|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/15 [chat]
26.11.2015 14:01:33   
serpica
nama pomerise opet pentaxim za sledecu nedelju da jos malo sredimo nosic..inace kks odlicna hemoglobin 119 dr kaze super je za bebu to

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1076
26.11.2015 14:28:58   
bebilule
Um zar vec gosti?!
Evo dopisujem se sa jednim sajtom...treba im dva dana da vide poruku u pm. Bice nesto. Izgleda da moze na post restart u mokroj gori pa da ja platim pouzecem, treba jos da provjere. Ako ne, mm radi srijedom u uzicu pa bi on platio na racun a oni poslali, isto.u mokru goru. Uglavnom nesto cu iskombinovati

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1077
26.11.2015 14:55:57   
Mariya

IZVORNA PORUKA: Sanjica26
Zao mi je sto dane provodim radeci, a sa decom sam jako malo.

Jao,sanjice,sve znam! Zato gledam kad sam kod kuće da sve smandrljam, i kuvanje i spremanje,vučem ih svuda sa sobom,da ih uključim u sve što radim,samo da bih što više vremena bila sa njima dvema.

Von, uživanje danasuser posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1078
26.11.2015 15:25:40   
Maraj
Um...rezultati sutra...al kako nisu stigli danas verovatno ce naci nesto... user posted image

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 1079
26.11.2015 15:36:00   
Rosita
De ste mame. D spava , ja cekam mm. Eno ga kaslje. Dr nam juce ukinuo berodual, ihalirao se pet dana ujutro i uvece, trebala sam jos dva dana uvece na svoju ruku, a ne tako naglo, al ajd. Veceras ga vodimo i kod homeopate. Ja sam dosta bolje , hvala Bogu. Danas mi stigao nalaz brisa, nema bakterija. Dzabe bih pila ab. Ma ne moze napamet i gotovo. I meni je nesto kvaran stomak, mozda je stomacni, doduse ja se kljukam svaki dan sa redovnom terpaijom za stomak pa sam kudikamo zasticenija. Sutra cu da radim.
Drzte se slinavci! Ja se juce javila vaspitacici, kaze da su bas puno bolesni user posted image .

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1080
26.11.2015 16:33:39   
Maraj
Jao drage ja sam jako jako srecna!!!!
Stigao nalaz urinokulture nema klebsijele!!! user posted image pise samo urin kontaminiran saprofitnom florom.
Hvala cockic puuuuno na savetu da pisu obrisem octaniseptom!! Divna si!!! user posted image eto dva puta prethodna nisam i nasli su klebsijelu.
Sad samo da istrazimo sto mu je zelenkasta stolica videcu sa dr mozda probiotik neki da mu dam....to mi je lakse nego antibiotik....

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1081
26.11.2015 16:41:17   
cockic
Maraj super za rezultat ukuser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1082
26.11.2015 17:19:01   
emicaa
Bebi kod nas gosti počnu odma dolazit,do 40 dana se već izredaju.Sreća pa mi ovde nema ko toliko doći user posted image
Teodora je definitivno onako nešto ovraćala,super je cijeli dan ali joj dajem samo banane od voća i ručala je supicu,možda ću joj dati pravu večeru user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1083
26.11.2015 17:31:48   
Maraj
Hvala cockoc jos jednom user posted image pili bi antubiotike nepotrebno...

emice mozda je neki virus samo protrcao kroz nju

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1084
26.11.2015 18:47:39   
jess021
Maraj, super za nalaze, bas mi je dragouser posted image
Mi cekamo goste, L zaspala opet, ceo dan je nesto toza nervoza, a i jedno oko joj je krmeljavo, bas me nervira.
Rosita, super i za tvoj nalaz.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1085
26.11.2015 19:11:41   
bebilule
Maraj super, velika briga manje.
Jess ne brini za spavanje. Valjda im pritisak pao zbog vremena user posted image M opet zaspao, samo jede i zaspi i tako cijeli dan. Doduse kad jede ja ga odmah na stomak da podrigne i valjda mu prija tako user posted image

< Poruku je uredio bebilule -- 26.11.2015 19:12:22 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1086
26.11.2015 19:31:20   
vonavoj
jess,stavljaj joj acidi borici za oci,procice!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1087
26.11.2015 19:47:12   
Maraj
E da jess i L je tako. Ima acidi borici 3% za oci pravi ga samo apoteka beograd. Kanes kap u oko i sterilnom gazom obrises oko od spolja ka nosu. Mozes isto i sa kamilicom. Uvek od spolja ka nosu brises oko
Bebilule kako ga stavljas na stomak? Ja L presavijem preko mog ramena i nosam ga. Tako mi podrigne. Isto je neki položaj kao na stomaku. Tada mi podrigne i onda moze jos da pojede

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1088
26.11.2015 19:49:31   
mama krava
Jess, zacepljen joj je suzni kanal. Najbolje da joj masiras od unutrasnjeg ugla oka duz nosica kruznim pokretima, vise puta na dan... Pomoci ce sigurno..

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1089
26.11.2015 19:56:38   
bebilule
Maraj, pisala sam u temi. M vec spava na stomaku po danu...a mene sve nesto strah. Spustim ga da lezi na stomaku, brzo podrigne i skontam da najmirnije spava tako...valjda grije i stomak, sve isprducka.i ispodriguje. Po noci nesto ne smijem jos.

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 1090
26.11.2015 20:02:35   
Maraj
Pa ja L stavim na stomak al on se podigne na laktove i drzi glavu ili je spusti na pesnice i onda sisa sake ne zna da nasloni glavu na obraz i tako da spava

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 1091
26.11.2015 20:07:04   
bebilule
Joj maraj nasmija me. Aj u temu kako spava vasa beba...opet cu dobiti packu user posted image

Pisala sam ti u temi

< Poruku je uredio bebilule -- 26.11.2015 20:19:57 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1092
26.11.2015 20:31:46   
Anoniman
Maraj super za nalaz!user posted image
Nego zene je li moguce da su kod nas krenuli grcevi, prducka, sita, cista, suva, i samo se zacrveni i zaplace, kratko traje? Evo vec 2 dana losije spava od 17h kao da joj nesto tada smeta, mm je upravo drzi, i spava njemu u narucjuuser posted image

(odgovor članu bebilule)
  Direktna veza do poruke: 1093
26.11.2015 20:41:20   
wivern
Um mogu biti grcici, nama su krenuli negde posle 7 dana već. A cim voli da se drži u naručju to je to, traži zagrljaj.
Ja ću odlepiti od temperature, maksa mi je razvaljen načisto.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1094
26.11.2015 20:41:37   
vonavoj
Um od sedmog dana krecy..dosta ste i izdrzali! Probaj enterokind..nama je bio extra!
Wiv,kolika mu je temp?

< Poruku je uredio vonavoj -- 26.11.2015 20:42:44 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1095
26.11.2015 20:50:31   
emicaa
Mi smo imali sreće sa T nismo ni osjetili grčeve ali sam joj počela uz davati i čaj od komorača svaki dan.
Wiv još ga nije prošlo,jadničak.Kako je tvoj stomak?
Ja više ne znam šta da radim sa ovim mučninama,danas kad nisam drob počela povraćati.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1096
26.11.2015 20:51:44   
Anoniman
wiwuser posted image kako si,sve krenem da ti pisem na wapp pa rekoh da te ne smaram, ljubi nam zetica, da brzo ozdravi i on, a i ti. ♡

von bas sam htela da pitam za njega kako se daje?za unu nisam nista koristila,sada cu morati, bas mi je zao...user posted image

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 1097
26.11.2015 20:52:16   
wivern
Oko 37,5, sinoć isla i do 38,5 pa sam mu odmah dala eferalgan. Sad sam mu stavila cepic, T nijte velika ali je on preumoran, mora malo da odahne jadnicak a i neću da čekam noć pa da mu skoči još.
Enterokind je i nama radio posao, kako mu dam posle par minuta se iskaki.
U subotu sam slobodna ne mogu je dočekati da se odmorim malo.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1098
26.11.2015 21:02:35   
Ana RR
Wiv, i Mare od juče nešto prehlađen. Kašlje kao magare, užasno zvuči. Nos pun, temperatura do 37,8 i nije išla preko toga. Ali je ok raspoložen. Bio je kenjkav juče dok nije odspavao popodne, posle je bio bolji.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1099
26.11.2015 21:27:01   
Sanjica26 RR
O misevi mali da ozdrave. Mi se borimo sa kijavicom. Ali nije strasno.
Mislim da sam pogresila sto nisam isla kod dr za ovu opekotinu. Bas grozno izgleda.user posted image Jedino sto me svrbi.
Enterokind je i nama vrsio posao.
Nama gosti otisli. Mene glava boli. I tako. Veselo.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Majke će imati pravo na poseban staž i uve...
Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here