|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat]
21.11.2015 11:28:37   
New Mom
Marincica, u dan smo, i ja sam 14+6 danas, ne znam sto mi ticker vodi svoju politiku. user posted image

Hvala devojke, jos jednom!user posted image

Jovice, ajd kreni da mastas. Ti o sledecem detetu mozgas kad god sam ja trudna.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1151
21.11.2015 11:41:28   
Ana RR
NM, čestitam user posted image nema ništa lepše od velike porodice user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1152
21.11.2015 12:11:01   
dijana1*
Drage moje sta pijete , castim za 6 godina brakauser posted image
Kod nas danas neradni dan, kisa pala, hladno i tmurno a mi se zakucali u igraonici. Dosadno bre u stanu.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1153
21.11.2015 12:24:51   
vocicana
Srecna godisnjica braka Di! Cestitam od srca!user posted image user posted image
Ja bi uz tu kaficu neki fini kolacic, al da bude kremast I lep sa nekom vockom!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1154
21.11.2015 12:48:49   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

NM drago mi je da se ponovo druzimouser posted image

Iz prve postave smo za sada Ti, Anck i jauser posted image

Hello prva postava user posted image
Nm i ja i za prvo dete imale slican termin evo i sad opet user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1155
21.11.2015 12:53:07   
Jole84
Cao zenske.. I ovde se natmurilo. Mojima je danas slava, ovog puta idem kao gost nista nisam mogla da pomognem, pa mi bas nekako cudno user posted image
Diksi srecna godisnjica braka, da je slavite jos duuuugo u zdravlju user posted image Mila je sada dobro, bilo je bas trtavo.
Nisam vam rekla da u ovom periodu sam imala brigu i oko ove bebe, ne samo oko Mile. Naime, kasni nekih 10-14 dana. Uradila sam kolor dopler u redu je sve, i 4d je dobar, ali opet me salju na kolor dopler za mesec dana, za svaki slucaj. Odstupanje se javilo tek u petom mesecu, pa je dr posumnjao na zastoj u razvoju. Tada mi je Mila lezala u bolnici pa sam bila pod velikim stresom. Nadam se da ce sve da bude u redu, i da smo samo genetski maleni user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1156
21.11.2015 12:53:54   
vonavoj
NM,kako lepe vesti! Cestitam! kad je termin?

< Poruku je uredio vonavoj -- 21.11.2015 12:54:53 >

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1157
21.11.2015 13:01:53   
alex88
Jole bice sve u redu user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1158
21.11.2015 13:07:19   
Jole84
Alex nadam se, pozitivno samo i mora da bude...kako si ti user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1159
21.11.2015 13:28:49   
popkica bebic
Evo i nas! Dobar dan, SRECAN PRAZNIK, a Dijani i godisnjica braka. Dobrodosle nove stare user posted image . Hvala Bogu kada neki rade na natalitetu. Sram neka bude one koji se tome protive. Kad se vrse abortusi, vode se feministicke i kojekakve antibozije kampanje za zenska prava, a kada zena radja, ona je niza vrsta, anatema!
Jole, meni je lekar, koga u mom gradu smatraju za najveceg strucnjaka, a pritom je i geneticar, rekao da se tek od 5.m.vidi kolika je beba. I moja je od 17.ned.manja za 12 dana. Ali, ja inace i znam da se meni trudnoce nikada ne smeju racunati na osnovu ciklusa jer su neuredni i neredovni. Ljubimo vas!

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1160
21.11.2015 13:30:53   
17 joka
Kumo , ma bice sve dobro puno vas user posted image

NM, bravo Cestitam od srca obozavam porodicu sa puno decice user posted image

Diksi, srecna godisnjica da slavite jos dugoo u zdravlju i veselju

srecna slava svima koji slave Arandjelovdan

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1161
21.11.2015 13:33:11   
Mala Elena
Jole, ti si tek na pocetku trudnoce ? Sta je to dopler? Sta je bilo Mili ? Moj kumic u bolnici zbog upale pluca user posted image
D. Cestitke za godisnjicu i ja bih neki kolac , NM bravo za cetvrto !
Svima koji slave srecna slava! user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1162
21.11.2015 13:44:14   
Jole84
Popkice i ja im bas ne verujem mnogo, ali ipak mi nije bilo svejedno kad digose frku. Neka provere sve i mirna glava. Kako si ti? Citala sam da si zakasala bila sa kasljem...
Kumo drago mi je da te vidim da piskaras user posted image
ME i nije bas pocetak, jos par dana pa trece tromesecje user posted image sa telefona ne mogu da ti vidim tiker, mislim da smo tu negde? Jel slusa Elena? Mila je isto imala upalu pluca, dobila je takvo gusenje tokom noci da mi je skratila 10god zivota. Neki dr sumnjaju i na pocetak astme. Sve u svemu, veliki problem sa brzim silazenjem slajma na pluca. user posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1163
21.11.2015 13:47:36   
Bibilib
Cao drage moje evo mene kod mojih na slavu pa koristim priliku da svima cestitam Arandjelovdan a Dijani srecna godisnjica braka,sve najlepse....

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1164
21.11.2015 14:10:28   
alex88
Dobro sam Jole,kako rastemo tako se pomalo moj strah smanjuje,nadamo se bice sve dobro I izguracemo do kraja!

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1165
21.11.2015 14:47:32   
jovicaa

IZVORNA PORUKA: New Mom

Marincica, u dan smo, i ja sam 14+6 danas, ne znam sto mi ticker vodi svoju politiku. user posted image

Jovice, ajd kreni da mastas. Ti o sledecem detetu mozgas kad god sam ja trudna.user posted image

Ja čim vidim da se nekp drugi odlučio dobijem i ja hrabrost.. user posted image
Ali moraće ovaj put ipak da se zadrži na mastanju :)
Nema veze uzivacu sa tobom, makar i samo onlineuser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1166
21.11.2015 18:00:45   
serpica

IZVORNA PORUKA: New Mom

Ja ovo tek sad vidim user posted image user posted image cestitam od srca bravo1!!!user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1167
21.11.2015 19:01:22   
popkica bebic
Dobro vece! Mi dosli sa slave, a ujedno i krstenja, nazdrala sam se, haos! Dok je mm sa ostalim gostima razgovarao, ja sam jela, jela i jela. Jole, hvala na pitanju, kasalj je prosao nakon Ospamoxa, mada mi se dogadja i dalje da se iskasljem ujutru ili uvece. Valjda je i od suvog vazduha.

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1168
21.11.2015 19:12:35   
alex88
samo nam ti ruckaj Popkice,ja jela cermadove krosane sa kremom,preporucujem,ekstra su i puni pravog krema

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 1169
21.11.2015 19:24:28   
MAMAMAJ
Popki moja, samo ručkaj kad možeš, trudnoća je jedini period u životu većine nas kad možemo da jedemo bez griže savesti.
Meni se grickaju grisine s kikirikijem i to ću da tražim mm da mi donese, deca i ja ceo dan sami, bio nam majstor, postavljao pragove, toliko mi se spavalo da je malo falilo da legnem... Koma sam, jedva čekam 20h da krenem da tuširam i sređujem decu, jao, ubi me ovo vreme, ne da mi je nizak pritisak, nego ga, čini mi se, nemam uopšte... user posted image

< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 21.11.2015 19:25:26 >

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1170
21.11.2015 21:51:01   
alex88
De ste user posted image ,nema vas

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1171
21.11.2015 22:31:35   
MAMAMAJ
Alex, samo ti i ja... Na straži. user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1172
21.11.2015 22:37:38   
dijana1*
Evo i meneuser posted image isla sam sa mm u bioskop.
Hvala vam na cestitkama. Jutros ponudila pice i nestalauser posted image opravdanje klinci hehehe
Uf meni se svasta jede ali ne bi smela. Gledam veceras bas sam mnogo otekla. Glava, noge, prsti kao krofne a do termina jos 20 dana.
Kod nas konacno pao sneguser posted image jutros od 8-10 h duvao vetar i bilo 17-18 stepeni u roku od 5 min postalo hladno i pala kisa. Neverovatno koja promena.
Samo da nastavi da pada pa da sledece nedelje okitim jelku sa decom dok se nisam porodilauser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1173
21.11.2015 23:18:04   
sonyasha
Dobro veče trudničice! Di, srećna godišnjica!
Mi smo bili na slavi kod svekijevaca i uglavnom uživali! Vojin je odjednom nešto povraćaouser posted image držim fige da je nešto jednokratno, baš mi ga bilo žao!
Za 45 minuta je mojoj dušici četvrti rođendan! Baš sam srećna i ponosna! I stvarno godine lete, moj bebanković postao matoracuser posted image
Svrnuću sutra da poslužim torticu, a sada odoh da spavam, čeka nas dug i nadam se lep dan!user posted image
Laku noć!

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1174
22.11.2015 0:30:30   
alex88
Sony srecan vam rodjendanko user posted image
Lepo spavajte drage user posted image

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Cvećka: Moja porođajna priča
Prva VTO i to uspešna, doktor na UZ vidi dve mrvice, našoj sreći nema kraja! Naravno, kao kod svake trudnoće, velike bri...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Ime za decka
svrckana

Molim za,pomoc

Marko (42%)

Jovan (21%)

Nesto neobicno? (20%)

Dva imena? (4%)

Sta predlazete? (13%)

Ukupan broj glasova: 208

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here