|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat]
20.11.2015 22:38:43   
MAMAMAJ
Dobro veče, ručkalice i sve ostale.
Sad i koje se nismo ugojile, oko slava ćemo da dopunimo...user posted image
New Mom, sad sam mm pročitala tvoj post i on odmah počeo da sabira koliko će godina ovo naših troje imati kad napravimo četvrto... user posted image
Dobro nam došla...
Di, jesi završila pranje stvarčica?

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1126
20.11.2015 22:38:59   
alex88
NM cestitam na trudnoci,kako su ti lepi tikeri user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1127
20.11.2015 22:39:02   
madre
a kako se osecas? je l bolje nego u prethodnim, mislim na mucnine i povracanja? znate li pol? kako se nosis sa njih troje i trudnocom? nisam preterano iznenadjena, uvek si mi bila sumnjiva da postoji mogucnost za cetvrtouser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1128
20.11.2015 22:40:58   
emicaa
NM to je tako divno divno,ja paničarim kako ću drugo a ti četvrto.Ma treba da podvijem rep i ćutim user posted image Stvarno mi je drago.
Nego ja radila,sad večerala i odmaram.Ja sam izgleda zabebila sedmicu prije mora user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1129
20.11.2015 22:45:26   
dijana1*
Madre konkretna pitanjauser posted image
Mamamaj oprala sam vecinu i ispeglala. Ostalo mi je jos posteljina, peskiri i ogradica. Kupicu jos jedno pakovanje tetra pelena pa i njih treba oprati. Nesto mi sporo ide ali ne vredi , masina mi po ceo dan radi. Kako tebi ide, imas li jos mnogo?

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1130
20.11.2015 22:47:35   
New Mom

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

I sama sam imala problema kada sam rekla da sam treci put trudna. Najburnije je moja mama reagovala ( u negativnom smislu). a eto sada mi najvise pomaze. Tako da te sve razumem.

Ja sam svoje frustracije izbacila blogom. Znas i sama. :)

Hvala na dobrodoslici, devojke! :)

Pa i jesam najavljivala cetvrto. U smislu ako se opredelim to ce biti sada. Volim tu razliku 2 godine , a i sledece punim 35. i za mene je to stop.
Sto se mucnina tice, prosla sam kao i prethodne - stalne, stalno povracanje, i 7 dana i na infuzijama. Sad su blaze, gorusica doduse ubija i jos joj trazim lek. Mm mi je veliki back up za klince, a do skoro se nisu razboljevali a isli u vrtice.
Prezivljava se. Ima teskih sati, ima fenomenalnih dana. Gura se. :)

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1131
20.11.2015 23:11:43   
MAMAMAJ
Di, da ti iskreno kažem, nisam još ni počela.
Čekam te dve plate, ipak hoću plakar za dečiju sobu da uzmem, pa ću onda.
Sve sam odvojila na jedno mesto, samo da krenem sa pranjem, danas mi svekar napravio ogromnu žicu za veš na terasi, pa ću uporedo s redovnim vešom prati i bebeći.
Koliko toga ima, što ti kažeš, ova deca se samo presvlače.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1132
20.11.2015 23:19:24   
jovicaa
new mom bice mozda i peto, secam se da smo jednom pricale i da si rekla da ste zeleli troje.. eto sad cetvrto... mozda ne bude stop 35user posted image
ja se jako radujem, predivnouser posted image

sta mi to radis zeno, ne golicaj mi mastu :D ionako sam zadnjih dana pocela da se prisecam kao mi je bio lep treci porodjaj.

i stvarno kakve su reakcije za cetvrto?

ja stvarno mislim da bi me se moji odrekli.. posebno cale, jedva je podneo i trece. uzas... Mislim moj cale je katastrofa.

< Poruku je uredio jovicaa -- 20.11.2015 23:24:11 >

don't shit where you eat :))

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1133
20.11.2015 23:25:52   
madre
NM, u svakom slucaju ti se divim, bravouser posted image sada mnogo dece, sutra mnooogo unucadiuser posted image
jovice, aj sad jednu devojcicu, ajde, ajdeuser posted image salim se...
ja odoh da prosterem onaj ves, da se tusnem i da gledam sa mm andriju i andjelku. laku nocuser posted image

< Poruku je uredio madre -- 20.11.2015 23:26:36 >

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1134
20.11.2015 23:39:21   
Jole84
Dobro veče drage bucike user posted image Mene dugo nije bilo, ali sada sam opet tu, dok ne pukne vodenjak bože zdravlje user posted image
NM jao ženo kako si me obradovala!! user posted image user posted image Neka ti je laka trudnoća...opet trudnujemo zajedno user posted image
Emice čestitam, divne vesti! user posted image Kako se osećaš?
Ljubim vas sve, čitala sam i znam sve šta vam se dešava i šta ste jele, al nisam bila za pisanje....

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1135
20.11.2015 23:53:15   
alex88
Ima vremena do vodenjaka,dobrodosla nazad user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1136
21.11.2015 0:18:07   
dijana1*
Jole user posted image nedostajala si.
Kako je Mila sada? Kako se ti osecas?

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1137
21.11.2015 8:26:21   
vocicana
Dobro jutroooo debelice! Nema dorucka, sada samo nesto sitno, treba da se izdrzi danas I sutra user posted image .
Svim vernicima koji danas slave sv. Arhangela Mihaila srecna slava! Da ste zivi I zdravi!
Jole user posted image , New Mom user posted image , mi smo I tu sa godinama, ti si starija godinu od mene, bravo, majke mi,bas sam zinula sinoc. Nista bices na meti davljenja kao I sve ostale iskusne mamike za pitanja, podpitanja, nedoumice...user posted image

< Poruku je uredio vocicana -- 21.11.2015 8:27:44 >

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1138
21.11.2015 8:28:38   
vocicana
E moja Di, dok plavusa vidi I uvidi ikonicu uredi jos sa trudnickim mozgom a plavom kosom.....

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1139
21.11.2015 8:44:33   
isidora88
Nm konacno si ovdeuser posted image bilo je i vremeuser posted image
Ja bih sad i trece dete, ali videcemo kako bude kad se rodi bebac, trece je u planu za koju godinuuser posted image
Mm se sprema,ide da radi utakmicu glupavu, ima da se smorimo danas po ovom vremenu.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1140
21.11.2015 9:01:18   
MAMAMAJ
Dobro jutro od nas user posted image
Mi smo danas ceooo dan sami, Isi, znam kako ti je.
Izaći ćemo do prodavnice i malo do parkića iako je ovde osvanulo neko baš tmurno jutro.
Kao da će sneg.
Voći, kako bez doručka, moraš uneti bar nešto ujutru, slošiće ti se.
Uzmi jogurt, neku integralnu tablu, voćku.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1141
21.11.2015 9:48:08   
sonyasha
Dobro jutrouser posted image !
NM, dobrodošla!user posted image
Jole, dobrodošla nazad! Kako si?kako ti je Mila?
Baš nam fali UM, da razvedrava atmosferu i merači klopicuuser posted image
Ovih dana smo skroz oko slave i rođendana! Danas slava a sutra Vojinu rođendanuser posted image ja imam tremu, prvi put slavimo u igraonici pa sam sluđena, ko će da dođe, kakav je ketering, kakva će biti torta...ludnica! A ja ne znam ni kako ću da se provlačim između stolova, žene moje, ooooogromna samuser posted image mislim, ne žalim se ali je realno i sutrašnji dan će biti izazovuser posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1142
21.11.2015 9:50:49   
emicaa
Dobro jutro,ja standardno gladna,najela se nuttele pa sad odo tražit pravi doručak.
Jole hvala,nije loše ali eto ybija me glad i neka slabost ali mora to tako.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1143
21.11.2015 9:59:40   
Animsaj9
NM user posted image nista lepse user posted image user posted image user posted image user posted image
Dobro jutro i ostalim stomačićićima. Ja sam sinoc jako rano legla stomak me je mučio, mislila sam da je neki virus mozda, sa stolicom sam imala problema, pa sam popila čaj ušuškala se i legla

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1144
21.11.2015 10:14:51   
alex88
Dobro jutro user posted image ,izvolite na kaficu,ja danas malo poranila user posted image .Di srecna godisnjica user posted image ,Madre tvom tati rodjendanuser posted image ,svima koji slave srecna slava user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1145
21.11.2015 10:25:59   
madre
dobro jutrooouser posted image dosao nam moj tata pa se igra sa bogijem i crta, uzivaju. mm radi nesto skraceno danas, brzo ce nam dociuser posted image
pije mi se kafa, sad cu sebi da kuvam.
alex, hvala ti, ali tati je sutra rodja, a jos mu nista nisam kupilauser posted image dolazi nam prava zima, rekla bihuser posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1146
21.11.2015 10:29:57   
alex88
E trudnicki mozak user posted image ,onda vazi za sutra user posted image .Makar sam pogodila sto se tice slave user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1147
21.11.2015 11:01:53   
marinchica
Di, srecna godisnjica!
Dobro jutro drage. Meni dosli svekar i svekrva, zivac mi samo igra, a ona zena, usta ne zatvara, ali ne zatvara! Kako neko moze toliko da prica, ja ne shvatam. Legla sam na kauc boli me glava. user posted image Ev je dodje sede pored mene, i nastavlja. ako me nema, izvrsila sam harakiri.
Ja i NM u dan skoro trudne. mi cemo ko UM i Jana da se porodimouser posted image

< Poruku je uredio marinchica -- 21.11.2015 11:03:55 >

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1148
21.11.2015 11:01:54   
Anoniman
Jutrooouser posted image moje drage.
Sony falite i vi meniuser posted image

Madre nisam Unu doranjivala, ne pojede ni Nora puno nekad 20, nekad 10, bitno mi je da je sita i kaka zutauser posted image

Nm zeno cestitam, svaka cast, kakvu divnu decicu radjas i lepotane, i treba, bas si me pozitivno iznenadila, uzivaj! Ne obracaj paznju na druge!

Ja cu kasnije sa Unom do grada bebu cemo babi da ostavimo, mi danas imamo 7 danauser posted image
Ljudi kakva je razlika kada nisi secen, odmah si pokretan, a mogu reci da posle revizije dosta manje krvarim nego sa Unom... ...

(odgovor članu alex88)
  Direktna veza do poruke: 1149
21.11.2015 11:27:55   
alex88
user posted image Marince poznato mi je to pricanje bez zatvaranja usta,meni takodje bas smeta pogotovo sto sam navikla na tisinu,mislim da ce manje smetati kad stignu bebe,navicicemo na galamu user posted image
Um veliki user posted image za vas tri.Jer se cuo neko sa Janom?

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Cvećka: Moja porođajna priča
Prva VTO i to uspešna, doktor na UZ vidi dve mrvice, našoj sreći nema kraja! Naravno, kao kod svake trudnoće, velike bri...
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

1. триместар. (100%)

2. триместар. (0%)

3. триместар. (0%)

Ukupan broj glasova: 1

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here