|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/15 [chat]
25.11.2015 20:22:22   
Sanjica26 RR
Dobro vece. Ove moje dve procurile. Ni sutra T necu da saljem u vrtic. Pravila sam tortu za sutrai mimozu salatu. Cekam mmm da zavrsi ribanje kupatila, pa da gledamo film.
Wiv dobar je taj bulardi. Bas ti se se sve skupilo. Bas mi je zao. Samo da ti Malsa ozdravi
Grozno mi je ovo sto sam se opekla.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1026
25.11.2015 20:55:42   
bebilule
M spava vise od tri sata...nisam ga ni okupala jos. Nocas ce biti veselo!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1027
25.11.2015 21:23:26   
Trcosava
Ja samo da manem. Sutra smo svi kući. Onima u školi se smučile vaške i sad ko ima ili vaške ili gnjide - ne ide u školu. Sve sam optpobacala na pranje i Ana je sutra kući. Jipikajej!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1028
25.11.2015 21:57:51   
vonavoj
Auu..Trco,vaske!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1029
25.11.2015 22:04:12   
Rosita
Wiv, cuvaj se, moras jesti, pa koliko mozes. Jedi te neke stvari koje zatvaraju. Nisam propratila zasto pijes panklav. Znam da imas nervozan stomak i znam koje su to muke, slobodno pij duplu dozu probiotika u odnosu na preporucenu. Da ti se ne "ljuste" creva. Bulardi je dobar, multilac, probiotik forte. Drzi se, ljubimo, ljubi malisu.
D je danas bez T, hvala Bogu. Eto to juce popodne sto bese. Mozda je i neki stomacni. I meni je danas luckast stomak.
Pozdrav mame.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1030
25.11.2015 22:41:28   
mama krava
Dobro vece 😊....
Ovaj moj naravno proslinavio 3.dan u vrticu, a nije isao mesec dana... Nema temp i nista drugo. Malko se ponekad zakaslje, alu nooooos... curi, pa se i zaposio. I ja mu i jutros isada pred spavanje stavila kapi u nos. I grozno se osecam, iako mi ORL pose njegove dve upale za redom rekao da moramo da mu stavljamo kapu. Jelstavljate vi deci? Ja po jednu kap ujutru i uvece. I odmah se odcepi i ne curi i on je super. Hmmmmm....

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1031
25.11.2015 23:00:22   
wivern
Von isti slučaj. Bili juče na kontroli, sve čisto a slinci vise do patosa. Danas opet imao temperaturicu u par navrata oko 37-37,5.
Mislim da se s(R) tanje user posted image poboljsava. Rosi isla kod dr na sve preglede jer sam se gusila ana nervnoj bazi, i uradim ekg, izmeri mi pritisak, celu me ispipa i kad stigoše rezultati ks bakterijska upala negde. I zato panklav.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 1032
25.11.2015 23:41:07   
Rosita
Milkice, mi smo stavljali par puta kad je bio manji. Efedrin.
Wiv, dobro je sto je bolje ( sta sam sad rekla , user posted image ). Nadam se da si malo bolje i sto se gusenja tice. Budi jaka zbog makse, ali budi i slaba kad njega nema- pricaj, proradjuj, odtuguj, ne peci u sebi. Grlim te

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1033
26.11.2015 0:08:49   
Ana RR
Mama krava, ja Marku stavljam operil p kad god je prehlađen. Sećam se da je meni dr orl svojevremeno rekao (kada sam za godinu dana imala 4 puta upalu uha), da kapi u nos OBAVEZNO moraju da se koriste da ne bi stradale uši, a ja nisam volela da ih koristim. Od tada obavezno i nikad više nisam imala upalu uha, da kucnem. Sad sam zavisna od njih čim zaslinim user posted image

Tako da i njemu uveče stavim kapi kad je zapušen i lepše spava. Inače, i on se prehladio, užasno kašlje, nos pun, ceo dan neka temperaturica.. bzvz.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 1034
26.11.2015 0:54:29   
Misha i Ljisha
Dobro vece mame.
Vidim malci slinavi. Ajd da sto pre ozdrave deca. a i vi, ne dajte se.

Moja ujutru ima priredbu za bake i deke. Pevala mi je pesmicu u fazonu tu sto ce da peva pred babom i dedom i pitam vaspitacicu kako ide pesmica, sve u svemu moje dete je pogodilo citave dve reci od cele pesmice a ostalo je improvozovala u hodu valjda dok je meni pevala user posted image (jabuke i kruske se definitivno spominju u pesmici ahahahah...) mislim moje dete je kako da kazem, pa... jedinstveno u svakom slucaju user posted image

Kod nas u vrticu ovih dana vlada stomacni virus pa cim sam cula za prvi slucaj ja ovoj mojoj tutnula baby linex u caj, i tako sad par dana. Neka nece joj skoditi a koristice da i ako zakaci stomacni ne budu jake tegobe. Taja bi nam odlepio da krene nocu da nam povraca a ja na poslu.

Odoh mame kao da radim hihihi..mislim da cu opet da gledam neki film. Veceras je neko lagnica vece sa poslom

Ljubim vas.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1035
26.11.2015 6:56:23   
wivern
Mi smo sinoć imali T, i to bogami 38,5 ako ne i više jer sam mu kedva držala toplomer. Dala sam mu eferalgan i spala je posle toga. On je nekako i spavao, bolje nego juče. Videćemo kakav će biti preko dana. Danas kad se dovucem kući idem odmah u krevet. Na oči ne vidim koliko mi se spava.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1036
26.11.2015 6:58:57   
serpica
Jutro user posted image
Wiv user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1037
26.11.2015 7:03:10   
wivern
Ehej Serpi, kako ste vi? Šta ima kod vas?
user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1038
26.11.2015 7:11:45   
serpica
Wiv dobro smo,nista novo,ludnica,skola,domaci,vrtic..sve isto. Idem po Manjine rezultate kks pa ako su ok da napoon primimo prvi pentaxim..danas punih 6 meseci.user posted image nismo se merili mesec dana pa cu i to da odradim da vidim koliko smo porasli...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1039
26.11.2015 7:40:06   
wivern
Ih kako vreme brzo prolazi, vec je šest meseci. Velika devojka user posted image
Ja se sokiram kad ukapiram da maksa ima godinu dana sokiram se

Honey, I'm Home

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1040
26.11.2015 7:43:32   
eca89
Dobro jutro djevojčice moje, evo i nas.
Samo da vas sve zagrlimuser posted image !
Moje dijete je našlo gdje stoji kruh i sebi šnitu uzela i eno je davi se jedućiuser posted image !

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1041
26.11.2015 8:02:46   
Maraj
Dobro jutro . Joj vidim svi su slinavi. user posted image
bebilule jer ti spavso M nocas.

gledam da kupim preko neta L one vrteske za krevetac. Bas su ruznjikave i sa istom igrackicom na vrtesci . Nema onog sarenisa da svaka igrackica bude drugačija .... jedna mi se kao svidela al su plasticne igracke ove plisane sve bezveze....

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1042
26.11.2015 8:02:56   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Ove dve ukljucene u struju. Ne znam sta da radim za njihovu slinavost. T je mislim gore nego Sofiji. A danas nam dolaze prijatelji sa decom. Kako sad da im otkazemo. user posted image Mada oni uopste ne mare kad su im deca bolesna.Tamo su njih dve i navukle prehladu. Uvek sam vodila racuna da nigde ne idemo, ali koliko mi vodimo racuna i jos kazemo toliko njih bude briga. Prosli put je Sofija kod njih zaradila boginje. Ni manje ni vise upalu pluca. Sledeci put je zaradila bronhitis. Opet sad su proslinavile. Mozda nema veze sa njima, ali...
Dorucak cekam da im bude gotov. Idem na posao, pa se vracam dok ne odem u selo da spremim rucak.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 26.11.2015 8:03:46 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1043
26.11.2015 8:04:39   
Trcosava
Wiki njemu eferalgan pomaže i kod bolova ako su zubi u pitanju. Garant je zbog toga spavao mirnije. Mi, danas kad možemo duže da odspavamo, luka se u pola 7 probudio. I priiiiča u krevetu, melje, dere se... Eno i sad u ogradici se dere. Mi kafu pijemo.
Vreme očajno, kao da nešto pada, a nisam sigurna šta.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1044
26.11.2015 8:11:11   
Modessty
Dobro jutro i od mene! user posted image
Nikola juče primio hepatitis. U januaru nam ne gine MMR. ma jedva čekam da završimo sa tim više.

Sanjice što ne probaš da im staviš Tobrex u nos? Te kapi jesu za oči al odlično rade i za nos. Par dana pa prekineš

Trco taj tvoj mali frajer je toliko sladak da mi dođe da uđem u monitor i izljubim te obraščiće! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1045
26.11.2015 8:14:53   
Trcosava
Mod jeste sladak, ali da ga nasmejes treba na trepavice da dubis. To čemu še onoliko smejao popodne mu već nije bilo smešno.
Maraj, kako bre sve iste, pa videla sam ohoho tih viteški, a nisu iste igračke. Ću pogledam posle pa ti pustim link, sad pišem sa telefona, mm gnjavi koleginica od 7:20 jutros. Nije mogao čovek ni u miru da se iske**auser posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1046
26.11.2015 8:24:13   
Sanjica26 RR
Mod mozda bi mogla da probam. Htela sam da ukljucim inhalaciju, ali ovog puta dokle mogu necu ukljucivati. Nek se malo izbore sa cajevima i vocem.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1047
26.11.2015 8:28:29   
bebilule
Jutro i od mene. Maraj, za divno cudo sad se probudio, jeo u 3 i u 6. Je li ono tebi sutra stize urinokultura?
Ovdje pao snijeg, ide mi se vani a ne mogu sa ovim svrcom po ovakvom vremenu nigdje. Odoh da ga zavaram malo sikom pa da probam kafu popiti, danas smo sami

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1048
26.11.2015 8:28:43   
Maraj
Gledala na netu nema npr raznih domacih zivotinja da se vrte vec samo cvetici il jedan medvedic u sredini a sa strane oblici tipa krug ...to bi trebalo da lici na loptu... nistw posebno. Nesto sam ja to drugacije zamisljala

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1049
26.11.2015 8:28:44   
adulence
dobro jutro ...Iva u vrticu,Relja spava a ja doruckujem,toliko smo se sinoc lepo proveli na dRRuzenju,deca su mi popadala u krevet i do 7 jutros se nisu culi....ako stignem ubacicu neke slike da nas vidite...

mi imamo ovu i Iva i R je prilicno vole

https://www.google.rs/search?q=vrteske+za+krevetac&espv=2&biw=1600&bih=799&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjqycPZyK3JAhVI6RQKHcYPB6MQ7AkIMA&dpr=1#imgrc=PQRl7lS8yFHFBM%3A

< Poruku je uredio adulence -- 26.11.2015 8:31:24 >

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here