Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 15:31:45
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro je bebilule...vec se zapitah da l je samo ovaj moj "smrda" svi kazu cekaj tek kad krene cvrstu hranu da jede....pa kako li je to kad ovo stipa za oci
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 16:56:38
|
|
|
|
emicaa
|
Pustite da vam to posle bude iznenadjenje,uglavnom miris je ne ponovljiv Jel još nema branki?
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 17:44:46
|
|
|
|
Kata90
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Dobro je bebilule...vec se zapitah da l je samo ovaj moj "smrda" svi kazu cekaj tek kad krene cvrstu hranu da jede....pa kako li je to kad ovo stipa za oci Maraj,al me nasmeje...... moj mm nesme ni da pogleda,izadje iz sobe kad ga presvlacim,kaze povratice pogotovo sad kad sve jede,nekad stvarno ni meni nije dobro.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 20:00:13
|
|
|
|
Zemunka85
|
Dobro vece, mamike. Mi veceramo, pa na spavanjac, Jedva cekam. Danas je nisam odvela u vrtic, a nisam uspela ni da ej uspavam preko dana .. pa veselo :D. Htela sam da vas pitam, kada ste klince prvi put vodili na klizanje i koliko to kosta? Ja sam isla pre Lare, al sa njom nismo jos .. a bas bih je vodila. Vec dugo se radujem tome i vcrs saznam da je to otvoreno tokom cele godine, pa bih da idemo. Koliko se secam to je skupo?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 20:22:43
|
|
|
|
Torbica
|
Cao mame! Sanjice, nadam se da si dobro. Kod nas standardno, posao/kuca/knjiga.... aaaaaa. Zemunka, ja sam verovatno za posmatranje , vodila sam cerku na klizanje, tj klizala sam se njom trudna, vec mi se video stomak, hehe. Doduse, mene su zezali kad me sretnu, pa ti si uvek trudna! Nije vam rano, samo da joj neko lepo objasni, da proba kao patkica pa polako. Ljubim vas sve
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 20:29:37
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ej drugari. Spakovala sam decu. Mm je na nekoj proslavi. Imam svasta da odradim po kuci i za skolu. Posle cu da pisem kakvu obavezu su nam ubacili. Danas smo svi poludeli. T ima takmicenje u plesu, pa sam mislila da je vodimo na klizanje. I ja bih se klizala Torbice mazem kremu. Htela sam danas da ti mahnem, ali da znas mislim na vas. Od sledece nedelje pocinjem da ucim.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 20:47:49
|
|
|
|
branki*
|
Hej,zenice moje,evo me konacno! Ne stigoh ranije,sama sam sa njima,pa je frka.vodila dva puta b na casove,u medjuvremenu,skuvaj da jedu,hrani,presvuci,vezbaj sa b,kupaj,sve puta dva.sad ih uspavala,pa da procunjam malo ovde... Vreme bljak,neka kisa,nit je kisa..nadam se da nece sutra padati,moram i boku da vucem na bozine casove sa nama... Rosi,da brzo ozdravis,bas te poteralo
< Poruku je uredio branki RR -- 24.11.2015 20:59:04 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 20:55:57
|
|
|
|
Torbica
|
Nadam se da nije veliko. Samo dobra toaleta i previjanje. Ako je veca povrsina treba stavljati Stanicid gaze, preventivno, opekotine su pogodno tle za kojekakve infekcije. Narusena barijera koze, pa to povredjeno, mokro, ranjivo.... Ako primetis crvenilo po rubovima, vecu bol, bilo kakav sadrzaj, pravac kod dr... Nadam se da je malo i povrsno Odoh da cituckam dok se ne onesvestim....
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 21:06:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Torbi sve mi mm stavlja. Branki tm je poceo da radi? Moja mama je danas isla kod hirurga za onaj cvoric. Rekla je da ne moze da joj vrsi biopsiju, jer uopste ne moze da opipa cvoric. Cudi je sto dr nista nije napisala sta je tacno videla na uz. Kontrola za sest meseci, pa ce da odradi hirurg uz.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 24.11.2015 21:15:14 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 21:10:16
|
|
|
|
Torbica
|
Ekstra! I za mamu mi je drago, tako je i zvucalo onomad, sigurno joj je laknulo. Eh, bilo bi divno kada bi svako znao svoj posao i savesno ga radio, gde bi nam bio kraj... Begam. Ljubim vas
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 22:07:26
|
|
|
|
branki*
|
Sanjice,jeste,ovo je koristo godisnji odmor od ove godine i vise nema,mora da se radi. Kazi mi je l tvoja mama oko stitne zlezde nesto?je li nodus u stitnoj zlezdi?
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 22:14:39
|
|
|
|
Valerie
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Cime animirate bebe kad su budne?! Sem ono standardno hranjenje, presvlacenje....L vecinom kad je budna lezi u lezaljci pa joj ja pricam, tepam...ona se smeje, izadje i poneki glasic Postoji li nesto jos sto bi mogla da radim sa njom ili je jos rano? moja je fascinirana vrteskom sa muzikom i igrackicama, stalno je navijamo. doduse, nisam je stavila iznad kreveca, vec iznad lezaljkice u dnevnoj, gde boravi mozda sat-dva dnevno. e, da, i lukovi sa igrackicama koje stavim na bracni, mada je to jos staticno, ali gleda, malo se zatrese kad se vrpolji, pa privlaci paznju. jel stvarno perete guzu svaki put kad se ukake? nama je to bar 5 puta dnevno, ja i dalje koristim maramice, bez mirisa. znam da nije idealno, ali je skroz izbuckam kad je perem nad lavaboom. jel pranje jednom-dvaput dnevno nije dovoljno? lavor nismo koristili. maraj, ne sekiraj se, ima sanse da je kontaminiran uzorak, ako se malo pomesalo, probaj opet. i da moraju ab, nista nije strasno
< Poruku je uredio Valerie -- 24.11.2015 22:17:58 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 22:14:54
|
|
|
|
emicaa
|
Branki jel sad ostaješ sama do kraja ili će ti opet doći neko u ispomoć?
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 22:17:30
|
|
|
|
branki*
|
Dolazi svekrva za vikend,bice sa mnom skoro ceo decembar,a ako produzimo i januar,videcu da dodje moja mama. Jess,ja sam boki zveckala zveckom i isto tu vrtesku.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 22:25:21
|
|
|
|
jess021
|
Imam tu luljasku sa igrackama, ali to su tri zvezdice zelene boje, ni meni nisu zanimljive, ali ljuljasku smo dobili pa ne prigovaram, a u krevecu je uglavnom nocu. Valerie, ja je operem svaki put kad se ukaki, ocas posla nad lavaboom i jos pregledam da li je negde ostalo kake. Ja sam koma, L ne spava od 12h!!!! A i posvadjala sam se sa mm.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 22:28:53
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Branki jeste cvoric na stitnoj zlezdi.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 22:31:05
|
|
|
|
Valerie
|
sto bre jess? a jel imas vrtesku? joj ne znam, mojoj stalno pun stomak kad je budna, pa bljucka previse kad je drzim za pranje... ma bljucka i bez toga kao da bljucne da oslobodi prostor za jos mlekca haha. na srecu, ni traga ni od kakvog ojeda i slicno. jeste presle na pelene trojku? mi zavrsavamo poslednji paket dvojke, kad pre, bas rastu!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 22:31:59
|
|
|
|
branki*
|
To su nasli i mom tati.sad kad je radio silne analize onog melanoma,pa su mu nasli i to,nodus u stitnoj zlezdi.sta je to,je li opasno?
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 22:45:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Branki danas je mama isla i kod koznog jer ima puno mladeza po glavi. Bas su veliki. Rekla je dr da su beningni, ali opet da ide u Bg na kliniku. Nisam zapamtila tacno gde. A hirurg za stitnu zlezdu joj je rekla da je jako mali cvoric i da ne moze da ga pronadje. Za sest meseci kontrola, pa ce da odradi uz i ako treba na licu mesta odmah radi biosiju. Samo da se brines.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 22:49:10
|
|
|
|
branki*
|
E,bas tako
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 22:52:07
|
|
|
|
bebilule
|
Valeri, ja ga perem na cesmi u kadi, lavabo mi nekako nezgodan za to. I stvarno za cas. Lakse mi nego maramicama da brisem. Doduse M kaki jednom dnevno sad.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 22:59:58
|
|
|
|
Valerie
|
nad kadom se ne usudim. kad pocne da se koprca onako... ne nadam se da ce moja smanjiti skoro broj stolica, velika je tek kad smo poceli sa pahuljicama.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 24.11.2015 23:32:14
|
|
|
|
branki*
|
Legla da spavam i ne mogu da zaspim tumaram po stanu kao vampir!
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 25.11.2015 6:18:46
|
|
|
|
wivern
|
Auh žene, sinoć sam u 10 legla da spavam, a kući sam došla u 7. I opet nisam dobro spavala. Prvo me dva puta budio pas da ide u wc, u 1 i u 3, a onda je od tri krenuo Maksa. Sva sreća kteva, ga preuzela u 5 pa sam malo dospavala. Sastavilo nas sve samo tako. Bauljam kao zombi a danas u firmi imamo neki sastanak. Dijareja nikako da stane od panklava, gladna sam kao vuk jer slabo jedem. Ne mogu na poslu biti stalno u wc-u. Danas ako dodjem kući na vreme prvo ću da dremnem malo.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 25.11.2015 6:56:13
|
|
|
|
branki*
|
Uh,wiv,sve se skupilo nek se zavrsi sve!mogu misliti kako je. Ja bas lose spavala,prvo nisam mogla da zaspim,pa se posle budila,pa evo me i sad budna...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Najpopularnije muško ime u Srbiji i njegov...Ime je nešto što nas prati kroz ceo život, a iako je jasno da nas ne definiše, ono jeste nešto što izdvaja od drugih i s...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?