|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
4.10.2016 20:57:13   
Anck Su Nmaun
Onaj momenat kad prosto Puknessss za zivcima 😢 sita sam se isplakala. A da mw pita neko stoo....😢😢

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 2176
4.10.2016 21:09:07   
isidora88
Aaaaa beba nece da zaspiuser posted image , zasto moja deca ne vole da spavaju?user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 2177
4.10.2016 21:52:56   
emicaa
Isi isto se pitam user posted image Sto je najgore David dosta bolje spava ako ja nisam tu user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 2178
5.10.2016 0:25:23   
bubulence

IZVORNA PORUKA: isidora88

Aaaaa beba nece da zaspiuser posted image , zasto moja deca ne vole da spavaju?user posted image

Poslji ih kod mene...user posted image
Moje spavaju od pola 9 pa do 7 kada ih budim za vrtic. Ako ne idu u vrtic onda do 9-10... I oduvek tako...

Direktna veza do poruke: 2179
5.10.2016 1:28:11   
Milena18
Dijana, šta bi, jesi li uhvatila te male razbojnike?

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 2180
5.10.2016 8:34:43   
emicaa
Bubi sta ima radis user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 2181
5.10.2016 9:29:01   
isidora88

IZVORNA PORUKA: bubulence

IZVORNA PORUKA: isidora88

Poslji ih kod mene...user posted image
Moje spavaju od pola 9 pa do 7 kada ih budim za vrtic. Ako ne idu u vrtic onda do 9-10... I oduvek tako...

Ja uopste ne znam na koga su moja deca, mm i ja bi spavali 24h, a deca bi najradije bila budna non-stop, kad ih uspavljujemo deru se boze sacuvajuser posted image
Inace sam besna kao ris, kuma jos nije dosla da vidi bebu, nismo se videle od decembra jer se ona duri, najgore je sto ja ne znam zbog cega a nece da kaze, ma mrs, sto se mene tice zavrsili smouser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 2182
5.10.2016 9:33:44   
bubulence

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Bubi sta ima radis user posted image

Okupam ih i odvedem u sobu user posted image .
Isi kod nas opet obrnuto. Mm i ja spavamo u proseku 4-5 sati pa i vikendom kada bi i mogli mnogo vise... A one bi po ceo dan spavale... Jutros sam Masu obukla za vrtic i ona nije imala pojma. Probudila se kada smo izasli ispred zgrade...
A kuma... Ko je sisa... Ako nece da kaze u cemu je problem, boli te uvo...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 2183
5.10.2016 10:36:18   
isidora88
Mm i ja svaki dan kukamo kad cemo se naspavatiuser posted image
Kad smo se zabavljali ustajali smo u 3 popodne user posted image a ova nasa deca neke nocne ptice, samo bi da da se igraju i da ne spavaju.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 2184
5.10.2016 11:03:37   
Khaleesi
Vodila sam decu kod lekara.
I nema mesta za parkiranje. Kruzim ja tako i kruzim, vidim covek izlazi sa autom. Ja srecna dam sva 4 i sklonim se u stranu da iza mene prodju ljudi koji nece da parkiraju. I ovaj lik ode ja na levo okrenem kad jedna baba sa nekom krntijom op na mesto koje cekam. I ja pocnem da joj sviram jer je pokvareno upala. Nit signalizira nit je bila prva dosla je okolo i bila iza.
Ja poludim i parkiram tik uz njena kola.
Pocnem da urlam jer beba mi vec nervozna od voznje u krug i pitam je kakav je to nacin da bezobrazno upadne nije ni dala znak da staje, po tome kako je radila pocela da me obilazi i stala na mesto koje cekam. Ona se pravi luda, kao pa eto stala si i ti. Pa da a ja kroz krov da izadjem. Poludela sam sto nisam poludela ovako ne pamtim.
To je tako bezobrazno bilo. Pa kad neko da sva 4 znaci hoce da stane. Prvi je naisao i sta. Koliko puta sam tako prosla pored jer to je neka solidarnost izmedju vozaca ko prvi vidi staje tu.
Znaci]user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 2185
5.10.2016 11:12:14   
isidora88
I ja ludim od takvih bahatih vozaca i najgore sto ja odmah sviram onako besno, kaze mm da se smirim da me neko ne bi napucao i da zaboravim na sirenu u sapbracaju jer ima debila, u pravu je ali me to toliko izbaci iz takta user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 2186
5.10.2016 11:49:49   
Khaleesi
Ima kretena haos.
Ja inace ne pizdim toliko ali ova baba danas. Pazi nit je dala migavac nit naznaku da hoce da parkira.
Pocela da me obilazi i onako mucku se zavukla. Kapiram da je u guzvi i sve ali meni beba vristi a ona sama babetina.... Ti matori samozivi ljudi mi idu na zivce strasno...

Direktna veza do poruke: 2187
7.10.2016 15:11:20   
emicaa
i ode nam 250 franaka iz dzepa samo tako i to zbog kretena i njegovog telefona user posted image Rijec je naravno o mm,javi se na telefon u sred voznje i stade na semaforu i odjednom krenu a semafor i dalje crven.Radar ga uslikao,da je bar i policija bila tu da mu uzmu vozacku.Mogao nas je neko i udariti jer na sred raskrsnicesu semafori.Znate vi koliko sam bila ljutauser posted image

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 2188
7.10.2016 15:30:58   
eca89
Joj, Emice baš bezveze, sva sreća da nije niko naišao!
Khaleesi, ja ne znam jesu li ti stariji ljudi takvi samo ovde gdje ja živim, ali su strasni! Uvijek se bune u banci, pošti, trgovini, bolnici, nebitno!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 2189
7.10.2016 17:17:25   
isidora88
Ima i divnih starijih ljudi a onih gundjala, neki dan u radnji, sama sa bebom, on vplace u kolicima, red za kasu kilometarski, naravno svi se prave da ne cuju i ne vide vristecu bebu, da nije neki dedica rekao da stanem pre njega i jos prozvao ove na kasi da me prime preko reda, stajala bih sigurno pola sata.
I mrzim te radnje sa 20 kasa, a rade samo 2, popizdim svaki putuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 2190
7.10.2016 17:57:58   
emicaa
Evo bas smo imali srece,i jos on kao ne znam sta mi bi.Pa samo ti telefoniraj pa ce ti bas biti.Da nas je neko udario dok su mi djeca u autu nebi ga najbolji hirurzi sasili sta bih mu uradila

Direktna veza do poruke: 2191
7.10.2016 21:27:46   
Khaleesi
Emice kapiram te skroz za to sa telefonom i mm cesto prica na tel dok vozi a nagluv je na desno uvo pa uvek prica drzeci tel na levom uhu znaci uzas...
Jednom je pricao i zamalo kamion da ga udari jer nije cuo da je kamion pozadi i tako isao da ga nisam povukla za rukav pokupio bi ga.
Isi ima jako divnih starijih ljudi. Kkolik puta to u radnji bas dedice kazu pustite ovu trudnicu ili u pekari. Pre neki dan u pekari me dedica gura i vice radnici usluzi ovu zenu sa bebom a neka baba ispred njega vice na njega i kaze ta zena nema kulturu kad je doala preko reda? Ajd sad sto ja nemam kulturu sto imam bebu? Ja nisam htela nista da porucim zbog te babe a onda su ljudi poceli da vicu na nju kako je odvratna babetina koja nema dece i ne zna sta je beba.
Dok u domu zdravlja odemo na vakcinu i dr kaze idite da izvaditw krv posto beba ima 6 mes. Mi odemo do labaratorije tamo 15 baba i deda ceka u redu. Bebe imaju prednost i mi pravo na salter. Tek neka baba kaze Opet neka beba ide preko reda. A druga joj kaze hvala Bogu da ima jos beba. Tako ima stvarno raznih staraca. Sad ne mogu da se setim jos nekog desavanja user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 2192
8.10.2016 6:48:03   
branki*
boze mili,ne znam da li da se smejem ili placem,khaleesi,sta kaze-opet neka beba preko reda!pa,majku mu,problematicne te bebe,samo prave neke problemeuser posted image
emiceuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 2193
8.10.2016 7:39:15   
Khaleesi
Branki ja molim Boga da ne budem grozna baba user posted image
Kad vidim tako neke grozne babe a znam da sam zensko skroz mi je krivo.
Kad su moju stariju pitali jednom sta ces da budes kad porastes a dete rwklo "Kad porastem bicu deda". E mk smo se smejali 3 dana. I ja joj objasnjavam da je ona devojcica i da moze da bude samo baba. Ne ona ce da bude deda.
Tako cu i jauser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2194
8.10.2016 7:56:19   
vocicana
I ja kada porastem bicu nadzak dedauser posted image
Sto kaze Branki, ne znam da li da smejem ili da placem.
A to plakanje mi sleduje prekosutra, idemo na uz kukova, na kontrolu u savetovaliste, na vadjenje krvi i vakcinu!user posted image user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 2195
8.10.2016 8:05:17   
Khaleesi
Najgore je vadjenje krviuser posted image to je toliko otimanje...haos
user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2196
8.10.2016 8:35:12   
vocicana
Jos taj sex da prezivim, pa cemoposle naci model. Vristace kao neka devojcica, ali nadam se ne zadugo. Majko moja, koliko se radujes da je vec toliko proso, da moze malo da sedi i sl, toliko bi se obesila zbog tog stresa, ali njemu je, sta da radim.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 2197
8.10.2016 8:54:47   
isidora88
Nervira me mm, koji je to idiotuser posted image , juce zaglavi, ne donese veceru na vreme, deca nervozna, jedva sam ih okupala i polegala, mislila sam da cu mervni slom dobiti
Voci srecom bebe ne pamte dok su tako male pa nece biti strasno, dok stognete do kuce zaboravice sta su mu radiliuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2198
8.10.2016 12:04:20   
eca89

IZVORNA PORUKA: vocicana RR

. Vristace kao neka devojcica, ali nadam se ne zadugo.

Voci draga, nemoj tako, pa ne vriste sve i samo djevojcice[sm=

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2199
8.10.2016 12:50:07   
vocicana
Ecika, ja se uvek zezam kada odvrne sirenu i kazem da vristi bolje od svake devojcice, ma sala samo, nisam valjda uvredilauser posted image , a vristi vala za sve novce, kada krene, komsinica pored je dotrcala da pita sta mu jeuser posted image . A bice svasta u ponedeljak, bas sam napeta.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 2200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here