Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 30.11.2015 23:57:30
|
|
|
|
sonyasha
|
Voc, nešto obigravam oko te torbe ko kiša oko Kragujevca Di, i ja kao juče rešila da prikupljam stvarčice polako, pa polako, bitno da sam krenula Madre, moji su u centru a mi na Zvezdari, deset minuta taksijem, nije frka, ali nekako ovde mirnije spavam! Inače cr mi je zakazan za 14.12. što nije tako blizu, ali se ja sve nešto tripujem da će da krene ranije, nekako sam baš ogromna pa stalno mislim samo što nije šta dalje da vam kažem osim da se utrkuju ko će da mi ustane u prevozu sa facama tipa "valjda neće ovde i sada da se porodi" Animsaj, meni je bilo baš teško da prekinem da ga dojim sa 15 meseci, nekako kada probiješ tu muku na početku posle je mnogo lepo, ali stvarno! Laka vam noć ženske!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 1.12.2015 0:08:20
|
|
|
|
Bibilib
|
Heloo zene,evo i mene napokon... do sad sam rintala napravila sinu tortu za rodjendan,sredila kucu,jos sebe da sredim i odoh da spavam sutra ustajem u sedam da vodim sina u skolu i td. Soni i ja sam imala takav osecaj da ce pre termina da krene porodjaj i tako je i bilo sreca pa sam bila kuci...tako da je sve moguce i kod tebe,nikad se nezna...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 1.12.2015 0:13:37
|
|
|
|
Animsaj9
|
IZVORNA PORUKA: MAMAMAJ Anim, uspećeš, pomoći ću ti ovako virtuelno koliko budem mogla, a brzo ćeš i sama pohvatati sve. Di, Sony, pakujte torbe, pa da posle druga ekipa pakuje... Voći, videćeš da ćeš sve znati, samo dok stigne Moja podrska, veeeeeliki zagrljaj šaljem!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?