|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/15 [chat]
25.11.2015 7:22:42   
eca89
Dobro jutro mamike, evo i mene, kuc, kuc u drvouser posted image , neću ništa više rećiuser posted image .
Nama je izbila i donja dvojka, sad imamo 6 zubićauser posted image !
Wiv, dragauser posted image !
Joj, Branki mogu misliti kako ti je sa njima samojuser posted image !
Sanjice, da te brzo prođe.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 976
25.11.2015 7:26:39   
branki*
U principu izdrzavam,navikla sam,malo je smor kad vidim b na casove,pa moram i boku da vodim,jos kad nema vezano,nego u dva terminauser posted image ali,ajde,proce i to.bitno mi da nema snega.
Znaci kod tebe kuc ,kucuser posted image ,superuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 977
25.11.2015 7:49:13   
Maraj
Dobro jutro
eco super za zubic user posted image
branki...svaka cast na organizaciji. Ja jedva stizem sve sa bebom ....

valerie mi smo presli na pelene trojku ima 3-4 dana. Dvojka nam je omalela. Stalno je bio mokar u poslednje vreme. Trojka je dosta dublja u odnisu na dvojku. Sad je suv user posted image

sto se pranja guze tice. L sad sa ne punih dva meseca kaki jednom dnevno. Ja ga operem u lavoru. Prvo obrisem kaku maramicama pa ga operem u lavoru. Na lavabou ne smem . Strah me da ne jurne vrela voda da ga ne ....znate vec sta. Jednom sam kad je imao manje od mesec dana probala nad lavaboom da mu operem guzu. Mogu to jer je lavabo poveci. Namestim vodu....i kad je jurnula vrela voda iz bojlera meni je zakacilo ruku a njemu je palo par kapi sva sreca samo na nogicu. Tako je vrisnuo. Prepala sam se. Ne pada mi napamet vise tako da ga perem. Samo Bogu hvala da nisam tada napravila neku glupost da se kajem ceo zivot. Ceo taj dan sam mu pregledala kozu da vidim da je sve u redu....
od tad samo lavor

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 978
25.11.2015 7:50:57   
Trcosava
Jutro i od mene.
Kao naspavala sam se, samo sam sva ukočena i sve me boli.

Wiki jedan ogromantan user posted image samo neću jako te stiskam, da ne izleti tamo di ne bi trebalo. Drži mi se

Branki, još malo pa dođe svekrva. Ostaviš nekad Boku njoj, pa sama odvedeš Božu. Potptuno razumem u kakvom si sosu.

Ja sad kaficu, pa redno.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 979
25.11.2015 8:01:44   
Trcosava
Maraj i da si ga ošurila, ništa ne bi bilo.
Jasam samu sebe kad sam bila mala. Moji me oboje kupaju i love po kadi. Kakav sam živac bila, zatvorim hladnu vodu. Samo sam počela da bežim po kadi još više. Dok nisu skontali da sam zatvorila vodu.

Inače ni jedno posle kakenja ne ribam u lavaboum kadi, pod česmom, u lavoru.... user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 980
25.11.2015 8:07:46   
bebilule
Ej kad smo kod kupanja koristite li vi onaj "drzac za bebe", onaj.peskir na zici. Ja koristim i mogu vam reci da mi uveliko olaksava posao.

Maraj, jesi li ponavljala nalaz?

< Poruku je uredio bebilule -- 25.11.2015 8:08:41 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 981
25.11.2015 8:09:27   
Maraj
Jao trco user posted image ti si luda skroz. Ma nije naivno. Isplakala sam se taj dan i samo molila Boga da ga nisam ispekla. Ocas posla jurne vrela voda....
ja konstantno imam strah od tih bakterija. A da l i sto on kaki jednom dnevno...on se toliko zamaca. Cela pisa bude u kaki tako da ne mogu da ga ne operem. Na kraju krajeva pa sebe operem ...kako da ne operem njegs

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 982
25.11.2015 8:12:05   
Maraj
Bebilule ja ne koristim. Presavijem ga preko ruke. Tako ga kupam u kadici.
cekam mama da mi dodje i L da se probudi pa cu mu postaviti kesicu. Sve sam spremila i sterilne gaze i octanisept za brisanje pa sta nam Bog da user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 983
25.11.2015 8:17:44   
Trcosava
SA Anom sam koristila kupka, kul je to stvarčica, samo još par meseci i kad krene da sedi ne treba ti.

Maraj, moji oboje nekako kake na nazad ahahahaha kako ovo debilno zvuči. Ali evo, Luka ima 10 meseci i usere se do pola leđa, procuri sa svih strana, ali napred ne ide ništa user posted image Čak dođe i na prepone i to ribam, ali nikad piša.

No, kažem to sam ja. Naravno, da kad se usere do vrata moraš ribaš.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 984
25.11.2015 8:21:30   
jess021
Dobro jutro, L jos uvek spava naravno, kad je sinoc zaspala konacno u 22h, jutros u 5h sikila i sad jos pajki.
Valerie, niam skontala sta si me pitala? Zasto je tusiram ili zasto je nocu u krevecu?user posted image
Maraj, nema sanse da je osurim, ne stavljam ja nju pod mlaz vode, vec pustim vodu, a nju pored i vodu uzimam svojom rukom pa je perem. Ne mogu nad kadom jer je neki ogroman tus pa voda prsti na sve strane.
Bebilule, kod nas se to zove kupko i mi ga koristimo i bas mi olaksava, drzim joj samo glavicu da ne udje voda u usi.
Eco, da ne ureknemouser posted image
Wiv, jesi uzela neki probiotik?

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 985
25.11.2015 8:24:54   
Maraj
Pa ja ne znam kako meni L kaki....u poslednje vreme sve ode napred. Da l zbog sirokog povoja ...da l ga on stisne. Il sto kaki uvek dok jede pa da to ode napred. Pojma nemam. Uglavnom on se sav napred umaca

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 986
25.11.2015 8:34:46   
Trcosava
user posted image široki povoj??? Što to ima?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 987
25.11.2015 8:37:31   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. I ja sam slogirana. Legla sam u 1. Ispeglala stvari, spremila rucak i bacila se na skolske obaveze.
Posle mm dosao. Ajde da mi stavi gazu. T je spavala sa mm, jer smo se dogovorili da spava duze. Nema danas vrtica. Malo da se zaleci. Ona spava. Sofi se probudila. Malo da je inhaliram fizioloskim, jer su joj guste sline. I brisem na posao.
Kad se vratim pravim tortu i sve sto treba za proslavu.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 988
25.11.2015 8:41:06   
bebilule
Joj trco siroki povoj...sinoc sam o tome razmisljala. Gledam ga.onako.utrontanog u hrpu pelena....i kontam da li da skinem. Ti nisi koristila jel? Ovdje forsiraju pedijatri. Ima tema...juce sam je iscitavala.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 989
25.11.2015 8:52:53   
vonavoj
Jutro!
Wiv,panklav prejak,slabo si jela i dok si ga pila,tek sad ne mozes da jedes..uzmi nesto i za imunitet!
Joka se prehladila,suzne oci,slini..ne znam odaklw sad to..sinoc je imala 37,8..kaslje od slina..mukica..urekla sam ih,rekla sam pre neki dan da su zdrave od jula..
Inace,i ja sam deci nosila samo 15dana siroki povoj.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 990
25.11.2015 8:53:51   
vonavoj
Sanjice,kako rana?

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 991
25.11.2015 9:39:22   
emicaa
Nas dvije malo kasnimo na jutarnju prozivku,morale smo ići po hljeb.Taman joj pripremila doručak kad ono nema ni korice.Uglavnom fino smo spavale,mene malo mučnina mučila pa sam ustajala.
Ja mislim da je široki pojas samo mučenje za bebu ali nemojte me shvatit pogrešno,to je samo moje mišljenje.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 992
25.11.2015 10:40:00   
Maraj
Imamo prvog decembra zakazan uz kukova. Verujem da ce dr reci da mora da se nosi siroki povoj. Kazu da letnjoj deci odma skinu a zimskoj ne. Ko ce ga znati....

ja odnela urin u laboratoriju. Cekamo danas nalaze urina a za dva dana urinokulture.... bice valjda sve ok. Oprala sam ga i obrisala oktaniseptom kako ste mi rekle. Brzo je piskio mozda nakon 20 min kako je kesica postavljena.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 993
25.11.2015 10:40:31   
jess021
Mi nosimo siroki povoj, kao. 01.12. imamo kontrolu. Cesto joj preko dana skinem, ali dok je bila manja lakse nam je bilo da je drzimo ako ga ma. Da je leto ne bi ga nosili, ovako nam malo greje guzu kad smo napoljuuser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 994
25.11.2015 10:40:53   
Valerie
A i posvadjala sam se sa mm.

ma ovo sam te pitala jess, sigurna sam da je davno proslo vreme user posted image
koristimo kupka frotirskog, uvali se i uziva u vodici. stane mi i u lavabo user posted image kad namestim vodu, posle nekoliko sekundi se namesti i vise se ne menja temperatura. blizu mi je bojler lavabou pa brzo stigne topla voda, valjda od toga zavisi.
uhhh sto me nervira, opet me iznutra boli oziljak, gurala sam juce kolica i podigla kao jedan stepenik, mislim ono zadnje pa prednje tockove. pa majku mu koliko sam kilava, zene nose i mnogo vise, a mene od ovo malo boli da moram panadol. ne vredi, cekacu da jos bolje zaraste, nema mi naprezanja jos user posted image tu je tolika prednost prirodnog porodjaja. i dalje ne dizem stariju cerku i zao mi je sto nemam tus kabinu...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 995
25.11.2015 10:50:09   
Maraj
Joj valerie bas se pitah da l sam ja jedina.... mene boli da l mi verujes zbog gaca. Plice su mi i rub mi se skotrlja sa ovo stomaka sto mi je ostalo na oziljak od cr i bolucka me iznad reza....ne znam sta da radim da kupim one gace bubreznjace user posted image

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 996
25.11.2015 10:54:48   
jess021
Aaaaa to, ma zato sto ne razmislja sta kaze. Pozalila sam se da me bole ledja i on na to kaze ti si mama, tebe ne sme nista da boliuser posted image Wtf?! Vazno da je tebi sve dozvoljeno. Posle se izvinjavao, nije tako mislio. No, vec smo se mi u krevetu izmiriliuser posted image
Maraj, nije tema, ali sam videla da si pisala da ga kupas tako sto ga prebacis preko ruke?!
Pa sto tako? Sto ga lepo ne polegnes u kadicu, ne moras na kupko, mozes i na pelenu. Kontam da ce mu tako vise prijati, oni vec sad znaju da uzivaju u vodi. L se samo smeje kad je kupamo, jos malo ce plakati kad zavrsimo.

< Poruku je uredio jess021 -- 25.11.2015 10:59:46 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 997
25.11.2015 11:21:50   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: jess021

Maraj, nema sanse da je osurim, ne stavljam ja nju pod mlaz vode, vec pustim vodu, a nju pored i vodu uzimam svojom rukom pa je perem.

Ja sam Marka duuugo ovako prala posle kakanja... već je bio i veliki, jedva sam ga držala ali uspevali smo user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 998
25.11.2015 11:50:26   
Rosita

IZVORNA PORUKA: wivern RR

Auh žene, sinoć sam u 10 legla da spavam, a kući sam došla u 7. I opet nisam dobro spavala. Prvo me dva puta budio pas da ide u wc, u 1 i u 3, a onda je od tri krenuo Maksa. Sva sreća kteva, ga preuzela u 5 pa sam malo dospavala. Sastavilo nas sve samo tako. Bauljam kao zombi a danas u firmi imamo neki sastanak. Dijareja nikako da stane od panklava, gladna sam kao vuk jer slabo jedem. Ne mogu na poslu biti stalno u wc-u. Danas ako dodjem kući na vreme prvo ću da dremnem malo.

Wiv, je l ima sanse da uzmes neki slobodan dan :/? Nemoj toliko da se forsiras.
Meni D sinoc povracao. Trci dete po kuci i povraca i posle opet trci. Bili kod dr, nista posebno, da odmara jos koji dan i da ga pratimo. Ja od pon, na bolovanju.
Koristili smo kupka, bio je koristan.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 999
25.11.2015 12:06:29   
Maraj
Jess na to sam mislila. Polozim ga u kadicu na pelenu a posle u cuceci ga okrenem a on ko zabica samo se pracaka u kadici.. posle place kad ga izvadimo iz vode.

stigao mi nalaz urina za Lazara. Boja zuta , bisrar , ph 5 , gustine 1020 , epitelne celije retke , bakterija malo , leukocita 2-4. Ostalo negativno. Da l je mnogo 2-4 leukocita? I ph 5 je ok?

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Najpopularnije muško ime u Srbiji i njegov...
Ime je nešto što nas prati kroz ceo život, a iako je jasno da nas ne definiše, ono jeste nešto što izdvaja od drugih i s...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here