Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.2.2016 17:25:27
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Jess, a gde se mogu naci te vezbe? Sta posle tih 30 dana?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.2.2016 17:38:12
|
|
|
|
Ana RR
|
Trco, odlično Ja isto radim ovaj shreed (sad sam imala pauzu od par dana zbog ciklusa) ali meni je oduvek problem što se ne znojim i što treba da skačem 3 sata da bi krenuo znoj da izbija iz mene. Ja se toliko ugrejem da mi lice gori i već mi je loše ali znoja nigde.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.2.2016 18:03:11
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Anci, gde da nadjem te vezbe?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.2.2016 18:08:55
|
|
|
|
Trcosava
|
Sanjalice, shred ima na youtube. Ja sam lepo napravila moju listu - vežbe i tamo turam. Ripped in 30 nema na YT, ali sam skinula torent. Iskreno, boli me paja za kg ako vidim da se cm smanjuju
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.2.2016 18:15:38
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa Anci, gde da nadjem te vezbe? Evo Sanjalice klik
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.2.2016 18:40:19
|
|
|
|
jess021
|
Sanjice, mozes da skines sa bilo kog torrenta, ukucas samo Jillian Michaels. Nakon tih 30 dana, najpre budes ponosna na sebe, a ako zelis, nastavis da radis po nekom drugom programu, malo zahtevnijem, isto ona vodi vezbe. Trco, bravooooo
< Poruku je uredio jess021 -- 11.2.2016 18:41:26 >
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.2.2016 22:45:30
|
|
|
|
Ana RR
|
Jess, od koliko kg su ti tegići? Mm išao danas da mi kupi i nije bio siguran koje da uzme.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 12.2.2016 1:14:01
|
|
|
|
dunja RR
|
Jess, Trco, jel se svaki dan, 30 dana rade iste vežbe (lvl 1)? Tj. ja nađoh ovo, pojaniste pls jel ovo radite KLIK Anči, ja imam tegiće od 1kg, valjda su ok?
< Poruku je uredio dunja RR -- 12.2.2016 1:21:04 >
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 12.2.2016 9:15:34
|
|
|
|
dijana1*
|
Ja sam shvatila da postoje 3 nivoa i da se svaki radi po 10 dana. Uspela sam naci nivo 1 i 2 ali 3 nikako ne mogu. Da li bi neko bio ljubazan da ovde okaci nivo 3
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 12.2.2016 9:48:49
|
|
|
|
Trcosava
|
Dunjči Dija odgovorila. Lvl 1 deset_ dana Lvl 2 deset_ dana Lvl 3 deset_ dana Lvl3 ne nalazm ni ja, našla sam jednu ribu koja radi uz nju lvl 3 KLIK Probaću da nađem na torentu lvl 3 Hvala Dijo što si me upozorila Evo malo slabija rezolucija (nije mi bitno da je HD) za torent KLIK Koristim qBittorrent za skidanje
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 12.2.2016 9:51:22 >
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 12.2.2016 10:35:54
|
|
|
|
jess021
|
Ana, ja imam tegove od 2kg i mislim da su mi taman, za neke vezbe mozda malo tesko, ali u drugoj seriji onda radim bez. Da, svaki nivo 10 dana. Mislim da ni ja na youtube nisam nasla level 3, ali sam sve skinula sa torenta. Ceo shred30 je na jednom snimku. shred 30 ripped in 30
< Poruku je uredio jess021 -- 12.2.2016 10:38:19 >
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 13.2.2016 6:53:47
|
|
|
|
Trcosava
|
E samo da prijavim da sam se jutros merila. Da li je do vežbi ili dijete ali ja jutros imam 67.9 (pre 5 dana sam imala 71,2!!!!) Stomak skoro da je splasnuo skorz. Ali danas prestajem sa onom kupus dijetom i krećem sa normalnim doručkom. Naravno prilagođenm za mršavljenje.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 13.2.2016 8:13:26
|
|
|
|
dijana1*
|
Bravo Trco Tako sam i ja gubila brzo na kilazi. Verovatno je bilo dosta vode pa je brzo izaslo. Sada ocekujem da ce ici sporije. Sto se tice vezbi odlucila sam da krenem kada se vratim iz BG. Necu da krenem pa da prekidam. Moram samo da vidim za ovaj treci nivo kako da sebi namestim posto je kod mene smart tv i direktno pustam sa njega i gledam.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 13.2.2016 9:18:05
|
|
|
|
jess021
|
Dijo, pa skines torrent, pa na usb, pa u tv i eto resenja. Bravo Trco, samo napred
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 13.2.2016 9:29:37
|
|
|
|
eca89
|
Bravo Trco, super !
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 13.2.2016 11:24:06
|
|
|
|
dijana1*
|
Znam Jess ali cekam muza vec 6 meseci da mi popravi laptop raspada se nista ne mogu da uradim cim se vrati sa puta ima da ga piguram
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 13.2.2016 11:59:30
|
|
|
|
Trcosava
|
Uzmi tablet ili teelfon :D ionako kad par dana vežbaš skoro da i znaš šta radiš, baciš pogled i pojačaj da čuješ kad kaže još 3 ili 4 hahahaha tako ja kao debil ne pojačavam mnogo jer luka spava, pa radim nekad 2-3 više hahahaha
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 13.2.2016 13:21:05
|
|
|
|
Ana RR
|
Hm, ja ću onda kupiti od 1,5 kg taman nešto između mm kaže da su od 1kg mnogo lagani (lako je njemu da to kaže ).
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 13.2.2016 14:20:05
|
|
|
|
jess021
|
Ana, i ja mislim da su od 1kg bas lagani.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.2.2016 12:30:58
|
|
|
|
Trcosava
|
Evo mene opet ovdena Šta ću kad sam danas mnogo happy a i moram da se pohvalim Evo, posle 18 dana vežbanja danas mi je struk 86 cm (7 cm manje u odnosu na početak) Bokovi 105,5 (5,5 cm manje) Butine 61 (1,5 cm manje) Ja sam zadovoljna. BTW ja jedva i sa ovih 0,5 kg neke vežbe (pred kraj) odradim, često ih i ne uzmem (opet, te vežbe na samom kraju). Mislim da bi umrla sa tih 2 kg. S druge strane nemam ni prave tegove. ako ne mislite da budete kao rambo, sasvim je dovoljno tih 1 kg. A vi kako hoćete. A da, 67,6 kg imam. Sa dijetom sam strartovala 8.2. dakle, za deset dana 3,6 kg manje!!!!!!
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.2.2016 12:33:04
|
|
|
|
branki*
|
trco,zenska,bravo
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.2.2016 12:50:31
|
|
|
|
Trcosava
|
ranki, mislim da ću da se šlognem kad na vagi bude pisalo 55 ma nek piše i 57 ima opalim jedno kolce
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.2.2016 12:53:03
|
|
|
|
Ana RR
|
Bravo Trcoooooo E ja sam pre tri dana počela od početka da radim, pošto ranije nisam imala tegiće pa sam pravila pauzu zbog ciklusa.. Kupio mi mm od 1,5 kg i skroz su mi ok.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.2.2016 12:53:29
|
|
|
|
branki*
|
uzicko
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.2.2016 12:57:14
|
|
|
|
Modessty
|
wow Trco!!! svaka čast!
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.