Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 1.11.2016 9:21:41
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Dunja jesi li radila i nivo 2 od ovih za stomak? Nisam, nisam ni znala da ima nivo 2., sada ću da pogledam :)
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 1.11.2016 12:59:57
|
|
|
|
emicaa
|
meni na youtube izbacujem tamo sa strane kao predlog,nisam jos gledala kakvi su
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 5.11.2016 21:28:51
|
|
|
|
emicaa
|
4 cm manje
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 5.11.2016 21:43:47
|
|
|
|
Animsaj9
|
bravo emice!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.11.2016 9:42:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Emice koje vezbe si radila za stomak pa si ga stesala?
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.11.2016 10:05:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sad sam navatala ono sa Renatom Pisek, odvalih se 20 minuta. Ali nisam preterivala. A sinoc sam malo sa decom, nekih 10 minuta zanimljivo njima, podsticu i mene !
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.11.2016 11:29:50
|
|
|
|
emicaa
|
Anck ima negdje na prethodnim stranama Dunja je postavila link,osmominutni trbusnjaci
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.11.2016 16:17:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Vec me hvata upala...sutra sam ga ugasilaaa
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.11.2016 16:26:28
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Renata Sopek ispravka
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 1.12.2016 19:59:41
|
|
|
|
emicaa
|
vjezbali li ovde jos iko? ja sam skinula 6 cm u struku iako sam pravila pauzu od desetak dana a mozda i vise.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 1.12.2016 21:31:22
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, ja danima vec razmišljam da krenem, ali nikako... Koliko vremena treba da se urade vezbe?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 1.12.2016 21:44:21
|
|
|
|
emicaa
|
ivana 8 minuta treba
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 2.12.2016 10:02:57
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Emice, jos uvek vezbas? Ja sam vezbala dve nedelje, otisla kod mojih, to me je poremetilo. Kad su mi deca kuci cim legnem na pod oni pocnu da skacu po meni, i tako... Od tada ne vezbam. Moracu ponovo da pocnem.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 2.12.2016 11:38:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, hocu onda Smaracu te da me uputis, čisto da znas :)
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 2.12.2016 11:58:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sam radila prvo 8 minuta za trbusnjake 8 minuta za bedra
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 2.12.2016 13:08:18
|
|
|
|
Milena18
|
Emice, možeš li da postaviš taj link za trbušnjake? Preletela sam prethodnih nekoliko strana, ali ne nađoh ga. Ja radim jogu i još neke vežbe za noge i stomak, sama sam nešto kombinovala. Ne bih da smršam jer imam još manje kg nego pre trudnoće, a uvek sam bila žgoljava, ali mogla bih da se malo zategnem, posebno stomak. Do skoro mi je bio baš onako sunđerast, od kada sam počela sa vežbama je bolje, ali može to još da se sredi.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 5.12.2016 11:21:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Za stomak Milence, evo link. Ja cu sad poceti da radim vezbice :) Kombinovacu I ove za guzu :)
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 5.12.2016 11:33:23 >
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 5.12.2016 13:38:03
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa Emice, jos uvek vezbas? Ja sam vezbala dve nedelje, otisla kod mojih, to me je poremetilo. Kad su mi deca kuci cim legnem na pod oni pocnu da skacu po meni, i tako... Od tada ne vezbam. Moracu ponovo da pocnem. Isto ovako i S, on misli da je to neka igra
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 5.12.2016 14:23:12
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Meni se beba smejala dok sam crkavala na podu. Nisam odradila do kraja, pocelo mi biti muka
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 5.12.2016 14:39:33
|
|
|
|
Milena18
|
Hvala, Ivana! Mogla bih i ja da probam te za guzu, neće da škodi
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 5.12.2016 15:14:36
|
|
|
|
emicaa
|
Trenutno pauziram zbog ruke jer me boli a inace vjezbam.T legne pored mene pa i ona kao vjezba Ivana samo ne odustaj,bolje zabusavaj malo radeci ali ne prekidaj.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 5.12.2016 15:17:36
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, nastavicu ja sutra. Ostalo mi bilo minut, dva do kraja. Prvo da udjem u stos sa vezbama za stomak, pa za par dana i za guzu. I da, problem mi je sto me vrat bas boli dok ih radim.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 5.12.2016 15:22:19
|
|
|
|
emicaa
|
I mene je u pocetku vise bolio vrat neko misici na stomaku,za dva tri dana to uopste nece biti problem,problem ce biti smijanje
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 5.12.2016 15:41:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
E, super, onda. Nema veze za smejanje, necu se smejati
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 5.12.2016 17:00:36
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
I mene je boleo vrat kad sam pocela te vezbe da radim. Moracu i ja da se pokrenem ponovo.
|
Anketa
MMR Milica BakovicDa li MMR vakcina stvarno prouzrokuje autizam? Da (
19%)
Ne (
81%)
Ukupan broj glasova: 77Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!