Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 9:29:01
|
|
|
|
Anoniman
|
jutro i od nas, moje devojke spavaju... ja u sredini izmedju njih maraj bezveze za bakteriju, bice sve to ok draga.. mi cemo veceras kod moje babe i dede na slavu, N ostaje baki na cuvanju...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 9:33:56
|
|
|
|
cockic
|
Jutro mame Mi smo vrticem zadovoljni.P vaspitacica je stroga,ali ne da deca zamrze vrtić.i svidja mi se to kod nje,što je takva.deca znaju šta smeju šta ne.hvale je roditelji čija deca su bila kod nje da ih dobro sprema za školu.tako da nam je vaspitacica super.i cerkine su ok,uče dosta sa decom,a moja sve upija tako da sam i sa njima zadovoljna.sve u svemu državni vrtić nam je super
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 9:40:46
|
|
|
|
cockic
|
Inače deca u vrtiću,ko sta ja samo pravim čorbe jedu mi se.juče sa prazilukom danas cu sa brokolijem.popodne idem u vrtić ima neki grupni razgovor sa logopedima pa da čujem šta i kako.moji ok pričaju skoro sva slova sinu ostalo č još liči na ć i ĺj je j.bukvalno isto to i ceri,a mladja je skoro dve godine.mada pre i progovorila od brata.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 9:42:02
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Sofi crta. Juce joj je dadilja kupila poklon. Neke dve knjizice i blok za crtanje. Eto kako je neko pazljiv ko ti nije rod. Lose smo bas spavali. Sofi se prehladila, a i T. Samo da ne bude gore, jer u subotu idemo kod mojih. Ivanka i ja sam tebe pre neko vece sanjala.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 9:46:17
|
|
|
|
cockic
|
Maraj meni je sin imao e-coli sa dva meseca.kad sam vadila uk prvo ga operem pa ga obrišem hipermanganom pa stavim kesicu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 9:48:04
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Dobro jutro mame UM, veeeliki zagrljaj za tebe i tvoje lepotice. Nedostaješ u trudnicama
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 9:53:52
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Emice, jbg sad će bidneš ukočena i naspavana. Do skor si bila i ukočena i nenaspavana. Samo to kočenje neće skoro da prođe, za jedno godinu i po, kad skineš bebu sa sise, ruku i ostalog Pitaj Wiki, ja sam ulta mega giga tešiteljka (mater kakva reč) - kad ja krenem da te tešim, bolje uši začepiš neće ni tad... mene i dalje sve živo boli al je utešismo!
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 9:56:30
|
|
|
|
Anoniman
|
mamaj nedostajete i vi meni, i nedostaje mi moj stomak... rekla sam ne vise, ali Boze zdravlja, mora biti jos jedno...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 9:58:06
|
|
|
|
emicaa
|
Mod čitam i pravim se da nije upućeno meni,eto toliko Um lijepo je te vidjeti ovde u punom sastavu
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 10:14:30
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: bebilule Sad se sjetih, Maraj, nocas sam te sanjala. Ozbiljno jesmo li pile kafu pored mosta il jeli cevape preko puta jess nisam imala infekcije u trudnoci. Sad razmisljam da nije kroz mleko? Nemam nikakve simptome da ja u mleku imamneku infekciju...imala bi valjda jer da. cockic kako ga obrises hipermangamom? Meni dr rekla da gs obrisem sa acidi borici Da l samo da kanem na pisu acidi borici pre stavljanja kesice? um bas sam htela jutros da ti pustim porukicu da vidim kako ste vas tri
< Poruku je uredio Maraj -- 24.11.2015 10:22:32 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 10:56:23
|
|
|
|
cockic
|
Ja samo oprala kosu,radim ujutru ako je uveče operem iskrivi se mada je samo sušim ne feniram dobro me mama ošišala.samo kosi paž napred duže pozadi kraće.bacila sam po 2000 din a neosisaju me kako hoću.možda idem da me na ovu crvenu isatiraju Maraj možeš i oktanisept na tuferom i obrišes ga lepo.ja sam nekad hipermanganom nekad oktani.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 10:58:39
|
|
|
|
Maraj
|
Ok hvala cockic. I vrh piše smem sa oktaniseptom?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 11:04:00
|
|
|
|
cockic
|
Da da i vrh,poenta je da ga obrišes i malo unutra ako moze da se prevuce kozica.barem malo.jer se bas i tu skupljaju bakterije.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 11:06:05
|
|
|
|
Maraj
|
Hvala cockic uradicu tako
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 11:23:37
|
|
|
|
cockic
|
Nema na čemu Nego mame većih dečaka mom sinu se kozica privlači do pola,a na par mesta kao da se da se skroz odlepi.kako da objasnim.njemu je privukla dr.sa 3 meseca.zbog bakterija.od tad sve ok.samo me buni sto jos nije ceo izašao.a on već mesec dana ga stalno cacka pa mu i porste Da ga mozda ne dira jer nije skroz odlepljen.možda da odemo do pedijatra pa sta ona kaže to.možda da uput za urologa.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 11:34:06
|
|
|
|
adulence
|
Dobar dan i od nas,Iv u vrticu mi se hranimo,sad ce on jos malo da spajki,pa cu da navalim na spremanje rucka...ovaj mali kako je ovo tmurno vreme spava preko dana kao car....a mozfa zato sto Ivka nije kuci,pa nema ko da ga budi...ahhaha
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 11:49:53
|
|
|
|
mama krava
|
Cockic, ja mislim da bas i treba da ga dira, jer oni tako samo malo, po malo pa razrade kožicu!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 12:54:29
|
|
|
|
bebilule
|
Maraj slobodno sa octaniseptom, ja sam njim pupak prskala. Ma sanjam ja u nekoj prirodi.i naletimo na neko.drustvo u sumi. Sjede za nekim stolom. Kako je jedna.djevojka pocela da prica ja kao skontam.da si to ti i predstavim se. Kao slucajno je bilo. Dalje se ne sjecam sna, znam da smo nesto pricale. Mozda sam te sanjala jer sam te juce spominjala. Moja velika prijateljica se bori sa sterilitetom i prva vto bila neuspjesna jer se embrioni nisu razvijali zbog loseg kvaliteta jajnih celija. Nekidan joj izvadili 7 i juce mi javi da se, i pored losih prognoza, razvilo 6 embriona. Sve su ih zaledili i spremaju nju. Onda sam se sjetila tebe i tvog "ledenog" Lazara . Pa sam te eto spomenula i njoj.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 13:10:58
|
|
|
|
bebilule
|
BTW oprostite mi, promijenila sam.avatar. Iako mrzim kad to neko.drugi uradi prosto nisam mogla odoljeti ovim.prsticima
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 13:25:05
|
|
|
|
eca89
|
Hej, žene zna li neko gdje nam je Branki, nema je od jutros??
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 14:11:32
|
|
|
|
jess021
|
L zaspala, ja oprala sudje i cekam sestru i kumu da dodju. Stvarno nema Branki Mozda je sa Bozom na casovima. Eco, ti si pitala mame vecih decaka, a ja cu mame malih beba Cime animirate bebe kad su budne?! Sem ono standardno hranjenje, presvlacenje....L vecinom kad je budna lezi u lezaljci pa joj ja pricam, tepam...ona se smeje, izadje i poneki glasic Postoji li nesto jos sto bi mogla da radim sa njom ili je jos rano?
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 14:15:33
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: jess021 L zaspala, ja oprala sudje i cekam sestru i kumu da dodju. Stvarno nema Branki Mozda je sa Bozom na casovima. Eco, ti si pitala mame vecih decaka, a ja cu mame malih beba Cime animirate bebe kad su budne?! Sem ono standardno hranjenje, presvlacenje....L vecinom kad je budna lezi u lezaljci pa joj ja pricam, tepam...ona se smeje, izadje i poneki glasic Postoji li nesto jos sto bi mogla da radim sa njom ili je jos rano? Draga opusti se vjeruj m imaćeš vremena kad da je animiriaš i kad neće htjeti sama ništa. Ja sam imala ljulju sa onim lukom na kojem su igračke, pa je se igrala sama, ali to kad je bila veća. A dok j bila skroz mala sam joj na to nakačila onaj vrtuljak za krevetac što pjeva i vrti se, svjetli, pa je ona bila fascinirana sa njim i tačno ćeš vidjeti kako okicama prati, eto možeš to. Ako ti je mirna, pusti je i uživaj, tako sam ja.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 14:23:17
|
|
|
|
Rosita
|
IZVORNA PORUKA: mama krava Cockic, ja mislim da bas i treba da ga dira, jer oni tako samo malo, po malo pa razrade kožicu! D povlacimo stalno, al malo ima naznaka da se lepo odlepi, no dobro, ima vremena. Gledao mu je dr. Ima one bele masti ispod koze. On isto drnda, uvece posle kupanja se igra "puz izlazi is kuce i ulazi u kucu"
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 15:12:05
|
|
|
|
Maraj
|
Bebilule divan ti je avatar bas sam htela da prokomentarisem M prstice. Tako i ja kad nekog spomenem il mislim o njemu obicno ga sanjam. jess uzivaj ako hoce sama da lezi. Meni L budan gotovo citav dan pa dosta cesto trazi da se nosi retko kad lezi sam. I ako ga ostavim samog nadjen ga izgrebanog po licu.... nego jer vama bebe prduckaju....L podosta i dobro ga zasmrdi
< Poruku je uredio Maraj -- 24.11.2015 15:14:32 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 15:27:49
|
|
|
|
bebilule
|
Maraj pisala sam maloprije. Ne prducka vec prdi i ne smrducka vec smrdi! . Sobu stalno zracim. Jess ako hoce sama super, ne diraj vuka dok spava. I mi imamo vrtesku, za male bebe je to dovoljno. Narucili smo i tu ljuljasku jer i on nece bas onako da lezi
< Poruku je uredio bebilule -- 24.11.2015 15:28:43 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?