Mariya
|
Dan Kod nas pao prvi sneg! E zamislite, ja odmaram. Devojčice kod babe, nisam morala ništa oko njih,baš mi je čudno,a tek kad sam videla prazan krevetac ujutro preko noći ga nisam videla jer je najzad bio mrkli mrak u sobi Danas idemo za Bečej da obiđemo mm tetku, zaovu i jetrvu, danas ne kuvam, sutra ručak kod svekrve, opet ne kuvam,kolači su gotovi, samo da spremimo igračke u dnevnoj i odmaram! Ana, ma ti si odlučila da ćeš imati svetla kolica i gotovo, nećemo te mi virtuelno odvratiti, koliko god iskusne bile,znam po sebi A što se tiče kupovine,kupuj sad,iskoristi sniženja. Pogotovo što su sad snižene letnje stvari,a ti ćeš imati letnju bebu,nakupuj joj sad povoljno robice. Ja nisam kupovala pre ekspertnog samo zato što sam se nadala da će preći u kad su mi potvrdili da je onda sam počela sa šopingom Iskukala sam se malopre u temi kako ne volim da budem trudna. Vi prvorotke ne čitajte! Skontala sam od čega mi je juče bila muka,od ručka, pržena riba. Uvek mi bude loše posle nje. A ne boli me stomak kao materica, kontrakcije, boli me želudac i creva,taj deo stomaka,ali sad je to postalo svakodnevno i čini da se osećam bolesno i skenjano, da izvinete na izrazu A ne mogu da smanjim tempo,prvo što mi njih dve ne dozvoljavaju, drugo,volim da kuvam i spremam kolače, a treće,ne brinem se,u ovo vreme sam sa obe bila otvorena,sad ništa. Zacementirana ni gospodin se nije još okrenuo. Vidim ja da on mene od starta za*ebava, biće teško dete
< Poruku je uredio Mariya -- 24.12.2016 11:44:29 >
|