gore glavu, posle kise uvek dolazi sunce.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 30.12.2016 10:44:59
|
|
|
|
degu
|
Torbice divna
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 30.12.2016 10:48:07
|
|
|
|
Adriana83
|
Torbice,ti divna zeno Hvala ti ali zaista ne mogu da prihvatim.Snaci cu se vec,pazaricu na crtu tu kod nas u radnji,smislicu vec nesto. Samo me jako pogadja kad se ljudi tako ponasaju Nije se ni juce pojavio.Deci su jutros iskljucili satove jer nisam platila racune. Je****h 800 dinara za njih dve... Poslala sam mu poruku,zahvalila se sto im je ulepsao praznike.Da mi je bar vratio telefon kao sto sam ga molila,prodala bih ga nekom drugom. Ali eto... Moja su deca jako skromna, svesna su svega i to me onda jos vise pogodi. I budem jako besna kad mi kazu tako ti i treba kad dajes bez para.Treba ja da se osecam lose sto sam htela nekom da ucinim a taj neko ispadne
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 30.12.2016 11:00:26
|
|
|
|
degu
|
Adriana odgajices divnu decu, koja ce znati da cene sve sto imaju i nemoj odbijati kad neko zeli tvojoj deci sa posalje paketice, praznici su, pusti da im pokloni ko god zeli!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 30.12.2016 11:01:17
|
|
|
|
Torbica
|
Ma draga, to je sitnica, moji imaju vise nego sto im treba. A znamo se, nego ne prihvatam ne, gde mogu da ih ostavim? Nije mnogo ali je od srca.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 30.12.2016 11:02:53
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Torbica je jedno veliko srce.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?