Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.2.2016 13:06:58
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: branki RR uzicko Obori!!!!! op op
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.2.2016 13:07:26
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.2.2016 13:12:46
|
|
|
|
lesica
|
Ja svečano obećavam da ću 1.3. startovati! Ubedila me Trca Pa ću da javim kako ide
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.2.2016 13:17:46
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Ja svečano obećavam da ću 1.3. startovati! Ubedila me Trca Pa ću da javim kako ide Trca nas sve ubedila
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.2.2016 13:21:52
|
|
|
|
lesica
|
O daaa, samo što meni metilju mlitavom treba prvo psihološka priprema pa onda da počnem.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.2.2016 13:49:26
|
|
|
|
Trcosava
|
Samo da znate da uz to mi ide i dijeta. Ne kupus, ali pazim šta jedem i obavezno 5 obroka.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.2.2016 13:49:44
|
|
|
|
mama krava
|
Ja da se pohvalim da sam sinoć prvi put odradila celi trening bez zabušavanja, posle 3 nedelje!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.2.2016 15:07:39
|
|
|
|
jess021
|
Trco, Mama Kava svaka vam cast! Ja se nadam da cu uskoro opet krenuti da vezbam, a moram da se pohvalim da sam smrsala 5 kg. Na UN dijeti sam neke 2 nedelje.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.2.2016 15:26:30
|
|
|
|
eca89
|
Bravo Jess !
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.2.2016 20:53:47
|
|
|
|
Trcosava
|
Ajmo žene!!! Milkice, Jess
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 21.2.2016 8:24:55
|
|
|
|
Trcosava
|
Evo me, sa desetodnevnm izveštajem Struk - 85 Bokovi - 105 Butine - 61 Butine mi jako teško idu dole, a mislila sam da će ići one brže od stomaka
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 21.2.2016 9:16:08
|
|
|
|
emicaa
|
Trćo bravo bravo
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 21.2.2016 11:04:29
|
|
|
|
Trcosava
|
Zaboravila sam da dodam da imam 67.2 kg Toliko sam otprilike imapa mesec daa posle porođaja sa Lukom
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 21.2.2016 13:59:05
|
|
|
|
Trcosava
|
Samo da prijavim da sam lipsala na trećem nivou, pred kraj su me jedva noge držale, evo još se tresem
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 21.2.2016 16:24:52
|
|
|
|
dunja RR
|
Bravo za vežbačice Ja se spustih ispod 70 (- 3kg za 7 dana), samo sam malko korigovala ishranu, a sa vežbanjem krećem uskoro, pratim vas :) Doduše, cele prošle godine sam imala ispod 68-67, samo se sada u januaru uništih sa klopom, ali se opet vraćam na staro, dobro je. A kada krenu vežbe biće još bolje. Za sada uradim poneki trbušnjak. Planiram da odem da proverim srce, jer me nešto žiga, pa me strah da krenem sa ozbiljnijim vežbanjem pre toga. Nadam se da ako sve bude ok, krećem sa tim vašim levelima
< Poruku je uredio dunja RR -- 21.2.2016 16:36:26 >
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 22.2.2016 13:44:57
|
|
|
|
Modessty
|
Ja počeh s vežbama juče. Javljam kako mi ide.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 22.2.2016 13:48:49
|
|
|
|
mama krava
|
Ja od danas krecem na neke kao jace vezbe u ovom mom programu...da probam. Vec mesec dana idem i sve sam savladala i veoma mi lako ide 55 min vezbi. Sada cu samo da pojacam, ali i dalje idem na 2x nedeljno ovaj BodyBalance, koj mi neverovatno prija!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 22.2.2016 14:08:37
|
|
|
|
Trcosava
|
Ajmo, ajmo se doteramo do leta
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.2.2016 9:46:54
|
|
|
|
Modessty
|
Други дан одрађен. Ако одрадим данас и трећи онда неће бити проблема. Што је најгоре једва чека да стигнем кући с посла да могу да одрадим вежбе најгора сам!
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.2.2016 10:36:48
|
|
|
|
jess021
|
Mod, bravo, samo napred, sad ide sve lakse i lakse. Dok ne dodjes do nivoa 2
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.2.2016 10:38:09
|
|
|
|
mama krava
|
Ajmo, ajmo... Ja snioć bila na ovom treningu koji planiram da dodam...neki medicinski od 30 min za lumbalni deo i trbušnjake - CXWORX. Mnooogo je dobro i nije strašno, tako da ću da ga radim posle onog kardio i uklapa mi se u raspored.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.2.2016 10:43:34
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Otkrijte mi koje su to vezbe da pocnem i ja.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.2.2016 11:11:38
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Planiram da krenem danas. Mada ja ne bih da mrsavim, samo bih da se zategnem.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.2.2016 11:52:06
|
|
|
|
Trcosava
|
Jess, lvl 2 je piiii dim za lvl 3, trust me Sanjice potraži na torentu Jillian Michaels 30 day shred Ja sam rešila, kad odradim ovo, 2 dana pauze, pa ripped in 30
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.2.2016 13:15:16
|
|
|
|
jess021
|
Sanjice, postavila sam link za torrent na prethodnoj strani, pa pogledaj! Trcoooo, zavidim ti, sad razmisljam da se organizujem da krenem i ja ispocetka. Jbt ti sa dvoje dece se iskombinujes, a ja sa jednim ne mogu.
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.