|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
17.11.2016 14:00:14   
Milena18
Poludeću od moje sujeverne svekrve. Te stavi detetu crveni konac oko ruke, te veš okreći licem prema gore, ne na dole, sto nekih gluposti. Kad smo prvi put otišli kod nje posle bebinog rođenja, pokušala je da joj namaže brašno na čelo, poludela sam. I zna da ni mm ni ja to ne volimo, i tera po svome. Ona je jedna nesamostalna žena koja se svega u životu boji i svaka polupismena ženturača može da joj nametne svoje mišljenje. Da nije toga, bila bi skroz ok. Ali to njeno ponašanje mi se graniči sa veštičarenjem. Plašim se da će M naučiti tim stvarima, mnogo se toga plašim.

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 2251
17.11.2016 14:08:37   
mama krava
Draga Milena,

Potpuno te razumem i podržavam. Verovatno je potrebno da joj to ponovo napomenete zajedno! Takodje, bitno je da znate da ona to najviše radi iz ljubavi, jer veruje da tako može da zaštiti nekoga koga puno voli i do koga joj je stalo. Ako ne upali napominjanje, iskulirajte te ispade i vi terajte po svome.

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 2252
17.11.2016 14:20:36   
Milena18
MK, zato mi je i teško da insistiram na tome, znam da to radi iz ljubavi i plašim se da je ne povredimo. U svakom slučaju ćemo probati opet da joj objasnimo zašto nam se to ne sviđa pre nego što M poraste dovoljno da počne da kapira takve stvari, pa ćemo videti kako će proći.

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 2253
17.11.2016 15:01:07   
degu
Joj Milena,moja je posula T šećerom po glavi user posted image
o tome šta sve ne valja bolje i da ne pričam.Mm je sasvim normalan čovek,ali je u tripovima po pitanju bebe i šta ne valja, koliko god da shvata da to nije razumno,opet kad zna da nešto "ne valja" gleda to da izbegne.Tako prvi put do bebinog rođenja nismo kupili ništa, ja sam se nervirala, ali nisam ni htela da kupujemo protiv njegove volje. Smisao mi je bio da zajedno u tome uživamo, a ako on ne uživa, nije to to- Tako ni sad nismo kupili ništa. Otići ćemo,izabraćemo, pa nek on pokupi posle. Meni je smešno to sujeverje, ali kad se to stavi na stranu,moja svekrva je sasvim normalna žena. Svi mi imamo nekih mana i tripova user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 2254
17.11.2016 18:44:58   
Milena18
Haha, znači nešto definitivno mora na glavu da se sipa user posted image Pa da, i moja je pored toga skroz ok, zato nekako i tolerišem sve to, nerviram se u sebi, ali moraćemo ipak da joj skrenemo pažnju, neću da mi dete odrasta uz neka iracionalna uverenja i strahove.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 2255
17.11.2016 19:27:31   
Ana RR
Vi ste mnogo fine user posted image ja bih to po kratkom postupku, mada, iskreno, to bi mm u startu sasekao.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 2256
17.11.2016 19:45:07   
milicicak
Ja ne verujem da cu ovo napisati, ali toliko sam se iznervirala kad sam videla okicen i sljasteci Knez da me jos drzi user posted image pa tek je prosla sredina novembra!!!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2257
17.11.2016 19:51:48   
branki*
Ja ne verujem!pa,zar vec okitili!?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 2258
17.11.2016 20:08:20   
Ana RR
A tek ćeš da se iznerviraš kada čuješ da su umesto uobičajenih 30 miliona dinara za ukrašavanje grada ove godine izdvojili dodatnih 120 miliona... 150 miliona dinara za šta?? A koliko ljudi nema struju, nema hleb da jede..

< Poruku je uredio Ana RR -- 17.11.2016 20:09:11 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2259
17.11.2016 20:19:44   
milicicak
Anci, znam da je neka suluda kolicina novca potrosena i da je obrazlozenje bilo da ce privuci turiste i bla bla bla truc i slicne sprdacine sa nasim zdravim razumom. Ali stvarno nisam ocekivala da ce to ovako rano svima da nam nabijaju na nos!!
Iskreno, najvise me iznervirala apsurdnost svega, grad sljasti i bljesti kao da je sve dobro da bolje ne moze biti a u stvari nikad gore...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2260
17.11.2016 20:39:24   
choopa choops
user posted image user posted image Meni sve naopako već duže vrijeme. Ne mogu više user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 2261
17.11.2016 21:20:51   
IvanaSK RR
Prosle godine je nas divni premijer prebacio gradonacelniku sto valjda grad nije bio okicen 01.12 pa je ovaj okitio jos pre dve nedelje ove godine.
Milena😘
Choopo😘

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 2262
17.11.2016 21:26:59   
nata11
Hahhaha hocete da vam pricam malo o mom zivotu user posted image user posted image Reci cu samo da sam aprila meseca krenula sa tensilenom a sad presla na bensedin. Prosao je priv talas ludila, poricanja, besa... vreme je da se polako vracam u relnost i prihvatam stvari koje se ne mogu popraviti.

Direktna veza do poruke: 2263
17.11.2016 21:29:46   
eca89

IZVORNA PORUKA: choopa choops

user posted image user posted image Meni sve naopako već duže vrijeme. Ne mogu više user posted image

gore...

user posted image user posted image punooooooo!

Direktna veza do poruke: 2264
17.11.2016 23:32:53   
choopa choops
user posted image Hvala žene!

Ja, ako ovako nastavi, moraću kod psihijatra/psihologa po pilule za lilule, ovo se samo gomila, nikako da stane. Kakav užasan period, mora da su mi se zvijezde nešto naopako posložile user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 2265
18.11.2016 6:34:42   
branki*
chooopooouser posted image darling,da te zagrlim!znam te grozne periode...kad si cas kao tempirana bomba,cas kao iscedjena krpa.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 2266
18.11.2016 11:06:30   
Khaleesi
Joj bre Cupo, ja sam oko 6 meseci bila na roze pilulama, i nadam se nikad vise. To te tako otupi....user posted image
Veliki zagrljaj za tebe

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2267
20.11.2016 14:52:38   
mati
Ne mogu vise. Muka mi je vise od hladnih tuseva i losih stvari.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 2268
20.11.2016 15:07:36   
eca89
Matiuser posted image !

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 2269
25.11.2016 13:42:54   
Sanjalicaaa
Mrzim da kuvam ručak kad me mrzi. Ne znam ni šta da spremim. Treba još i da usisam, obrišem podove i opeglam.
Strašno me nervira Blic. Što puta sam rekla neću da ga čitam i opet kao uđem da izblejim uz kafu i samo se nasekiram koliko negativnih vesti ima i posle ceo dan mislim o tome i razvijam tripove u svojoj glavi.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 2270
25.11.2016 13:51:23   
Ana RR
Kako da učim kad me svakih 10 minuta neko prekida user posted image

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 2271
25.11.2016 22:15:48   
Zemunka85
Ana, i ja sam zbog ucenja pakao. Ne mogu vise ovako, majke mi ...
Poslednji ispit, imala jos pola, obori me lik, sada opet ceo jedan.
Od januara se menjaju i pitanja i profesor, ne dam li sad 10.12. lepo cu da odlepim.
Dodjem kuci u 10 imam free do 15h a do tada - rucak, sve oko kuce, ucenje, stene .. aaaaaa ne mogu vise ne mogu. Onda radim od 2-5 ujutru, pa ujutru pakao koliko mi se spava .. sve u svemu sizim user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2272
25.11.2016 22:31:08   
Sanjica26 RR
Anci, sta ti ucis? Zato sam ja u citaonicu zbog tog prekidanja.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 2273
4.12.2016 13:20:47   
Anck Su Nmaun
Bm ti musko kad je takoo njanjavo!
Zasmrca i nakaslje se i odmah je bolestan da nee moze da ustane iz kreveta...umireeeeuser posted image
Ceo dan nije prstom mrdnuo a ja sve oko dece..izvodi setaj, kuvaj, spremaj, usisaj... a ja kad sam bolesna sve isto to radim ..ko me zarezuje. Ako dobijem jedan caj wooohooo super. Jer meni naravno nije niiistaaaa user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 2274
4.12.2016 13:24:43   
emicaa
Anck zar jos nisi navikla na to user posted image
Svi su oni njanjare,meni je vrhunac tog bio kad je posle poroda doktor pitao mm kako se on osjeca user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 2275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here