krin 40
|
Jutroo.Mimice ja sada imam 41 godinu. Sina sam rodila sa 22, cerku sa 31, o ovog pisonju cu ako Bog da sa 41, stim sto odmah u avgustu punim 42. To draga sve ide iz glave. Ja sam duhom mlada, I da ne zvucim sada pretenciozno, meni svi daju po 7-8 godina manje. Nemam ja kompleks ili potrebu da tako izgledam, prosto to je stanje moga duha I svesti. A ono sto nosis u sebi to se posle 40-te vidi po licu. Kako ide ona izreka,,do 40-te imas lice koje ti je Bog dao, a posle 40-te ono koje si zasluzio. Ja sebe nikako ne mogu da dozivim kao neku zenu u godinama. Pocev od toga kako mislim, kako rezonujem, pa kako se nosim, pa sta slusam,,itd,itd.. Ali stvarno bih ovo svima od srca pozelela. Umesto za 5 godina da pocnem da kukam po pijacu sa zenama ja cu opet u predskolsko, xaxaax. Salu na stranu, to sto se oset____is kilavo veze nema sa godinama. Meni je sada lakse nego sa sinom u 22 godine kada sam povracala devet meseci I padala u nesvest.Pre pet godina mi trece dete nije padalo na pamet. Ja sam dupla lavica, svojeglava. Sve radim kada ja hocu. A kada nesto uvrtim u glavu,dok ne realizujem ne odustajem.Degu skroz su u pravu sto ti kazi. Ja oboje dece naravno podjdnako obozavam, ali N je tata prioritet, posebno se sada to vidi kada ulazi u pubertet. A sin I ja,,,to je poseban odnos ceo zivot.Prvi poljubac, prvi sex, prva svadja..budio me je nocu kada dodje iz grada I nije moga da spava dok mi sve uzbudjeno ne isprica.Kada je prvi put imao odnos ja sam znala, imao je 16 godina, a tata mu je ukapirao da vise nije klinac tek ove godine, xaxaxa
< Poruku je uredio krin 40 -- 14.12.2016 9:09:50 >