|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
13.10.2016 21:32:24   
IvanaSK RR
Hvala vam na lepim recima, znace mnogo.
Ja se trudim da uzivam u njoj dok je mala, ali kad me stisne milion stvari ne znam gde se nalazim.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 2226
13.10.2016 22:15:23   
Ana RR
Ivančice user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 2227
14.10.2016 2:34:09   
degu
Ivana sve te razumemo. I meni mm radi bez slobodnog dana, smene i 12 sati, ja sa stomakom i Teodorom sama po ceo dan. Place mi se sto puta od nemoci, zbog raznih sitnica, zbog svega sto ne mogu da uradim a moram. Npr lozenje vatre mi tesko pada, ne mogu da se savijem, moram da kleknem a onda ne mogu da ustanem. Osecam se kao foka, jedna bezoblicna masa sala koje gmize po kuci user posted image i milion puta mi nesto ispadne i moram da pidignem, grrr... Ma svi kucni poslovi su mi improvizacija i tako gomila sitnica u toku dana oko kojih odlepim, a nemocna sam da ih promenim

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2228
14.10.2016 9:05:02   
IvanaSK RR
Anauser posted image
Degu, sećam se tog perioda i jeste grozan, ljubim te!
Muz je na nekom kursu pa ne može da uzima slobodne dane, pa cimaj druge da nas voze kod lekara, uf, što to mrzim.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 2229
14.10.2016 9:24:08   
Sanjalicaaa
Ivana, naiđe takav period. Inače ja bas često moram da moljakam nekog da nas vozi kod lekara.
Degu, isto je i kod mene bilo. Još je G bio mlađi, imao je godinu i po. Radoznao, a nerazuman još uvek. Bilo je leto i lepo vreme, morali smo napolje, izađemo on neće kući, nosila sam ga svaki dan dva puta dnevno iz parka, a on 18kg imao. A gde su kućni poslovi. Mm isto na poslu po ceo dan. Stvarno treba orden da nam se dodeli user posted image

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

Direktna veza do poruke: 2230
14.10.2016 10:35:13   
Torbica
Umorna, nenaspavana, sa milion obaveza.... Nadam se mirnijem vikendu.... Samo kuca, deca i ucenje. user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 2231
14.10.2016 11:50:58   
isidora88
jedva cekam da mm ode na godisnji, da malo odmorim.
dobila sam, stomak me boli, bebac se budio nocas 100 puta, nece da pije uopste mleko, kaslje, srecom hoce na kasiku sve da jede tako da umesto mleka ima mlecne obroke na kasiku. vodu hoce da pije, tako da ne znam zasto pravi problem sa mlekomuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2232
14.10.2016 12:28:53   
degu
Sanjalice tu si u pravu, T je dovoljno velika da me razume i saradjuje, ne nosim je uopste vise, ona mi je veliko olsksanje.
Zene drzite se, uglavnom nas sve muci umor i svima nam treba predah.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 2233
14.10.2016 14:29:37   
Khaleesi
Vodila sam bebu na kontrolu vezano za osip koji jij izlazi, ni jedna dr nam nije rekla da li je alergija ili dermatitis...
Od avgusta se osipa stalno. Pila je Aerius. Nas pedijatar radi na VMC NBg i ona ne sme, bar ona tako kaze da da uput za alergo test ili dermatologa. Zato nas je poslala kod pedijatra na VMA. Isli smo pre 3,5 nedelje i pedijatar na VMA nije dao uput dalje vec nam prepisala zena Aerius opet da pije 3 nedelje.
Tri nedelje su prosle u sredu kada sam odvela dete opet. Dr koja je dala tu terapiju nije htela da nas primi jer je imala nesto hitno da odradi, ok mi se vratimo kuci. Inace zakazala nam je za danas. Danas odemo opet, ona nije tu. Kazu dodjite drugi put. Ja kazem na dogovor izmedju dr i mene za pregled ali nece da nas prime jer ona nije tu a cekaonica je prepuna za druge dve dr i tako idi ti kuci... Ja poludim i pitam kome mogu da se zalim, jer nije mi blizu VMA a i cimam dete treci put bzv... Oni me posalju na jedna vrata, tamo upravnika nema. Onda kod drugog, treceg, ja sam sa bebom u rukama isla 1,5 sat u krug po VMA... Na kraju je neki upravnik za odsek za lecenje zvao rekao da nas prime i daju uput za dermatologa kako bi dermatolog video dete.,
Ja ne mogu da verujem. Da li lekar postoji zbog nas pacijenata ili mi zbog njih???
Nece da daju uput za specijalistu, pa zasto?? I na kraju dr koja nas je primila je isto rekla, pa ja vas nisam gledala prosli put, sto ne dodjete kada se ova dr vrati na posao????user posted image Ja vise nisam znala sta da kazem jer to nije normalno... od 9 do pola 12 smo bili zbog jednog papira, natezali se, i tako...
Mislim da sam na parkingu posle videla Ivanu SK ali nisam bila sigurna, a i malo sam bila naelektrisanauser posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 2234
14.10.2016 14:34:17   
isidora88
Uf bas ste se nasetaliuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 2235
14.10.2016 14:41:17   
Khaleesi
Nemas pojma... Mogla sam da ujedam kako sam bila ljuta sto nece da nas prime.... A odjednom niko nije nadlezan... Cak i onaj Zastitnik pacijenata nije za SOVO vec za RFZO... Pa sta ce mi on na... UZas

Direktna veza do poruke: 2236
14.10.2016 14:47:30   
branki*
Uh,khaleesi,bzv,bas ste se izmaltretiraleuser posted image mrzim to!a,kad krenes tako kod dr,a nikad nikog nema,niko nista ne zna,a ti potegnes preko pola grada i izdangubis ceo dan i ne uradis nista nakrajuuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 2237
14.10.2016 15:08:31   
choopa choops
Uh bre Kahlessi! da poludiš! Ma biitn da nađeš šta je bebi, a njih ko šiša.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2238
14.10.2016 15:12:46   
Khaleesi
Ma to cupo jeste ali nece da me prime eeej.... Pa da poludis

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 2239
14.10.2016 15:19:51   
Anck Su Nmaun
Nervoznaaaaaaa ujescu samu sebe user posted image

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 2240
14.10.2016 15:19:53   
choopa choops
Strašno! Kao da niko nema pametnija posla nego da se vozika tamo vamo i čeka redove po zdravstvenim ustanovama. user posted image Ma i kod nas je tako.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 2241
14.10.2016 18:20:46   
IvanaSK RR
Khaleesi, danas su bas bili neljubazni i nadrndani.
I zvanično, mob skroz crkao!
Oni sigurno nisu promenili sve prosli put. Stoke bezobrazne, valjda misle da mi je dosadno pa bih da im saljem mob tri puta mesečno.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 2242
14.10.2016 18:37:58   
Khaleesi
Uzas Ivana uzas...
Svuda su stoke sada...

Direktna veza do poruke: 2243
14.10.2016 20:43:08   
Animsaj9
Khalesi , uzasni su , jos gore kad se radi o malom detetu , nemaju ni malo ljudskosti u sebi , setati zenu pola dana , kako bi se oni osecali .I svi dizu ruke , samo da se speru da odgovornost nije na njima

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 2244
19.10.2016 13:22:11   
vocicana
Najuser posted image se svima od reda, drzavi, socijalnom,. mom centru i svima koji ikakvog uticaja imaju na platu. Jos zakonsko nisu pustili, da li boze ovi sa vrha misle da je kokoska leteci objekat, da pelene svako ima u kuci u sopstvenoj proizvodnji i da na kraju jedemo kokice samo za sva tri obroka!
Besna sam, besna da reci nemam da objasnim!!!!
Uh, kako mi se gadi vise i pomisao na posao, samo zbog ovakvog majmunskog ponasanja!!!! Ne znate sta bi im sada izredjala po redu!!!!!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 2245
19.10.2016 13:52:08   
Khaleesi
Sta je bilo Voci ne daju platu?user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2246
19.10.2016 15:54:18   
Animsaj9
strasni su dok pocnu da isplacuju porodiljsko skoro krenes na posao, a i kad krenu da isplacuju nikad ne znas kad ce, jednom. 16 - tog jednom 26-tog..uzas

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 2247
19.10.2016 16:07:30   
isidora88
i meni kasni plata user posted image obicno mi bude oko oko 15,16.og u mesecu, a sada jos nema user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 2248
27.10.2016 12:25:10   
Anck Su Nmaun
Nestalo vodee ...grrrrr nemogu ni flasicu posteno da operem. A nigde nisu ni najavaili.. eu tri lepe. Sad cu makarone da kuvam Rosom !

Direktna veza do poruke: 2249
27.10.2016 12:26:00   
Animsaj9
Mozda se bolje skuvaju Anckuser posted image

Direktna veza do poruke: 2250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here