Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 31.10.2015 10:01:29
|
|
|
|
branki*
|
mame,druzimo se i u novembru zar vec novembar,jos malko i ode godina,baj,baj!
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 31.10.2015 10:17:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi slavimo ovog meseca drugi rodjendan
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 31.10.2015 11:19:40
|
|
|
|
jess021
|
Evo i nas, nista nismo spavali. Budna je bila od ponoci do 5h, te grcevi, pa hranjenje, podrgivanje, sad se komirala. Branki, pa vas je bas svasta snaslo, da sto pre ozdravite. Lele, vec novembar.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 31.10.2015 11:23:11
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice i mi slavimo drugi rodjendančić sledeće nedelje
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 31.10.2015 14:02:13
|
|
|
|
eca89
|
Cao mamike, evo i mene kupila sam opet košulju, neku ogrlicu i minđuše, kad budem imala vremena slikaću. Da, nama je izbio petu zubić, donja dvica, nismo ni skontali, jutros mm vidio, duša naša !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 31.10.2015 15:06:29
|
|
|
|
Mariya
|
Gde ste požurile sa novom temom,pa još je oktobar!! šerpi,moja H.je imala takav nalaz.,bila na 3 uz i sve je ok,ne brini nista! Branki možeš li da promenis dr kad ti de vec ne sviđa?te kapi H.sad dajem u oko,a dobijali smo ih i u nos. A ako ne znaš kako sa lekovima,konsultuj drugog dr. Ja bih tako.sli srećom,imamo dobru Dr,verujem joj potpuno.volim što sa vrata vidi šta je detetu jer ima iskustva.
< Poruku je uredio Mariya -- 31.10.2015 15:25:17 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 31.10.2015 15:10:52
|
|
|
|
branki*
|
Bio moj brat,pa malo sedeli,boka sisa sad. Mariya,mozemo da promenimo,da.ali,ja uvek zurim,nikad nemam vremena da odradimo to.imali smo pre super doktorku,ali nazalst nasu je otisla da radi u bolnici. Bas mi se spava. Hvala,jess,nadam se i ja.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 31.10.2015 15:28:01
|
|
|
|
Mariya
|
Ja jedva drzim oči otvorene
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 31.10.2015 16:11:26
|
|
|
|
wivern
|
Dje ste mamike, vi vec otisle u novembar
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 31.10.2015 16:12:10
|
|
|
|
branki*
|
Pa,da,mi smo ti napredne
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 31.10.2015 16:16:44
|
|
|
|
wivern
|
Hmmmmm, ne znam kako to da protumacim
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 31.10.2015 16:56:45
|
|
|
|
branki*
|
e,bas kao i ovaj smajli ,a,mozda i ovaj mm ode na pice sa drustvom nekim,boka spava,bozi spremila krompirice,nije se bas pretrgao,ali dobro.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 31.10.2015 17:05:22
|
|
|
|
Mariya
|
Evo kolega mi doneo kafu da malo dodjem sebi,zaspah na stolici. Mojoj H već 3 meseca ne izlaze novi zubi ima 8 prednjih
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 31.10.2015 17:15:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sofi i ja smo kod kuce.T jw otisla na ples sa mm. Luda zena usisala i prebrisala kucu. Slabo sam danas jela. Ali vala cu ovaj kuglof sto pecem da probam. Reloh da malo promenim deci.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 31.10.2015 18:35:24
|
|
|
|
doktorkakristal
|
da se upisem u novembar blizi mi se rodjendan
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 31.10.2015 20:31:56
|
|
|
|
branki*
|
Kris,ti si skorpija?moja najbolja drugarica je skorpija. Bile mi zaova i svekrva.kupila sam zaovi parfem.pomogla mi je oko zaposlenja.odusevila se.sutra idemo za beograd.tek me ceka pakovanje.mrzim to.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 31.10.2015 20:35:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Branki vec? Jel idete u isti stan? Mrzim i ja pakovanje. Kad krenemo kod mojih puno stvari spakujem. Mogu da mislim koliko ti spakujes.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 31.10.2015 20:39:19 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 31.10.2015 20:36:43
|
|
|
|
Mariya
|
i meni će rođendan sl. nedelje, i ja sam škorpija Upoznala sam jednu novu koleginicu, raspričale smo se i skontamo kako imamo puno toga zajedničkog i ja nju pitam kad je rođena, kaže 7.11. a ja 6.11. Slučajnost ili ne, baš smo se složile nas dve škorpije
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 31.10.2015 20:40:12
|
|
|
|
branki*
|
Ne,sanjice,gazdarica prvog stana je ispala idiot.uzela depozit,kao trebalo je da okrecimo,ne znam sta jos nasla i pokarabosali se ona i mm preko telefona.ovaj moj joj rekao-nek uzme ceo depozit,ako joj je malo,da joj jos doplatimo.klosarka.nasli smo drugi.bicemo 2,3 meseca,koliko izdrzimo,pa na leto opet.ma,mozes misliti,jos mi nosimo i posteljinu i cebad,nesto od posudja,a sad zima,sve stvari debele,uzas .ali,mora tako. Marija,jesi ti medicinska sestra?
< Poruku je uredio branki RR -- 31.10.2015 20:41:38 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 31.10.2015 20:40:59
|
|
|
|
superm
|
Dobro veče mame! Danas sam nešto neraspoložena. Zbog svačega nečega Popiću večeras jedno pivo.
< Poruku je uredio superm -- 31.10.2015 20:41:43 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 31.10.2015 20:52:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jos ako je u Bg-u hladno u stanovima onda stvarno bezveze. Ali zbog dece se sve da izdrzati. Superm cemu lose raspolozenje? Moja deca spavaju. Danas je mojoj dadilji rodjendan. Moram nesto da joj kupim.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 31.10.2015 22:05:46
|
|
|
|
branki*
|
Superm,sta je bilo? Sanjice,ima centralno grejanje,ali stvarno ne znam kako to funkcionise u bg.kod nas je npr tako toplo u stanu da sam ja po ceo dan u majici na tregere. Mame iz bga,kakvo je grejanje kod vas?wiiiiiv! Spakovala nesto.ostala garderoba,toga ima i najvise,ali ne mogu sad,koferi su mi u sobi gde b spava u ormanu,ne mogu da vadim,strah me da ga ne probudim.ma,da,jednostavno mora tako i trudicu se da ne mozgam puno,znam zasto idemo i to je to. Je l ti stara dadilja?
< Poruku je uredio branki RR -- 31.10.2015 22:08:16 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 31.10.2015 22:05:52
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam okružena lavovima,djevicama i sa dvije škorpijice,oni su najgori
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 1.11.2015 6:42:03
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, da se i ja upišem 06:00h kao švicarski sat je moja cura. Branki, srećno draga, mogu misliti kako ti je ići, ali kao što sama kažeš moraš, a što moraš nije ni teško. Izgleda da će biti lijep dan, sve vas ljubim i !
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?