Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 23.11.2015 18:54:14
|
|
|
|
wivern
|
Ivanka ne opravdavam ga, ali sumuskarci jednostavno drugaciji od nas. I vaspitavani su da se ceo svet vrti oko njih i za njih. I da se ovo nije desilo ja bih i dalje siktala i nervirala se zbog mm. Ovako znam da treba uzivati u svakom danu kao da je poslednji, jer jednom ce svakako biti..bilo to za dan, deset dana, godinu, 50 godina...a onda sve to padne u vodu, ostaje samo zal za bolje provedenim vremenom i onim ne izrecenim volim te. Da, trebalo je cesce to da govorim, ma i svakog sata ne bi bilo dovoljno...
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 23.11.2015 19:41:30
|
|
|
|
emicaa
|
Joj Wiv,dok sam ovakva plačipi...neću više čitati tvoje objave
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 23.11.2015 20:58:34
|
|
|
|
branki*
|
Mame drage,evo i mene! Bili u setnji,na pijaci,u maksiju,vodila b na casove,pa kod kuce vezbali,tek sad uzeh da uspavam boku... Emice,gledaj da je vodis u tu igraonicu,da se prilagodi.. Ivanka,ja ludim zbog sitnica i krupnica,mene u trenutku sve iznervira,nekad se iskontrolisem,nekad ne.sto kaze bebilule,heej,pa on je ukljucio masinu
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 23.11.2015 21:17:26
|
|
|
|
vocicana
|
Shvatam o cemu govorite, meni fali nesto drugo, ali ne manjka mi neke paznje I uzivanja kraj njega kao da je zadnji dan. Bas sam danas preumorna, boli me kicma, sada bi ga zadavila koliko mi smeta, a u stvari, kada se vratim I razmislim dobro o svemu, muka mi bude jer realno ne bi volela da sam sama. Ucinio me je jako srecnom, sve nesto maleno I bitno doslo je od njega. A tek bez rr I vas, toliko mi znaci druzenje sa vama. Citam svakodnevno sve sto pisete.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 23.11.2015 21:25:01
|
|
|
|
vonavoj
|
Moj je nocas ukljucio beli ves..i posle susilicu! Mada ovih dana se i ne svadjamo,cim malo pomogne,ukljuci se,ja letim,pevam,mazim ga!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 23.11.2015 21:31:16
|
|
|
|
emicaa
|
Mene moj nije dugo iznervirao,osim kad tri dana ne iznese prepunu vreću smeća pa je moram ja odvući ali i dalje ga volim najviše. Branki sad mi zaova reče da mogu i ja ostajati tu dok god se ona ne navikne tako da mi se to još više svidja.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 23.11.2015 22:19:58
|
|
|
|
bebilule
|
Svi su oni u pet deka . Evo vec mjesec kako mm, na pitanje kako nam je M, odgovara "super, cijelu noc spava". Onda se ljudi cude kako dijete od prvog dana zaspi u 9 i probudi se za 12 sati. Pitaju mukice jede li on nama sta. Istina je da on njega i ne cuje nocu . Prosto su povlasteni sto se tice nekih stvari, mi sto se tice drugih i eto... Muskarci su sa marsa a zene sa venere.
< Poruku je uredio bebilule -- 23.11.2015 22:23:50 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 23.11.2015 22:31:04
|
|
|
|
degu
|
Ja sam se ovih dana poprilično preispitivala za svaku glupu svađu u poslednjih godinu dana ii rešila da se bar potrudim da okrenem drugi list. Sećam se koliko puta sam samo ležala noću i nervirao me što hrče, puhće, umesto da sam srećna što diše, što smo živi. Wiv nemoj da mučiš sebe šta si mogla da uradiš drugačije, tm je voleo tebe i vaš odnos baš onakvog kakav je bio, to ste bili vi, a da ga voliš to je znao, pa rodila si mu njegovu najveću sreću
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 23.11.2015 22:31:14
|
|
|
|
emicaa
|
Hahaha joj Bebi podsjeti me sad,kad je T bila manja,oko godinu ili tako nešto spavala je još lošije nego sad.Dobar dio noći provedemo sjedeći u dnevnoj,zasimo nekad pred zoru i mm kaže ona je sinoć baš fino spavala,nisam je ni jednom čuo
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 23.11.2015 22:51:55
|
|
|
|
bebilule
|
Ej mame, pisala sam u temi koje ad mleko... M bi samo jeo a ja ne smijem preci propisanu dozu... Aj nek neko ko je na ad baci pogled
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 23.11.2015 23:31:13
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Joj Wiv,dok sam ovakva plačipi...neću više čitati tvoje objave Od sad samo smesne teme za tebe od mene
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 23.11.2015 23:58:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nerviram i ja njega, znam... ali...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 7:06:19
|
|
|
|
wivern
|
Uh žene, ja ništa nisam spavala. Mališu dave slinci i celu noć je prekukao. Spavao mi nesto malo na rukama. Danas popodne ga vodim na kontrolu, pa ćemo videti šta i kako dalje. A ja od panklava dobih proliv, a lepo me apotekar pitao da li kući imam probiotik i ja budala kao ne treba mi. Nikad nisam tako reagovala na lek, pa mi kao nije potreban. I sad prvo moram da trčim u apoteku pa na posao.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 7:30:14
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro. Ja se sinoc iznervirala....za Lazarov nalaz urinokulture dr mi rece da joj je sumnjiv jer u dva nalaza ista bakterija se pojavljuje....jako sam se smorila....pa otkud njemu sa ne puna dva meseca klebsijela u urinokulturi.... rece dr da ponovimo jos jednom nalaz....vec imam strah od postavljanja kesice....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 7:35:14
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike moje, ooo ja jedno jutro nisam prva ! Wiv, da Maksa brzo ozdravi! Maraj, draga ponovi nalaz, možda i nije tako strašno !
< Poruku je uredio eca89 -- 24.11.2015 7:39:23 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 7:43:32
|
|
|
|
Maraj
|
Hocu eco al bas bas se nerviram....on mi stvarno hvala Bogu deluje da ga nista ne muci al jos kad mi dr rece da joj sumnjivo smorih se ziva. Pa te bakterije su kud on sa ne punih dva meseca da pije antibiotike.... ne znam ni odakle mu. Cim kaki operem ga u lavoru i promenim pelenu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 8:19:56
|
|
|
|
Trcosava
|
Maraj sad sam guglala tu bakteriju i koliko vidim slična je sa ecoli. E sad, ili je uzorak zagađen ili stvarno mukica ima bakteriju. Jel mu prevlačiš kožicu i da li i to pereš pre davanja uzorka?
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 8:31:33
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro jutro mamike! Maro a što ti muka da postaviš kesicu? Kad su bebe to je lako! Probaj da ga navataš gad bude imao godinu! Samo polako i lepo mu zalepi donji kraj otvora na kesici direkt ispod pašenceta, i spustiš kesicu kagano na dole i onda široko staviš pampers. Nemoj da zatežeš pelene. Najbolje da to uradiš pre spavanja. Tad su najmirniji. Nemoj se sekirati za antibiotike. Pa moja sestričina je pila antibiotike od prvog dana rođenja i oni su joj spasili život. Nije to tako strašno. A bolje je da odmah rešite problem ako ga već ima. Što se vrtića tiće, Daco ja ne pišem da bi nekog uplašila nego da roditelji a naročito mame budu svesne situacije i svesne toga da nisu svi vrtići i sve vaspitačice iste! Pa ja imam dve drugarice koje su vaspitačice u državnom vrtiću i obe su sjajne sa decom i jako odgovorne. Zbog njih sam i poslala dete u državni! Kad sam pričala kroz šta prolazimo nisu mogle da veruju. Ja sam naknadno preko jedne od njih doznala ta jedna od Danilovih vaspitačica već bila prijavljivana za nemar i već su roditeljipredhodne generacije pisali peticiju da se pošalje u penziju! Šta više da kažem! A moja bratanica Lara recimo u isrtom tom vrtiću je još od jaslica i super je prošla! Ja sam htela da menjam vrtić i vaspitačice, ali se onda otvori privatna škola blizu nas i Ivanka kad me pozvala da ga dovedem, znala sam da je to to. I više ih ne bi menjala ni za štana svetu! Nemate pojma koliko je on naučio za 2 godine školice i koliko više zna nego moja bratanica Lara. A ona nije glupo već jako inteligentno dete. Samo nema od koga tamo da nauči. Eto raspisah se. Vrtić mi je bolna tačka e sad samu sebe da šibnem i kaznim jer pišem u pogrešnoj temi Leeeeesiiiii neću višeeeee obećavam! Samo još da kažem, ko je u Nišu - ako hoćete da vam dete zasija i da ispolji svoje potencijale i bude zadovoljno i srećno i da obožava svoju školicu i svoju vaspitačicu vodite ih kod Ivanke75! Ona i njene kolegenice su zakon!
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 8:37:11
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,mene kao da će uhvatit u ledjima nešto mi čudno a i muka miiii fuj. Dora je bila sinoć dobra ali je prešla kod nas spavati
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 8:51:24
|
|
|
|
Rosita
|
Cao mame. Mi i dalje bolesni svi. Ja isla kod de da me slusa sa namerom da idem na posao. Ona mi ne dade. Kaze losiji nalaz na plucima nego pre par dana. Dala mi neke enzime za upale, serapeptase, prvi put cujem, skupi su, al moze na komad da se kupi. D sam htela da saljem u vrtic, al sad sam u frci, moram i njega kod dr na slusanje, iako je on jos i ok, malko se nakaslje. Pih. Citkacu vas.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 8:54:22
|
|
|
|
Trcosava
|
Emice, jbg sad će bidneš ukočena i naspavana. Do skor si bila i ukočena i nenaspavana. Samo to kočenje neće skoro da prođe, za jedno godinu i po, kad skineš bebu sa sise, ruku i ostalog Pitaj Wiki, ja sam ulta mega giga tešiteljka (mater kakva reč) - kad ja krenem da te tešim, bolje uši začepiš
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 9:01:40
|
|
|
|
emicaa
|
Hahaha Trćo praviću se da ovo nisam pročitala A nešto kao da mi se kliješto na dnu kične pa ne mogu ustati iz kreveta ali od jutros me onako bolucka pomalo.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 9:10:26
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro! L spava, a ja pijem kafu. Rosita, bolje se malo primiri, da sto pre prodje. Sinoc iskucah kilometraski posi cvrc istekla sesija.... Maraj, kakav je tebi bio nalaz urina u trudnoci? Ako eventualno ima bakterije moze biti da ih je jos u stomaku dobio.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 9:21:59
|
|
|
|
bubulence
|
Hi zenice drage! Samo da se nadovezem na pricu o vrticima. Ne mora svaki drzavni da bude los. Mi smo nasim odusevljeni. Prvo vaspitacicama pa onda i samim vrticem. Kada odem po nju sve cujem. Sta je radila, koliko je spavala, da li je jela, kako je bila raspolozena. A ako tata ode po nju i nista ne pita (ili pita ali zaboravi) one mene pozovu popodne da kazu sta su radili. I bas mnogo rade sa njima. Eto, drzavni vrtic....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 9:22:27
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro. Mi solidno proveli noc. Budio se jednom oko 3 i jutros.u 6. Pijem kaficu pa.cu ukljuciti masinu, peglati neki ves...rucak. Ma ko u filmu Dan mrmota, zaglavih se u vremenu . Posto M losije.spava po danu odlucila sam naruciti onu ljuljasku za bebe. Iskreno se nadam da ce ga interesovati. Maraj, jbg zao mi sto te sad to nasikira. Probaj opet ponoviti a i ako ima bakteriju rijesice se. Koliko beba odmah zaglavi na antibiotiku. Najbitnije.je da se on toga rijesi ako je ima. Ja M isto perem poslije svakog kakanja i odustala sam od lavora. Trebao bi mi neko da posipa iz bokala jer onako samo peljam prljavu vodu. Sad uletimo u kupatilo i guzu.pod cesmu. Em je.cistije, em je lakse. Sad se sjetih, Maraj, nocas sam te sanjala.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?