Mariya
|
Veče drugarice! Nama je današnji dan bio baš veseo. Bili smo po paketiće, dočekali deda mraza, H je bila preslatka, odvukla je L kod deda mraza i tražila mu paketić A L se sva smušila, ni pesmicu nije htela da recituje! Onda smo popodne otišli kod drugarice, njen sin je 8 dana mlađi od L,tako smo se i počeli družiti, sad idu zajedno u vrtić, pa su se igrali. Onda kod svekrve, a kod nje je bila njena sestra, pa sa njima u priču i došli smo kući posle pola 10! Istuširali se i u krevet! Sutra mm ide na seminar, ja ću biti sama sa njima, još sam rekla drugarici da donese i njenu ćerku da se igraju, čuvaću je ja dok ona ode za Su. Od pola 4 sam pojela 2 kolačića kod drugarice, samo sam pila vodu, uhvatila me mučnina više puta,ni ne usuđujem se da jedem Pa me probada oko srca,kao da ću infarkt da dobijem, ovo je već stvarno previše! Ana ja sam sa L toliko koristila kengura da sam ga za H već kupila,ja mislim da je sjajna stvar. Imaš one koji se mogu koristiti od rođenja, najčešći su oni od 3 meseca,kad beba počne da drži glavicu. Kad ih budeš gledala,obrati pažnju da ne budu na jedno rame, meni je on bio užasno neudoban jer celu težinu bebe staviš na jedno rame, već da su trake na oba ramena,kao ranac. I ja mislim da su chicco super,ali su skuplja, ja sam uzela prvo bertoni,taj je bio na jedno rame,pa sam ga zamenila za chipolino. Pre 2 godine je koštao 2700 din. Ja ga preporučujem. L je volela da.bude u njemu,i skoro svaki put zaspala u kenguru H je volela da se nosa,ali ne dugo. Nijedna nije imala probleme sa nožicama ili kukovima zbog kengura,a ni ja sa leđima. Degu,nemoj da se tripuješ, kakva indukcija , krenuće on sam. Baci se na ananas, šveps, seks... Šta još pokreće porođaj? I ti si kao ja,sad sam umislila da ću morati na carski jer se mali još nije okrenuo Jao,Ana,tek ćeš videti kad krene da se.mrda i gura, izobliči ti stomak!
< Poruku je uredio Mariya -- 28.12.2016 23:32:46 >
|