Mariya
|
Dobro jutro drugarice! Ja sam sinoć legla i zaspala u sekundi, pa vam se nisam ni javila! Spremala sam kuću i pravila kolače, napravila sam cake popse, marcipan keksiće,twix keksiće, danas ću neku torticu i red velvet mafine. Ana,dođi slobodno, da ti pokažem neke recepte Ja zaista volim da kuvam, a pogotovo da pravim kolače, odmalena sam ja bila mamin pomagač,kao što je meni sad L. Cake popse je ona ukrašavala, staviću sliku kasnije. Generalno ne volim da dajem novac za nešto što mogu sama da napravim, pa zato ne kupujem kolače, a i više cenim domaće nego kupovno. Postoji jedna stvar koja je kupovna i bolja od domaće, a to je subotička pavlaka to kupujem, ne pravim Trebalo bi da trknem na pijacu koja je na 70m od mene,a ne ide mi se,napolju je takav smrz Degu Super za deda mraza! Aj još danas da izdrži mališa, pa sutra da se porađaš,kad svi budu mamurni Kad već pišete o porodilištu, topolsko je relativno ok,imaju jedan apartman,ali meni je žao para za njega, uvek mislim šta sve mogu da kupim za taj novac koji dam za neki komfor, to je krevet za H, krevetac sa dušekom, gomila odeće... Srećom sobe su sa po 2 kreveta, ima ukupno 4 sobe, na zajedničko kupatilo sa 2 tuša i 2 wc-a. Sobe su čiste, kupatilo isto, a wc, pa problem je u spremačicama. Sa H sam bila u porodilištu od utorka do petka,verujte mi da su iste fleke krvi na dasci wc-a bile tamo od utorka do petka ujutro! A spremačice su 2 puta dnevno "čistile" wc Samo su prosule malo sanitara da zasmrdi i obrisale pod ali dasku wc-a ne. A da dodam kad sam bila sa H u porodilištu, cimerka je puštena u sredu prepodne i ja sam do petka bila sama u sobi,milina. Da sam imala tv bilo bi mi kao u apartmanu
|