Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 20.11.2015 17:58:06
|
|
|
|
madre
|
na bebu, moje guzove i batake
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 20.11.2015 18:02:08
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro predvece moje. Mi ruckali, ja se jezim nesto vise od tog jedenja , sutra imamo rucak I veceru, slavsku, a bas ne volim da se prejededam, a ne ide da odes na slavu I ne mozes da se posluzis hranom. Ali...bicemo fini. Vidim da ste uglavnom dobro. Ja se jednom u toku noci probudim, pa moram po jedno sat I po, ubijem se razmisljajuci, sta cu kako cu, opet se onesvestim, pa onda posao. Marinchice, ja sam muku izmucila sa brisevima do ove nedelje, a to za urin, ne brini, promenljivo do kraja. Ja nisam za epidural, kicma mi je losa I u globalu nisam pristakica epidurala. Svako ko moze neka se prirodno porodi.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 20.11.2015 18:05:55
|
|
|
|
vocicana
|
Nasmeja me sa guzovima I butkama A Emiceeeeee, kakve zarazne bolesti, nemamo mi to, ne uzgajamo te vrste. Salim se naravno da si zdrava, samo ruckaj, uzivaj u drugoj trudnoci I poljubi onu srecicu!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 20.11.2015 18:13:54
|
|
|
|
Animsaj9
|
madre ti batačići ce spasti kad dodje beba
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 20.11.2015 18:26:34
|
|
|
|
vocicana
|
Slusaj bolje bi bilo da stvarno tako bude inace nece biti dobro ovo ozderavanje "ovih dana"😇
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 20.11.2015 19:15:18
|
|
|
|
vocicana
|
Ej zene, ima neka clanica New mom, ona je trudna jebo te cetvrti put!!! Ja ne mogu da verujem! Bravoooooo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 20.11.2015 19:17:37
|
|
|
|
alex88
|
za nju,treba da se deca radjaju,naravno ko ima uslove
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 20.11.2015 20:36:17
|
|
|
|
vocicana
|
Brate mili, cetvoro dece, to je stvarno prelepo, a ja sam u cudu. Nista ne govori, samo je ticker popravila.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 20.11.2015 20:40:58
|
|
|
|
vocicana
|
Kako ti je sladak ticker Marinchice.... Kao secer.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 20.11.2015 21:05:02
|
|
|
|
marinchica
|
Hvala Voci. Secam se kad sam zatrudnela, mislila sam....kad dodjem do roze drveta na sredini tickera....na konju sam. Evo...jos malo dotle. Ja Voci mislim....to dok probjemo led s prvim detetom. Onda hop hop, hop, drugo, trece, cetvrto... Idemoooo Meni se svidja tvoj ticker jer se vidi izgled bebe i ima opis dole sta se desava. Kul I ja sam dobila bootylicious zadnjicu. Prati rast stomaka... Obucem helanke, muz samo ablenduje obrvama... dzabe, imamo veto zbog polipa do kraja trudnoce.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 20.11.2015 21:07:00
|
|
|
|
popkica bebic
|
Dobro vece, mame, a i laku noc! Sada sam legla. Od 15 do 6 sam bila na nogama. Dala krv, urin, bris, a zubara sam jedva prezivela. Nekom krntijom od autobusa dodjosmo kuci, pa su se 2 ture vesa oprale, treca se sad pere. U utorak slavimo slavu, a sutra i preksutra se ne radi, a ja u pon.i utorak radim. Ne znam ko ce sve da spremi. Preumorna sam, preforsiravam se do iznemoglosti. Ljubim vas sve, kuckamo se, ako Bog da, sutra.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 20.11.2015 21:11:29
|
|
|
|
Animsaj9
|
Joj da je zadnjica , ja sa ovih 7,8 kg vise mislim da je 60% otislo u sise. Na vrata ulaze prvo sise , stomak pa ja
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 20.11.2015 21:15:13
|
|
|
|
isidora88
|
kako ste vi sve vredne, ja sam stvarno lenjivac, kaze mi i sin, mama ti si lenja i jedes kao krmacica upravo jedem kolace, stvarno sam prase. meni se tako ide na slavu, obozavam svu tu ukusnu hranu , samo o jelu mislim mm sutra radi, nemam pojma sta cu ja sutra sa matejom, valjda se necemo smoriti
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 20.11.2015 21:17:43
|
|
|
|
vocicana
|
Duso Moj ablenduje I ne prestane od kako sam otisla za Holandiju, kada je video da sam donela sa sobom I attribute koje sam mesecima topila cekajuci trudnocu, bio je zbunjena ono je trebalo videti. Sada je lepo, stalno mu prenosim svaku novost, ali cim spusti ruku na pupu, bebica se smiri. Ali osecace tek, bas se radujem. Od prvog pokreta tvrdim da mi je bas lepo, da uzivam u ovoj srecici, videces, jedva cekam da osetis ovo, pa da pises kakav ti je osecaj.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 20.11.2015 21:19:43
|
|
|
|
vocicana
|
Ja Isi nisam pri tolikom apetitu, a bas ne volim ono od stoka do stoka, ali sutra se mora izdrzati, pa kud puklo da puklo . Mada ne zalim se na salate...malo mesa...a paprika u svim varijantama....Boze udavila bi se u njoj.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 20.11.2015 21:20:26
|
|
|
|
vocicana
|
Od stola do stola
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 20.11.2015 21:23:56
|
|
|
|
alex88
|
O dusa mala,mogu da zamislim kako ti je rekao I ja mislim samo na hranu pogotovo kad su u pitanju slavlja,mm ide sutra na slavu,ja necu ,bice mi mnogo 200km voznje,al poslace mi nadam se
< Poruku je uredio alex88 -- 20.11.2015 21:24:49 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 20.11.2015 22:10:04
|
|
|
|
madre
|
evo i mene, verovale ili ne, pijem kafu mnogo mi se pila, danas sam samo jednu popila... imam dve masine vesa da prosterem. bogi pajki... sva sam nesto troma. sto se slava tice, sutra i prekosutra idemo na tri slave i mom tati je rodjendan,puci cu inace, ne znam sta tati da kupim za poklon, uvek do sada sam lepo smislila, a sada mu nekako bas nista posebno ne treba... ja jos varim ono sto sam pojela za rucak, a posle omlatih i kutiju mancmeloa
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 20.11.2015 22:19:42
|
|
|
|
marinchica
|
Ahahahahaha, Voci, ludaku jedan ja mislim da treba da otvorimo temu gde cemo kopirati postove sa pisanim "lapsusima" za anale. hahahahah, nasmeja me pred spavanje, sve mi stomak skakuce koliko se smejem. Ja vise ni ne gledam svoje lapsuse, koj razume, razume. Evo opet me uvati stomakoskakavica...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 20.11.2015 22:20:41
|
|
|
|
dijana1*
|
Voci imas iznad posta opciju uredi pa mozes da ispravis poruku ako si pogresila. Znam da te tastatura cesto zeza. NM je stara clanica, bas sam se obradovala kada sam videla da ceka i cetvrto dete. Mi smo prvo zajedno cekale i porodile smo se na isti dan Momci su zaspali a ja odmaram i cekam da mi dodje mm da malo cavrljamo. Meni je sutra godisnjica braka , 6 godina volela bih da spremim mm tortu ali stvarno ne mogu pored njih dvojice. Cim sam malo duze na nogama sve me zaboli a pogotovo stomak. A sto se tice slava, bas veceras kazem mami kako mi se ide negde na neku dobru posnu slavu
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 20.11.2015 22:22:15
|
|
|
|
dijana1*
|
Marince imamo temu najsmesniji citati sa RR. E tu nema cega nema
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 20.11.2015 22:25:08
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: vocicana Brate mili, cetvoro dece, to je stvarno prelepo, a ja sam u cudu. Nista ne govori, samo je ticker popravila. Ajme! Sa sve „jbt". Ima tu silne price koja prati saopstavanje da cekaa trece dete. A za cetvrto bolje da ne govorim. Al dobro, ruzne teme po strani. Elem, da, ja sam New Mom i cekam svoje cetvrto dete. :) Imam cerku od 5.5, sina od 3.5 i cerku od 1.5 godine. Vama sam pretezno nova, al sam ovde vrlo stara. Poneko od moje ekipe je jos tu. Upoznacemo se vec. :)
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 20.11.2015 22:28:47
|
|
|
|
madre
|
znamo, bre, koliko ih imas i koliki su, nego daj one socnije detalje
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 20.11.2015 22:31:12
|
|
|
|
dijana1*
|
NM drago mi je da se ponovo druzimo Ali moram reci "jbt" al si hrabra I sama sam imala problema kada sam rekla da sam treci put trudna. Najburnije je moja mama reagovala ( u negativnom smislu). a eto sada mi najvise pomaze. Tako da te sve razumem. Iz prve postave smo za sada Ti, Anck i ja
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 20.11.2015 22:33:40
|
|
|
|
New Mom
|
Znas ti, Di, Anck, jer smo nekadasnje tromesecje. Isi pride. A socni detalji - ne, nije morsko dete ni ovo, uspeli u drugom ciklusu i opet imam nocnu moru da cu se poroditi na Kacin rodjus.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Cvećka: Moja porođajna pričaPrva VTO i to uspešna, doktor na UZ vidi dve mrvice, našoj sreći nema kraja! Naravno, kao kod svake trudnoće, velike bri...
Anketa
Kasica:maya.Za koju kasicu da se opredelim ?Hipp (
32%)
Hestle (
5%)
Juvitana (
11%)
Milupa (
7%)
Humana (
5%)
Domace Kasice (
40%)
Ukupan broj glasova: 189Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!