Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 13.10.2016 21:32:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hvala vam na lepim recima, znace mnogo. Ja se trudim da uzivam u njoj dok je mala, ali kad me stisne milion stvari ne znam gde se nalazim.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 13.10.2016 22:15:23
|
|
|
|
Ana RR
|
Ivančice
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 14.10.2016 2:34:09
|
|
|
|
degu
|
Ivana sve te razumemo. I meni mm radi bez slobodnog dana, smene i 12 sati, ja sa stomakom i Teodorom sama po ceo dan. Place mi se sto puta od nemoci, zbog raznih sitnica, zbog svega sto ne mogu da uradim a moram. Npr lozenje vatre mi tesko pada, ne mogu da se savijem, moram da kleknem a onda ne mogu da ustanem. Osecam se kao foka, jedna bezoblicna masa sala koje gmize po kuci i milion puta mi nesto ispadne i moram da pidignem, grrr... Ma svi kucni poslovi su mi improvizacija i tako gomila sitnica u toku dana oko kojih odlepim, a nemocna sam da ih promenim
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 14.10.2016 9:05:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ana Degu, sećam se tog perioda i jeste grozan, ljubim te! Muz je na nekom kursu pa ne može da uzima slobodne dane, pa cimaj druge da nas voze kod lekara, uf, što to mrzim.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 14.10.2016 9:24:08
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ivana, naiđe takav period. Inače ja bas često moram da moljakam nekog da nas vozi kod lekara. Degu, isto je i kod mene bilo. Još je G bio mlađi, imao je godinu i po. Radoznao, a nerazuman još uvek. Bilo je leto i lepo vreme, morali smo napolje, izađemo on neće kući, nosila sam ga svaki dan dva puta dnevno iz parka, a on 18kg imao. A gde su kućni poslovi. Mm isto na poslu po ceo dan. Stvarno treba orden da nam se dodeli
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 14.10.2016 10:35:13
|
|
|
|
Torbica
|
Umorna, nenaspavana, sa milion obaveza.... Nadam se mirnijem vikendu.... Samo kuca, deca i ucenje.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 14.10.2016 11:50:58
|
|
|
|
isidora88
|
jedva cekam da mm ode na godisnji, da malo odmorim. dobila sam, stomak me boli, bebac se budio nocas 100 puta, nece da pije uopste mleko, kaslje, srecom hoce na kasiku sve da jede tako da umesto mleka ima mlecne obroke na kasiku. vodu hoce da pije, tako da ne znam zasto pravi problem sa mlekom
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 14.10.2016 12:28:53
|
|
|
|
degu
|
Sanjalice tu si u pravu, T je dovoljno velika da me razume i saradjuje, ne nosim je uopste vise, ona mi je veliko olsksanje. Zene drzite se, uglavnom nas sve muci umor i svima nam treba predah.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 14.10.2016 14:29:37
|
|
|
|
Khaleesi
|
Vodila sam bebu na kontrolu vezano za osip koji jij izlazi, ni jedna dr nam nije rekla da li je alergija ili dermatitis... Od avgusta se osipa stalno. Pila je Aerius. Nas pedijatar radi na VMC NBg i ona ne sme, bar ona tako kaze da da uput za alergo test ili dermatologa. Zato nas je poslala kod pedijatra na VMA. Isli smo pre 3,5 nedelje i pedijatar na VMA nije dao uput dalje vec nam prepisala zena Aerius opet da pije 3 nedelje. Tri nedelje su prosle u sredu kada sam odvela dete opet. Dr koja je dala tu terapiju nije htela da nas primi jer je imala nesto hitno da odradi, ok mi se vratimo kuci. Inace zakazala nam je za danas. Danas odemo opet, ona nije tu. Kazu dodjite drugi put. Ja kazem na dogovor izmedju dr i mene za pregled ali nece da nas prime jer ona nije tu a cekaonica je prepuna za druge dve dr i tako idi ti kuci... Ja poludim i pitam kome mogu da se zalim, jer nije mi blizu VMA a i cimam dete treci put bzv... Oni me posalju na jedna vrata, tamo upravnika nema. Onda kod drugog, treceg, ja sam sa bebom u rukama isla 1,5 sat u krug po VMA... Na kraju je neki upravnik za odsek za lecenje zvao rekao da nas prime i daju uput za dermatologa kako bi dermatolog video dete., Ja ne mogu da verujem. Da li lekar postoji zbog nas pacijenata ili mi zbog njih??? Nece da daju uput za specijalistu, pa zasto?? I na kraju dr koja nas je primila je isto rekla, pa ja vas nisam gledala prosli put, sto ne dodjete kada se ova dr vrati na posao???? Ja vise nisam znala sta da kazem jer to nije normalno... od 9 do pola 12 smo bili zbog jednog papira, natezali se, i tako... Mislim da sam na parkingu posle videla Ivanu SK ali nisam bila sigurna, a i malo sam bila naelektrisana
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 14.10.2016 14:34:17
|
|
|
|
isidora88
|
Uf bas ste se nasetali
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 14.10.2016 14:41:17
|
|
|
|
Khaleesi
|
Nemas pojma... Mogla sam da ujedam kako sam bila ljuta sto nece da nas prime.... A odjednom niko nije nadlezan... Cak i onaj Zastitnik pacijenata nije za SOVO vec za RFZO... Pa sta ce mi on na... UZas
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 14.10.2016 14:47:30
|
|
|
|
branki*
|
Uh,khaleesi,bzv,bas ste se izmaltretirale mrzim to!a,kad krenes tako kod dr,a nikad nikog nema,niko nista ne zna,a ti potegnes preko pola grada i izdangubis ceo dan i ne uradis nista nakraju
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 14.10.2016 15:08:31
|
|
|
|
choopa choops
|
Uh bre Kahlessi! da poludiš! Ma biitn da nađeš šta je bebi, a njih ko šiša.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 14.10.2016 15:12:46
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ma to cupo jeste ali nece da me prime eeej.... Pa da poludis
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 14.10.2016 15:19:51
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nervoznaaaaaaa ujescu samu sebe
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 14.10.2016 15:19:53
|
|
|
|
choopa choops
|
Strašno! Kao da niko nema pametnija posla nego da se vozika tamo vamo i čeka redove po zdravstvenim ustanovama. Ma i kod nas je tako.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 14.10.2016 18:20:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Khaleesi, danas su bas bili neljubazni i nadrndani. I zvanično, mob skroz crkao! Oni sigurno nisu promenili sve prosli put. Stoke bezobrazne, valjda misle da mi je dosadno pa bih da im saljem mob tri puta mesečno.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 14.10.2016 18:37:58
|
|
|
|
Khaleesi
|
Uzas Ivana uzas... Svuda su stoke sada...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 14.10.2016 20:43:08
|
|
|
|
Animsaj9
|
Khalesi , uzasni su , jos gore kad se radi o malom detetu , nemaju ni malo ljudskosti u sebi , setati zenu pola dana , kako bi se oni osecali .I svi dizu ruke , samo da se speru da odgovornost nije na njima
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.10.2016 13:22:11
|
|
|
|
vocicana
|
Naj se svima od reda, drzavi, socijalnom,. mom centru i svima koji ikakvog uticaja imaju na platu. Jos zakonsko nisu pustili, da li boze ovi sa vrha misle da je kokoska leteci objekat, da pelene svako ima u kuci u sopstvenoj proizvodnji i da na kraju jedemo kokice samo za sva tri obroka! Besna sam, besna da reci nemam da objasnim!!!! Uh, kako mi se gadi vise i pomisao na posao, samo zbog ovakvog majmunskog ponasanja!!!! Ne znate sta bi im sada izredjala po redu!!!!!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.10.2016 13:52:08
|
|
|
|
Khaleesi
|
Sta je bilo Voci ne daju platu?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.10.2016 15:54:18
|
|
|
|
Animsaj9
|
strasni su dok pocnu da isplacuju porodiljsko skoro krenes na posao, a i kad krenu da isplacuju nikad ne znas kad ce, jednom. 16 - tog jednom 26-tog..uzas
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.10.2016 16:07:30
|
|
|
|
isidora88
|
i meni kasni plata obicno mi bude oko oko 15,16.og u mesecu, a sada jos nema
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 27.10.2016 12:25:10
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nestalo vodee ...grrrrr nemogu ni flasicu posteno da operem. A nigde nisu ni najavaili.. eu tri lepe. Sad cu makarone da kuvam Rosom !
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 27.10.2016 12:26:00
|
|
|
|
Animsaj9
|
Mozda se bolje skuvaju Anck
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?