Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 26.11.2015 14:01:33
|
|
|
|
serpica
|
nama pomerise opet pentaxim za sledecu nedelju da jos malo sredimo nosic..inace kks odlicna hemoglobin 119 dr kaze super je za bebu to
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 26.11.2015 14:28:58
|
|
|
|
bebilule
|
Um zar vec gosti?! Evo dopisujem se sa jednim sajtom...treba im dva dana da vide poruku u pm. Bice nesto. Izgleda da moze na post restart u mokroj gori pa da ja platim pouzecem, treba jos da provjere. Ako ne, mm radi srijedom u uzicu pa bi on platio na racun a oni poslali, isto.u mokru goru. Uglavnom nesto cu iskombinovati
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 26.11.2015 14:55:57
|
|
|
|
Mariya
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Zao mi je sto dane provodim radeci, a sa decom sam jako malo. Jao,sanjice,sve znam! Zato gledam kad sam kod kuće da sve smandrljam, i kuvanje i spremanje,vučem ih svuda sa sobom,da ih uključim u sve što radim,samo da bih što više vremena bila sa njima dvema. Von, uživanje danas
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 26.11.2015 15:25:40
|
|
|
|
Maraj
|
Um...rezultati sutra...al kako nisu stigli danas verovatno ce naci nesto...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 26.11.2015 15:36:00
|
|
|
|
Rosita
|
De ste mame. D spava , ja cekam mm. Eno ga kaslje. Dr nam juce ukinuo berodual, ihalirao se pet dana ujutro i uvece, trebala sam jos dva dana uvece na svoju ruku, a ne tako naglo, al ajd. Veceras ga vodimo i kod homeopate. Ja sam dosta bolje , hvala Bogu. Danas mi stigao nalaz brisa, nema bakterija. Dzabe bih pila ab. Ma ne moze napamet i gotovo. I meni je nesto kvaran stomak, mozda je stomacni, doduse ja se kljukam svaki dan sa redovnom terpaijom za stomak pa sam kudikamo zasticenija. Sutra cu da radim. Drzte se slinavci! Ja se juce javila vaspitacici, kaze da su bas puno bolesni .
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 26.11.2015 16:33:39
|
|
|
|
Maraj
|
Jao drage ja sam jako jako srecna!!!! Stigao nalaz urinokulture nema klebsijele!!! pise samo urin kontaminiran saprofitnom florom. Hvala cockic puuuuno na savetu da pisu obrisem octaniseptom!! Divna si!!! eto dva puta prethodna nisam i nasli su klebsijelu. Sad samo da istrazimo sto mu je zelenkasta stolica videcu sa dr mozda probiotik neki da mu dam....to mi je lakse nego antibiotik....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 26.11.2015 16:41:17
|
|
|
|
cockic
|
Maraj super za rezultat uk
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 26.11.2015 17:19:01
|
|
|
|
emicaa
|
Bebi kod nas gosti počnu odma dolazit,do 40 dana se već izredaju.Sreća pa mi ovde nema ko toliko doći Teodora je definitivno onako nešto ovraćala,super je cijeli dan ali joj dajem samo banane od voća i ručala je supicu,možda ću joj dati pravu večeru
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 26.11.2015 17:31:48
|
|
|
|
Maraj
|
Hvala cockoc jos jednom pili bi antubiotike nepotrebno... emice mozda je neki virus samo protrcao kroz nju
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 26.11.2015 18:47:39
|
|
|
|
jess021
|
Maraj, super za nalaze, bas mi je drago Mi cekamo goste, L zaspala opet, ceo dan je nesto toza nervoza, a i jedno oko joj je krmeljavo, bas me nervira. Rosita, super i za tvoj nalaz.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 26.11.2015 19:11:41
|
|
|
|
bebilule
|
Maraj super, velika briga manje. Jess ne brini za spavanje. Valjda im pritisak pao zbog vremena M opet zaspao, samo jede i zaspi i tako cijeli dan. Doduse kad jede ja ga odmah na stomak da podrigne i valjda mu prija tako
< Poruku je uredio bebilule -- 26.11.2015 19:12:22 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 26.11.2015 19:31:20
|
|
|
|
vonavoj
|
jess,stavljaj joj acidi borici za oci,procice!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 26.11.2015 19:47:12
|
|
|
|
Maraj
|
E da jess i L je tako. Ima acidi borici 3% za oci pravi ga samo apoteka beograd. Kanes kap u oko i sterilnom gazom obrises oko od spolja ka nosu. Mozes isto i sa kamilicom. Uvek od spolja ka nosu brises oko Bebilule kako ga stavljas na stomak? Ja L presavijem preko mog ramena i nosam ga. Tako mi podrigne. Isto je neki položaj kao na stomaku. Tada mi podrigne i onda moze jos da pojede
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 26.11.2015 19:49:31
|
|
|
|
mama krava
|
Jess, zacepljen joj je suzni kanal. Najbolje da joj masiras od unutrasnjeg ugla oka duz nosica kruznim pokretima, vise puta na dan... Pomoci ce sigurno..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 26.11.2015 19:56:38
|
|
|
|
bebilule
|
Maraj, pisala sam u temi. M vec spava na stomaku po danu...a mene sve nesto strah. Spustim ga da lezi na stomaku, brzo podrigne i skontam da najmirnije spava tako...valjda grije i stomak, sve isprducka.i ispodriguje. Po noci nesto ne smijem jos.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 26.11.2015 20:02:35
|
|
|
|
Maraj
|
Pa ja L stavim na stomak al on se podigne na laktove i drzi glavu ili je spusti na pesnice i onda sisa sake ne zna da nasloni glavu na obraz i tako da spava
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 26.11.2015 20:07:04
|
|
|
|
bebilule
|
Joj maraj nasmija me. Aj u temu kako spava vasa beba...opet cu dobiti packu Pisala sam ti u temi
< Poruku je uredio bebilule -- 26.11.2015 20:19:57 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 26.11.2015 20:31:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Maraj super za nalaz! Nego zene je li moguce da su kod nas krenuli grcevi, prducka, sita, cista, suva, i samo se zacrveni i zaplace, kratko traje? Evo vec 2 dana losije spava od 17h kao da joj nesto tada smeta, mm je upravo drzi, i spava njemu u narucju
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 26.11.2015 20:41:20
|
|
|
|
wivern
|
Um mogu biti grcici, nama su krenuli negde posle 7 dana već. A cim voli da se drži u naručju to je to, traži zagrljaj. Ja ću odlepiti od temperature, maksa mi je razvaljen načisto.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 26.11.2015 20:41:37
|
|
|
|
vonavoj
|
Um od sedmog dana krecy..dosta ste i izdrzali! Probaj enterokind..nama je bio extra! Wiv,kolika mu je temp?
< Poruku je uredio vonavoj -- 26.11.2015 20:42:44 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 26.11.2015 20:50:31
|
|
|
|
emicaa
|
Mi smo imali sreće sa T nismo ni osjetili grčeve ali sam joj počela uz davati i čaj od komorača svaki dan. Wiv još ga nije prošlo,jadničak.Kako je tvoj stomak? Ja više ne znam šta da radim sa ovim mučninama,danas kad nisam drob počela povraćati.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 26.11.2015 20:51:44
|
|
|
|
Anoniman
|
wiw kako si,sve krenem da ti pisem na wapp pa rekoh da te ne smaram, ljubi nam zetica, da brzo ozdravi i on, a i ti. ♡ von bas sam htela da pitam za njega kako se daje?za unu nisam nista koristila,sada cu morati, bas mi je zao...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 26.11.2015 20:52:16
|
|
|
|
wivern
|
Oko 37,5, sinoć isla i do 38,5 pa sam mu odmah dala eferalgan. Sad sam mu stavila cepic, T nijte velika ali je on preumoran, mora malo da odahne jadnicak a i neću da čekam noć pa da mu skoči još. Enterokind je i nama radio posao, kako mu dam posle par minuta se iskaki. U subotu sam slobodna ne mogu je dočekati da se odmorim malo.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 26.11.2015 21:02:35
|
|
|
|
Ana RR
|
Wiv, i Mare od juče nešto prehlađen. Kašlje kao magare, užasno zvuči. Nos pun, temperatura do 37,8 i nije išla preko toga. Ali je ok raspoložen. Bio je kenjkav juče dok nije odspavao popodne, posle je bio bolji.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 26.11.2015 21:27:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
O misevi mali da ozdrave. Mi se borimo sa kijavicom. Ali nije strasno. Mislim da sam pogresila sto nisam isla kod dr za ovu opekotinu. Bas grozno izgleda. Jedino sto me svrbi. Enterokind je i nama vrsio posao. Nama gosti otisli. Mene glava boli. I tako. Veselo.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?